3362
-
#2521 ne csak az utolsó mondatomat olvasd már el légyszi. -
#2520 #2331 bazze, jó lenne néha olvasni is a topikot, nem csak írni -
Hősök #2519 cska mert az a bajo mhogy nemtom elmenteni:S...tehát nemtok mit átmásolni a base map mappájába:S -
Hősök #2518 ha nekem szólt akkor válaszolok hogy nem direkt csinálom...de mi számít kész pályának?
köszi! -
#2517 A kézifékesben egyetértek. Nekem volt, hogy az előttem levőbe belementem:D -
#2516 jólvan, azt hiszem csak a pofámat nem bírod. -
#2515 direkt csinálod mi? ez nyílvánvaló.
csak majd a kész pályát buildelés után át kell másolni a base fálj map könyvtárába. -
#2514 annyira mintha kétszer annyira az lenne:D -
Hősök #2513 és hova kell létrehozni a base könyvtárat?és uténa hova kell menteni a mapot?:):)
köszi! -
#2512 base könyvtárat kell létrehozni.
és ide kicsomagolni a base fájl tartalmát. párszor már le lett írva .
persze nekem nem müxik nemtudom miért sztem vas is kell alá majdmegnézem ajobbik gépen ha oda jutok egyszer is :D -
#2511 Nyugi.Enyémet sem:-((((((((((( -
Hősök #2510 eccerűen nem akarja elmenteni a mapomat:S:S -
#2509 #2347 -
Hősök #2508 de van mikor vefagy:S:S -
#2507 miért van az, hogy mindenki aki meglátja a játékot, játszik vele 5 percig aztán kapásból modellezni akar, várot akar építeni, küldetést akar írni, persze nemtudja, zaklatja a fórumot feszt
mindenkit tanítsunk meg modellezni, meg angolul, meg önállóan dolgokra rájönni?
más:
miért van az, hogy ezek a balfék fejlesztők nem voltak képesek egy nyomorult kézifékettenni a buszokra? emelkedőn, lejtőn persze játszani kell a gázzal/fékkel, hogy megmaradjon a pirosnál... banda... -
#2506 Náálatok nem fagy ki a szerkeztő?
Nálam néha igen -
Hősök #2505 őszintén?nemtom:):)..rámentem azt bejött a mentés ablak..de modnom hhogy enm enti el:)..lehet mert cska az 1órás szarsággal csináltam?köszi:) -
#2504 De nekem nme csinál smmit, ha rákattintok arra, hogy save map.Mit csináltál? -
#2503 avast nem szar :D -
Hősök #2502 és azt tudja vki hogy miért enm emnti el a mapomat?:(:(...nemtom aztírja elmentette és nem találom sehol:S:S
köszi -
#2501 A skinek tekintetében valaki beleásta magát a játékba?
Gondolom van egyszer egy modell és egy skin. Ahogy elnézem a távolsági buszokra rá lehetne húzni egyszerűen egy volános skint. A többi már nehezebb mert a modellekbe is bele kellene nyúlni bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszerűen marad a modell csak egy BKV-s kék színt kap a busz.
A skint megtaláltam egy base.scs nevű fájlban van ha zip-re átnevezem akkor ott minden data megtalálható. A modell már érdekesebb kérdés sajnos a modellezéshez nem értek ezért az már nem megy.
-
Hősök #2500 1000 köszi nekem is ez volt a problémám:)..még egy kérdés..hogyan lehet azon a pályán menni amit én cisnáltam?köszi! -
#2499 THX -
#2498 jobb alsó sarokból válaszd ki hogy új cuccost letesz asszem New Item.
kell hozzá minimális angol tudás. -
#2497 Kösz sikerült:) -
#2496 Valaki tudna segíteni hogy hogy kell a házakat+utakat lerakni mert nem sikerül.Amikor belépek egy pont van a képernyőn és akárhova kattintok nem csinál semmit. -
#2495 0 gombot -
#2494 Megnyomod a 0-sat! -
Hősök #2493 és azt megtudja vki mondani hogy miért nem csinál semmit ha rámek hogy mittom én bulid nemtom micsoda vagy setting se?nem csinál semmit:(:
köszi!! -
#2492 Mit kell lenyomni hogy bejöjjön??
Vagy magától bejön? -
#2491 Az se így jó:
uset g_console "1" -
#2490 konzol bejön? -
#2489 Igen írtam -
#2488 írtál át egy fájban szöveget? -
#2487 De nekem nem jön be a sszerkeztő -
#2486 milyen menü lehet még??? tán startmenü???? istenem -
#2485 Játék menüjébe? -
PSP 007 #2484 nem lehet sajnos de probálgatnak ilyen modokat csináli ahogy én elnéztem pár képen -
#2483 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Hogy hogy lehet belső nézetre váltani vagy egyáltalán van?Bocs ha már volt rá válász. -
PSP 007 #2482 bemész a dokumentumok\bus driver\config.cfg file az uset g_console "0" -t éátirod egyre: uset g_console "1" <-- a menüben beirod hogy edit és már csinálhatod a páylát