3362
  • Swy
    crack kéne csak...
  • Swy
    nem tom letölteni a második felét rapidshare-ről:S
    le lehet még szedni valahonnan?
  • Web mester
    Hello!
    Én leszedtem a demot csak lejárt sajna. Most szedem éppen a cracket. Sztem marhajó game.
  • hungaro
    honnan lehet cracket szerezni????
  • zeli
    Letöltöd az angolt a www.busdrivergame.com-ról és leszeded a cracket, és angol változat lesz meg -.-
  • saylee
    Én csak lengyel nyelvűt tudtam szerezni, de úgy is teljesen élvezhető, hogy egy mukkot nem értek belőle - egyedül a beállításoknál volt egy kis nehézségem :)
  • LecterDoktor
    Minek magyarosítás a játékhoz?! Nem elég világos, hogy mit kell csinálni? Meg szerintem nincs olyan sok dolog benne, amit le kéne fordítani magyarra. De ha te azt szeretnéd elolvasni magyarul, hogy milyen idő lesz a feladat megoldása közben, stb... akkor oks:D
  • Attila889
    jó,jó...értem...sorry,csak nehezen fogtam fel akkor :D :D
  • joc88
    sziasztok! Az a kérdésem hogy játszok és egyszer kiírja hogy hibát észlet és kilép . Miért van ez szerintetek??
  • zeli
    Azt hiszem a #2936-ban már leírtam ezt
  • Debilon
    persze, igazad van, de maga a bittorrent legál, ezért írtam, hogy az egy másik dolog, hogy mire használják:D
  • CoD23
    hali
    tud valaki valamit a magyaritásról??
  • Attila889
    de a feltöltött anyagok illegális.....szóval azért ezt kétleném....... :D
    Maga az oldal legális,de a feltöltött cuccok nem :P
  • Ronan
    Kezdem sejteni, hogy baromságot írtam a #2928-ban, de ez a tudat nem vitt közelebb a megoldáshoz... :)
  • zeli
    Ne kezdjétek megint -.-
  • Debilon
    lehet, hogy téged is...ugyanis maga a bittorrent free, semmi illegális nincs benne..
    az egy másik dolog, hogy mire használják, mit terjesztenek vele..
  • passatgt
    úgy hogy visszaolvasol a topikban
  • GPx8
    Úgy, hogy írsz a fejlesztőknek, hogy csinálják mán' meg...
  • Redokee
    hogykell belső nézetet?
  • Schwarz
    hát fiam elég sok csalódás fog még téged érni az életben, akár lehet is ez az első
  • [HUN]FaTaL
    lolok vagytok szerinted a warez legális? lol:D
  • tomas10
    nekem van is cikkem róla hogy legális
  • [HUN]FaTaL
    A torrent legális amíg legális tartalmat osztanak meg/töltenek le vele. Na most a warez nem tartozik a legális dolgok közé.
  • leho94
    a magyarba:D:D
  • Schwarz
    melyik meseországban élsz te?
  • Attila889
    sehogy...crackeld meg és kész........
  • zeli
    A P2P valóban legális, amíg legális tartalmakat osztanak meg vele :)
  • Attila889
    haggyad...majd eljön az ideje hogy egyszer lebukik ilyenekért.Az iylen hülyéket hagyni kell.Majd megtudja milyen az élet.....
  • leho94
    a torrent az legális..de ha nem akkó szóljatok mer elvileg az:D
  • Schwarz
    sose fogom megérteni, hogy nálad a warez oldalról letöltött (lopott) program mióta legális...
  • tomas10
    thepiratebay ott 20 perc és legális
  • hungaro
    sziasztok,lehet hogy láma kérdés de honnan lehet úgy letölteni hogy ne legyen rajt 1órás időkorlát?
  • Schwarz
    mér kell ezt a szart minden topikban elolvasnom?
    goto vatera.hu és társai...
  • Ronan
    Hát én ezt nem vágom, ma megint ugyanaz a hibaüzenet... Az előbbi bejegyzésemben leírtak tegnapelőtt történtek, akkor egyszer működött minden remekül, azóta most megint beültem volna a kormány mögé, és semmi.

Viszont a #2900-ba bemásoltam a logfile egy részletét, ami azt írja, hogy:

18:30:18 : [gl] Software OpenGL detected, refusing to run the game in OpenGL.
    18:30:18 : [gl] driver: GDI Generic
    18:30:18 : [gl] vendor: Microsoft Corporation
    18:30:18 : [gl] version: 1.1.0

Ez mit jelent? A verziószám az OpenGL-é? Merthogy máshol meg találtam ilyet:

"The game uses OpenGL 1.2 - 1.5 depending on available hardware."

Ez innen van: http://www.opengl.org/products/detail/bus_driver/

Az opengl.orgon viszont nincsen download-oldal, és keresőben sem találtam 1.1-nél frissebbet, a Microsoft support oldalán is 1.1-es van.

• Schwarz
    na végre, csak driver probléma volt.

azért nem nevezném cracknek, mert senki se tört fel semmit, csupán a dobozos változatból került át két file.
  • Ronan
    Na, látom, sikerült egy fél oldallal felpörgetnem a fórumot a töketlenkedésemmel... :)

Schwarz: "Crack" alatt a béna felhasználó (én) azt érti, hogy a "Crack" könyvtárból a tuti exét átmásolom... :)

Egyébként fura dolog történt: a videókártyához múltkor a teljes Catalystot tettem fel (ami elvileg tudja az opengl-t), most leszedtem ugyanonnan csak a drivert (amiből al egfrissebb a dátum szerint pont ugyanakkor lett kiadva, mint a Catalystból), és láss csodát, már tolom is a 83-as buszt az emelkedőnek... :)
  • zeli
    www.busdrivergame.com
  • PcBalu
    Üdv!

Tud valaki mondani a játékhoz magyar nyelvi vagy angol fájlt? Felőlem lehet minden csak ne lengyel! :(
  • Attila889
    ki a 12 éves? :D
    Mert Debilon nem az...és én sem :D
  • Attila889
    ehez mi köze a témánkhoz? :D