1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Csesza #432 megint töröltem eggyet
legközelebb nem törlöm... -
#431 bannold már ezt a kereskedőt -
#430 ha törölitek a kommenteket, akkor nem adhatok. és nem képet, hanem linket légyszives -
Csesza #429 te vótá :D -
#428 Plz adjanak neki még annyi fekiáltó jelet hogy végre bannolják...:
-
#427 reklámnick...ez nem baj? -
Monoton #426 rakd be az aláírásodba és nem lesz problema :DF -
#425 okés elhiszem, de weboldalt ne reklámozz itt az sg.hu-n. remélem ezt megérted
üdv -
#424 A HUNSPORT RENDSZER HASZNÁLATÁÉRT NEM KELL FIZETNI!!!
Már mondtam, hogy a külföldi csapatok szurkolói oldalait szerkesztőknek INGYENES a használat!!! -
#423 ok go gumi -
#422 Aki nagyon beleéli magát a hunsportos dologba, azt óva intem, mivel körűlnéztem azon a szájton:
Nincs semmilyen kockázat!
50 nap pénz-visszafizetési garancia!
Ha nem vagy elégedett a weboldallal, akkor a szerződés megkötését követő 50 napon belül indoklás nélkül visszakérheted a pénzed.
Mennyibe kerül a csapatnak?
Napi 228 forintért lehet a csapatnak saját weboldala! Ne feledd a szabadon értékesíthető felületet! Az alábbi árak akkor igazak, ha a reklámfelület nincs kiadva!
szal akkora reklám mint a ház, ha most nem, akkor pár hónap múlva úgy is fizetned kell -
#421 vmelyik modi kitakarítaná ezt a topikot? vagy be is zárhatja mert nem nagyon akarnak normális emberek odaírni...
topik -
Csesza #420 írt nekem, írtam neki hogy kérdezzen meg téged de ugylátom már megtörtént :)
én engedélyeztem, remélem nem számít majd reklámnak...
píísz -
#419 ne-ne, mert ez már nagyon reklám, keresd meg PM-ben a házigazdákat ás ott ajánld fel az oldaladat. -
#418 Akkor ne csináljam?
Csak oda rakom be ahol a házigazda engedélyezi.
??? -
#417 viszont látom, hogy jópár topikba bekommenteltél így, ezt azért nem kéne -
#416 szevasz
Elég necces, de úgy gondolom, hogy nem. Amúgy egyszerübb lenne a házigazdákkal PM-ben felvenni a kapcsolatot.
további szép napot
-
#415 Hello!
Érdeklődni szeretnék, hogy a #3797-hez hasonló egyszeri hozzászólásokkal vétek -e a forum rendje ellen? -
#414 Akkor vedd úgy hogy nemszóltam! -
#413 mar pont toroltem a hozzaszolasat. :\ -
#412 Benézhetnél ide:DVTK topik
az isi nevezetü tag folyamatosan flémel és szítja az indulatokat szerintem egy büntipontot megérne. -
#411 FIGYELEM!
a Fociguru topik is átkerült a játékok fórumába, megköszönöm mindenki megértését.
üdv: gabber
-
melyik kommenteket nézzem? -
Monoton #409 az játék topik nem sport :) -
#408 Fifa 07 topikban is Lkéne egy kis moderálás:P -
#407 neked is szép napot, bent és nincs mit -
Paranoia #406 szép napot
ezt/769*180/szeretném,ha betennétek ide.
köcikee -
#405 ez itt nem a társaló, kérem a további részleteket pm-ben megtárgyalni
köszönöm -
#404 Ez is egy vélemény volt a sok közül!!!!! -
#403 fölötted a kistársad megondta a lényeget... -
#402 Hát az az igazság, hogy tényleg a sajátban a helye a fórumunknak. Ezen szerintem nem kéne felakadni.
Az alapkoncepciót azért tényleg meg kéne tartani. Ha viszont kedves csapattársaim családiasabbra akarják venni a témát, akkor egyértelmű, hogy a sajátban a helyünk! -
#401 Na látod.....,ez hozzátartozik a footbalhoz!!!! -
#400 Kedves MOdi'bá:)
Lehetne 2 banner az angolos fonoknál? -
#399 mé , jó csajok:P -
#398 hát mondjuk ez tipix volt náluk... -.- -
#397 komolyan befejezhetnéd -
#396 Bocs téleg van jobb dolgom mint hogy veled vitakozzak,de legalább hülyének ne nézzük már egymást!!!!
Te nekem csak annyit mondtál hogy családias a hangulat,semmi változtatásra nem szolitottál fel senkit!!!!!
Elnézést ha csalodnod kellet bennem,volt már ilyen meg lesz is.....én legalább tudom miről beszélek.
-
#395 megjegyeztem egy hete, hogy nem jó ez így vagy nem? elmondom IGEN
komolyabb embernek gondoltalak -
#394 Ja még csak annyit és ez már csak ilyen adalék,hogy mielött cselekszik valaki,akár szolhatna is hogy ez meg ez a problémája,és azt szeretné hogy igy-meg igy csináljuk inkább!!!!!
Nincsennek itt annyira hülye emberek hogy ne értésk meg!!!!!
ÉS BEFEJEZTEM!!!!!
olléééé -
#393 befejezted?