Bus Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom már 2 soret is nehezedre esik elolvasni ha hozzád pampognak.<#vigyor>#vigyor>
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mi az a windows?
te vagy itt a rendész, hogy mindenkibe belekötsz?
#2892 szerint Radeon 9600-a van
#2896 szerint driver frissítésen is túl van
#2898 sõt még dx-et is frissített
te szoktál olvasni?
Mi az a windows?
milyen "cracket" használtál? nem crack kell ehhez, csak a két eredeti fájl.
Mi az a windows?
18:30:18 :
18:30:19 : .\game_proc.cpp(320): unknown fn: We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware.
Sajna nem nyert. Az alacsonyabb beállításokkal már próbálkoztam, a config törlése sem jött be. A driverek frissek, próbálkoztam különbözõ forrásokból leszedettekkel is - biztos nálam van valami, csak én hülye vagyok ehhez. Tudom, menjek, rajzoljak buszt ceruzával... 😊)
"18 wos haulin" helyére "bus driver"
még jó, hogy tök egyforma a két játék <#idiota>#idiota>
Mi az a windows?
config.cfg helye alapesetben:
c:\Documents and Settings\
avagy internet explorerbe beírod:
Dokumentumok\18 WoS Haulin\
és már ott is vagy
Mi az a windows?
Bevallottan láma-kategóriából érdeklõdnék: kapom én is a #2576-ban leírt hibaüzenetet az elején, de csak azután, hogy áttoltam rá a cracket - a demót simán elindította, mûködött is mind az egy órján át. Ha ennek bármi köze volna a videókártyához, akkor mondom, hogy Radeon9600, és rá van nyomva a Catalyst.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
szerintem a legjobb, legteljesebb magyarítás oldal:
http://magyaritasok.hu/
De én ezen egyelõre nem láttam, hogy elkészült volna. Amúgy olyan sok mindent nem tudom hogy kell-e rajta érteni<#crazya>#crazya>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Sikerült valakinek?
Hiába másolgatok hibaüzenetet ad.
Gondoltam megyek egy kört valamelyik busszal, erre elindul, semi menü csak egy busz megy a háttérben..
Ez szerintetek miért lehet?😊 Idáig futott rendesen.
KÉP
Nagyon szuper a játék (szerintem) azonban lenne egy kérdésem: Magyarországon hol lehet kapni (fõleg inkább Budapest és környékén)???
Válaszotokat elõre is köszi!!!
U.i.: Lehet hogy valahol már leírták, elnézést hogy nem nézelõdtem...