BFC Siófok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
De biztos forrásból tudod hogy nálunk marad, vagy ez csak a saját véleményed?
na akkor a védelemhez már hozzá sem kell nyúlni
Felkészülési mérkõzésen három gólos sikert aratott az élvonalba feljutott Siófok együttese Bakonycsernyén.
A mérkõzés hõse a csereként beállt Sipos volt, aki kétszer is bevette a hazaiak hálóját a szünet után.
BAKONYCSERNYE - BFC SIÓFOK 0–3 (0–0) Bakonycsernye, 800 nézõ. V: Kovács G.
SIÓFOK: Hegedûs L. (Balikó) – Miklósvári (Ambrus), Kuttor, Sütõ, Köntös (László) – Kanta (Disztl M.), Tusori – Homonyik (Sípos), Nagy L. (Baranyai), Melczer (Horváth B.) – Fülöp (Kozmor). Vezetõedzõ: Botos Antal
G: Sípos 2, Tusori
Sütõ hogyhogy ittvan megint nálunk? Úgy volt hogy az MTK-val készül, és el is tört a keze ha jól tudom...

Ma jártam arra és nyitva volt az egyik nagy kapu szóval simán be lehetett volna menni :)
11-kor van ugye?
én Schultz Levire tippelek :)
mondjuk Tiber nemhiszem hogy valami kiugró teljesítményre lenne képes
Mi lesz így a fiatalítással?
gondolom a faterja is közrejátszik ha idekerül
A tréningen szereplõk közül két játékos korábban már megfordult a balaton-parti együttesben. A legutóbb a Honvédban szereplõ László András, valamint a fehérvári búcsúja óta érvényes szerzõdéssel szintén nem rendelkezõ Kuttor Attila a 2003/04-es idényben, a 4. helyen végzett Csertõi-féle Balaton FC-ben alkotott védõkettõst a sárga-kékeknél. A fent említett futballisták sorsáról a késõbbiek folyamán (várhatóan a jövõ hét második felében) születik döntés, addig is együtt gyakorolnak leendõ(?) társaikkal.
Háát László még csak-csak, de Kuttor már nem biztos hogy kéne :)
A többit nem tudom, ez még képlékeny. Siposról, Ambrusról, és Miklósváriról szerintem már lemondott a vezetõség.
Persze ez mind csak feltételezés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nagyon helyes! :-)
Csak keményen a gyerekkel.
Botos szerintem bele tudja verni,4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg:)
Lipcsei Roland: elsõsorban védekezõ középpályás, de hátvédnek is használható. KP poszton szvsz erõssebb, tud jó-pontos labdákat adni. Fejjel sem rossz. Vállalja az ütközéseket.
Gyenge pontok: sajnos, Roland igazi hangulatember a pályán. Ha jó napja van felszántja a pályát, szétszedi az ellenfelét, hajtja a többieket. Ha rossz, akkor keveset fut, és elbizonytalanodik. Ebben kell sokat fejlõdnie, tehát elsõsorban fejben-koncentrációban. Ha Botos ezt képes lesz kezelni (vagy beleverni), akkor tényleg komoly erõsítés lehet a Siófoknak.
kék,tudnál valami infót mondani róla?
a fél stadion lila volt
utána Diósgyõr idegenben,aztán Loki itthon
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
bár biztos nem lesz akkora invázió mint pár éve
Õsszel megrendezésre kerül a Puskás Ferenc Kupa az élvonalbeli csapatok számára.
Az MLSZ kiírta a Puskás Ferenc Kupát az NB-I-es csapatok számára. A küzdelmek csoport mérkõzésekkel kezdõdnek, ezeken belül bajnoki rendszerben döntik el a csapatok a továbbjutást.
A tizenhat csapatot négy csoportra osztotta a szövetség. A csoportbeosztásnál két szempontot vettek figyelembe: az elmúlt évi bajnoki erõsorrendet illetve a területi elveket.
Az így kialakított csoportok közel azonos erõsségûek, de a csapatoknak nem kell túl messzire utazniuk a többnyire szerdán sorra kerülõ meccsekre. (Amikor a válogatott szombaton játszik a Puskás Kupa meccsei vasárnap lesznek.)
Csoport beosztások.
A csoport
DVSC, Nyíregyháza Spartacus, Budapesti Honvéd, DVTK
B csoport
Sopron, Fehérvár, Gyõr, Újpest
C csoport
MTK, REAC, Budapesti Vasas, Tatabánya
D csoport
Paks, Kaposvár, Siófok, ZTE
Meccsnapok:
Augusztus
15., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 1. forduló
22., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 2. forduló
Szeptember
09., vasárnap: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 3.forduló
19., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 4.forduló
Október
03., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 5.forduló
10., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 6.forduló
17., szerda: Puskás Kupa, négy közé jutásért 1. mérkõzés
27., szombat: Puskás Kupa, négy közé jutásért 2. mérkõzés
31., szerda: Puskás Kupa, döntõbe jutásért 1. mérkõzés
November
14., szerda: Puskás Kupa, döntõbe jutásért 2. mérkõzés
18., vasárnap: Puskás Kupa, döntõ, 1. mérkõzés
28., szerda: Puskás Kupa, döntõ, 2. mérkõzés
December
01., szombat: Deák Kupa, csoportmérkõzések, 1. forduló
05., szerda: Deák Kupa, csoportmérkõzések, 2. forduló
08.: szombat: Deák Kupa, csoportmérkõzések, 3. forduló
2008-ban február 16-án folytatódik a Deák Kupa sorozat, és február 23-án kezdõdik a bajnoki szezon. Az utolsó bajnoki forduló május 31-én lesz. Június 7-én kezdõdik az Európa-bajnokság.
A csoportok elsõ két helyezettje jut tovább, és kupa rendszerben –oda-visszavágó meccseken- döntik el az elsõ hely sorsát.
A Deák Ferenc Kupát hasonló rendszerben bonyolítják majd le. Annak az elsõ fordulója decemberben lesz.
Reméljük Kuttor nem kerül képbe :P
egyébként Kovács Peti is most Siófokon van már pár hete
Mindenesetre az utolsó meccsen ittvolt a lelátón :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sütõ védõ,õ is jó képességû és magabiztos
Írnátok valamit róluk?
Elõre is köszi.
Nincs fenn az öreg :P
Amúgy nem én írtam Forginak, hanem õ látta a fórumokon hogy írtuk hogy elmegy a vasasba, és ezért írt...