1757

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
"nem annyira gáz ha egy másik topikban becsméreled a fórumozótársad csapatát? Ezt te sem gondolod komolyan."
szted én viccből szóltam vissza más topikokban? és megint mondod majd a szállóigévé vált lekoptató dumádat:"nem kell bemenni más topikokba,és akkor nem lesz baj" -
tessék -
hamár itt tartunk akkor az ilyen hozzászólásban szereplő linkekért is lehetne büntit adni! csakhogy lássátok h nem csak aZ MU drukkerek faxok! -
nem annyira gáz ha egy másik topikban becsméreled a fórumozótársad csapatát? Ezt te sem gondolod komolyan. Ez egy fórum szabályokkal és nem egy focipálya szektora, akinek nem tetszik az mehet. -
szernitem csak akkor baj ez ha a Chelsea topikban csleszkiznek mert akkor ez gusztustalan. De a MU topikban nem olyan nagy gáz szvsz.
De akkor a Fradi topikbna sem lehet "lila majmozni" meg "fújpestezni" ejmár... :/ -
ja ha azt nem, de a "cselzi"-zés és "cselszkáj"-ozás közötti különbséget még lehetne feszegetni, hogy most akkor melyik sértő, melyik nem sértő, vagy mindkettő sértő-e. kellene egy ilyen vitatopik is. vagy ha már, akkor ki lehetne rakni ilyen tiltólisták a bannerokba, hogy mit szabad, avagy mit nem szabad használni a másik csapat topikjában az adott csapat megnevezésére.
pl.: Chelsea topik bannerja alá: Chelseacselzi, cselszkáj
-
ezt a kommentedet remélem nem gondolod komolyan, hogy egy Chelseát a file-val hasonlítasz egy sport topikban. -
sztem a "cselzi" -zés még nem, inkább a "cselszkáj" -ozás a sértő ha már. de ezeket nem naon lehet behatárolni. mert pl. van akit az idegesít, hogy a file-t vki fájlnak írja. és ezér tudtommal nem jár büntipont. -
Hogy megértsd végre, mert látom nem sikerül. Ezzel a "cselzizéssel" más felhasználót megsértesz és máris vétesz a szabályok ellen. De csinálhatjátok még a fesztivált, egyszer tényleg megunom. -
a moderatoroknak van felettesuk? mert ha nincs kotve hiszem, hogy barmire is jutnal. legfeljebb ha az adott moderator magaba nez (mar ha telleg jogos a folhaborodasod). de nem tudom. nem ismerem ezt a rendszert. vki leirhatna hogy mukodik. -
pl én. :) -
pilfer #581 Elolvastam a "Figyelem!" topicot, de könyörgöm: a Chelsea-t cselzi-nek írják fonetikusan a Manchester topicban, ami nem az ellenfél csapatának szurkolói felé irányuló komment (ezt szabad így?)! Semmi bántót nem találok ebben, ellenben akkor, ha mindez a rivális topicjában történik, mármint a Chelsea topicjába írja be egy MU drukker ugyanezt (és fordítva). Ráadásul még csak nem is a gúnynevet írták (amit ha kiírok, "sárgulok" )...
Érdekes felfogás ezért "háromszöget" adni...
Ja, és én nem vagyok pilboy (gondolom erre utaltál a másik topicban), ő az öcsém (az adatlap árulkodó egyébként: a korosztály és a csillagjegy sem stimmel, ja és én Barça és nem MU szurkoló szurkoló vagyok), ezt többen is tanúsíthatják itt a fórumon! -
skristof #580 köszi az emil címet, a bővebb felvilágosítás nem szükséges :) -
persze írjál nyugodtan, [email protected] de linkeld is be a MU topikot meg a FIGYELEM! topikot is hozzá. Ha ezt véletlenül nem tennéd meg, akkor megteszem én :) -
skristof #578 kinek lehet írni abban az esetben, ha nem vagyok/vagyunk megelégedve egy moderátor tevékénységével és nem tartom/tartjuk méltónak erre a tisztségre? -
pont te beszélsz enyóka a 823 regeddel a viselkedésről enyóka? viccelsz -
szia
bent, nincs mit -
Napot!
ebbe a topikba legyen szives valakiezt a képet a bannerba rakni. Előre is köszönöm :) -
vagy majd kipörgetlek a topikbol ha hülyeségeket irkálsz :Dd [fudekemény] -
jóvan báttyó majd együtt felpörgessük a topikot:DDDDDDDD -
ohh köszönöm -
jovan dobok...uccso proba:\:D -
dobj egyet a modimélre -.- -
hát francia topikba mint már v egy fél éve is....de miért nem kapom meg?? -
hova Ákosom? :) -
szeretnék házigazda jogot,minden megvan-.- -
szia neked is
Nos, itt az sg-n minden topik nyitásakor a topiknyitó elmesél minden olyan infót, ami mások számára fontos lehet a csapattal kaplcsolatban. Mert ez itt így szokás. (csapat történelme csak úgy nagyvonalakban, játékosok, legendák...stb)
új vagy így nem hiszem, és még a topik sem ért el bizonyos kommentszámot
de ha nagyon akarod, akkor dobj egy mélt a [email protected] és igényeld -
ebben a topikban, az alcimben a Szombathelyit plz javítsa ki valaki, és Szeretnék házigazda jogot igényelni a topikhoz :-) -
Reggelt!
Kérlek titeket frissítsétek a Hertha BSC topikban a bannert erre : Banner
Előre is köszönöm! -
Egy üres topic -
jóestét
megtörtént, nincs mit
üdv gabber -
Jónapot.
Lenne mindjárt egyből néhány kérésem.
Hertha BSC topikban, a rövid címnél és a hosszúnál is kimaradt véletlen a T utáni H betű, szóval : Hert(H)a. Megköszönném ha korrigálnátok.
A második pedig, hogy ugyanebbe a topikba :
Hertha BSC
Ezt a bannert, ha beraknátok!
Előre is köszönöm ! -
Jónapot Rosanero Bianco:D -
Jónapot Atomic Strike :DDdd
barátodnak szóljál, aztán majd Ő priviz neki -
priviztem Borgnak de nem válaszolt , biztos elfoglalt csórikám -
meg is kapta az ajándékomat :P -
Uff gabber! PSE topikban:ittene
1743és44-es kommentet törölni!
Köszipuszicsumi-.- -
Csesza #555 Del Sonar srác reklámol :) -
ott van az adatlapodon:
Dátum: 2006.11.10. 09:39 Adta: Borg
Ha nyitsz egy topikot, írj is bele. -
jó volna tudni, hogy ki volt az aki adta...