1757
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • gabber_saviola
    Szia neked is

egy hónapja elmondtam már McFrostnak, hogy aki adta annak küldjetek egy pm-et.
  • Reyi
    nem kellene már levenni a nevem mellől a figyelmeztetést? kb. 4 hónapja ott van...
  • gabber_saviola
    mostmár pihen egy kicsit
  • dotkom
    nem tom itt kisjaki -val mi tortent, de a #26 #27 #28 #29 hozzaszolasa igazan "epitore" sikeredett...
  • jbal
    Jó Estét!
    Ezt kérném ide a banner alá.
    Köszönöm szépen!
  • McFrost
    helló,ok,helló:P
  • gabber_saviola
    Helló, Adta: Borg, helló :)
  • McFrost
    Helló!
    Reyi fórumozónak már 2006.11.16 óta van büntije. Szerintem lejárt már:)
  • Paranoia
    huh süti.
    köszönöm
  • gabber_saviola
    és így a szélesség is stimmel már, nincs mit
  • Paranoia
    ah én nézztem el...a height="255" nem 225
    remélem így már jó lesz

• gabber_saviola
    pedig ez van bent:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="775" height="225">
    <param name="movie" value="http://graphdes.uw.hu/newbanner.swf">
    <param name="quality" value="high">
    <embed src="http://graphdes.uw.hu/newbanner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="775" height="225"></embed>
    </object>

• gabber_saviola
    pillanat türelmet kérek
  • Paranoia
    ez csak 685*225 :(
  • gabber_saviola
    pedig 775*225
  • Paranoia
    ez így nem cép
  • gabber_saviola
    szép napot
    parancsoljon
  • Paranoia
    Szép napot
    Kérném szépen szép új flash bannerunkat(775*225) berakni ide.
    köszönjük szépen
  • fsgh
    oké bocsánat...

(a Liverpool topikba tettem még 1et reggel ha legalább ketten reaálnak rá és tetszik nekik akkor azt az 1et még kérhetem?)
  • gabber_saviola
    Nem úgy működik ez, hogy berohansz egy bannernak mondható dologgal egy topikba és az első embert elkapod, és megkérdezed, hogy "jó-e?", aztán már kéred is. Elég volt, hogy telespamoltátok a Lazio topikot ezzel a "énjobbbannertcsinálokmintte" dologgal, nem kell minden topikban erőlködni vele. Ha egy topikban banner akarnak arra ott a BANNERMŰHELY topik és kérnek, mert nekik is vagy szájuk, és tudnak kérni. Ezt berakom, de remélem mégegyszer nem kell elmondanom, köszönöm
  • fsgh
    Sziasztok ezt seretném kérni ide

Köszönöm
  • fradista91
    Legalább van egy kis munka :ASDadasdasd
    [csakviccel]
  • Monoton
    köszönöm kedvességed :D

majd megtárgyalom Gábor Úr al :D
  • Kanál
    ki kéne tüntetni téged mindezekért
  • Monoton
    "fsgh meg lenyúlta az ötletemet,amit meg is kérdezett előtte,h h csináltam"

első boro bannert meg én csináltam és abban is polaroid volt O_o
  • gabber_saviola
    Srácok ez nem így működik, ahogy gondoljátok. Nem kell mindenkinek rohangálni a bannerjével. Szépen elkészített munkák közül a TOPIKLAKÓK választanak és döntésüket 1, azaz egy tag eljutatja ide. Köszönöm
  • hunbasser
    jó-jó,bocs igazad van,de attól még véleménye lehet arról,h melyik banner a jobb.szvsz gercse is az enyémet akarja,csak nem akar téged megsérteni -.-
    és ne ide válaszolj,mert ez a topik nem erre van,hanem a topikodban válaszolj
  • fsgh
    már nem azért de egy moderátornak tökre nincs joga dönteni a topikban majd megbeszélik ha többiek is ott lesznek nem tom miért kell ide hozni ezt az ügyet-.- (amúgy azt nem csak te csinálod nem te csiálál olyat legelöszőr bannerba szval nem volt lenyúlás...)
  • hunbasser
    lazio topikba lenne mégegy banner:

gabber,légyszives te válassz,mert gercsének mindkettő tetszik
    fsgh meg lenyúlta az ötletemet,amit meg is kérdezett előtte,h h csináltam(a boro bannerben lévő polaroidos fényképről van szó)
  • fsgh
    Lenne még 1 kérésem ezt szeretném ha ide beraknák Köszönöm!
  • fsgh
    Szisztok ezt a bannert szeretném ide Köszönöm!
  • olympus
    Sziasztok ezt a bannert ide. kKöszönöm!
  • Sas6
    midnegy. legalabb nem én vok az egyetlen aki azthiszi h tenni kellene ezellen:)
  • mooo
    lál nem láttalak :o
  • mooo
    Az ilyenekkel mit lehetne csinálni,már töröltem pár szánalmas hozzászólását,de nem hagyja abba...itt
  • Sas6
    Ebbe a forumba a ISI nevezetu vki sztem érdemelne vmit. Nézzétek meg és dontsetek.
  • hunbasser
    #514:a magasságot és a hosszúságot is ki kell venni a banner linkje után,mert össze akarta húzni,és csak a magasságot állította át.

#515:elég lenne a szín kódját :)
  • neevous
    Meg ezt kérném berakni háttérnek. Köszönöm!:)
  • Zséé
    Üdv Gabber!

Ki tudnád igazítani a Barca topik bannerját? Mert már hónapok óta ottvan mögötte az a régi kékség, Torres meg nem nagyon érhető el.
    Előre is köszi!
  • gabber_saviola
    ez is megoldva