3362
  • gumikacsa
    "Lesznek kameranézetek is,és újj buszok,skinek,mappok...."

ezt az új buszok kijelentést lehet, kicsit elkapkodtad, nem hiszem, hogy lehet majd belepakolni buszokat.
  • peti79
    Drukkolok neked. Piszok jó lenne magyar buszokkal menni.
  • [HUN]FaTaL
    Miért akar mindenki a játékokba pörköltet meg paprikás krumplit? Az nem magyarosítás hanem magyarítás :DDD
  • Myster X
    most akkor valaki help ! a beépített pályaszerkeztő nevezetesen a /edit nem jó semmire :( ??
  • zsolesz92
    Én origorl szedtema demot, crackeltem azzal amit adtatok és angol lett. a játék nem nagyon fogott meg.
    Nem nagy cucc rossz irányítással, gyenge grafdfal, nem látod h hol mész mert mindent eltakar a busz...
  • Attila889
    Nah holnap megnézem mit tehetek a skinezéssel,és ha rájövök hogy kell szólok :D
    És belekezdek egy Volánbusz skinezésbe+reklámfelírat a hátuljára(már csak egy Ikarus 260-as kéne hozzámert azokon szokott lenni reklámfelíratok mindig)
  • Attila889
    Én a legjobban egy Ikarus E94-st fogadnék el a játékban(Rába vázas,alacsonpadlós).Remélem egyszer rájövünk hogy kell modolni,és akkr meglehetne csinálni a jó dolgokat :)
  • Attila889
    jólvanna...10 helyett az 100 akart lenni...csak túl gyorsan gépelek aztán elírom.a 2383-as hsz-ben is túl gyorsan írtam :D
    De én nem ilyennel kapcs.értettem,hanem elmagyaráztam valamit a #2374-es hsz-ben a 2372-es hsz-re.És hogy azt jól magyaráztam e-el :D
    Én erre vaok kiváncsi.Hát igen...a FAQ-az sztem is hülyeség,de legealább én megpróbáltam :D Csak nem igazán jött össze
  • mtpapa
    Egyetértek.
  • zeli
    Ezzel fasza lehetne menni Bus Driverben:D
  • Schwarz
    nem, #2385-ből lett kettő, az én üzenetem meg eltűnt...
  • Schwarz
    na megvan még a szöveg a cacheben. ez lett volna #2383-ra, idézem magamat:

"hát, ha 10%-ig se vagy benne biztos, már régen rossz.
    hogy mondjak is valamit, a #2383 hszedben is van legalább 3 hiba.
    a FAQ kezdemény meg olyan lenne, mint anno a töridogáim, több lenne a piros, mint a kék (fekete) :D"
  • Attila889
    kettő LOl? :D
    Vagyis kettőt elkúrtam mi? :D :D :D
  • Attila889
    Nah akkor valahogy a skinelést meglehet oldani? :)
    Mi lenne ha a PTTM-s dolgokat próbálnánk meg...hátha bejön....bár az már elavult,mert azóta fejlődött a játékipar
  • Schwarz
    háteszlol, ebből kettő, no és amit én írtam hsz az vajon hovalett???
  • zeli
    mi volt a másik reged?cagivamito?
    na, de vissza a Bus Driverhez:D
  • Attila889
    akkor hajrá :)
    A Crack linkjét meg lentebb 1 oldallal ezelött megtalálod :)
    Jó játékot ;)
  • zsolesz92
    nem, 19 kb/s el jött, és most találtam a 400asat
  • Attila889
    jah igen....de nincs ok rá hogy miért....tudod milyen ideges votlam?Wááá nah mind1 :D
    Egyébként javítsál ki léccy ha valamit nem jól mondok(lentebbi hsz-ek)Mert nem vagyo kbenne 10%-ig biztos hogy az úgyvan ayhogy leírtam :)
  • Attila889
    és 400kb/s az neked lassú? :D :D :D :D
    Sorry,de nálam 200 Kb/-s el gyorsabban szedte,és anno nekem is szar netem volt,és még a 100 kb/s-t se érte el,szóval.....de ezt ne itt tárgyaljuk ki,mert ez a topic a BD-ről szól és nem a netről :)
  • Schwarz
    hja, a másik amit bannoltak az is te voltál? minden világos...
  • zsolesz92
    demo, nagyon gyorsan jön
    nekem 400kb/s- el jön
  • zeli
    :D
    Amúgy én is szeretem az Ikarusokat. De nem is tudom ki, írta ebben a topicban, hogy nem lehet megnyitni a fájlokat, amivel be lehetne buszt tenni, szóval nem lehet.És egyetértek azzal a hozzászólóval is, aki mondta, hogy a "játék élettartama rövidül", ha nem lehet moddolni.
  • Attila889
    miről töltöd?Egyébként ezt priviben megbeszéljük,mert nem szeretnék büntetőpontot,mint a másik nevemnél ahol ok nélkül megbüntettek :(
  • zsolesz92
    kösz, má 12%nál tart(lassu mint a deg)
    nem tudtok vmi gyorslinket?
  • Attila889
    jah értem :D :D
    Már megilyedtem,mert ha télleg nem lehet csinálni kiverem a hisztit,hiszen én nagy Ikarus fan vagyok,és Volánbusz függő,szóval nekem kell a játékba Volán skin :D :D
  • zolo
    Csak féltékenyek , mert a modderek jobb minőségű cuccokat csináltak mint ő maguk :DDD
  • Attila889
    ha megcrackeled akkor nem 60 perces játékidőd lesz..hanem annyi amennyit akarsz...a demo alapból a ful version,csak 60 perces változatban.Ha megcrackeled akkor időkorlát nélküli játékod lesz.És addig játszhatsz vele ameddig akarsz
  • Attila889
    komolyan nem lehet? :D
    Már annyira felkészült a SCI Softver hogy lassan ezzel a játékkal nem lehet semmit se csinálni :(
    Biztos nem örültek neki hogy a 18 wosokhoz is ettünk be kamionokat meg ilyeneket,és nem ám hogy az alap játékkal játszottunk volna...szemét ez a cég :D :D
  • zsolesz92
    Sziasztok. nem kerestem rá, de pls világosítsatok fel. a demot crackeled lesz belőle egy full játékod. de amugy ez még béta verzió?
    vagy lehet kapni már a nem bétát? vagy most hogyan vagyunk?
  • zeli
    nem lehet.
    #2370:XD
  • akyyy
    akkor kitörlöm a meglévő mappot és azt módosítom XDDDDdd
  • Attila889
    Lenne egyötletem.Megkéne fejteni hogy hogy lehet itt skint csinálni :)
    És akkor belekezdenék BKV,és Volánbusz skinbe :)
  • zeli
  • akyyy
    #2355 help : (
  • zeli
    Ő bajuk, szenvedjenek lengyelül
  • mtpapa
    Mert *ülyék és nem tudják, hogy az 1 órás időkorlátosba kell a cracket berakni és kész a játék.
  • Attila889
    az on-time bonus az nem azt jelenti hogy időben érsz be az állomásokra?Mert amúgy nekem is sikerült már 100%-ra csinálni...én mindig 80%-fölött teljesitek :)
  • zeli
    hopp, bocs nem tagoltam:...le is vont 80 pontot mindig, a végén meg az utamba kerülő kocsit félrenyomtam az útból...
  • zeli
    lol, kapott már valaki 100%-os az "on time bonus"-ra?:D
    előb játszottam, mindenkit ledudáltam, le is vont 80 pontot mindig a végén meg az utamba kerülő kocsit félrenyomtam az útból és beírtam -59 kor vagy mikor:D aztán adott 1000+t az on-time bonus-ra