1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Monoton #1397 Ott lesz a legújabb témák listában -
#1396 Majd írd be ide, vagy valahova (vb-s topikba),hogy ne feledkezzünk meg róla, engem is érdekel, jó móka volt a nyári is :) -
karajjj #1395 na akkor elkezdem kidolgozni az ötletemet, aztán ha sikerül összerakni az oldalt hozzá, akkor nyitok topikot -
#1394 csúnyának csúnya, de szerintem ez még belefér. -
#1393 Karesz ahogy érzed, én támogatlak benne az biztos. -
#1392 és ezen mit kell jelenteni? megsértette a lelked? -
#1391 19836 -
karajjj #1390 gabber azon gondolkozok, hogy csinálhatnánk megint egy tippelős játékot ahol hetente lehetne tippelni bizonyos meccsekre és a végén meg lenne megint valami kis ajándék, megcsinálnám úgy külön weboldalra, ahogy a vb idején és most kicsit jobban kidolgoznám, nyithatok neki topikot ide? -
#1389 bent, én köszönöm -
Grenzjager #1388 jóreggelt mindnekinek!
Ezt a képet:
http://www.sg.hu/galeria/1073213356/10732133561282127834.jpg
betennétek ennek a topiknak a fejlécébe?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097103011
köszönöm -
#1387 Ugyes vagy hogy ba............. a k.......... a....... -
#1386 bünti mehet :)))))))))))))))))))))))) -
Monoton #1385 Tudom hogy fel szokott jonni csak mar a topikban nem aktiv. En ugy gondolom a Barcasok majd eldontik kell-e uj hg. Problema nincs a topikkal egyebkent, szurkolok meg vannak egymassal -
#1384 fernando torres azért fel-fel néz, de ha úgy gondolod, váltsuk le.
"Utolsó látogatás időpontja: 2010. 08. 10. 10:43" -
Monoton #1383 fernando torres már évek óta nem járt a topikban, egyenlőre betettem a banner alá. -
#1382 A Forca Barca topiknak van házigazdája. Beszéld meg vele a változást, nem véletlen lettek kiosztva a HG jogok.
Ha Ő már nem jár ide, akkor megkeressük az utódját. -
#1381 nem tudom hogy megy ez,de szeretnék kérni a Barca topikba,egy olyat,hogy a banner alá belegyen téve az eurobarca.hu linkje,meg az fcbarcelona.com linkje
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
Monoton #1380 Ok, nincs mit. -
geo91 #1379 ez a kód kéne ide
köszönöm szépen előre is! -
Flammius #1378 Provokáló/nem ideillő topik. -
USAMEN POWER #1377 Melyik moderátor törölte és miért ? Majdnem kiesett a szemem mire a bevezetőt megcsináltam ! Ha esetleg tudsz segíteni segíts, a bevezető megvan World -ben.
#1375: Nem tudom mit képzel magáról, a sok idióta és fölösleges topikot kéne törölni. Van belőlük pár 100. -
Monoton #1376 Ja most nézem, kapott a Sportba sheriff jelvényt. :D De még jó hogy piros betűkkel beírtam bannerba hogy majd ki lesz nyitva :D -
#1375 biztos Sedó :D -
Monoton #1374 Már mind1 mert ahogy látom valaki törölte. -
#1373 nekem is megtalálta, úgyhogy akk sorry :) -
Monoton #1372 Megnéztem többféle kulcsszavakkal és megtalálta :) -
#1371 mikor nyitjátok újra? csak mert lehet, h nyitják páran, ha nem találja a kereső. -
USAMEN POWER #1370 Köszönöm a lehetőséget, legalább nem dolgoztam vele fölöslegesen. #1367 - 68 -ast töröld pls. -
Monoton #1369 Kinyitom amig becopyzod az #1 hszba, utana visszazarom. Amugyis neked kell elsonek a topikba irni. Am szep osszefoglalo. Pm kuldve -
#1366 kérném szépen ezt a képet ide bannernak...köszi...:D -
#1365 ennyi vamzert :D:D -
geo91 #1364 vb topik #12851
ejnyemár. -
Zenszkij #1363 Visszaszívtam, látom törölve lett a kérdéses hsz, köszönöm. Erre is van azonban egy jó mondásom: a lónak is négy lába van mégis megbotlik. -
Zenszkij #1362 Kérek engedélyt meghunyászkodni. Szomorú ez, hogy míg én nem szidom más feljebbvalóit, az megteheti. Nem hiszem, hogy az előzményekben bármilyen módon is sértegettem volna az illetőt durva szavakkal, de nem is érdekel. Dehát nagy igazság ez a passzus: "Vannak az egyenlők, meg vannak az egyenlőbbek" by George Orwell. Tudott valamit a fiú. Mindegy lenyelem, mint az angol válogatott a nem megadott gólt . -
#1361 vb topic #12346, #12371
szemelyeskedes+karomkodas -
geo91 #1360 vb topik #12354
pár elakadásjelzőt megér. -
#1359 vb topik - #12131 hsz reklám. -
gettobuxa #1358 12091 -
Monoton #1357 Ahogy látom te kezdted az egészet, szóval inkább maradtál volna csendben. -
Monoton #1356 Engem is sokan sértegetnek PM-ben de az már a magunk problémája.