Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked mért kell még a modtopikban is kötekedned?
DONGUBA
Ja az szerintem irtam valaszt a kerdesre.De remelem meglesz az akaratod mert rosszul aludtal a buntid miatt es ha neked van akkor masnak is legyen.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zenszkij
Ez a barnuska000 folyamatosan flémkedik a Fradi topikban, sokunk agyára megy, légyszíves állítsatok már rajta. Köszi.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Üdv újra itt 😉

?DASDA:SD:AS😄

gabber_saviola
én még új vagyok itt 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

valaki ossza már ki ezt a gyepesjointot folyamatos flémkeltésért

FTC topik

gabber_saviola
<építette az életét 😊>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

te merre jártál? 😄
gabber_saviola
kukucs -.-

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Zenszkij
Hali. Gabber_Saviola hova tûnt, több mint fél éve nem nézett föl sg-re...???

Monp, a DVSC topikban a padavan nevezetû egyén nembír magával...
WuFraZselic
#20644, #20637 itt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

#5739 itt
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Jó lett 😊

REAL MADRID

moderátor pácsik
ezt be lehet tenni ide a bannerba?
Te mindig késõn kapcsolsz 😄DD Már rég törölve lett mikor te a helyére írtál.

REAL MADRID

DONGUBA
mi a baj vele?HEEEEEEEEEEEEEEEE

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kaphatna figyelmeztetésül egy-két büntipontot a "szarzenálozásért"...
anno én már azért is kaptam csak mert cselszinek írtam a chelsea-t...

LasCar16
monokám, nézz már be a chelsea-topikba megint...
törölve

REAL MADRID

banok
angol foci topikban szemeteltem (elbaszarintottam az embedelést), kéretik törölni. De nem akkor sem leszek szomorú. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Bordeaux topikba a banner alatti kép kissé elavult, lehetne törölni?

Szar Bayern, szar Bayern :)

én aszittem h megjósolja h csúnya hsz lesz <#idiota>

Szabi nézd az idõpontot 😊 Már töröltem ami ott volt.

REAL MADRID

mi ezzel a gond? 😄

McFrost
<#eljen><#puszi>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

OKs, nm 😊

REAL MADRID

McFrost
Mono!
Chievo topikban az utolsó hsz-at tedd már lécci jóvá😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Bent van, a bannert viszont toroltek mar a tarhelyrol, majd kell egy masik.

REAL MADRID

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

itt #4859
"cselszky"
Fabio Capello
már egy másik hozzászólás van ott, az elõzõvel volt a gond

DONGUBA
azzal mi a baj capello?

Fabio Capello
DONGUBA
tudom mirol van szo csak elfelejtettem....csak erdekes multkor bementek a madrid topikba es eleg sokaig ott volt a barkasz szocska de mindegy abbahagytam jogos a torles

REAL MADRID

DONGUBA
ugyes vagy

Törölve

REAL MADRID

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Barca topikban töröljétek az uccsó pár hsz-t, ami nem a fociról szól pls!

Visca El Barça!

tiszteletem

ebbe a topikba kérném ezt a bannert és ezt a hátteret