3362
  • akyyy
    ne csak az utolsó mondatomat olvasd már el légyszi.
  • Schwarz
    #2331 bazze, jó lenne néha olvasni is a topikot, nem csak írni
  • Hősök
    cska mert az a bajo mhogy nemtom elmenteni:S...tehát nemtok mit átmásolni a base map mappájába:S
  • Hősök
    ha nekem szólt akkor válaszolok hogy nem direkt csinálom...de mi számít kész pályának?

köszi!
  • zeli
    A kézifékesben egyetértek. Nekem volt, hogy az előttem levőbe belementem:D
  • Zsolti9014
    jólvan, azt hiszem csak a pofámat nem bírod.
  • akyyy
    direkt csinálod mi? ez nyílvánvaló.

csak majd a kész pályát buildelés után át kell másolni a base fálj map könyvtárába.
  • [HUN]FaTaL
    annyira mintha kétszer annyira az lenne:D
  • Hősök
    és hova kell létrehozni a base könyvtárat?és uténa hova kell menteni a mapot?:):)
    köszi!
  • akyyy
    base könyvtárat kell létrehozni.

és ide kicsomagolni a base fájl tartalmát. párszor már le lett írva .

persze nekem nem müxik nemtudom miért sztem vas is kell alá majdmegnézem ajobbik gépen ha oda jutok egyszer is :D
  • garam93
    Nyugi.Enyémet sem:-(((((((((((
  • Hősök
    eccerűen nem akarja elmenteni a mapomat:S:S
  • Schwarz
  • Hősök
    de van mikor vefagy:S:S
  • Schwarz
    miért van az, hogy mindenki aki meglátja a játékot, játszik vele 5 percig aztán kapásból modellezni akar, várot akar építeni, küldetést akar írni, persze nemtudja, zaklatja a fórumot feszt

mindenkit tanítsunk meg modellezni, meg angolul, meg önállóan dolgokra rájönni?

más:
    miért van az, hogy ezek a balfék fejlesztők nem voltak képesek egy nyomorult kézifékettenni a buszokra? emelkedőn, lejtőn persze játszani kell a gázzal/fékkel, hogy megmaradjon a pirosnál... banda...
  • kem001
    Náálatok nem fagy ki a szerkeztő?
    Nálam néha igen
  • Hősök
    őszintén?nemtom:):)..rámentem azt bejött a mentés ablak..de modnom hhogy enm enti el:)..lehet mert cska az 1órás szarsággal csináltam?köszi:)
  • garam93
    De nekem nme csinál smmit, ha rákattintok arra, hogy save map.Mit csináltál?
  • Zsolti9014
    avast nem szar :D
  • Hősök
    és azt tudja vki hogy miért enm emnti el a mapomat?:(:(...nemtom aztírja elmentette és nem találom sehol:S:S
    köszi
  • Random work
    A skinek tekintetében valaki beleásta magát a játékba?
    Gondolom van egyszer egy modell és egy skin. Ahogy elnézem a távolsági buszokra rá lehetne húzni egyszerűen egy volános skint. A többi már nehezebb mert a modellekbe is bele kellene nyúlni bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy egyszerűen marad a modell csak egy BKV-s kék színt kap a busz.

A skint megtaláltam egy base.scs nevű fájlban van ha zip-re átnevezem akkor ott minden data megtalálható. A modell már érdekesebb kérdés sajnos a modellezéshez nem értek ezért az már nem megy.
  • Hősök
    1000 köszi nekem is ez volt a problémám:)..még egy kérdés..hogyan lehet azon a pályán menni amit én cisnáltam?köszi!
  • ZAZ
    THX
  • akyyy
    jobb alsó sarokból válaszd ki hogy új cuccost letesz asszem New Item.

kell hozzá minimális angol tudás.
  • kem001
    Kösz sikerült:)
  • ZAZ
    Valaki tudna segíteni hogy hogy kell a házakat+utakat lerakni mert nem sikerül.Amikor belépek egy pont van a képernyőn és akárhova kattintok nem csinál semmit.
  • ZAZ
    0 gombot
  • ZAZ
    Megnyomod a 0-sat!
  • Hősök
    és azt megtudja vki mondani hogy miért nem csinál semmit ha rámek hogy mittom én bulid nemtom micsoda vagy setting se?nem csinál semmit:(:
    köszi!!
  • kem001
    Mit kell lenyomni hogy bejöjjön??
    Vagy magától bejön?
  • kem001
    Az se így jó:
    uset g_console "1"
  • akyyy
    konzol bejön?
  • kem001
    Igen írtam
  • akyyy
    írtál át egy fájban szöveget?
  • kem001
    De nekem nem jön be a sszerkeztő
  • akyyy
    milyen menü lehet még??? tán startmenü???? istenem
  • kem001
    Játék menüjébe?
  • PSP 007
    nem lehet sajnos de probálgatnak ilyen modokat csináli ahogy én elnéztem pár képen
  • ZAZ
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Hogy hogy lehet belső nézetre váltani vagy egyáltalán van?Bocs ha már volt rá válász.
  • PSP 007
    bemész a dokumentumok\bus driver\config.cfg file az uset g_console "0" -t éátirod egyre: uset g_console "1" <-- a menüben beirod hogy edit és már csinálhatod a páylát