BFC Siófok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti forrás. :-)
9csöves9
az indexes MTK fórumban az NS-re hivatkoznak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nah ez egy jó hír :P
De biztos forrásból tudod hogy nálunk marad, vagy ez csak a saját véleményed?

9csöves9
<#eljen>

na akkor a védelemhez már hozzá sem kell nyúlni

Sütõ maradni fog nálatok, szvsz a vezetõség végleg lemondott róla. Ladóczki és Kecskés pedig maradnak az MTK-nál.
Felkészülési mérkõzés: idegenben nyert három góllal a Siófok

Felkészülési mérkõzésen három gólos sikert aratott az élvonalba feljutott Siófok együttese Bakonycsernyén.
A mérkõzés hõse a csereként beállt Sipos volt, aki kétszer is bevette a hazaiak hálóját a szünet után.
BAKONYCSERNYE - BFC SIÓFOK 0–3 (0–0) Bakonycsernye, 800 nézõ. V: Kovács G.
SIÓFOK: Hegedûs L. (Balikó) – Miklósvári (Ambrus), Kuttor, Sütõ, Köntös (László) – Kanta (Disztl M.), Tusori – Homonyik (Sípos), Nagy L. (Baranyai), Melczer (Horváth B.) – Fülöp (Kozmor). Vezetõedzõ: Botos Antal
G: Sípos 2, Tusori

Sütõ hogyhogy ittvan megint nálunk? Úgy volt hogy az MTK-val készül, és el is tört a keze ha jól tudom...

Most van Sportklubon strandfoci összefoglaló és ott játszik egy csapatban. Nyilatkozott is és mondta hogy ezzel fog telni a nyara, szóval nem nagypályára készül...

Tóth is nálatok fog játszani. A legtehetségesebb fiatal védõjátékos ma Magyarországon.
nemtom
Ma jártam arra és nyitva volt az egyik nagy kapu szóval simán be lehetett volna menni :)

9csöves9
nem is rossz ötlet

11-kor van ugye?

Ki kéne menni egyik nap edzésre, és akkor kiderülne :P

9csöves9
amúgy valahol azt írták hogy egy tapasztalt irányító is volt a székházban az elsõ edzéskor

én Schultz Levire tippelek :)

Az rendben van hogy kell rutinos ember is, de én akkor is 30 év alattiakat keresnék. Bár én bízok a vezetõkben biztos tudják mit csinálnak. Meg ha Botosnak nem tetszik akkor úgyis elküldik :)

9csöves9
hova fiatalítsunk már? így is a csapat nagyrésze fiatal kell pár Nb1-es tapasztalattal rendelkezõ játékos

mondjuk Tiber nemhiszem hogy valami kiugró teljesítményre lenne képes

Tiber? <#wow1> 34 éves...
Mi lesz így a fiatalítással?

9csöves9
:o

gondolom a faterja is közrejátszik ha idekerül

Kell 3 kapus, mivel a bajnokság mellett ott van a ligakupa, és az NB3 is.
Legutóbb Ausztriában futballozó, korábban az NB I-ben gólkirályi címet szerzõ Tiber Krisztián is a kék-sárgákkal gyakorol. És még nincs vége a névsornak, ugyanis a tavasszal a ZTE-nél szereplõ Nagy Lajost is tesztelik
Ha Balikó hozzátok kerül, akkor mi lesz a másik 2 kapussal?
9csöves9
Kutya szerintem még ennyi idõsen is kiemelkedik a magyar mezõnybõl

Botos Antal a következõ szezon jegyében megtartotta elsõ edzését az élvonalba feljutott siófoki csapatnak. A hétfõ délutáni foglalkozáson több új arc is feltûnt. A 22 éves Laki Balázs, valamint az egy esztendõvel idõsebb, szintén a középpályán bevethetõ Szabó Levente a Mosonmagyaróvár gárdájától érkezett próbajátékra, a korosztályos válogatott kapuvédõ, Balikó Milán pedig az MTK-tól kerülhet - kölcsönbe - az újonchoz.
A tréningen szereplõk közül két játékos korábban már megfordult a balaton-parti együttesben. A legutóbb a Honvédban szereplõ László András, valamint a fehérvári búcsúja óta érvényes szerzõdéssel szintén nem rendelkezõ Kuttor Attila a 2003/04-es idényben, a 4. helyen végzett Csertõi-féle Balaton FC-ben alkotott védõkettõst a sárga-kékeknél. A fent említett futballisták sorsáról a késõbbiek folyamán (várhatóan a jövõ hét második felében) születik döntés, addig is együtt gyakorolnak leendõ(?) társaikkal.

Háát László még csak-csak, de Kuttor már nem biztos hogy kéne :)

Hegedûs szvsz marad nálatok, nem fér sehova. Nem vicc, annyi jó kapusunk van, hogy Kovácsot is kénytelenek voltunk eladni a Rákóczinak, mert nem tudtunk neki játéklehetõséget adni.

A többit nem tudom, ez még képlékeny. Siposról, Ambrusról, és Miklósváriról szerintem már lemondott a vezetõség.

Persze ez mind csak feltételezés.
Én arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz azokkal akik nem utaztak el az MTK-val ausztriába. Mert ugye írták hogy Sütõ, Kecskés, Ladóczki elutazott, de nem írnak Homonyikról, Miklósváriról, Hegedûsrõl, Ambrusról, Melczerrõl, Siposról, Kozmorról...

A következõ érkezõ Lengyel Róbert: tehetséges, fiatal védõ. Tagja volt az idén bajnokságot nyert u19-es csapatnak.
McFrost
vicces ez a Botos Anti -.-

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg"

Nagyon helyes! :-)
Csak keményen a gyerekkel.
9csöves9
köszi

Botos szerintem bele tudja verni,4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg:)

Persze. :-)))))

Lipcsei Roland: elsõsorban védekezõ középpályás, de hátvédnek is használható. KP poszton szvsz erõssebb, tud jó-pontos labdákat adni. Fejjel sem rossz. Vállalja az ütközéseket.

Gyenge pontok: sajnos, Roland igazi hangulatember a pályán. Ha jó napja van felszántja a pályát, szétszedi az ellenfelét, hajtja a többieket. Ha rossz, akkor keveset fut, és elbizonytalanodik. Ebben kell sokat fejlõdnie, tehát elsõsorban fejben-koncentrációban. Ha Botos ezt képes lesz kezelni (vagy beleverni), akkor tényleg komoly erõsítés lehet a Siófoknak.
9csöves9
na megvan az elsõ MTK-s érkezõ,Lipcsei Roland

kék,tudnál valami infót mondani róla?

9csöves9
de annyian biztosan nem :)

a fél stadion lila volt

9csöves9
<#vigyor3>

utána Diósgyõr idegenben,aztán Loki itthon

Dehogynem. Sok új igazolásuk van. Biztos kíváncsiak rájuk. Meg ugye nyár is van, szóval tuti sokan lesznek :)

Hajrá Siófok! :D

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

9csöves9
a lilákkal kezdünk,ki gondolta volna :D

bár biztos nem lesz akkora invázió mint pár éve

9csöves9
Puskás Ferenc Kupa

Õsszel megrendezésre kerül a Puskás Ferenc Kupa az élvonalbeli csapatok számára.

Az MLSZ kiírta a Puskás Ferenc Kupát az NB-I-es csapatok számára. A küzdelmek csoport mérkõzésekkel kezdõdnek, ezeken belül bajnoki rendszerben döntik el a csapatok a továbbjutást.
A tizenhat csapatot négy csoportra osztotta a szövetség. A csoportbeosztásnál két szempontot vettek figyelembe: az elmúlt évi bajnoki erõsorrendet illetve a területi elveket.
Az így kialakított csoportok közel azonos erõsségûek, de a csapatoknak nem kell túl messzire utazniuk a többnyire szerdán sorra kerülõ meccsekre. (Amikor a válogatott szombaton játszik a Puskás Kupa meccsei vasárnap lesznek.)

