1051
BFC Siófok
-
Zséé #691 Ki kéne menni egyik nap edzésre, és akkor kiderülne :P -
#690 amúgy valahol azt írták hogy egy tapasztalt irányító is volt a székházban az első edzéskor
én Schultz Levire tippelek :) -
Zséé #689 Az rendben van hogy kell rutinos ember is, de én akkor is 30 év alattiakat keresnék. Bár én bízok a vezetőkben biztos tudják mit csinálnak. Meg ha Botosnak nem tetszik akkor úgyis elküldik :) -
#688 hova fiatalítsunk már? így is a csapat nagyrésze fiatal kell pár Nb1-es tapasztalattal rendelkező játékos
mondjuk Tiber nemhiszem hogy valami kiugró teljesítményre lenne képes -
Zséé #687 Tiber? 34 éves...
Mi lesz így a fiatalítással? -
#686 :o
gondolom a faterja is közrejátszik ha idekerül -
blueyellow #685 Kell 3 kapus, mivel a bajnokság mellett ott van a ligakupa, és az NB3 is. -
blueyellow #684 Legutóbb Ausztriában futballozó, korábban az NB I-ben gólkirályi címet szerző Tiber Krisztián is a kék-sárgákkal gyakorol. És még nincs vége a névsornak, ugyanis a tavasszal a ZTE-nél szereplő Nagy Lajost is tesztelik -
kék #683 Ha Balikó hozzátok kerül, akkor mi lesz a másik 2 kapussal? -
#682 Kutya szerintem még ennyi idősen is kiemelkedik a magyar mezőnyből -
Zséé #681 Botos Antal a következő szezon jegyében megtartotta első edzését az élvonalba feljutott siófoki csapatnak. A hétfő délutáni foglalkozáson több új arc is feltűnt. A 22 éves Laki Balázs, valamint az egy esztendővel idősebb, szintén a középpályán bevethető Szabó Levente a Mosonmagyaróvár gárdájától érkezett próbajátékra, a korosztályos válogatott kapuvédő, Balikó Milán pedig az MTK-tól kerülhet - kölcsönbe - az újonchoz.
A tréningen szereplők közül két játékos korábban már megfordult a balaton-parti együttesben. A legutóbb a Honvédban szereplő László András, valamint a fehérvári búcsúja óta érvényes szerződéssel szintén nem rendelkező Kuttor Attila a 2003/04-es idényben, a 4. helyen végzett Csertői-féle Balaton FC-ben alkotott védőkettőst a sárga-kékeknél. A fent említett futballisták sorsáról a későbbiek folyamán (várhatóan a jövő hét második felében) születik döntés, addig is együtt gyakorolnak leendő(?) társaikkal.
Háát László még csak-csak, de Kuttor már nem biztos hogy kéne :) -
kék #680 Hegedűs szvsz marad nálatok, nem fér sehova. Nem vicc, annyi jó kapusunk van, hogy Kovácsot is kénytelenek voltunk eladni a Rákóczinak, mert nem tudtunk neki játéklehetőséget adni.
A többit nem tudom, ez még képlékeny. Siposról, Ambrusról, és Miklósváriról szerintem már lemondott a vezetőség.
Persze ez mind csak feltételezés. -
Zséé #679 Én arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz azokkal akik nem utaztak el az MTK-val ausztriába. Mert ugye írták hogy Sütő, Kecskés, Ladóczki elutazott, de nem írnak Homonyikról, Miklósváriról, Hegedűsről, Ambrusról, Melczerről, Siposról, Kozmorról... -
kék #678 A következő érkező Lengyel Róbert: tehetséges, fiatal védő. Tagja volt az idén bajnokságot nyert u19-es csapatnak. -
#677 vicces ez a Botos Anti -.- -
kék #676 "4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg"
Nagyon helyes! :-)
Csak keményen a gyerekkel. -
#675 köszi
Botos szerintem bele tudja verni,4-0-ás vezetésnél is úgy ordít mint a fába szorult féreg:) -
kék #674 Persze. :-)))))
Lipcsei Roland: elsősorban védekező középpályás, de hátvédnek is használható. KP poszton szvsz erőssebb, tud jó-pontos labdákat adni. Fejjel sem rossz. Vállalja az ütközéseket.
Gyenge pontok: sajnos, Roland igazi hangulatember a pályán. Ha jó napja van felszántja a pályát, szétszedi az ellenfelét, hajtja a többieket. Ha rossz, akkor keveset fut, és elbizonytalanodik. Ebben kell sokat fejlődnie, tehát elsősorban fejben-koncentrációban. Ha Botos ezt képes lesz kezelni (vagy beleverni), akkor tényleg komoly erősítés lehet a Siófoknak. -
#673 na megvan az első MTK-s érkező,Lipcsei Roland
kék,tudnál valami infót mondani róla? -
#672 de annyian biztosan nem :)
a fél stadion lila volt -
utána Diósgyőr idegenben,aztán Loki itthon -
Zséé #670 Dehogynem. Sok új igazolásuk van. Biztos kíváncsiak rájuk. Meg ugye nyár is van, szóval tuti sokan lesznek :) -
fradista91 #669 Hajrá Siófok! :D -
#668 a lilákkal kezdünk,ki gondolta volna :D
bár biztos nem lesz akkora invázió mint pár éve -
#667 Puskás Ferenc Kupa
Ősszel megrendezésre kerül a Puskás Ferenc Kupa az élvonalbeli csapatok számára.
