Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
hihetetlen, milyen emberek regelnek ide

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ebben a topikban kicsit helyre kéne tenni 1-2 embert, thx

de fõleg az elsõt

5w0rdf15h
érdekes emberek vannak..

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kulabácsi
hát ez nagyon okos

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gabber_saviola
viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Na, ilyen egy vélemény.

kulabácsi
no komment amúgy tuti alreg, de akkor is....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hunbasser
rendben

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
MODERÁTOR FIGYELMÉBE a topik címe, ide probléma esetén kell írnod. Kérlek ne itt csevegjünk errõl, mert ez a topik nem ezért van. Használd a FIGYELEM! topikot erre a célra. köszönöm.

hunbasser
"nem annyira gáz ha egy másik topikban becsméreled a fórumozótársad csapatát? Ezt te sem gondolod komolyan."

szted én viccbõl szóltam vissza más topikokban? és megint mondod majd a szállóigévé vált lekoptató dumádat:"nem kell bemenni más topikokba,és akkor nem lesz baj"

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
tessék

kulabácsi
hamár itt tartunk akkor az ilyen hozzászólásban szereplõ linkekért is lehetne büntit adni! csakhogy lássátok h nem csak aZ MU drukkerek faxok!

gabber_saviola
nem annyira gáz ha egy másik topikban becsméreled a fórumozótársad csapatát? Ezt te sem gondolod komolyan. Ez egy fórum szabályokkal és nem egy focipálya szektora, akinek nem tetszik az mehet.

banok
szernitem csak akkor baj ez ha a Chelsea topikban csleszkiznek mert akkor ez gusztustalan. De a MU topikban nem olyan nagy gáz szvsz.
De akkor a Fradi topikbna sem lehet "lila majmozni" meg "fújpestezni" ejmár... :/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dotkom
ja ha azt nem, de a "cselzi"-zés és "cselszkáj"-ozás közötti különbséget még lehetne feszegetni, hogy most akkor melyik sértõ, melyik nem sértõ, vagy mindkettõ sértõ-e. kellene egy ilyen vitatopik is. vagy ha már, akkor ki lehetne rakni ilyen tiltólisták a bannerokba, hogy mit szabad, avagy mit nem szabad használni a másik csapat topikjában az adott csapat megnevezésére.
pl.: Chelsea topik bannerja alá: Chelsea<#nevetes1> cselzi, cselszkáj<#ejnye1>

http://atwwebmaker.tx.hu/

gabber_saviola
ezt a kommentedet remélem nem gondolod komolyan, hogy egy Chelseát a file-val hasonlítasz egy sport topikban.

dotkom
sztem a "cselzi" -zés még nem, inkább a "cselszkáj" -ozás a sértõ ha már. de ezeket nem naon lehet behatárolni. mert pl. van akit az idegesít, hogy a file-t vki fájlnak írja. és ezér tudtommal nem jár büntipont.

gabber_saviola
Hogy megértsd végre, mert látom nem sikerül. Ezzel a "cselzizéssel" más felhasználót megsértesz és máris vétesz a szabályok ellen. De csinálhatjátok még a fesztivált, egyszer tényleg megunom.

dotkom
a moderatoroknak van felettesuk? mert ha nincs kotve hiszem, hogy barmire is jutnal. legfeljebb ha az adott moderator magaba nez (mar ha telleg jogos a folhaborodasod). de nem tudom. nem ismerem ezt a rendszert. vki leirhatna hogy mukodik.

banok
pl én. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Elolvastam a "Figyelem!" topicot, de könyörgöm: a Chelsea-t cselzi-nek írják fonetikusan a Manchester topicban, ami nem az ellenfél csapatának szurkolói felé irányuló komment (ezt szabad így?)! Semmi bántót nem találok ebben, ellenben akkor, ha mindez a rivális topicjában történik, mármint a Chelsea topicjába írja be egy MU drukker ugyanezt (és fordítva). Ráadásul még csak nem is a gúnynevet írták (amit ha kiírok, "sárgulok"<#idiota>)...

