3362
  • Pepsi Twist
    safemodba minden gépen elindul....
  • CseNo
    LoL az nekem már el sem indul... Túl új a gépem hozzá
  • Attila889
    engem is érdekelne :D
  • bajusza
    Szerintem Midtown Madness 2 + San Francisco Bus Mod, London Bus Mod.
  • akyyy
    az milyen?:D
  • passatgt
    most szedem midtown madness 2-t bus moddal:D
  • gumikacsa
    Nekem ez kicsit gyanus... legalábbis az átlátszó busz a renderen, ami a doboztetőn van. Csak nehogy parasztvakítás legyen ez is.
  • bajusza
    Egyébként van belső mod a játékhoz, de az oldal nem elérhető pillanatnyilag. Annyi benne az egész, hogy egy kormánykerék van műszerfal nuku.

• JetiRulez
    A külső nézet meg a kenyérszervó engem is zavar.
    Vagy ezt nem lehet változtatni?
  • Toroco
    Hali!

Most próbáltam ki a bus drivert. érdekes játék. két sor fuvarozást már le is nyomtam. Tetszik, csak az zavar, hogy nincs belső nézet, vagy csak én nem találtam? Kicsit fura ez a lassú kanyarodás, meg a túlfékezés, kicsit autóversenyesen kezdtem el vezetni :D
  • [HUN]FaTaL
    Miért ne lehetne, a Ship Simulatort is le lehet szedni, world racing 2 meg játszható a dvd lehúzásával, az egy meg sima crackkel. Bár én is megvenném a wr-t ha lehetne itthon kapni. Dehát, ha nem, hát nem.
  • Attila889
    de amúgy jónak ígérkezik.Majd ha lesz valami demoja vagy warez verzió lehetne tolni neki :D
  • Attila889
    úgyse lehet letölteni sehonnan.Vagy az is oylan lesz mint a World Racing.Hogy itt nem kapható lesz :(
  • Magnumrolcsi
    az a november megvan kérdőjelezve
  • tzsoltika
    2007 november :) szép hónap lesz a november játék megjelenések tekintetében: Bus Simulator 2008, Call of Duty 4, NFS Pro Street és a legjobb hogy novemberben van a szülinapom!
  • Pepsi Twist
    fasza német cucc lessz bezony....
  • Garrett27
    ja ha vkit érdekelne, amíg nem jön Bus Driver 2 Bus Simulator 2008
  • Garrett27
    "Nine new missions (duration from 20 to 60 min.)" írta a haver akitől volt a link, ami már nem műxik :s
  • passatgt
    mit csinál az a mod?
  • Garrett27
    a filefrontról eltűnt a legújabb mod (Mod_Bus_Driver.rar), nem tudja vki hol lehetne leszedni? Kerestem össze-vissza de mintha a föld nyelte vna el
  • JetiRulez
    Ok, feltettem és műxik is hibátlanul. A dos játékok még mindíg szarok, de az nem ide tartozik.
  • [HUN]FaTaL
    támogatja az OpenGL-t, tegyél fel hozzá ForceWare drivert, az XPben lévő default driverben nincs opengl
  • JetiRulez
    Az ASUS szerint támogatja az OpenGL-t, úgyhogy driver probléma lehet.
    Üdv.
  • bajusza
    Az aláírásomban lévő gépen futtatom a játékot, semmi fagyás.
  • JetiRulez
    ok, thx
  • Pepsi Twist
    vagy vegyél még 3 giga ramot meg 1 jobb videó karit mondjuk már elég lenne 1 AX550 (10e forint) (ehhez képest amivan) de lehet hogy alaplap függő is a dos de a fene tuggya de sztem gyorsan cseréld le a videó kártyátad...
  • JetiRulez
    Nem tudom elképzelni, hogy mi a frászkarikát csinálok ezzel a géppel, hogy ilyeneket csinál. Eddíg csak az újratelepítéssel tudtam megoldani a problemát.
  • Pepsi Twist
    hehe a dos-os dolgok nem biztos hogy a videó kari miatt van...
  • JetiRulez
    Egy MX440-es GeF-ről lenne szó. És mikor már egy jó ideje fenn van a win, akkor kezdi csinálni, hogy nem indítja a GL-es meg a dos-os progikat.
  • Pepsi Twist
    loál :D
  • passatgt
    kuss, neki négyszer annyi ramja van, mint nekem
  • Pepsi Twist
    milyen videó kártya az? honnan szetted valami ősi barlangból?
  • JetiRulez
    Félő, hogy nem fog elindulni a gépemen. A kari nem támogatja az OpenGL-t. Majd kiderül, miután telepítettem.
  • Attila889
    pl crack!
  • bajusza
    pl. torrentről.
  • Murphyyy
    honnan lehet megszerezni a játékot...idökorlát nélkül? vhonnan letölteni..ugy h ne kerüljön pénzbe? vki segitsen..
  • Attila889
    írd le milyen géped van
  • bajusza
    próbáld frissíteni a videokártyád driverét. Az talán megoldja a hibát.
  • trabantt
    Sziasztok, nekem is egy olyan problémám a progival kapcsolatban.Beindítom a BUS DRIVER játékot, elindul, csak amikor játszani szeretnék vele, csak az a képernyőrész sötét? XP-m van. Mi lehet a hiba?
  • zeli
    ebben a topikban megtalálod a cracket.