1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Csesza #873 ezt a feladatot átruházom Mono-ra :P -
#872 Gáborom vagy Te vagy Szabi, lehet választani :D -
#871 szegény srác nem bírta elviselni, hogy kibanoltam a másik regjét -
Monoton #870 Javasolnék egy Házigazdát EB topikba aki viszonylag sűrűn van online topikban -
#869 link
Cseszter: val.szeg kimaradt neki a déli gyógyszer. -
#868 kezd idegesítő lenni. -
Monoton #867 #2533
EB topik -
#866 meg a #2390-t mert ő a flémkeltő -.- -
Csesza #865 #2395 EB topik
őt viszont kicsit lenyugtathatod... -
#864 jaja, egy laza klikkelés :ddddd -
Monoton #863 csak egy vélemény: emeld ki pirossal banner alatt -
Monoton #862 Pedig csak egy kattintás lenne -
#861 :Ddddddd -
Csesza #860 :DDDDDDDDdddasdasdsadasd -
#859 jah, 2 nickembe került :DDDD -
#858 máris teszem, kösz -
Grenzjager #857 csak egy észrevétel: szerintem az EB topik fejlécébe tedd be a telesport.hu linkjét, hogy online közvetítés az M1-ről, mert naponta kb 10en kérdezik meg, h hol lehet a neten nézni a meccseket. -
#856 vb-t is átvészeltük, nem debár? :P -
#855 sok dolgod lesz majd:D -
#854 "Kaptam egy üzenetet a moderátor toipikba, hogy tegnap sokan elfeledkeztek magukról, is ide nem illő dolgokkal próbálták hazavágni a topikot.
Egyszerű leszek és célravezető, azaz mától ebben a topikban:
-NEM lehet fikázni a csapatokat.
-NEM lehet FLÉMET szítani.
Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és lehet menni panaszkodni a [email protected] emilcímre panaszkodni!
LEHET szurkolni
LEHET emberek módjára kommunikálni és viselkedni" -
#853 zárni még sem lehet Gáborom :(
mi tévő legyek? -
Monoton #852 az sem lenne megoldás -
Csesza #851 született kb. 1500 hsz tegnap annak a 1/4-e ha nem több oltogatás és pocskondiázás, remélem nem haragszol meg ha nem fogok hsz számokat beírni, mert elmenne vele a fél napom
csak szóltam, hogy írj be valamit, hogy még 1 ilyen nap és páran repülnek mert ez itt nem elfogadható... -
#850 kommentszámokat írjál lécci -
Monoton #849 inkább zárni -
Csesza #848 EB topikban írtani kéne -
Csesza #847 nekem is már elegem van belőle :S -
#846 átigazolások topikban sygmaBlueJersey megin kezdi, nemtudom ki hogyvan vele de én azért járok oda hogy átig hireket olvassak, és amikor látom hogy 2 uj üzenet akkor csak aztlátom hogy mindnekinek irogatja a hülyeségeit :S -
#845 nevelheted még egy darabig, majd síkitunk ha nem bírunk vele :) -
#844 nála sajnos eddig nem sikerült mert már kb. a nyolcadik regjével "létezik". egyszer majd be nő a feje lágya és rádöbben, hogy lehet normálisan is viselkedni. Neked meg köszönöm szépen, hogy nyitott vagy a változásra. -
#843 Hát, ha ezen múlik felőlem oké, Szent a béke, és ígérem a jövőben visszafogom magam, hogy sehol ne 'bántsak' meg senkit
De azért nála is 'rendet lehetne rakni'
THX, és bocsi a kellemetlenségért. -
#842 hát azért még a mai napig próbálkozik, elég csak a Mian topikba olvasgatni :Ddd
tényleg nekem is jobb lenne, ha megbarátkoznának egymással -
Csesza #841 Mátyáska már rég csak átjár a Juve topikba 1-2t kérdez válaszolnak neki semmi több, régóta nem volt Juve-t vagy itteni fórumozót fikázó hsz-e
ellenben vele, aki szinte folyamatosan, csak 1szer bannolva lett, azthittem hogy megnyugodott, de nem :S
de ettől függetlenül természetesen a második verzió lenne a legjobb -
#840 Cassoneitaly ugyan úgy csinálja a fesztivált mint Mátyáska. Kivágjam mind2-t vagy békétkötnek egymással és megpróbálnak viselkedni? -
Csesza #839 nem lehet semelyik topikban a másik csapatát "szidni"
nem látok olyan hszt a Juve topiban ami beszólás volt a részéről... -
#838 Még ha az inter topicban flémeltem volna... De asszem ahová irtam a nem nekik szól, és saját felelősségre olvassanak be.. De hogy még után 2x is beszól, mikor én nem szóltam hozzá se..
Ha ez a hozzászólás nagy bűn volt, akkor elismerem, és menjen a csillag
de akkor limperatore is megérdemli...
Peace -
Csesza #837 Juve topik - #19535
sztem nem ő kezdte :) -
#836 Először akkor olvass már vissza ki kötött kibe... -
Csesza #835 cassoneitaly megint nem bír a vérével :S
pedig 1szer már bannoltad :o -