Érdekes felfogás ezért "háromszöget" adni...

Ja, és én nem vagyok pilboy (gondolom erre utaltál a másik topicban), õ az öcsém (az adatlap árulkodó egyébként: a korosztály és a csillagjegy sem stimmel, ja és én Barça és nem MU szurkoló szurkoló vagyok), ezt többen is tanúsíthatják itt a fórumon!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

köszi az emil címet, a bõvebb felvilágosítás nem szükséges 😊

football without ultras is nothing

gabber_saviola
persze írjál nyugodtan, [email protected] de linkeld is be a MU topikot meg a FIGYELEM! topikot is hozzá. Ha ezt véletlenül nem tennéd meg, akkor megteszem én 😊

kinek lehet írni abban az esetben, ha nem vagyok/vagyunk megelégedve egy moderátor tevékénységével és nem tartom/tartjuk méltónak erre a tisztségre?

football without ultras is nothing

gabber_saviola
pont te beszélsz enyóka a 823 regeddel a viselkedésrõl enyóka? viccelsz

gabber_saviola
szia
bent, nincs mit

Gunnersboy
Napot!
ebbe a topikba legyen szives valakiezt a képet a bannerba rakni. Elõre is köszönöm 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
vagy majd kipörgetlek a topikbol ha hülyeségeket irkálsz 😄d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
jóvan báttyó majd együtt felpörgessük a topikot😄DDDDDDD

báttyó02
ohh köszönöm<#worship>

báttyó02
jovan dobok...uccso proba:\😄

gabber_saviola
dobj egyet a modimélre -.-

báttyó02
hát francia topikba mint már v egy fél éve is....de miért nem kapom meg??

gabber_saviola
hova Ákosom? 😊

báttyó02
szeretnék házigazda jogot,minden megvan-.-

gabber_saviola
szia neked is

Nos, itt az sg-n minden topik nyitásakor a topiknyitó elmesél minden olyan infót, ami mások számára fontos lehet a csapattal kaplcsolatban. Mert ez itt így szokás. (csapat történelme csak úgy nagyvonalakban, játékosok, legendák...stb)

új vagy így nem hiszem, és még a topik sem ért el bizonyos kommentszámot
de ha nagyon akarod, akkor dobj egy mélt a [email protected] és igényeld

Gunnersboy
ebben a topikban, az alcimben a Szombathelyit plz javítsa ki valaki, és Szeretnék házigazda jogot igényelni a topikhoz :-)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Reggelt!

Kérlek titeket frissítsétek a Hertha BSC topikban a bannert erre : Banner

Elõre is köszönöm!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

gabber_saviola
jóestét
megtörtént, nincs mit

üdv gabber

Kaplan
Jónapot.

Lenne mindjárt egybõl néhány kérésem.

Hertha BSC topikban, a rövid címnél és a hosszúnál is kimaradt véletlen a T utáni H betû, szóval : Hert(H)a. Megköszönném ha korrigálnátok.

A második pedig, hogy ugyanebbe a topikba :

Hertha BSC

Ezt a bannert, ha beraknátok!

Elõre is köszönöm !

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

McFrost
Jónapot Rosanero Bianco😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Jónapot Atomic Strike 😄Ddd
barátodnak szóljál, aztán majd Õ priviz neki

McFrost
priviztem Borgnak de nem válaszolt , biztos elfoglalt csórikám

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
meg is kapta az ajándékomat 😛

McFrost
Uff gabber! PSE topikban:ittene
1743és44-es kommentet törölni!
Köszipuszicsumi-.-

Del Sonar srác reklámol 😊

dotkom
ott van az adatlapodon:
<#felkialtas>Dátum: 2006.11.10. 09:39 Adta: Borg
Ha nyitsz egy topikot, írj is bele.

Reyi
jó volna tudni, hogy ki volt az aki adta...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu