1051
BFC Siófok
  • Zséé
    Ki kéne menni egyik nap edzésre, és akkor kiderülne :P
  • 9csöves9
    amúgy valahol azt írták hogy egy tapasztalt irányító is volt a székházban az első edzéskor

én Schultz Levire tippelek :)
  • Zséé
    Az rendben van hogy kell rutinos ember is, de én akkor is 30 év alattiakat keresnék. Bár én bízok a vezetőkben biztos tudják mit csinálnak. Meg ha Botosnak nem tetszik akkor úgyis elküldik :)
  • 9csöves9
    hova fiatalítsunk már? így is a csapat nagyrésze fiatal kell pár Nb1-es tapasztalattal rendelkező játékos

mondjuk Tiber nemhiszem hogy valami kiugró teljesítményre lenne képes
  • Zséé
    Tiber? 34 éves...
    Mi lesz így a fiatalítással?
  • 9csöves9
    :o

gondolom a faterja is közrejátszik ha idekerül
  • blueyellow
    Kell 3 kapus, mivel a bajnokság mellett ott van a ligakupa, és az NB3 is.
  • blueyellow
    Legutóbb Ausztriában futballozó, korábban az NB I-ben gólkirályi címet szerző Tiber Krisztián is a kék-sárgákkal gyakorol. És még nincs vége a névsornak, ugyanis a tavasszal a ZTE-nél szereplő Nagy Lajost is tesztelik
  • kék
    Ha Balikó hozzátok kerül, akkor mi lesz a másik 2 kapussal?
  • 9csöves9
    Kutya szerintem még ennyi idősen is kiemelkedik a magyar mezőnyből
  • Zséé
    Botos Antal a következő szezon jegyében megtartotta első edzését az élvonalba feljutott siófoki csapatnak. A hétfő délutáni foglalkozáson több új arc is feltűnt. A 22 éves Laki Balázs, valamint az egy esztendővel idősebb, szintén a középpályán bevethető Szabó Levente a Mosonmagyaróvár gárdájától érkezett próbajátékra, a korosztályos válogatott kapuvédő, Balikó Milán pedig az MTK-tól kerülhet - kölcsönbe - az újonchoz.
    A tréningen szereplők közül két játékos korábban már megfordult a balaton-parti együttesben. A legutóbb a Honvédban szereplő László András, valamint a fehérvári búcsúja óta érvényes szerződéssel szintén nem rendelkező Kuttor Attila a 2003/04-es idényben, a 4. helyen végzett Csertői-féle Balaton FC-ben alkotott védőkettőst a sárga-kékeknél. A fent említett futballisták sorsáról a későbbiek folyamán (várhatóan a jövő hét második felében) születik döntés, addig is együtt gyakorolnak leendő(?) társaikkal.

Háát László még csak-csak, de Kuttor már nem biztos hogy kéne :)
  • kék
    Hegedűs szvsz marad nálatok, nem fér sehova. Nem vicc, annyi jó kapusunk van, hogy Kovácsot is kénytelenek voltunk eladni a Rákóczinak, mert nem tudtunk neki játéklehetőséget adni.

A többit nem tudom, ez még képlékeny. Siposról, Ambrusról, és Miklósváriról szerintem már lemondott a vezetőség.

Persze ez mind csak feltételezés.
  • Zséé
    Én arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz azokkal akik nem utaztak el az MTK-val ausztriába. Mert ugye írták hogy Sütő, Kecskés, Ladóczki elutazott, de nem írnak Homonyikról, Miklósváriról, Hegedűsről, Ambrusról, Melczerről, Siposról, Kozmorról...
  • kék
    A következő érkező Lengyel Róbert: tehetséges, fiatal védő. Tagja volt az idén bajnokságot nyert u19-es csapatnak.
  • McFrost
    vicces ez a Botos Anti -.-
  • kék
    "4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg"

Nagyon helyes! :-)
    Csak keményen a gyerekkel.
  • 9csöves9
    köszi

Botos szerintem bele tudja verni,4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg:)
  • kék
    Persze. :-)))))

Lipcsei Roland: elsősorban védekező középpályás, de hátvédnek is használható. KP poszton szvsz erőssebb, tud jó-pontos labdákat adni. Fejjel sem rossz. Vállalja az ütközéseket.

Gyenge pontok: sajnos, Roland igazi hangulatember a pályán. Ha jó napja van felszántja a pályát, szétszedi az ellenfelét, hajtja a többieket. Ha rossz, akkor keveset fut, és elbizonytalanodik. Ebben kell sokat fejlődnie, tehát elsősorban fejben-koncentrációban. Ha Botos ezt képes lesz kezelni (vagy beleverni), akkor tényleg komoly erősítés lehet a Siófoknak.
  • 9csöves9
    na megvan az első MTK-s érkező,Lipcsei Roland

kék,tudnál valami infót mondani róla?
  • 9csöves9
    de annyian biztosan nem :)

a fél stadion lila volt
  • 9csöves9

utána Diósgyőr idegenben,aztán Loki itthon
  • Zséé
    Dehogynem. Sok új igazolásuk van. Biztos kíváncsiak rájuk. Meg ugye nyár is van, szóval tuti sokan lesznek :)
  • fradista91
    Hajrá Siófok! :D
  • 9csöves9
    a lilákkal kezdünk,ki gondolta volna :D

bár biztos nem lesz akkora invázió mint pár éve
  • 9csöves9
    Puskás Ferenc Kupa

Ősszel megrendezésre kerül a Puskás Ferenc Kupa az élvonalbeli csapatok számára.

