1051
BFC Siófok
-
Zséé #851 Hát a mai sportban is megírták hogy nem egyenlő mércével mért a bíró, pedig nem sűrűn szokták ilyen egyértelműen leírni...
Megpróbálok :) -
#850 azért egy Garami véleményre is kiváncsi lennék
amúgy mindenképp megyünk ma,szóval mindenképp gyere:D -
Zséé #849 Botos megmondta :D
"A Siófok gárdája 1-1-es döntetlent játszott az MTK ellen a NB I 6. fordulójában, vagyis még mindig nem tudta megszerezni első hazai győzelmét. Botos Antal együttese közel állt a három pont megszerzéséhez, de két kétes szituáció nagyban befolyásolta az eredmény alakulását.
A Balaton-partiak vezetőedzőjével beszélgettünk a mérkőzés után.
- Fülöp Zoltán góljáig bátran játszott csapata, utána azonban visszahúzódott saját kapuja elé, ez a kidolgozott taktika része volt?
- Abszolút így van, az MTK gyors kontrákra építő csapat, amely rendezetlen, nyílt védekezés ellen határozottan, gólveszélyesen játszik. Mi ezt próbáltuk megakadályozni, és nyugodtan mondhatom, hogy ezt teljes mértékben sikerült megvalósítanunk.
- A taktika tehát bevált, de vajon elégedett-e a döntetlennel?
- Nem, vezettünk 1-0-ra, utána az MTK valóban többet támadott, többet birtokolta a labdát, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani.
- A szurkolók zsörtölődtek a vendégek javára megítélt tizenegyes miatt, ön, hogy vélekedik a történtekről?
- Vitatható büntetőt ítélt Urbán javára a játékvezető. A csatárnak egyébként gratulálni szeretnék, ugyanis az esése után nyugodtan mondhatom, hogy személyében megvan az új Dombi. Ha valaki látta a Debrecen-Kaposvár mérkőzést, ott Dombi eséséért nemhogy büntető nem járt, de jogosan kapott sárga lapot a műesést bemutató szélső. Úgy tűnik, hogy a Debrecen játékosát már kiismerték a bírók, Urbán viszont még új ebben a "műfajban". A mérkőzésen egyébként a javunkra is ítélhettek volna tizenegyest, de az sajnos elmaradt, pedig annak az értékesítésével megszerezhettük volna első hazai győzelmünket. Nem volt egyenlő mértékű a bíráskodás, de ezzel nem azt értem, hogy szándékosan büntettek minket, az viszont tény, hogy az eddig eltelt hat forduló alatt többet tévedtek kárunkra. " -
#848 mostmár legalább túlvagyunk ezen a kőkemény sorozaton,jöhet pár értékes győzelem -
Zséé #847 Hát remélem a gyengébb csapatok ellen már nem így lesz... -
#846 legalább következetesen lett volna hülye...egyébként az már durva hogy a meccsek 90%-bán vagy mi vagyunk az elején jobbak vagy mi vezetünk és a végére nincs meg a meccs -
Zséé #845 Hát szépen elfújta a bíró a meccset... -
#844 mi volt, balhé? -
#843 na most erre mitmondjunk bazmeg??
inkább semmit amíg nem láttam összefoglalót de hogy a hátulról felbaszok valakit a 16-oson belül az semmi olyat a világ nem látott -
Zséé #842 hát ha megbeszélt eredmény lenne akkor pontlevonással kezdenénk a következő szezont sztem -
#841 meg kell lepni az MTK-t,remélem nem megbeszélt eredmény lesz...HAJRÁ SIÓFOK! -
#840 sokat nem árthat -
Zséé #839 Hát azt mondta hogy mi vagyunk a legesélyesebbek.
nb1.hu:
"napokon belül szeretnék valahová leigazolni, a legnagyobb esélyt erre Siófokon látok."
Igazából nem tudom hogy jó lenne e nekünk... -
#838 Györök szabadon igazolható,rákéne moccanni(sohasem írtam még le ezt a szót:D) -
#837 lehet jobb is hogy nem láttuk... -
Zséé #836 Hát persze hogy pont a mi meccsünkön szarakodik a technika... -
Zséé #835 Hát mostmár nagyon kéne nyerni egy meccset... -
#834 bocs csak ez állt kézre...pedig még több betű is -
kék #833 Milyen libák?
