3362
-
#2962 crack kéne csak... -
#2961 nem tom letölteni a második felét rapidshare-ről:S
le lehet még szedni valahonnan? -
#2960 Hello!
Én leszedtem a demot csak lejárt sajna. Most szedem éppen a cracket. Sztem marhajó game. -
#2959 honnan lehet cracket szerezni???? -
#2958 Letöltöd az angolt a www.busdrivergame.com-ról és leszeded a cracket, és angol változat lesz meg -.- -
saylee #2957 Én csak lengyel nyelvűt tudtam szerezni, de úgy is teljesen élvezhető, hogy egy mukkot nem értek belőle - egyedül a beállításoknál volt egy kis nehézségem :) -
#2956 Minek magyarosítás a játékhoz?! Nem elég világos, hogy mit kell csinálni? Meg szerintem nincs olyan sok dolog benne, amit le kéne fordítani magyarra. De ha te azt szeretnéd elolvasni magyarul, hogy milyen idő lesz a feladat megoldása közben, stb... akkor oks:D -
#2955 jó,jó...értem...sorry,csak nehezen fogtam fel akkor :D :D -
joc88 #2954 sziasztok! Az a kérdésem hogy játszok és egyszer kiírja hogy hibát észlet és kilép . Miért van ez szerintetek?? -
#2953 Azt hiszem a #2936-ban már leírtam ezt -
Debilon #2952 persze, igazad van, de maga a bittorrent legál, ezért írtam, hogy az egy másik dolog, hogy mire használják:D -
#2951 hali
tud valaki valamit a magyaritásról??
-
#2950 de a feltöltött anyagok illegális.....szóval azért ezt kétleném....... :D
Maga az oldal legális,de a feltöltött cuccok nem :P -
Ronan #2949 Kezdem sejteni, hogy baromságot írtam a #2928-ban, de ez a tudat nem vitt közelebb a megoldáshoz... :) -
#2948 Ne kezdjétek megint -.- -
Debilon #2947 lehet, hogy téged is...ugyanis maga a bittorrent free, semmi illegális nincs benne..
az egy másik dolog, hogy mire használják, mit terjesztenek vele.. -
#2946 úgy hogy visszaolvasol a topikban -
GPx8 #2945 Úgy, hogy írsz a fejlesztőknek, hogy csinálják mán' meg... -
Redokee #2944 hogykell belső nézetet? -
#2943 hát fiam elég sok csalódás fog még téged érni az életben, akár lehet is ez az első -
#2942 lolok vagytok szerinted a warez legális? lol:D -
#2941 nekem van is cikkem róla hogy legális -
#2940 A torrent legális amíg legális tartalmat osztanak meg/töltenek le vele. Na most a warez nem tartozik a legális dolgok közé. -
#2939 a magyarba:D:D -
#2938 melyik meseországban élsz te? -
#2937 sehogy...crackeld meg és kész........ -
#2936 A P2P valóban legális, amíg legális tartalmakat osztanak meg vele :) -
#2935 haggyad...majd eljön az ideje hogy egyszer lebukik ilyenekért.Az iylen hülyéket hagyni kell.Majd megtudja milyen az élet..... -
#2934 a torrent az legális..de ha nem akkó szóljatok mer elvileg az:D -
#2933 sose fogom megérteni, hogy nálad a warez oldalról letöltött (lopott) program mióta legális... -
#2932 thepiratebay ott 20 perc és legális -
#2931 sziasztok,lehet hogy láma kérdés de honnan lehet úgy letölteni hogy ne legyen rajt 1órás időkorlát? -
#2930 mér kell ezt a szart minden topikban elolvasnom?
goto vatera.hu és társai... -
Ronan #2928 Hát én ezt nem vágom, ma megint ugyanaz a hibaüzenet... Az előbbi bejegyzésemben leírtak tegnapelőtt történtek, akkor egyszer működött minden remekül, azóta most megint beültem volna a kormány mögé, és semmi.
Viszont a #2900-ba bemásoltam a logfile egy részletét, ami azt írja, hogy:
18:30:18 : [gl] Software OpenGL detected, refusing to run the game in OpenGL.
18:30:18 : [gl] driver: GDI Generic
18:30:18 : [gl] vendor: Microsoft Corporation
18:30:18 : [gl] version: 1.1.0
Ez mit jelent? A verziószám az OpenGL-é? Merthogy máshol meg találtam ilyet:
"The game uses OpenGL 1.2 - 1.5 depending on available hardware."
Ez innen van: http://www.opengl.org/products/detail/bus_driver/
Az opengl.orgon viszont nincsen download-oldal, és keresőben sem találtam 1.1-nél frissebbet, a Microsoft support oldalán is 1.1-es van.
-
#2927 na végre, csak driver probléma volt.
azért nem nevezném cracknek, mert senki se tört fel semmit, csupán a dobozos változatból került át két file. -
Ronan #2926 Na, látom, sikerült egy fél oldallal felpörgetnem a fórumot a töketlenkedésemmel... :)
Schwarz: "Crack" alatt a béna felhasználó (én) azt érti, hogy a "Crack" könyvtárból a tuti exét átmásolom... :)
Egyébként fura dolog történt: a videókártyához múltkor a teljes Catalystot tettem fel (ami elvileg tudja az opengl-t), most leszedtem ugyanonnan csak a drivert (amiből al egfrissebb a dátum szerint pont ugyanakkor lett kiadva, mint a Catalystból), és láss csodát, már tolom is a 83-as buszt az emelkedőnek... :) -
#2925 www.busdrivergame.com -
PcBalu #2924 Üdv!
Tud valaki mondani a játékhoz magyar nyelvi vagy angol fájlt? Felőlem lehet minden csak ne lengyel! :( -
#2923 ki a 12 éves? :D
Mert Debilon nem az...és én sem :D -
#2922 ehez mi köze a témánkhoz? :D