3362
-
#2481 Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani vele és nagyon megtetszett. :)
Pályaszerkesztőről hol tudok valami leírást találni gondoltam arra, hogy valami kissebb város tömegközlekedési hálózatát szívesen elkészíteném. -
#2480 86os busz az jó hosszú helyes :))) -
koska87 #2479 akkor jó uton haladsz;))))))) -
#2478 Gumikacsa!El tudod mondani nekem, hogy a pályaszerkesztésnél hogyan kell nézetet váltani?Mert menteni meg efféléket nem enged, pedig az utat, a megállókat és a házakat is leraktam:-(((((((((((( -
#2477 Most nehogy elkezdjétek itt azt kitárgyalni, hogy melyik írusírtó a jó... A crack-fájlokkal nem eccer előfordul, hogy némelyik vírusírtó vírusnak ismeri fel, holott nem az. Nekem eccer az egyik vírusírtó kérdés nélkül letakarította az összes crack-fájlt, szinte semmi nem indult el utánna. Tehettem újra a wint, akkora kárt csinált.
DE TÉNYLEG, ITT ZÁRJUK LE A VÍRUS TÉMÁT! [nem kiabál, csak kicsit megemelte a hangját] :P
-
#2476 azok képek a készülő moddból) -
koska87 #2475 hogyan kell bealkotni a belső nézetet???(ha lehet már, mer lább láttam h vkinek vmennyire sikerült) -
#2474 Nem vírusos: avast, avg szar:D Bitdefender rulz -
CseNo #2473 Bocsesz hogy közbe szólok (tudom hogy vírus téma lezárva). Nem okoskodni akarok, de nekem több játék crackelése esetén is néha bejelez az AVG. De ez még nem feltétlen azt jelenti hogy vírusos... -
jonasa90 #2472 uhh de nagyon utálom az ati frissítéseket, de azért megpróbálkozok vele. köszi a választ:) -
#2471 jah tényleg 86-os járat:)
hát én csak a saját városomat fogom megcsinálni, és itt a 26-os út megy -.-
már ha sikerül pályát szerkeszteni vhogy. -
#2470 ki beszélt itt 26os meg 86os útról? 86os busz vonalát csinálja meg, nem? szerintem.
-
#2469 ez marhaság, minden valamirevaló víruskergető megtalálja a trójait, nem csak a nod
éppen ma hagytam itthon a gépet bekapcsolva egy teljes vizsgálatra, semmit se talált a másfélmillió fájlban, 7 óra alatt végzett is
vírus téma lezárva! -
kerbal #2468 Nem vírusos...az tuti -
#2467 el tudnád küldeni? ha még nem sok minden van rajta...:)
ami érdekel, hogy mented el, mert nekem nem engedi.
miket tettél rá pontosan (úton kivül)
és hogy csináltad meg hogy tudsz rajta játszani?
amúgy 86-os meg 26-os út sztem kicsit messze van egymástól, de majd később hátha:D
-
#2466 videókari frissitésed van? -
#2465 Honnét szeded? Nekem a legújabb vírusírtó stb csemege van és semmilyen vírust nem talált, szóval ne rémisztgesd itt az embereket. -
#2464 Neked lehet, te a rosszat szedted le. -
jonasa90 #2463 Jah azt elfelejtettem, h a küldetés vége fele szétesik a kép és kidobja a hibaüzenetet. Így pontos. -
jonasa90 #2462 Hello
Lenne egy problémám, nem tom másnak is van-e ilyen gondja, a tier2 első három "küldetésénél" kilép a játék hibaüzenettel:( Videokari probléma lehet? Lécci segítsetek:) -
#2461 Pályaszerkesztők figyelem!!!!!
Amikor most végre rájöttem, hogy hogyan kell lerakni a pályát, nem tudok rámenni a save mapra, semmire.Olvastam affélét, hogy a képernyő méret miatt lehet.Azt hogy kell átállítani? -
Myster X #2460 neked elmenti a mapot amit te csinálsz ?:s mert nekem nem mi lehet a gond :\ -
#2459 Én is lefutattam egy teljes körű rendszervizsgálatot a gépen f-secure 6-tal, az csak egy kémprogramot talált, de az más.:-)))))))) -
dizzy #2458 ilyen belső nézetre hogy kell állitani? -
Neoncsoves #2457 köcc srácok a cracket :D Oszt. társamnak is nagyon tetszett xD -
#2456 Hébe, hóba, a 86-os útvonalát fogom majd összedobni...
-
#2455 Amúgy mivan a 3DArtPol-al?Mert nálam nem jön be az oldal :( -
#2454 Ennyi lámát egy helyen :)
Amúgy nem virusos az a crack,és kül. én úgy tudom hogy a Trojai virust csak a NOD32 tudja felismerni(bocs ha tévedek,és más is felismeri).De szerintem ezt az egészet lekéne zárni mert nem virusos.Most itt ilyezgeti az embereket....és ezzel azt éri el hogy nem játszanak vele,és a sok láma elis hiszi hogy virusos. -
#2453 töltsd le az angol demo-t és azt crackeld. Komolyna, ehhez ész kell? -
#2452 és milyen pályát csináltál? csak utat csináltál rá, megnézted megy e és ment?:D
-
#2451 én nekem most jön a 4.szakasz -
#2450 hagyjátok már ne szivassunk senkit -
#2449 barom -
#2448 de télleg ki tud hozzá vmi. "angolosítást" vagy magyarosítást???vagy nincs is -
#2447 tegnap felraktam a játékot és nagyon tetszik csak túl rövid -
PSP 007 #2446 -
#2445 Bocs de nem tudtam csak megilyedtem amikor mondták nekem hogy vírusos:( -
#2444 szóval csak szivattad a népet, ne keltsd itt a feszültséget ilyen hülyeségekkel! -
#2443 Én a crack letöltésénél futtattam NOD32-t, nem talált semmit. -
#2442 Egyébként csak 5 Tires-es a game?