Jó, hogy nem már "zsidó"-zol. -
#832 kikaptunk 2-0-ra...igaz hogy rohadt erős sorsolásunk volt,de ha ennyire beragadunk az elején bajok lehetnek
a libák ellen bravúr kéne -
#831 nem tudtam ki menni sajnos/szerencsére
Nagy és Fütyi nem játszhat a Zete ellen -
Zséé #830 Hát vicces volt ez a mai meccs...
Ennyi 100%-os helyzetet nem is tudom hogy lehetett kihagyni, és persze szokás szerint a semmiből kaptunk 1 gólt.
Közben rájöttünk hogy a mi Lajosunk csak a Siófok felőli kapuban tud védeni. Amint átmegy a pest felőli kapuba egyből minden gól lesz :) -
Zséé #829 Röhej...
Állítólag már ma is be lesz zárva.
A másik vicc meg hogy mostmár nem a Borsodi Ligában szereplünk hanem a Soproniba :D -
#828 nah állítólag amiatt kaptuk a büntetést mert valaki leöntötte sörrel a bírót,és mert szidtuk az mlsz-t...(kurvára nem,az ess eső ess buzi mlsz-t is inkább Verebessel nyomattuk)
be lesz zárva az E szektor bizonytalan időre -
#827 szerintem az is közrejátszik,hogy az egyik srác 90 percen át osztotta a kapu mögötti rendezőt és a kerítés legtetején volt egy jódarabig.azthittem leesik és ott hal meg -
Zséé #826 Ez egyszerűen röhej... Minden meccsen a vendég szurkolók szidják a bírót kórusban, meg az mlszt meg nemtudom még kit erre mi fizetünk mindig. Ha 2000 rendező lenne a pályán akkor is kiabálnának mindent. Más rendbontásról meg nemtudok. -
IgH #825 "Fizetnie kell a Siófoknak és a Győrnek az egymás elleni meccsükön történt szurkolói rendbontások miatt. A hazaiak kasszája félmillió, a vendégeké 100 ezer forinttal rövidül meg."
Miért mi történt?
-
#824 az ilyen meccseket pedig nagyon hozni kéne,van egy olyan érzésem,hogy nagyon hiányozni fog ez a 3 pont
a szurkolásunk is elég gyenge volt,elég nagy széthúzás volt csak az esőben indult be valamennyire -
Zséé #823 hát fszm az ilyen meccsekbe. 11-es kimarad, kapufát lövünk, ziccereket hagyunk ki, erre jön ez qrva vihar és persze hogy azt az 1 szabadrúgását belövi a győr...
nagyon bosszantó vereség volt :S -
Zséé #822 :DDDDDDD
Hát mostmár jó lenne nyerni itthon. -
#821 na milyen jó oddsokat kaptunk :) kemény meccs lesz,láttam a Győrt a Tatabánya ellen,erős keretük van
Siófok 2.10
X 3.15
Győri ETO 3.15
játszhat Bajzát is úgyhogy erre is lehetne fogadásokat kötni
Melyik testrészét mutatja ki nekünk egy-egy szidalmazás után
Egyiket se : 40
Az egyik újját: 2.15
A farkát: 1.90
Nem fogjuk szidni: 1.05
-
Zséé #820 bocs most nézem hogy 15:45-től lesz
Sport2
ÚJ 15:45 Labdarúgás, Siófok-Debrecen, NB I, 3. forduló -
#819 zsír köszi
szegény Juzsint eltalálta a labda a térdénél aztán a szerszámát fájlalta:D -
#818 motmá értem:)
"ennek a sugárzási formának az előnye" :DD -
Zséé #817 Sport2-n lesz 15:15-től -
#816 nem te lökött : Dunyha tv adta élőben és ennek a sugárzási formának az előnye , hogy van ismétlés:P
elsőre nem látszott -
#815 már ismételték is? -
#814 tv-ben néztem :D , ismétlés powa :DDDDD
-van fantasy a Sijófokban , az tuti
-de sajnos egyenlőre csak 60 percre van összerakva , mint a miénk
-a gólotokat óriási szabálytalanság előzte meg , thx Bedének!
-szerencsés 1 pont de az is kell -
Csesza #813 :DDDDDDDDDDDDDDsdasdasdasdad -
Zséé #812 :DDDDDDDDDDd