Csoport beosztások.

A csoport
DVSC, Nyíregyháza Spartacus, Budapesti Honvéd, DVTK
B csoport
Sopron, Fehérvár, Gyõr, Újpest
C csoport
MTK, REAC, Budapesti Vasas, Tatabánya
D csoport
Paks, Kaposvár, Siófok, ZTE

Meccsnapok:
Augusztus
15., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 1. forduló
22., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 2. forduló
Szeptember
09., vasárnap: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 3.forduló
19., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 4.forduló
Október
03., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 5.forduló
10., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkõzések, 6.forduló
17., szerda: Puskás Kupa, négy közé jutásért 1. mérkõzés
27., szombat: Puskás Kupa, négy közé jutásért 2. mérkõzés
31., szerda: Puskás Kupa, döntõbe jutásért 1. mérkõzés
November
14., szerda: Puskás Kupa, döntõbe jutásért 2. mérkõzés
18., vasárnap: Puskás Kupa, döntõ, 1. mérkõzés
28., szerda: Puskás Kupa, döntõ, 2. mérkõzés

December

01., szombat: Deák Kupa, csoportmérkõzések, 1. forduló
05., szerda: Deák Kupa, csoportmérkõzések, 2. forduló
08.: szombat: Deák Kupa, csoportmérkõzések, 3. forduló

2008-ban február 16-án folytatódik a Deák Kupa sorozat, és február 23-án kezdõdik a bajnoki szezon. Az utolsó bajnoki forduló május 31-én lesz. Június 7-én kezdõdik az Európa-bajnokság.

A csoportok elsõ két helyezettje jut tovább, és kupa rendszerben –oda-visszavágó meccseken- döntik el az elsõ hely sorsát.

A Deák Ferenc Kupát hasonló rendszerben bonyolítják majd le. Annak az elsõ fordulója decemberben lesz.

Azért ennyire nem kéne lerontani az átlagéletkort :D
Reméljük Kuttor nem kerül képbe :P

9csöves9
én nagyon kedveltem,még anno egyszer majdnem eltörte a kezem:D

egyébként Kovács Peti is most Siófokon van már pár hete

Hát nemtudom hogy passzolna ebbe a fiatal csapatba.
Mindenesetre az utolsó meccsen ittvolt a lelátón :)

9csöves9
Sonka szabadon igazolható<#bohoc>

Ebben igazad van, de erre való a felkészülés. + ezek a játékosok sokat játszottak már együtt Agárdon vagy még a juniorban. Pl: Melczer, Sipos és Homonyik hamar összeszokna Benkével, Novákkal, Tóthal és Lencsével.
9csöves9
dehogy temetem,csak nagyon fontos láncszemei a csapatnak,akárkit kapunk azért idõ kell hogy összeszokjanak

Azért még ne temesd a csapatotokat. Ha ezt a 3 játékost nem is adjuk vissza, kaptok majd újjakat (és tényleg jókat). Jelenleg 47 játékos edz az MTK-nál.
Köszi!
McFrost
hidd el , Ambrus ugyanígy volt nálunk

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
sajnos én nem vagyok ebben olyan biztos

McFrost
teljesen felesleges izgulni , mert úgyis visszaadja õket az MTK

9csöves9
Ladó és Kecsó,két nagyon technikás és gólerõs kp,Kecsó inkább középen irányító szerepkörben szeret mozogni,Ladó meg a szélen. nagyon nagy veszteség lenne nálunk mindkettõ

Sütõ védõ,õ is jó képességû és magabiztos

3 ember kezdett edzeni az MTK-val: Ladóczki, Kecskés, Sütõ.
Írnátok valamit róluk?
Elõre is köszi.
McFrost
láttam a myvipen Júdzsínt és megkerestem , hogy nem akar-e a PFCben bemutatkozni és rábólintott:P

:DDDDDDDDDDD
Nincs fenn az öreg :P
Amúgy nem én írtam Forginak, hanem õ látta a fórumokon hogy írtuk hogy elmegy a vasasba, és ezért írt...