1757
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • hunbasser
    "nem annyira gáz ha egy másik topikban becsméreled a fórumozótársad csapatát? Ezt te sem gondolod komolyan."

szted én viccből szóltam vissza más topikokban? és megint mondod majd a szállóigévé vált lekoptató dumádat:"nem kell bemenni más topikokba,és akkor nem lesz baj"
  • gabber_saviola
    tessék
  • kulabácsi
    hamár itt tartunk akkor az ilyen hozzászólásban szereplő linkekért is lehetne büntit adni! csakhogy lássátok h nem csak aZ MU drukkerek faxok!
  • gabber_saviola
    nem annyira gáz ha egy másik topikban becsméreled a fórumozótársad csapatát? Ezt te sem gondolod komolyan. Ez egy fórum szabályokkal és nem egy focipálya szektora, akinek nem tetszik az mehet.
  • banok
    szernitem csak akkor baj ez ha a Chelsea topikban csleszkiznek mert akkor ez gusztustalan. De a MU topikban nem olyan nagy gáz szvsz.
    De akkor a Fradi topikbna sem lehet "lila majmozni" meg "fújpestezni" ejmár... :/
  • dotkom
    ja ha azt nem, de a "cselzi"-zés és "cselszkáj"-ozás közötti különbséget még lehetne feszegetni, hogy most akkor melyik sértő, melyik nem sértő, vagy mindkettő sértő-e. kellene egy ilyen vitatopik is. vagy ha már, akkor ki lehetne rakni ilyen tiltólisták a bannerokba, hogy mit szabad, avagy mit nem szabad használni a másik csapat topikjában az adott csapat megnevezésére.
    pl.: Chelsea topik bannerja alá: Chelsea cselzi, cselszkáj
  • gabber_saviola
    ezt a kommentedet remélem nem gondolod komolyan, hogy egy Chelseát a file-val hasonlítasz egy sport topikban.
  • dotkom
    sztem a "cselzi" -zés még nem, inkább a "cselszkáj" -ozás a sértő ha már. de ezeket nem naon lehet behatárolni. mert pl. van akit az idegesít, hogy a file-t vki fájlnak írja. és ezér tudtommal nem jár büntipont.
  • gabber_saviola
    Hogy megértsd végre, mert látom nem sikerül. Ezzel a "cselzizéssel" más felhasználót megsértesz és máris vétesz a szabályok ellen. De csinálhatjátok még a fesztivált, egyszer tényleg megunom.
  • dotkom
    a moderatoroknak van felettesuk? mert ha nincs kotve hiszem, hogy barmire is jutnal. legfeljebb ha az adott moderator magaba nez (mar ha telleg jogos a folhaborodasod). de nem tudom. nem ismerem ezt a rendszert. vki leirhatna hogy mukodik.
  • banok
    pl én. :)
  • pilfer
    Elolvastam a "Figyelem!" topicot, de könyörgöm: a Chelsea-t cselzi-nek írják fonetikusan a Manchester topicban, ami nem az ellenfél csapatának szurkolói felé irányuló komment (ezt szabad így?)! Semmi bántót nem találok ebben, ellenben akkor, ha mindez a rivális topicjában történik, mármint a Chelsea topicjába írja be egy MU drukker ugyanezt (és fordítva). Ráadásul még csak nem is a gúnynevet írták (amit ha kiírok, "sárgulok")...

Érdekes felfogás ezért "háromszöget" adni...

Ja, és én nem vagyok pilboy (gondolom erre utaltál a másik topicban), ő az öcsém (az adatlap árulkodó egyébként: a korosztály és a csillagjegy sem stimmel, ja és én Barça és nem MU szurkoló szurkoló vagyok), ezt többen is tanúsíthatják itt a fórumon!
  • skristof
    köszi az emil címet, a bővebb felvilágosítás nem szükséges :)
  • gabber_saviola
    persze írjál nyugodtan, [email protected] de linkeld is be a MU topikot meg a FIGYELEM! topikot is hozzá. Ha ezt véletlenül nem tennéd meg, akkor megteszem én :)
  • skristof
    kinek lehet írni abban az esetben, ha nem vagyok/vagyunk megelégedve egy moderátor tevékénységével és nem tartom/tartjuk méltónak erre a tisztségre?
  • gabber_saviola
    pont te beszélsz enyóka a 823 regeddel a viselkedésről enyóka? viccelsz
  • gabber_saviola
    szia
    bent, nincs mit
  • Gunnersboy
    Napot!
    ebbe a topikba legyen szives valakiezt a képet a bannerba rakni. Előre is köszönöm :)
  • báttyó02
    vagy majd kipörgetlek a topikbol ha hülyeségeket irkálsz :Dd [fudekemény]
  • jbal
    jóvan báttyó majd együtt felpörgessük a topikot:DDDDDDDD
  • báttyó02
    ohh köszönöm
  • báttyó02
    jovan dobok...uccso proba:\:D
  • gabber_saviola
    dobj egyet a modimélre -.-
  • báttyó02
    hát francia topikba mint már v egy fél éve is....de miért nem kapom meg??
  • gabber_saviola
    hova Ákosom? :)
  • báttyó02
    szeretnék házigazda jogot,minden megvan-.-
  • gabber_saviola
    szia neked is

Nos, itt az sg-n minden topik nyitásakor a topiknyitó elmesél minden olyan infót, ami mások számára fontos lehet a csapattal kaplcsolatban. Mert ez itt így szokás. (csapat történelme csak úgy nagyvonalakban, játékosok, legendák...stb)

új vagy így nem hiszem, és még a topik sem ért el bizonyos kommentszámot
    de ha nagyon akarod, akkor dobj egy mélt a [email protected] és igényeld
  • Gunnersboy
    ebben a topikban, az alcimben a Szombathelyit plz javítsa ki valaki, és Szeretnék házigazda jogot igényelni a topikhoz :-)
  • Kaplan
    Reggelt!

Kérlek titeket frissítsétek a Hertha BSC topikban a bannert erre : Banner

Előre is köszönöm!
  • vegicsek
    Egy üres topic
  • gabber_saviola
    jóestét
    megtörtént, nincs mit

üdv gabber
  • Kaplan
    Jónapot.

Lenne mindjárt egyből néhány kérésem.

Hertha BSC topikban, a rövid címnél és a hosszúnál is kimaradt véletlen a T utáni H betű, szóval : Hert(H)a. Megköszönném ha korrigálnátok.

A második pedig, hogy ugyanebbe a topikba :

Hertha BSC

Ezt a bannert, ha beraknátok!

Előre is köszönöm !
  • McFrost
    Jónapot Rosanero Bianco:D
  • gabber_saviola
    Jónapot Atomic Strike :DDdd
    barátodnak szóljál, aztán majd Ő priviz neki
  • McFrost
    priviztem Borgnak de nem válaszolt , biztos elfoglalt csórikám
  • gabber_saviola
    meg is kapta az ajándékomat :P
  • McFrost
    Uff gabber! PSE topikban:ittene
    1743és44-es kommentet törölni!
    Köszipuszicsumi-.-
  • Csesza
    Del Sonar srác reklámol :)
  • dotkom
    ott van az adatlapodon:
    Dátum: 2006.11.10. 09:39 Adta: Borg
    Ha nyitsz egy topikot, írj is bele.
  • Reyi
    jó volna tudni, hogy ki volt az aki adta...