17
-
irkab1rka #17 Adam II:
igen és? Hagyd már meg a hülyéknek azt, hogy azt szidhassanak egy fórumon, amit akarnak :))
Aztán szépen benyomják a tv-t és megnézik azt a szart, amit szoktak: amerikai license alapján készült, gagyin megvalósított szemetet. És tetszeni fog nekik :DD
Mert a Vágó olyan inteligensen kérdez. -
fawcet #16 Aki hülye az örüljön, aki meg nem hagyja őket békén. -
zachi #15 meg ilyen hogy 1+1= -
zachi #14 valahogy ílyesmi lehet hog ha bodri minden este beszél a gazdájával akkor mit csinál bodri minden este??? (nagy ész kell hozzá) -
dez #13 adult != idős
adult = felnőtt -
mrgenya #12 nekem meg tetszik ez az agytorna. nekem is szűkségem lesz rá 40 év múlva -
pentium419 #11 az életmódjuk teszi OLYAN TÍPUSÚ hülyévé amilyenek. más népeket meg a saját életstílusuk tesz hülyévé(pl.: Mari néni és a csirkéi). csak az amcsi életstílus már nemzetek kárára van jelen, és ezt nem bírják felfogni és ez a baj SORRY AZ OFF-ért -
#10 Jajj bameg már minden topicban Amerikát szidják.
MOst olyan kurva nagy divat lett ez kis hazánkban. Nem mondom ,hogy nincsenek hülyék Amerikában de ha belegondolsz mindenütt találunk hülyéket ha keressük őket. És azért mert Bush az elnök és a média kiemeli a leghülyébb amerikaiakat azért nem ítélhetünk meg egy egész országot ahol eleve több ember van és így a hülye is több. És ,hogy van az ,hogy az utolsó paraszt is hülyézi az amikat aki még sose járt ott tuti fel lenne háborodva ha egy ami szidná a magyarokat.
Én nem pártolom Amerikát de ennyi erővel a japánok hülyék ,a franciák hülyék ,az angolok hülyék ,a németek hülyék és mi magyarok is azok vagyunk. -
#9 Még egy példa az amerikai hülyeségre, de sztem ez viszi a pálmát:
Paris Hiltont megkérdezték, h hol van Kanada, és nem tudta!!!
-
MC Stich #8 Mi ez az ökörség ? ? -
csari89 #7 Srácok, hagyjátok; hiszen Forrest Gump mondta: "A mamám szokta mondani: az a hülye, aki mondja!"
De mondjuk vmiben igaza van neki is, szvsz.. az amcsi 1 hülye nemzet a sok másik "nemérdekelhány"
között... de sajnos mi is benne vagyunk; azokkal a sz*r műsorokkal.. -
#6 azért gondolkodjál már egy kicsit miért kéne tudnia egy amerikainak hogy hol van egy olyan jelentéktelen ország mint a miénk mert te megtudnád mutatni egy usa térképen hol van Tennessee állam de szerintem az összes magyar megyét sem tudod aztán még te hülyézel mást -
csomi #5 Ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy ez alapjan kene eldonteni, hogy valaki hulye-e vagy sem? Ha jobban belegondolsz te peldaul meg tudod mondani, hol van mondjuk a Fulop-szigetek? De szamtalan peldat lehetne mondani amirol valoszinuleg fejben fogalmad sem lenne hol van megis gyakran hallasz rola. Namost egy atlag getto niga mikor hall Magyarorszagrol azt elkepzelni sem nagyon tudom. Masreszrol hulyek mindenhol vannak akarmilyen meg nalunk is es nemhiszem, hogy kisebb szamban a nepesseghez kepest. Ha nem hiszed nezz meg egyszer egy Monika vagy egy Balazs showt. -
hetti #4 hoppá ez kimaradt: egy rendörnöt
vazz lebuktam hogy amcsi vok :D -
hetti #3 Az amcsiknak mindegy azuk igyis-ugyis sötétek akár fiatalok vagy sem! :D
Egy müsorba láttam hogy N.Y.-ban megkérdeztek hogy tudja e hogy hol van magyarország (néger volt :D )!!!!!
Az volt a válasza hogy Afrikában!! hehehe -
#2 Resszkess Papi! Nincs több kifogás. :D -
#1 köll ez a magyar népnek .....:)