1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#512 megoldva -
#511 jo figyelj akkor legyszi csinálj egy olyan bannert ami tökmáshogy néz ki, mert nekem csak ilyenek mennek. :D
Már annyira elegem van... -
Zséé #510 szvsz ez mégjobban hasonlít rá, mert ezen majdnem ugyanúgy ölelkeznek, csak a másik oldalon :D -
#509 Üdv!
Ezt szeretném ide , mert a mostani elvileg ftc banner copy... és még
ezt szeretném topik háttérnek ha lehetséges
Köszönöm -
Paranoia #508 #469 -
#507 Szia
igazából csak bannereket rakok be, de beszéld meg a házigazdával, ha Ő nem tudja berakni akkor berakom én. -
#506 Napot!
ezt a képet szeretném a Milan topikba háttérnek!
Ezt a képet szövegmező háttérnek szeretném!
Előre is köszönök mindent! -
#505 Jó Napot!
A Hamburg topikból ki lehet törölni azt a Hamburg-Bayern csíkot,mert a meccset már lejátszották.
Köszönöm! -
#504 Megkérnék egy moderátort hogy ezt a képet tegye be ide.
Köszönöm. -
#503 jól van,nem akartam én rosszat -.-
ON -
Csesza #502 köszönjük szépen :) -
#501 értem, ezek szerint egy kettőskereszt és három szám az kb. egyenlő azzal, hogy megszólítom a moderátort és megkérem, mert elfeledkezett egy banner berakásról és persze megköszönöm. Ezeket a fiatalos "kódolásokat" annyira nem értem, sajnálom. :) -
#500 hihetetlen logikád van -.-
azt gondoltam,h elkerülte a figyelmed,vagy elfelejtetted betenni,vagy hasonló,és ezért szóltam. -
#499 szerintem szeretnéd, hogy betegyem a bannert a topikba. annyira nem nehéz ezt leírni -
#498 #497 -
Csesza #497 Hali
ezt a bannert ebbe a topigba kéretik betenni.
thc -
Csesza #496 asszittem lesz 1 hetes bann :D [afrancba] :PP
csodálom hogy kibírtam óriási flém nélkül...
thx degeci vok beköptem :S -
#495 tessék Szabi :) -
Csesza #494 Gábor, légyszíves intézkedj vagy valami, mert ha nem ***** nagy flém lesz
Arsenal topik
#4248-es hozzászólás -
#493 teljesen független az eseted a témaindítótól -
#492 Aha értem. Mert ahogy látom a srác aki csinálta már nem ír régóta. -
#491 ilyen kérésekkel a [email protected] bombázd lécci, de nem hiszem, hogy adnak mert elég új vagy még -
#490 Esetleg olyat nem lehet csinálni, hogy a Benfica topiknak én lennék gazdája? Mert úgy jobban lehetne formázni... -
#489 A Benfica topik címe http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133372052 -
#488 http://fifa07sgbajnoksag.tvn.hu/benficabanner.jpg
Ezt a bannert kellenne berakni a Benfica topikba. Köszi! -
#487 Köszönöm! -
#486 Jó Napot!
Ezt a képet kérném szépen beszúrni a banner alá a Hamburger SV topikba.
Köszönöm! -
Monoton #485 :A:SSSSDDDDDDSADDDDSA:DDDDSAD -
Csesza #484 kéretik gabber_saviola-nak büntipontot adni a Palermo csunya viselkedéséért :DDD -
#483 nah pazz egy hosszú pillre szittem :D -
#482 nem vettem ám komolyan :) -
#481 term. nem gondoltam komolyan h neked ajánlgatom, tudom kinek lehet megmondani a véleményem és kinek nem, pontosabban mindenkinek meglehet de nem ugyanazokkal a következményekkel jár... szal sajnálom, nem kellet volna. -
Monoton #480 -
#479 -
Kanál #478 permban -.- -
#477 neked is tom ajánlani az aláírásomat ^^ -
#476 szép volt pedig :P -
#475 a 490es hszt moderáld már meg lécci itten Ute totyik
téháíx -
#474 megoldom csak türelem -
Paranoia #473 ?:$