1051
BFC Siófok
-
#771 köszi de nekem valamiért nem játsza le...elindítom a videót kiírja hogy kész és sima fekete képernyő van csak -
blueyellow #770 Már volt, de neten is meg tudod nézni itt: www.dunatv.hu (videok->sport->dunasport->júl 22 (a 10 percesben van benne) -
#769 mikor lesz összefoglaló a duna tv-n? -
#768 XD -
#767 amikor kezdődött a meccs nyomtuk is hogy "kezdődik!kezdődik!" :D -
#766 az a transzparens, apa kezdődik..... LOL :DD
-
kék #765 Uh, remélem, nem fogom Végh Zolit ilyen letörten látni. -
Zséé #764 Hát igen... Legalábbis a 2. félidőről :( -
#763 ez a kép mindent elmond a meccsről
-
#762 már az első fordulóba kijött,hogy egy nagyobb nevű ellenfél ellen összeszarjuk magunkat...a két potya is ennek tudható be nem védett még ilyen szintű meccsen
rajci meg bassza meg a mutogatós kurva anyját -
Zséé #761 Kozmor civilben volt ma. Nem tudom hogy sérült volt e vagy csak harmadik számú csatár Gajda és Fülöp mögött. Sipi nemtom hova ment. -
kék #760 Értem, köszi.
Nem értem, hogy Kozmor miért nem játszik többet? Talán sérült? Siposról nem tudod, hogy hová ment? -
Zséé #759 Hát nem volt valami jó a Vili. Volt egy-két szép labdaszerzése, de semmi több. Selei sem tudott sokat hozzátenni a játékhoz mert pont akkor állt be amikor kezdett szétesni a csapat. -
Bereet #758 sajnállak titeket :( de fel a fejjel -
kék #757 Nem szabad elkeseredni, lesz ez még jobb is!
Melczer tényleg annyira rossz volt? A helyére beállt Selei mit mutatott? -
Zséé #756 Hát ezt a második félidőt nagyon elk*rtuk...
A második meg a harmadik gól meg akkora potya volt hogy az valami vicc. Nagyon sajnálom hogy nem sikerült legalább az 1 pont, de a végére nagyon szétestünk :( Ezt betudom a rutintalanságnak meg hogy elfáradtunk... -
#755 -
#754 húha , micsoda kezdés , horgonyt ki lehet ám dobni:P -
Zséé #753 sssssssssima meccs lesz :P -
#752 azlesz 3,05 az oddsunk :o -
Zséé #751 :DDDDD
Tippmixelj a hétvégi fordulóra :) -
#750 csak jövőhéten lesz "Zséé"-m -
Zséé #749 Van :P Még az első 50-ben vagyok a felnőtt bérletek között. Amúgy ma 6-ig árulnak jegyeket és bérleteket a 3-as kasszában. Sztem érdemesebb már most megvenni a bérletet, mert azzal mindenképp be tudsz menni, a jegy meg lehet elfogy :) -
#748 van rajta szám hogy hányadik? én az Újpest ellen még jegyet veszek,lehet hogy már ma nehogy elfogyjon:) -
Zséé #747 Nah megvan a bérletem -
#746 Ambrus jáccott nálunk és ő van a kép jobb oldalán -
Zséé #745 Hát az. Csabi se jelentkezett vissza, szóval lehet ma kihagyom. -
#744 változott,4 körül érnek rá a többiek
csak rohadt meleg van -
Zséé #743 Ok! Majd megkérem Csabit. -
#742 no ezt nemtudtam
ma elvileg lesz fotball 6 körül a keróban,ha akartok gyertek -
Zséé #741 Őt rendszeresen látni a városban. Ha jól tudom valahol errefelé lakik. Meg asszem ő az Enying edzője :) Meg amúgysem aktív már gondolom. -
#740 tegnap Filipovicot is láttam a városban,őt azért már tényleg nem kéne:D -
Csesza #739 oké, akkor keverem -
#738 szerintem sem játszott a Paksban,Soroksár rémlik -
Zséé #737 Nem tudok róla.
A bal oldali az (civilben):
-
Csesza #736 ez a Melczer, ő volt paksi játékos, nem?! -
Zséé #735 Tegnap is Tusi játszott azon a poszton. Meg sztem Disztl Milán is bevethető védekező középpályásként. -
Juzsin helyére is kéne valaki,bár őt az előző szezonban is tudtuk pótolni mikor "néha" kiszórták -
Zséé #733 BFC Siófok - Kaposvölgye 3-1 (2-1)
Gól: Nagy L. (2), Melczer
Nagy Lajos helyettesítheti Kecskést úgynézki :P -