Bus Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Swy
crack kéne csak...

http://bf2s.com/player/swy/

Swy
nem tom letölteni a második felét rapidshare-rõl:S
le lehet még szedni valahonnan?

http://bf2s.com/player/swy/

Web mester
Hello!
Én leszedtem a demot csak lejárt sajna. Most szedem éppen a cracket. Sztem marhajó game.

hungaro
honnan lehet cracket szerezni????

Hivatás az Életért!

zeli
Letöltöd az angolt a www.busdrivergame.com-ról és leszeded a cracket, és angol változat lesz meg -.-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Én csak lengyel nyelvût tudtam szerezni, de úgy is teljesen élvezhetõ, hogy egy mukkot nem értek belõle - egyedül a beállításoknál volt egy kis nehézségem 😊

386SX-40 CPU, 4MB MEMORY, 5 1/4” FDD, 120 Mb merevlemez

LecterDoktor
Minek magyarosítás a játékhoz?! Nem elég világos, hogy mit kell csinálni? Meg szerintem nincs olyan sok dolog benne, amit le kéne fordítani magyarra. De ha te azt szeretnéd elolvasni magyarul, hogy milyen idõ lesz a feladat megoldása közben, stb... akkor oks😄

Attila889
jó,jó...értem...sorry,csak nehezen fogtam fel akkor 😄 😄

sziasztok! Az a kérdésem hogy játszok és egyszer kiírja hogy hibát észlet és kilép . Miért van ez szerintetek??
zeli
Azt hiszem a #2936-ban már leírtam ezt<#pardon1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

persze, igazad van, de maga a bittorrent legál, ezért írtam, hogy az egy másik dolog, hogy mire használják😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

CoD23
hali
tud valaki valamit a magyaritásról??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Attila889
de a feltöltött anyagok illegális.....szóval azért ezt kétleném....... 😄
Maga az oldal legális,de a feltöltött cuccok nem 😛

Kezdem sejteni, hogy baromságot írtam a #2928-ban, de ez a tudat nem vitt közelebb a megoldáshoz... 😊
zeli
Ne kezdjétek megint -.-

lehet, hogy téged is...ugyanis maga a bittorrent free, semmi illegális nincs benne..
az egy másik dolog, hogy mire használják, mit terjesztenek vele..

passatgt
úgy hogy visszaolvasol a topikban

Úgy, hogy írsz a fejlesztõknek, hogy csinálják mán' meg...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

hogykell belsõ nézetet?

Schwarz
hát fiam elég sok csalódás fog még téged érni az életben, akár lehet is ez az elsõ

Mi az a windows?

[HUN]FaTaL
lolok vagytok szerinted a warez legális? lol😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tomas10
nekem van is cikkem róla hogy legális

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

[HUN]FaTaL
A torrent legális amíg legális tartalmat osztanak meg/töltenek le vele. Na most a warez nem tartozik a legális dolgok közé.

http://goo.gl/gd6Zi5

leho94
a magyarba😄😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Schwarz
melyik meseországban élsz te? <#wilting>

Mi az a windows?

Attila889
sehogy...crackeld meg és kész........

zeli
A P2P valóban legális, amíg legális tartalmakat osztanak meg vele 😊

Attila889
haggyad...majd eljön az ideje hogy egyszer lebukik ilyenekért.Az iylen hülyéket hagyni kell.Majd megtudja milyen az élet.....

leho94
a torrent az legális..de ha nem akkó szóljatok mer elvileg az😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Schwarz
sose fogom megérteni, hogy nálad a warez oldalról letöltött (lopott) program mióta legális... <#lama>

Mi az a windows?

tomas10
thepiratebay ott 20 perc és legális

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

hungaro
sziasztok,lehet hogy láma kérdés de honnan lehet úgy letölteni hogy ne legyen rajt 1órás idõkorlát?

Hivatás az Életért!

Schwarz
mér kell ezt a szart minden topikban elolvasnom?
goto vatera.hu és társai...

Mi az a windows?

Hát én ezt nem vágom, ma megint ugyanaz a hibaüzenet... Az elõbbi bejegyzésemben leírtak tegnapelõtt történtek, akkor egyszer mûködött minden remekül, azóta most megint beültem volna a kormány mögé, és semmi.

Viszont a #2900-ba bemásoltam a logfile egy részletét, ami azt írja, hogy:

18:30:18 : Software OpenGL detected, refusing to run the game in OpenGL.
18:30:18 : driver: GDI Generic
18:30:18 : vendor: Microsoft Corporation
18:30:18 : version: 1.1.0

Ez mit jelent? A verziószám az OpenGL-é? Merthogy máshol meg találtam ilyet:

"The game uses OpenGL 1.2 - 1.5 depending on available hardware."

Ez innen van: http://www.opengl.org/products/detail/bus_driver/

Az opengl.orgon viszont nincsen download-oldal, és keresõben sem találtam 1.1-nél frissebbet, a Microsoft support oldalán is 1.1-es van.

Schwarz
na végre, csak driver probléma volt.

azért nem nevezném cracknek, mert senki se tört fel semmit, csupán a dobozos változatból került át két file.

Mi az a windows?

Na, látom, sikerült egy fél oldallal felpörgetnem a fórumot a töketlenkedésemmel... 😊

Schwarz: "Crack" alatt a béna felhasználó (én) azt érti, hogy a "Crack" könyvtárból a tuti exét átmásolom... 😊

Egyébként fura dolog történt: a videókártyához múltkor a teljes Catalystot tettem fel (ami elvileg tudja az opengl-t), most leszedtem ugyanonnan csak a drivert (amibõl al egfrissebb a dátum szerint pont ugyanakkor lett kiadva, mint a Catalystból), és láss csodát, már tolom is a 83-as buszt az emelkedõnek... 😊
zeli
www.busdrivergame.com

Üdv!

Tud valaki mondani a játékhoz magyar nyelvi vagy angol fájlt? Felõlem lehet minden csak ne lengyel! 😞
Attila889
ki a 12 éves? 😄
Mert Debilon nem az...és én sem 😄

Attila889
ehez mi köze a témánkhoz? 😄

autoszimulator
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd

miklóska..

.: mobilize.hu :.

Nem mert ketes voltam, de a hejesírással nem emgy az ember semire az életbe!

passatgt
látom te is ötös voltál helyesírásból

Minek szeméjeskedõ? Ártotam Én neked, dikmán? Olvas visza, mert lácik, hogy nem tetted.

na jóhogy teis ittvagy😄
az otthonban szellõztetnek?😄D

Nem tudom, Debilon, mi bajod vana romákkal? Meg különben is: igazuk van, olvas vissza, ha már nem tudsz érdemben segíteni neki...minek kell állandóan kötekedni?

😄DDDD ajajajajajaj...

miaza soret? 😊

visszaolvasok, ha akarok..
te vagy a másodreg, vagy a tezsvére, vagy a védelmezõje, hogy bekell szólnod? rendész2...

autoszimulator
beszólt a 12 éves, vigyázzá 😄:SA😄:SA😄:SADA

.: mobilize.hu :.

zeli
<#idiota>