Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Szia neked is

egy hónapja elmondtam már McFrostnak, hogy aki adta annak küldjetek egy pm-et.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Reyi
nem kellene már levenni a nevem mellõl a figyelmeztetést? kb. 4 hónapja ott van...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

gabber_saviola
mostmár pihen egy kicsit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dotkom
nem tom itt kisjaki -val mi tortent, de a #26 #27 #28 #29 hozzaszolasa igazan "epitore" sikeredett...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1171402555

http://atwwebmaker.tx.hu/

jbal
Jó Estét!
Ezt kérném ide a banner alá.
Köszönöm szépen!

McFrost
helló,ok,helló😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Helló, Adta: Borg, helló 😊

McFrost
Helló!
Reyi fórumozónak már 2006.11.16 óta van büntije. Szerintem lejárt már😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

huh süti.
köszönöm
gabber_saviola
és így a szélesség is stimmel már, nincs mit

ah én nézztem el...a height="255" nem 225
remélem így már jó lesz

gabber_saviola
pedig ez van bent:

<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="775" height="225">
<param name="movie" value="http://graphdes.uw.hu/newbanner.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://graphdes.uw.hu/newbanner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="775" height="225"></embed>
</object>

gabber_saviola
pillanat türelmet kérek

ez csak 685*225 😞
gabber_saviola
pedig 775*225

ez így nem cép<#szomoru1>
gabber_saviola
szép napot
parancsoljon

Szép napot
Kérném szépen szép új flash bannerunkat(775*225) berakni ide.
köszönjük szépen
fsgh
oké bocsánat...

(a Liverpool topikba tettem még 1et reggel ha legalább ketten reaálnak rá és tetszik nekik akkor azt az 1et még kérhetem?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Nem úgy mûködik ez, hogy berohansz egy bannernak mondható dologgal egy topikba és az elsõ embert elkapod, és megkérdezed, hogy "jó-e?", aztán már kéred is. Elég volt, hogy telespamoltátok a Lazio topikot ezzel a "énjobbbannertcsinálokmintte" dologgal, nem kell minden topikban erõlködni vele. Ha egy topikban banner akarnak arra ott a BANNERMÛHELY topik és kérnek, mert nekik is vagy szájuk, és tudnak kérni. Ezt berakom, de remélem mégegyszer nem kell elmondanom, köszönöm

fsgh
Sziasztok ezt seretném kérni ide

Köszönöm

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Legalább van egy kis munka :ASDadasdasd
<#wink>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

köszönöm kedvességed 😄

majd megtárgyalom Gábor Úr al 😄

REAL MADRID

ki kéne tüntetni téged mindezekért <#smile>

BUDA > miskolc.

"fsgh meg lenyúlta az ötletemet,amit meg is kérdezett elõtte,h h csináltam"

elsõ boro bannert meg én csináltam és abban is polaroid volt O_o

REAL MADRID

gabber_saviola
Srácok ez nem így mûködik, ahogy gondoljátok. Nem kell mindenkinek rohangálni a bannerjével. Szépen elkészített munkák közül a TOPIKLAKÓK választanak és döntésüket 1, azaz egy tag eljutatja ide. Köszönöm

hunbasser
jó-jó,bocs igazad van,de attól még véleménye lehet arról,h melyik banner a jobb.szvsz gercse is az enyémet akarja,csak nem akar téged megsérteni -.-
és ne ide válaszolj,mert ez a topik nem erre van,hanem a topikodban válaszolj

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
már nem azért de egy moderátornak tökre nincs joga dönteni a topikban majd megbeszélik ha többiek is ott lesznek nem tom miért kell ide hozni ezt az ügyet-.- (amúgy azt nem csak te csinálod nem te csiálál olyat legelöszõr bannerba szval nem volt lenyúlás...)

hunbasser
lazio topikba lenne mégegy banner:

gabber,légyszives te válassz,mert gercsének mindkettõ tetszik
fsgh meg lenyúlta az ötletemet,amit meg is kérdezett elõtte,h h csináltam(a boro bannerben lévõ polaroidos fényképrõl van szó)

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
Lenne még 1 kérésem ezt szeretném ha ide beraknák Köszönöm!

fsgh
Szisztok ezt a bannert szeretném ide Köszönöm!

olympus
Sziasztok ezt a bannert ide. kKöszönöm!

Divatcsapatok OLÉ!

Sas6
midnegy. legalabb nem én vok az egyetlen aki azthiszi h tenni kellene ezellen😊

mooo
lál nem láttalak :o
mooo
Az ilyenekkel mit lehetne csinálni,már töröltem pár szánalmas hozzászólását,de nem hagyja abba...itt
Sas6
Ebbe a forumba a ISI nevezetu vki sztem érdemelne vmit. Nézzétek meg és dontsetek.

hunbasser
#514:a magasságot és a hosszúságot is ki kell venni a banner linkje után,mert össze akarta húzni,és csak a magasságot állította át.

#515:elég lenne a szín kódját 😊

ReaL MaDRid x siempre

neevous
Meg ezt kérném berakni háttérnek. Köszönöm!😊

Üdv Gabber!

Ki tudnád igazítani a Barca topik bannerját? Mert már hónapok óta ottvan mögötte az a régi kékség, Torres meg nem nagyon érhetõ el.
Elõre is köszi!

gabber_saviola
ez is megoldva

gabber_saviola
megoldva

HunnernesKonge
jo figyelj akkor legyszi csinálj egy olyan bannert ami tökmáshogy néz ki, mert nekem csak ilyenek mennek. 😄
Már annyira elegem van...
szvsz ez mégjobban hasonlít rá, mert ezen majdnem ugyanúgy ölelkeznek, csak a másik oldalon 😄

HunnernesKonge
Üdv!
Ezt szeretném ide , mert a mostani elvileg ftc banner copy... és még
ezt szeretném topik háttérnek ha lehetséges
Köszönöm
#469<#szomoru1>
gabber_saviola
Szia

igazából csak bannereket rakok be, de beszéld meg a házigazdával, ha Õ nem tudja berakni akkor berakom én.

Nuno88
Napot!
ezt a képet szeretném a Milan topikba háttérnek!

Ezt a képet szövegmezõ háttérnek szeretném!

Elõre is köszönök mindent!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

jbal
Jó Napot!
A Hamburg topikból ki lehet törölni azt a Hamburg-Bayern csíkot,mert a meccset már lejátszották.
Köszönöm!

HunnernesKonge
Megkérnék egy moderátort hogy ezt a képet tegye be ide.
Köszönöm.
hunbasser
jól van,nem akartam én rosszat -.-

ON

ReaL MaDRid x siempre