1757
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Monoton
    Ott lesz a legújabb témák listában
  • gercse
    Majd írd be ide, vagy valahova (vb-s topikba),hogy ne feledkezzünk meg róla, engem is érdekel, jó móka volt a nyári is :)
  • karajjj
    na akkor elkezdem kidolgozni az ötletemet, aztán ha sikerül összerakni az oldalt hozzá, akkor nyitok topikot
  • gabber_saviola
    csúnyának csúnya, de szerintem ez még belefér.
  • gabber_saviola
    Karesz ahogy érzed, én támogatlak benne az biztos.
  • limperatore
    és ezen mit kell jelenteni? megsértette a lelked?
  • toysoldier
    19836
  • karajjj
    gabber azon gondolkozok, hogy csinálhatnánk megint egy tippelős játékot ahol hetente lehetne tippelni bizonyos meccsekre és a végén meg lenne megint valami kis ajándék, megcsinálnám úgy külön weboldalra, ahogy a vb idején és most kicsit jobban kidolgoznám, nyithatok neki topikot ide?
  • gabber_saviola
    bent, én köszönöm
  • Grenzjager
    jóreggelt mindnekinek!

Ezt a képet:
    http://www.sg.hu/galeria/1073213356/10732133561282127834.jpg

betennétek ennek a topiknak a fejlécébe?
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097103011

köszönöm
  • DONGUBA
    Ugyes vagy hogy ba............. a k.......... a.......
  • limperatore
    bünti mehet :))))))))))))))))))))))))
  • Monoton
    Tudom hogy fel szokott jonni csak mar a topikban nem aktiv. En ugy gondolom a Barcasok majd eldontik kell-e uj hg. Problema nincs a topikkal egyebkent, szurkolok meg vannak egymassal
  • gabber_saviola
    fernando torres azért fel-fel néz, de ha úgy gondolod, váltsuk le.
    "Utolsó látogatás időpontja: 2010. 08. 10. 10:43"
  • Monoton
    fernando torres már évek óta nem járt a topikban, egyenlőre betettem a banner alá.
  • gabber_saviola
    A Forca Barca topiknak van házigazdája. Beszéld meg vele a változást, nem véletlen lettek kiosztva a HG jogok.

Ha Ő már nem jár ide, akkor megkeressük az utódját.
  • bakkerman
    nem tudom hogy megy ez,de szeretnék kérni a Barca topikba,egy olyat,hogy a banner alá belegyen téve az eurobarca.hu linkje,meg az fcbarcelona.com linkje
    KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • Monoton
    Ok, nincs mit.
  • geo91
    ez a kód kéne ide

köszönöm szépen előre is!
  • Flammius
    Provokáló/nem ideillő topik.
  • USAMEN POWER
    Melyik moderátor törölte és miért ? Majdnem kiesett a szemem mire a bevezetőt megcsináltam ! Ha esetleg tudsz segíteni segíts, a bevezető megvan World -ben.

#1375: Nem tudom mit képzel magáról, a sok idióta és fölösleges topikot kéne törölni. Van belőlük pár 100.
  • Monoton
    Ja most nézem, kapott a Sportba sheriff jelvényt. :D De még jó hogy piros betűkkel beírtam bannerba hogy majd ki lesz nyitva :D
  • gabber_saviola
    biztos Sedó :D
  • Monoton
    Már mind1 mert ahogy látom valaki törölte.
  • Tyler1
    nekem is megtalálta, úgyhogy akk sorry :)
  • Monoton
    Megnéztem többféle kulcsszavakkal és megtalálta :)
  • Tyler1
    mikor nyitjátok újra? csak mert lehet, h nyitják páran, ha nem találja a kereső.
  • USAMEN POWER
    Köszönöm a lehetőséget, legalább nem dolgoztam vele fölöslegesen. #1367 - 68 -ast töröld pls.
  • Monoton
    Kinyitom amig becopyzod az #1 hszba, utana visszazarom. Amugyis neked kell elsonek a topikba irni. Am szep osszefoglalo. Pm kuldve
  • LasDen #1366
    kérném szépen ezt a képet ide bannernak...köszi...:D
  • limperatore
    ennyi vamzert :D:D
  • geo91
    vb topik #12851

ejnyemár.
  • Zenszkij
    Visszaszívtam, látom törölve lett a kérdéses hsz, köszönöm. Erre is van azonban egy jó mondásom: a lónak is négy lába van mégis megbotlik.
  • Zenszkij
    Kérek engedélyt meghunyászkodni. Szomorú ez, hogy míg én nem szidom más feljebbvalóit, az megteheti. Nem hiszem, hogy az előzményekben bármilyen módon is sértegettem volna az illetőt durva szavakkal, de nem is érdekel. Dehát nagy igazság ez a passzus: "Vannak az egyenlők, meg vannak az egyenlőbbek" by George Orwell. Tudott valamit a fiú. Mindegy lenyelem, mint az angol válogatott a nem megadott gólt .
  • 5c0rp330n
    vb topic #12346, #12371

szemelyeskedes+karomkodas
  • geo91
    vb topik #12354

pár elakadásjelzőt megér.
  • Tyler1
    vb topik - #12131 hsz reklám.
  • gettobuxa
    12091
  • Monoton
    Ahogy látom te kezdted az egészet, szóval inkább maradtál volna csendben.
  • Monoton
    Engem is sokan sértegetnek PM-ben de az már a magunk problémája.