Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozzászólásokat linkelhettél volna.

REAL MADRID

Zenszkij
11260..VB topik: "Személyeskedj anyáddal"

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

AttiGT sértegetett privátban, foci vb topikban sértegette pl Wurazselicet is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AntiHero
Egy kicsit bezárhatnátok topikot míg lehiggad mindenki. (kezd @nyázásba torkolni) Foci VB 2010

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

McFrost
<#worship><#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nincs mit 😊

REAL MADRID

McFrost

Itte képet javítsátok már ki Gáborok!
Köszi!Erre

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem kell sírnod, mindenki megkapta a maga méltó büntetését.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

komolyan mondom nevetnem kell rajtatok mennyire linket vagytok engem megbüntettek, de ezt a sok pöcsfejt akik vérig szidták az Olaszokat meg nem? hol itt az igazság?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

VB topikban a #7658-as hozzászólás ("Cigó digók go HOME!!!!!!!!!!!!!!") Slick-tõl pls.
Törölve, jutalmazva.

REAL MADRID

Tyler1
VB topikban a #7280 hsz-t légyszi. köszönöm.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gabber_saviola
Intézkedtem, köszi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tyler1
ebben a topikban, a #21703, #21689, #21677 reklám.
jó lenne egy banán neki, mert nem csak ebben a topikban reklámozza a hülye teraszát, a kb. 5 alregjével.
köszönöm.

gabber_saviola
Intézkedtem, köszi.

milyen érdekes, hogy én kaptam a büntetést egy csapat rossz megnevezése miatt ám a többiek nem, amikor ment a Szlovákok szidása...

miki36
Hell! Ebben a topikban törölnétek az utolsó hozzászólást? köszi😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

toysoldier
köszi <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Intézkedtem, köszi.

REAL MADRID

toysoldier
itt akár mehetne is pár pont IXEMGabeo-nak (#5365 és #5368)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gabber_saviola
linkelhetnél hozzászólásokat, köszönöm

Tyler1
vb topikot figyelhetnétek, mert a mai szlovák meccs óta egyfolytában megy a flém, és már nagyon unalmas.

gabber_saviola
Már nem keresünk, köszi.

gabber_saviola
Keresünk valakit, aki segítene lebonyolítani a VB-TIPPJÁTÉKOT! (ha nincs jelentkezõ, csinálom én)

T. mindenki!
Szeretnék valakit, aki elvállalna egy a SAJÁTBAN megnyitott VB-TIPPVERSENY topikot, és annak kezelését. Értem ez alatt, hogy naponta felrakja a másnapi tippelési lehetõségeket, összesít...stb.

gabber_saviola
majd csinálok neki témát.

délafrikai mintás háttér és csoportokat tartalmazó banner a mostani képek helyett a vb topikba
Tyler1
hello!
légyszi ebbe kérném szépen ezt a képet. köszönöm.

ebben a topicban légyszíves a bannert töröljtek már mert ha nincs banner akkor is jobban néz ki a topic mint most!
Köszi, eszméletlen gyors volt 😊

törölve

REAL MADRID

Légyszíves a Ferencváros topikban
a 15978 ás 15977es hsz-omat töröljétek.

Köszi

A legjobbakkal is megesik 😄

REAL MADRID

gabber_saviola
bocsika 😊

Én már betettem 1x, a logók mellé tesz ilyen kis serlegeket.

REAL MADRID

gabber_saviola
bemásoltam. semmi sem történik.

hali!

ezt a kódot kéne betenni ennek a topiknak a fejlécébe.

köszönöm!

(betenném magamtól is, de hetek óta sem kaptam meg a házigazda jogot, pedig kértem.)
kéretik a topikot törölni van már ilyen téma:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1268581053

Gunnersboy
és ismét csak fradi topic, ismét csak barnuska000, ismét csak flémkeltés...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

antijuve
Köszönjük!

Köszi, bár nem én csináltam 😊)

ups and downs

WuFraZselic
😄 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Betettem ... am elsõ ránézésre azt hittem egy kis medenceben vannak a jatekosok 😄DD

Am jó lett 😊 <#eljen>

REAL MADRID

antijuve
Sziasztok!
Valaki betenné ezt

ide ?

Kösszi

ups and downs

köszi köszi
Jók lettek <#eljen>

REAL MADRID

ezt a bannert kérném ide

ezt pedig ide
ismét szeretnék megkérni valakit, hogy tegye rendbe a srácot a folyamatos flémkeltésért, mert lassan valakinek el fog szállni miatta az agya

DONGUBA
yes sir😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lehet folytatni Pm-ben.

REAL MADRID

DONGUBA
Neked miert kell arulkodni mi vagy te ovodas?
Vagy onkentes modi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!