1051
BFC Siófok
-
#811 ja és a nap poénja: egyik srác megszólal
-Nem tudja valaki a svéd himnuszt? :D
erre egyből -Sárga-kékek ééé:D -
#810 én pont 4 pontot vártam :) igaz hogy szar gólt kaptunk,de azért a 2. félidőben nagyon nyomtak úgyhogy teljesen jó. Lajos most megmutatta,hogy igazán jó kapus
az milyen má hogyha félidőbe kiakarok menni akármiért (jelen esetben sör) akkor csak a 15. percben jöhetek vissza? -
Zséé #809 Hát Paksig minimum, de inkább tovább is. :)
Amúgy elégedett vagyok az 1 ponttal. Ki is kaphattunk volna de akár meg is nyerhettük volna a meccset. Ha a bajnokság előtt azt mondják hogy az első 3 fordulóban 4 pontot szerzünk kapásból elfogadtam volna. -
#808 sokáig tartson a lendület -
#807 mondta valaki,hogy az Újpest ellenit is 2x adták ezért ezt is -
Zséé #806 Nemtudom. Kedden szokták, de jó lenne ha holnap is leadnák, mert ma nem biztos hogy meg tudom nézni. Te hol hallottad? -
#805 az igaz,hogy ma és holnap is leadja a meccset a Sió tv? -
Zséé #804 Viszont a 18:10-es sporthírekben bennvolt az összefoglaló. Meg lehet nézni a dunatv oldalán. Szép gólokat lőttünk. Homonyik lőhetett volna még 3-at minimum (ennyi került az összefoglalóba) -
Zséé #803 Hát persze hogy a maiból is kihagyták a mi meccsünket... -
Zséé #802 Pontosabban 22:10-kor :)
22:10 Dunasport
- Összefoglaló a Sopron - Budapest Honvéd és a DVTK - Siófok NB I-es labdarúgó-mérkőzésekről -
#801 gyönge kezdés után ..... -
blueyellow #800 Vagy csak nézd ma 22:35-kor a duna tv-t ;) (gólösszefoglaló lesz :)) -
#799 Szép volt fiúk! Fütyi lesz a gólkirály :D
azthiszem lekell szednem azt a kodeket -
Zséé #798 Kösz-kösz! :)
Viszont tőletek nem ezt vártam... :( -
#797 Nagy-nagy grat!
Ezt vártam -
Zséé #796 3-0 Ismét Fütyi :P -
Zséé #795 2-0!!!!!!!!!!!!!!!! Fütyi!! -
Zséé #794 Félidőben vezetünk 1-0-ra Kuttor góljával :) Reméljük most másképp alakul a második félidő. -
Zséé #793 jah, meg ahogy nézem 1 óra késésben van. -
#792 nagyon zsír ez a webkamera a diósgyőrieknél,mondjuk egy meccset azért nem lehet lekövetni -
#791 mi még kevesek vagyunk ahhoz
de addig amíg a sok hülye alkalmazza őket minek változtassanak a szokásaikon -
kék #790 Igazából mi vagyunk a bénák. A Leo Security csak azért olyan kemény, mert egységesek és eszközöket használnak. Ha egyszer a magyar ultrák összefognának, beruháznának fejenként 1500-2000 Ft-ot viperákra és közösen fellépnének, ezeknek 1 vereség után elmenne a kedvük. -
kék #789 Nekik valószínűleg az egyik játékosuk vitte be. :-)
Egyébként ez a legjobb megoldás. Jóban lenni 1-2 focistával, és mikor kijönnek melegíteni, ő 1 szatyorban odaviszi a táborhoz. Külföldön is működik, és többször megtették ezt a zöldek és a lilák is. -
#788 nálunk tavaly 3 füstbobmba után meg akartak verni a hely biztik , de az ellenfél szabadon füstölhetetett -
#787 nah szép,ez kellett nekünk -
kék #786 Az még hagyján, hogy agresszívek, de állítólag lopnak is. Ha csajt visztek, előtte szedessétek ki a retiküljéből a parfümöt, mert elveszik. Tavaly így járt pár fradista az üllőin. -
Zséé #785 :DDDDDDDDDDDD
-
#784 a wc-nél a döntőtt betonkerítés résein betettem vagy 8-t,aztán amikor beengedtek egy zacskóval elindultam a wc felé:D -
Zséé #783 Nah hogyan vitted be? Mert ahol mi mentünk be ott még a vizet se engedték. :) -
#782 24 ezer forintra büntették a klubot a rendezői hiányosságok miatt
most meg megkapjuk ezt a Leo security-t eddig mindenhol azt olvastam,hogy agresszív köcsögök...pedig az újpest ellen milyen könnyen bevittem az üveg söröket:D -
Zséé #781 Ok! Viszek. -
#780 ja és ha tudtok hozzatok már valami pumpaféleséget:D -
#779 este bográcsozás lesz,úgyhogy korábban kell:) -
Zséé #778 4? Nem lesz kicsit korai?
Na mind1 ugyis 5-6 körül ér oda mindenki :P
Majd igyekszünk. -
#777 most akartam privátot küldeni :) leszlesz elvileg 4 óra keró -
Zséé #776 hmm... na mind1
Jól hallottam hogy ma lesz foci? -
#775 The source filter for this file could not be loaded. -
Zséé #774 Úgysem úszhatod meg :D
Nyisd meg ezt az url-t windows media playerrel:
http://wms1.hungary.com/dunatv/200707/20070722/spot_30464.asf
Sztem így már működni fog :) -
#773 ez volt fent régebben,voltak dolgok amik nem mentek emiatt ugyhogy ezt most kihagyom.azért köszönöm
legalább nem látom Lajos "góljait" mégegyszer -
blueyellow #772 Akkor kodek kell neked! Először nekem se volt jó, aztán letöltöttem ezt: http://www.divx-digest.com/software/acemega_codec.html , és telepítettem a professional verziót, nyomtam egy restartot és működött!