Az MLSZ kiírta a Puskás Ferenc Kupát az NB-I-es csapatok számára. A küzdelmek csoport mérkőzésekkel kezdődnek, ezeken belül bajnoki rendszerben döntik el a csapatok a továbbjutást.
    A tizenhat csapatot négy csoportra osztotta a szövetség. A csoportbeosztásnál két szempontot vettek figyelembe: az elmúlt évi bajnoki erősorrendet illetve a területi elveket.
    Az így kialakított csoportok közel azonos erősségűek, de a csapatoknak nem kell túl messzire utazniuk a többnyire szerdán sorra kerülő meccsekre. (Amikor a válogatott szombaton játszik a Puskás Kupa meccsei vasárnap lesznek.)

Csoport beosztások.

A csoport
    DVSC, Nyíregyháza Spartacus, Budapesti Honvéd, DVTK
    B csoport
    Sopron, Fehérvár, Győr, Újpest
    C csoport
    MTK, REAC, Budapesti Vasas, Tatabánya
    D csoport
    Paks, Kaposvár, Siófok, ZTE

Meccsnapok:
    Augusztus
    15., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 1. forduló
    22., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 2. forduló
    Szeptember
    09., vasárnap: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 3.forduló
    19., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 4.forduló
    Október
    03., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 5.forduló
    10., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 6.forduló
    17., szerda: Puskás Kupa, négy közé jutásért 1. mérkőzés
    27., szombat: Puskás Kupa, négy közé jutásért 2. mérkőzés
    31., szerda: Puskás Kupa, döntőbe jutásért 1. mérkőzés
    November
    14., szerda: Puskás Kupa, döntőbe jutásért 2. mérkőzés
    18., vasárnap: Puskás Kupa, döntő, 1. mérkőzés
    28., szerda: Puskás Kupa, döntő, 2. mérkőzés

December

01., szombat: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 1. forduló
    05., szerda: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 2. forduló
    08.: szombat: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 3. forduló

2008-ban február 16-án folytatódik a Deák Kupa sorozat, és február 23-án kezdődik a bajnoki szezon. Az utolsó bajnoki forduló május 31-én lesz. Június 7-én kezdődik az Európa-bajnokság.

A csoportok első két helyezettje jut tovább, és kupa rendszerben –oda-visszavágó meccseken- döntik el az első hely sorsát.

A Deák Ferenc Kupát hasonló rendszerben bonyolítják majd le. Annak az első fordulója decemberben lesz.
  • Zséé
    Azért ennyire nem kéne lerontani az átlagéletkort :D
    Reméljük Kuttor nem kerül képbe :P
  • 9csöves9
    én nagyon kedveltem,még anno egyszer majdnem eltörte a kezem:D

egyébként Kovács Peti is most Siófokon van már pár hete
  • Zséé
    Hát nemtudom hogy passzolna ebbe a fiatal csapatba.
    Mindenesetre az utolsó meccsen ittvolt a lelátón :)
  • 9csöves9
    Sonka szabadon igazolható
  • kék
    Ebben igazad van, de erre való a felkészülés. + ezek a játékosok sokat játszottak már együtt Agárdon vagy még a juniorban. Pl: Melczer, Sipos és Homonyik hamar összeszokna Benkével, Novákkal, Tóthal és Lencsével.
  • 9csöves9
    dehogy temetem,csak nagyon fontos láncszemei a csapatnak,akárkit kapunk azért idő kell hogy összeszokjanak
  • kék
    Azért még ne temesd a csapatotokat. Ha ezt a 3 játékost nem is adjuk vissza, kaptok majd újjakat (és tényleg jókat). Jelenleg 47 játékos edz az MTK-nál.
  • kék
    Köszi!
  • McFrost
    hidd el , Ambrus ugyanígy volt nálunk
  • 9csöves9
    sajnos én nem vagyok ebben olyan biztos
  • McFrost
    teljesen felesleges izgulni , mert úgyis visszaadja őket az MTK
  • 9csöves9
    Ladó és Kecsó,két nagyon technikás és gólerős kp,Kecsó inkább középen irányító szerepkörben szeret mozogni,Ladó meg a szélen. nagyon nagy veszteség lenne nálunk mindkettő

Sütő védő,ő is jó képességű és magabiztos
  • kék
    3 ember kezdett edzeni az MTK-val: Ladóczki, Kecskés, Sütő.
    Írnátok valamit róluk?
    Előre is köszi.
  • McFrost
    láttam a myvipen Júdzsínt és megkerestem , hogy nem akar-e a PFCben bemutatkozni és rábólintott:P
  • Zséé
    :DDDDDDDDDDD
    Nincs fenn az öreg :P
    Amúgy nem én írtam Forginak, hanem ő látta a fórumokon hogy írtuk hogy elmegy a vasasba, és ezért írt...