1051
BFC Siófok
-
#731 ehh nem számítottam rá,hogy ilyen undorító módon megy el...
remélem azért pénzt kapunk érte -
Zséé #730 Úgytűnik mégis lelépett -
#729 nb1.hu forumon van egy gyogyós siófoki ... -
#728 -
#727 az jó hír
melletted meg Zséé mellett a legszimpibb -.- -
#726 Eugene marad,csak júli 9-ig volt pihenője,gondolom nem volt edzésben -
Zséé #725 Hát elvileg ma estig kell végleges választ adniuk.
Kuttor ma jó volt a meccsen, Nagy nem mutatott semmi extrát de hasznos lehet a csapatnak. Reméljük maradnak :P
Amúgy sztem Eugéneról sem kell lemondanunk, mert szerződése van velünk tehát elvileg csak akkor megy ha fizetnek... -
#724 bazdmeg,de kár
Kuttor Nagy marad?
mind2 nagy hal szerintem -
Zséé #723 Hát sajnos nem láttam ma a meccsen tehát lehet hogy igaz az nb1.hu-s hír :( -
#722 Eugene -
Zséé #721 BFC Siófok - Tatabánya 1-0
Gól: Fülöp
Zsuzsi? -
#720 akkor most van a Zsuzsi vagy nincs? -
#719 kinézek az ablakon erre Sonkáék jöttek a szomszéd házat megnézn megvételre:D -
Zséé #718 Selei András - [Középpályás]
Születési hely / idő: 1985 / 05 / 05
Magasság: 179
Súly: 73
Nemzetiség: magyar
Iskolai végzettség: érettségi
Nyelvtudás: német, latin
Az MTK-nál eltöltött időszak: 2005.június 30.
Eddigi klubjai: FTC, ZTE -
kék #717 Tudna ő pontosan beadni, csak ugye sérülten nem lehet. :-) -
#716 köszi,hát itt a gyengéi sajnos nagyobb súlyban vannak mint az erőssége
a gyorsvonat is gyors mégse tud beadni :) -
kék #715 Sellei: kp, szélső. Nagyon gyors, benne van az itthon játszó 10 leggyorsabb játékosban.
Gyengéi: roppant sérülékeny. Nálunk még a tarcsiban is alig játszott, mert szinte állandóan sérült volt. Sajnos, bulizni is nagyon szeret.
Személy szerint én már lemondtam róla, Garami állítólag még hisz benne. -
#714 róla is egy két infót ha lehet :) -
kék #713 Selei is Siófokra lett rendelve! -
#712 egyik nagyon jó barátom uncsiöccse hozzátok ment , gólkirály volt a juniorban , nevet nemtok sajna -
#711 korrekt -
#710 12 rugó 22 hazai meccsért bőven jó -
blueyellow #709 A következő szezonra megvásárolható jegyek/bérlet ára:
felnőtt: 900 ft
diák: 700 ft
éves bérlet: 12 ezer ft (érvényes a magyar kupa és liga kipa meccsekre is)
Szerintem eléggé türhető :) -
#708 :D
mondtam neki lusta vagyok én már ehhez -
Zséé #707
Még a végén Te leszel Gajda ékpárja -
#706 így már értem
tegnap összefutottam Karcsi bá-val,amelett hogy folyamatosan ráakart venni menjek már vissza játszani rákérdeztem pár dologra :)
Lajos lesz az elsőszámú kapus,Sonka érkezése 100%, Kutya és Nagy legkésőbb kedd délutánig aláír és még a támadószekcióba várható pár szerzemény de neveket nem árulhatott el -
kék #705 Dehogynem. Azonban eltört a keze. Az nb1-ben így még lehet játszani, de nekünk nyakunkon az Uefa-kupa meccs. Balogh hezitál, Sütő keze eltört, Rodi is sérült. Most meglátjuk, mi van még az agárdi varázscilinderben.
Sütőre visszatérve: nagyon tehetséges, de sajnos roppant sérülékeny. Egy középhátvédnek betonkeménységűnek kell lennie. -
#704 akkor ezek szerint nem volt elég jó -
kék #703 Nekünk nem. Kevés a védőnk. Talán a juniorban... -
Zséé #702 Remek -
kék #701 Tuti forrás. :-) -
#700 az indexes MTK fórumban az NS-re hivatkoznak -
Zséé #699 Nah ez egy jó hír :P
De biztos forrásból tudod hogy nálunk marad, vagy ez csak a saját véleményed? -
na akkor a védelemhez már hozzá sem kell nyúlni -
kék #697 Sütő maradni fog nálatok, szvsz a vezetőség végleg lemondott róla. Ladóczki és Kecskés pedig maradnak az MTK-nál. -
Zséé #696 Felkészülési mérkőzés: idegenben nyert három góllal a Siófok
Felkészülési mérkőzésen három gólos sikert aratott az élvonalba feljutott Siófok együttese Bakonycsernyén.
A mérkőzés hőse a csereként beállt Sipos volt, aki kétszer is bevette a hazaiak hálóját a szünet után.
BAKONYCSERNYE - BFC SIÓFOK 0–3 (0–0) Bakonycsernye, 800 néző. V: Kovács G.
SIÓFOK: Hegedűs L. (Balikó) – Miklósvári (Ambrus), Kuttor, Sütő, Köntös (László) – Kanta (Disztl M.), Tusori – Homonyik (Sípos), Nagy L. (Baranyai), Melczer (Horváth B.) – Fülöp (Kozmor). Vezetőedző: Botos Antal
G: Sípos 2, Tusori
Sütő hogyhogy ittvan megint nálunk? Úgy volt hogy az MTK-val készül, és el is tört a keze ha jól tudom...
-
Zséé #695 Most van Sportklubon strandfoci összefoglaló és ott játszik egy csapatban. Nyilatkozott is és mondta hogy ezzel fog telni a nyara, szóval nem nagypályára készül... -
kék #694 Tóth is nálatok fog játszani. A legtehetségesebb fiatal védőjátékos ma Magyarországon. -
Zséé #693 nemtom
Ma jártam arra és nyitva volt az egyik nagy kapu szóval simán be lehetett volna menni :) -
#692 nem is rossz ötlet
11-kor van ugye?