1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#793 well , holnaptól én leszek a modi,megeggyeztünk
-
Monoton #792 meglátjuk milesz ha válaszolnak az üzenetre :) -
Csesza #791 amúgysem lehet :D -
#790 ne, mer akkor nem lehet oltani az Intert:P -
#789 felkérlek téged :) -
#788 Jó napot a Modiknak! Ebbe a topicban lévő #67 hozzászólásban lévő bannert betennétek létszi a topicba PLS! -
Monoton #787 már küldtem -
Csesza #786 át -
Csesza #785 akkor kell írni a [email protected] hogy intézkedjen valaki, kérjenek fel valakit modiságra vagy esetleg helyezzenek -
#784 Punker már rég nem modi...a többit meg nem is lehet látni már szinte. -
#783 Lteebee
Punkerwork
St
pedrohsi
ők még modik elvileg ebben a szektorban. -
Monoton #782 én már irtam de nem méltatnak válaszra sem -
Csesza #781 itt általában Gabber szokott intézkedni, de ő már nincs itt egy ideje, ugyhogy nézzetek utána, hogy kik ide a hivatalos modik és írjatok nekik pm-et -
#780 rekjátok be pls :) -
#779 üdv, nyitottam egy új topicot (Az év játékosa...).
Ha lehetne akkor ezt kérném betenni bannernak. Thx!
-
#778 Gabberről nincs valakinek infója? Eltűnt mint Petőfi... -
#777 k. -
#776 hát ez tényleg az:| ennyi erővel jöhet ide minden második hsz szektorból... -
#775 "cigányronaldóékat"
csak ez. -
#774 ez is ide való -
#773 ezzel mi a probléma? akkor mostmár azt is rakjuk be ha vki cselzizik... -
#772 11012 -
#771 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1209465858]#3[/URL] -
#770 9245 -
#769 ok már nem aktuális... -
#768 Hi Gabber!
ezt szeretném ha betennéd a Milan topic bannerje alá. Sajnos hiába szeretnénk lecserélni a hg-t nem jeleznek a modik h mi a helyzet.
Előre is köszi. -
#767 Pool topic -
#766 Sziasztok!
Kérem, a 930-as, és 931-es hozzászólásokat törölni szíveskedjen egy illetékes a Pool topikból. Köszi előre is! -
#765 széjjel offolod a pankrációs topikot az agyas barátoddal, és fél óra múltán már nem emlékszel rá...komolyan esik az sg színvonala :( -
#764 és ha meg kérlek szépen beteszed?:D amúyg meik topicba való offolásért kaptma abünti pontot mert ha a Cardiffes akkor az érdekes -
#763 Ha eléri a topik az 500-as kommentszámot, akkor be fog kerülni. Addig felesleges. -
#762 Hi mindenkinek ezt a képet:
Létszives betennétek Bannernak ebbe a topicba! -
#761 szia
máris intézkedem, és köszönöm hogy jelezted a problémát.
üdv Gábor -
Paranoia #760 tiszteletem
folyamatos reklámozásért vki meg jutalmazhatná egy kis pihenővel vagy vmi,már unom a törölgetést.
Unitedfanatics
köszi -
#759 szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha valami problémája van, akkor NE pm-ben zaklasson vele, hanem ide írja le.
köszönöm -
#758 pihenőn van a véristván -
#757 pont. -
Csesza #756 ezt a gyereket már kikéne bannolni a csába, mindenhol csak flémel, a Roma topikban is például, roppant irritáló -
#755 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804
#10037, #10038 -
#754 Szia LasCar16, bent a banner, nincsmit