Az MLSZ kiírta a Puskás Ferenc Kupát az NB-I-es csapatok számára. A küzdelmek csoport mérkőzésekkel kezdődnek, ezeken belül bajnoki rendszerben döntik el a csapatok a továbbjutást.
A tizenhat csapatot négy csoportra osztotta a szövetség. A csoportbeosztásnál két szempontot vettek figyelembe: az elmúlt évi bajnoki erősorrendet illetve a területi elveket.
Az így kialakított csoportok közel azonos erősségűek, de a csapatoknak nem kell túl messzire utazniuk a többnyire szerdán sorra kerülő meccsekre. (Amikor a válogatott szombaton játszik a Puskás Kupa meccsei vasárnap lesznek.)
Csoport beosztások.
A csoport
DVSC, Nyíregyháza Spartacus, Budapesti Honvéd, DVTK
B csoport
Sopron, Fehérvár, Győr, Újpest
C csoport
MTK, REAC, Budapesti Vasas, Tatabánya
D csoport
Paks, Kaposvár, Siófok, ZTE
Meccsnapok:
Augusztus
15., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 1. forduló
22., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 2. forduló
Szeptember
09., vasárnap: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 3.forduló
19., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 4.forduló
Október
03., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 5.forduló
10., szerda: Puskás Kupa, csoportmérkőzések, 6.forduló
17., szerda: Puskás Kupa, négy közé jutásért 1. mérkőzés
27., szombat: Puskás Kupa, négy közé jutásért 2. mérkőzés
31., szerda: Puskás Kupa, döntőbe jutásért 1. mérkőzés
November
14., szerda: Puskás Kupa, döntőbe jutásért 2. mérkőzés
18., vasárnap: Puskás Kupa, döntő, 1. mérkőzés
28., szerda: Puskás Kupa, döntő, 2. mérkőzés
December
01., szombat: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 1. forduló
05., szerda: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 2. forduló
08.: szombat: Deák Kupa, csoportmérkőzések, 3. forduló
2008-ban február 16-án folytatódik a Deák Kupa sorozat, és február 23-án kezdődik a bajnoki szezon. Az utolsó bajnoki forduló május 31-én lesz. Június 7-én kezdődik az Európa-bajnokság.
A csoportok első két helyezettje jut tovább, és kupa rendszerben –oda-visszavágó meccseken- döntik el az első hely sorsát.
A Deák Ferenc Kupát hasonló rendszerben bonyolítják majd le. Annak az első fordulója decemberben lesz. -
Zséé #666 Azért ennyire nem kéne lerontani az átlagéletkort :D
Reméljük Kuttor nem kerül képbe :P -
#665 én nagyon kedveltem,még anno egyszer majdnem eltörte a kezem:D
egyébként Kovács Peti is most Siófokon van már pár hete -
Zséé #664 Hát nemtudom hogy passzolna ebbe a fiatal csapatba.
Mindenesetre az utolsó meccsen ittvolt a lelátón :) -
#663 Sonka szabadon igazolható -
kék #662 Ebben igazad van, de erre való a felkészülés. + ezek a játékosok sokat játszottak már együtt Agárdon vagy még a juniorban. Pl: Melczer, Sipos és Homonyik hamar összeszokna Benkével, Novákkal, Tóthal és Lencsével. -
#661 dehogy temetem,csak nagyon fontos láncszemei a csapatnak,akárkit kapunk azért idő kell hogy összeszokjanak -
kék #660 Azért még ne temesd a csapatotokat. Ha ezt a 3 játékost nem is adjuk vissza, kaptok majd újjakat (és tényleg jókat). Jelenleg 47 játékos edz az MTK-nál. -
kék #659 Köszi! -
#658 hidd el , Ambrus ugyanígy volt nálunk -
#657 sajnos én nem vagyok ebben olyan biztos -
#656 teljesen felesleges izgulni , mert úgyis visszaadja őket az MTK -
#655 Ladó és Kecsó,két nagyon technikás és gólerős kp,Kecsó inkább középen irányító szerepkörben szeret mozogni,Ladó meg a szélen. nagyon nagy veszteség lenne nálunk mindkettő
Sütő védő,ő is jó képességű és magabiztos -
kék #654 3 ember kezdett edzeni az MTK-val: Ladóczki, Kecskés, Sütő.
Írnátok valamit róluk?
Előre is köszi. -
#653 láttam a myvipen Júdzsínt és megkerestem , hogy nem akar-e a PFCben bemutatkozni és rábólintott:P -
Zséé #652 :DDDDDDDDDDD
Nincs fenn az öreg :P
Amúgy nem én írtam Forginak, hanem ő látta a fórumokon hogy írtuk hogy elmegy a vasasba, és ezért írt...