3362
-
#3002 elkészült a magyarosítás és rádásul két verzióba a magyarosítások portálról lehet mind a kettöt letölteni marha jó ,indkettő ja és teljes mindkettő -
#3001 nincs értelme ezzel a belső nézettel pöcsölni, mert kanyarodáskor úgyis kimegy a kamera a buszból és így tök igénytelen, főleg, hogy még annyit se látni, mint eredeti nézetben, talán majd egyszercsak tákolnak valami patchet erre -
#3000 eltudod küldeni a magyarosítást a [email protected]?léci -
rollercoaster #2999 http://www.freeweb.hu/hungaryfox/BusDriver01.wmv
egy érdekes kis videó amit tegnap éjjel csináltam :) -
#2998 Jóvanna, de legalább az Audi jobb.:-PP -
#2997 hja, az eleje valóban más, de kezdettől ez a borító volt a játékkal -
#2996 TUDOM!!!De olyan mint a fejlécen és ami a boritón van annak nincsen elöl motorházteteje és pont olyan mint ami ezen az új boritón van. -
#2995 hol is jársz a játékban? merthogy van benne iskolabusz -
#2994 Ilyen sincs:
-
GPx8 #2993 Mert ez csak egy festmény... -
Myster X #2992 nem tudom mért a rendőr audira gerjedsz, ilyen busz sincs a játékban -
#2991 de rákerestek a cikkben levő szövegre google-ban a sima busdriveres képek jönnek be -
#2990 de van rendőr, bár az nem üldöz
meg nem dvd volt. -
#2989 Ez tuti másik játék.Ilyen rendőr-audi nincs is a játékban. -
#2988 Nagy város és régiók, peremterületek, repülőtér, kikötő
Ezek a helyszínek vannak, teház ez egy más dolog lehet, de a képen a busz scs van írva -
De a dobozon rendőr is van meg minden , és dvd. Lehet ez más... -
#2986 mégsem, nem más játék, de aztírja június 6.-án jelenik meg. Valszeg az oroszoknál akkor kapható -
#2985 ha jól olvasom ez valami másik játék, ami június 6.-án jelenik meg -
#2984 Új kiegészítő, vagy cask orosz verzió?
-
#2983 nincs -
Myster X #2982 nincs még semmi extra a játékhoz ? :/ -
#2981 na jah -
kirby #2980 csak mindenki a bus driverrel játszik:-) -
#2979 nekem nem úgy tünik:) -
#2978 ki halt a fórum??? -
#2977 olvass picit vissza és keress egy linket!!!! Kékkel van tood... -
#2976 Köszi a cracket már nyomom ezerrel egy ideje... -
riicsii #2975 Milyen cracket mert nem adtál meg semmit -
#2974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Letöltöd a http://Busdrivergame.com-ról és utánna összeszeded az itt belinkelt cracket.. -
riicsii #2973 Sziasztok. Nekem a warezről van meg a játék és nem engedi hogy bemountoljam ha valakinek volt ilyen problémája és sikerült megoldania kérem segítsen! -
#2972 Velem is ez volt :) -
#2971 Én sem.Már rég kipörgettem, most meg vmiért nem műxik, azt' letöröltem a francba.XD -
#2970 még mindig nem vágom mit nem lehet érteni ebbe a játékba, h ennyire kell magyarítás... -
#2969 ki mondta, hogy nem lehet?
#1695 -
bajusza #2968 Ez nagyon jó hír. Engem is érdekelne a magyarítás. -
#2967 érdeklödtem meg adtam a címemet is -
rollercoaster #2966 Szevasztok, nekem van már magyarításom a Bus Driver-hez.
Most már csak a dds és tga képeket kell rendesen konvertlnom, és akkor a textúrát is le tudom magyartíani. Még nem teljes a szöveges magyarítás, mivel még nincs minden kipróbálva benne, és a feladatok nincsenek lefordítva és egyéb kissebb menüpontok.
Érdeklődni lehet nálam a [email protected] MSN vagy E-mail címen :D
AMúgy ha azt gondoljátok, hogy a base.scs-t nem lehet megfelelően kezelni, nekem sikerült :D -
#2965 ehhez a játékhoz nincs törtés, mivel megvannak az eredeti fájlok semmmit sem kellett feltörni! -
bajusza #2964 Ime:
Bus Driver crack -
#2963 Pár oldalal elöbre találsz egyet.