3362
-
#3082 safemodba minden gépen elindul.... -
CseNo #3081 LoL az nekem már el sem indul... Túl új a gépem hozzá -
#3080 engem is érdekelne :D -
bajusza #3079 Szerintem Midtown Madness 2 + San Francisco Bus Mod, London Bus Mod. -
#3078 az milyen?:D -
#3077 most szedem midtown madness 2-t bus moddal:D -
#3076 Nekem ez kicsit gyanus... legalábbis az átlátszó busz a renderen, ami a doboztetőn van. Csak nehogy parasztvakítás legyen ez is. -
bajusza #3075 Egyébként van belső mod a játékhoz, de az oldal nem elérhető pillanatnyilag. Annyi benne az egész, hogy egy kormánykerék van műszerfal nuku.
-
#3074 A külső nézet meg a kenyérszervó engem is zavar.
Vagy ezt nem lehet változtatni? -
Toroco #3073 Hali!
Most próbáltam ki a bus drivert. érdekes játék. két sor fuvarozást már le is nyomtam. Tetszik, csak az zavar, hogy nincs belső nézet, vagy csak én nem találtam? Kicsit fura ez a lassú kanyarodás, meg a túlfékezés, kicsit autóversenyesen kezdtem el vezetni :D -
#3072 Miért ne lehetne, a Ship Simulatort is le lehet szedni, world racing 2 meg játszható a dvd lehúzásával, az egy meg sima crackkel. Bár én is megvenném a wr-t ha lehetne itthon kapni. Dehát, ha nem, hát nem. -
#3071 de amúgy jónak ígérkezik.Majd ha lesz valami demoja vagy warez verzió lehetne tolni neki :D -
#3070 úgyse lehet letölteni sehonnan.Vagy az is oylan lesz mint a World Racing.Hogy itt nem kapható lesz :( -
#3069 az a november megvan kérdőjelezve -
tzsoltika #3068 2007 november :) szép hónap lesz a november játék megjelenések tekintetében: Bus Simulator 2008, Call of Duty 4, NFS Pro Street és a legjobb hogy novemberben van a szülinapom! -
#3067 fasza német cucc lessz bezony.... -
#3066 ja ha vkit érdekelne, amíg nem jön Bus Driver 2 Bus Simulator 2008 -
#3065 "Nine new missions (duration from 20 to 60 min.)" írta a haver akitől volt a link, ami már nem műxik :s -
#3064 mit csinál az a mod? -
#3063 a filefrontról eltűnt a legújabb mod (Mod_Bus_Driver.rar), nem tudja vki hol lehetne leszedni? Kerestem össze-vissza de mintha a föld nyelte vna el -
#3062 Ok, feltettem és műxik is hibátlanul. A dos játékok még mindíg szarok, de az nem ide tartozik. -
#3061 támogatja az OpenGL-t, tegyél fel hozzá ForceWare drivert, az XPben lévő default driverben nincs opengl -
#3060 Az ASUS szerint támogatja az OpenGL-t, úgyhogy driver probléma lehet.
Üdv. -
bajusza #3059 Az aláírásomban lévő gépen futtatom a játékot, semmi fagyás. -
#3058 ok, thx -
#3057 vagy vegyél még 3 giga ramot meg 1 jobb videó karit mondjuk már elég lenne 1 AX550 (10e forint) (ehhez képest amivan) de lehet hogy alaplap függő is a dos de a fene tuggya de sztem gyorsan cseréld le a videó kártyátad... -
#3056 Nem tudom elképzelni, hogy mi a frászkarikát csinálok ezzel a géppel, hogy ilyeneket csinál. Eddíg csak az újratelepítéssel tudtam megoldani a problemát. -
#3055 hehe a dos-os dolgok nem biztos hogy a videó kari miatt van... -
#3054 Egy MX440-es GeF-ről lenne szó. És mikor már egy jó ideje fenn van a win, akkor kezdi csinálni, hogy nem indítja a GL-es meg a dos-os progikat. -
#3053 loál :D -
#3052 kuss, neki négyszer annyi ramja van, mint nekem -
#3051 milyen videó kártya az? honnan szetted valami ősi barlangból? -
#3050 Félő, hogy nem fog elindulni a gépemen. A kari nem támogatja az OpenGL-t. Majd kiderül, miután telepítettem. -
#3049 pl crack! -
bajusza #3048 pl. torrentről. -
Murphyyy #3047 honnan lehet megszerezni a játékot...idökorlát nélkül? vhonnan letölteni..ugy h ne kerüljön pénzbe? vki segitsen.. -
#3046 írd le milyen géped van -
bajusza #3045 próbáld frissíteni a videokártyád driverét. Az talán megoldja a hibát. -
trabantt #3044 Sziasztok, nekem is egy olyan problémám a progival kapcsolatban.Beindítom a BUS DRIVER játékot, elindul, csak amikor játszani szeretnék vele, csak az a képernyőrész sötét? XP-m van. Mi lehet a hiba? -
#3043 ebben a topikban megtalálod a cracket.