3362
  • Random work
    Sziasztok!
    Tegnap kezdtem el játszani vele és nagyon megtetszett. :)

Pályaszerkesztőről hol tudok valami leírást találni gondoltam arra, hogy valami kissebb város tömegközlekedési hálózatát szívesen elkészíteném.
  • [HUN]FaTaL
    86os busz az jó hosszú helyes :)))
  • koska87
    akkor jó uton haladsz;)))))))
  • garam93
    Gumikacsa!El tudod mondani nekem, hogy a pályaszerkesztésnél hogyan kell nézetet váltani?Mert menteni meg efféléket nem enged, pedig az utat, a megállókat és a házakat is leraktam:-((((((((((((
  • gumikacsa
    Most nehogy elkezdjétek itt azt kitárgyalni, hogy melyik írusírtó a jó... A crack-fájlokkal nem eccer előfordul, hogy némelyik vírusírtó vírusnak ismeri fel, holott nem az. Nekem eccer az egyik vírusírtó kérdés nélkül letakarította az összes crack-fájlt, szinte semmi nem indult el utánna. Tehettem újra a wint, akkora kárt csinált.

DE TÉNYLEG, ITT ZÁRJUK LE A VÍRUS TÉMÁT! [nem kiabál, csak kicsit megemelte a hangját] :P
  • akyyy
    azok képek a készülő moddból)
  • koska87
    hogyan kell bealkotni a belső nézetet???(ha lehet már, mer lább láttam h vkinek vmennyire sikerült)
  • [HUN]FaTaL
    Nem vírusos: avast, avg szar:D Bitdefender rulz
  • CseNo
    Bocsesz hogy közbe szólok (tudom hogy vírus téma lezárva). Nem okoskodni akarok, de nekem több játék crackelése esetén is néha bejelez az AVG. De ez még nem feltétlen azt jelenti hogy vírusos...
  • jonasa90
    uhh de nagyon utálom az ati frissítéseket, de azért megpróbálkozok vele. köszi a választ:)
  • akyyy
    jah tényleg 86-os járat:)

hát én csak a saját városomat fogom megcsinálni, és itt a 26-os út megy -.-

már ha sikerül pályát szerkeszteni vhogy.
  • Schwarz
    ki beszélt itt 26os meg 86os útról? 86os busz vonalát csinálja meg, nem? szerintem.
  • Schwarz
    ez marhaság, minden valamirevaló víruskergető megtalálja a trójait, nem csak a nod
    éppen ma hagytam itthon a gépet bekapcsolva egy teljes vizsgálatra, semmit se talált a másfélmillió fájlban, 7 óra alatt végzett is

vírus téma lezárva!
  • kerbal
    Nem vírusos...az tuti
  • akyyy
    el tudnád küldeni? ha még nem sok minden van rajta...:)

ami érdekel, hogy mented el, mert nekem nem engedi.

miket tettél rá pontosan (úton kivül)

és hogy csináltad meg hogy tudsz rajta játszani?

amúgy 86-os meg 26-os út sztem kicsit messze van egymástól, de majd később hátha:D

• Attila889
    videókari frissitésed van?
  • mtpapa
    Honnét szeded? Nekem a legújabb vírusírtó stb csemege van és semmilyen vírust nem talált, szóval ne rémisztgesd itt az embereket.
  • mtpapa
    Neked lehet, te a rosszat szedted le.
  • jonasa90
    Jah azt elfelejtettem, h a küldetés vége fele szétesik a kép és kidobja a hibaüzenetet. Így pontos.
  • jonasa90
    Hello
    Lenne egy problémám, nem tom másnak is van-e ilyen gondja, a tier2 első három "küldetésénél" kilép a játék hibaüzenettel:( Videokari probléma lehet? Lécci segítsetek:)
  • garam93
    Pályaszerkesztők figyelem!!!!!
    Amikor most végre rájöttem, hogy hogyan kell lerakni a pályát, nem tudok rámenni a save mapra, semmire.Olvastam affélét, hogy a képernyő méret miatt lehet.Azt hogy kell átállítani?
  • Myster X
    neked elmenti a mapot amit te csinálsz ?:s mert nekem nem mi lehet a gond :\
  • garam93
    Én is lefutattam egy teljes körű rendszervizsgálatot a gépen f-secure 6-tal, az csak egy kémprogramot talált, de az más.:-))))))))
  • dizzy
    ilyen belső nézetre hogy kell állitani?
  • Neoncsoves
    köcc srácok a cracket :D Oszt. társamnak is nagyon tetszett xD
  • TheGOro
    Hébe, hóba, a 86-os útvonalát fogom majd összedobni...
  • Attila889
    Amúgy mivan a 3DArtPol-al?Mert nálam nem jön be az oldal :(
  • Attila889
    Ennyi lámát egy helyen :)
    Amúgy nem virusos az a crack,és kül. én úgy tudom hogy a Trojai virust csak a NOD32 tudja felismerni(bocs ha tévedek,és más is felismeri).De szerintem ezt az egészet lekéne zárni mert nem virusos.Most itt ilyezgeti az embereket....és ezzel azt éri el hogy nem játszanak vele,és a sok láma elis hiszi hogy virusos.
  • zeli
    töltsd le az angol demo-t és azt crackeld. Komolyna, ehhez ész kell?
  • akyyy
    és milyen pályát csináltál? csak utat csináltál rá, megnézted megy e és ment?:D
  • rikimen
    én nekem most jön a 4.szakasz
  • rikimen
    hagyjátok már ne szivassunk senkit
  • King of Roads
    barom
  • rikimen
    de télleg ki tud hozzá vmi. "angolosítást" vagy magyarosítást???vagy nincs is
  • rikimen
    tegnap felraktam a játékot és nagyon tetszik csak túl rövid
  • PSP 007
  • kem001
    Bocs de nem tudtam csak megilyedtem amikor mondták nekem hogy vírusos:(
  • Schwarz
    szóval csak szivattad a népet, ne keltsd itt a feszültséget ilyen hülyeségekkel!
  • zeli
    Én a crack letöltésénél futtattam NOD32-t, nem talált semmit.
  • kem001
    Egyébként csak 5 Tires-es a game?