1051
BFC Siófok
  • Zséé
    Hát a mai sportban is megírták hogy nem egyenlő mércével mért a bíró, pedig nem sűrűn szokták ilyen egyértelműen leírni...

Megpróbálok :)
  • 9csöves9
    azért egy Garami véleményre is kiváncsi lennék

amúgy mindenképp megyünk ma,szóval mindenképp gyere:D
  • Zséé
    Botos megmondta :D

"A Siófok gárdája 1-1-es döntetlent játszott az MTK ellen a NB I 6. fordulójában, vagyis még mindig nem tudta megszerezni első hazai győzelmét. Botos Antal együttese közel állt a három pont megszerzéséhez, de két kétes szituáció nagyban befolyásolta az eredmény alakulását.
    A Balaton-partiak vezetőedzőjével beszélgettünk a mérkőzés után.

- Fülöp Zoltán góljáig bátran játszott csapata, utána azonban visszahúzódott saját kapuja elé, ez a kidolgozott taktika része volt?
    - Abszolút így van, az MTK gyors kontrákra építő csapat, amely rendezetlen, nyílt védekezés ellen határozottan, gólveszélyesen játszik. Mi ezt próbáltuk megakadályozni, és nyugodtan mondhatom, hogy ezt teljes mértékben sikerült megvalósítanunk.
    - A taktika tehát bevált, de vajon elégedett-e a döntetlennel?
    - Nem, vezettünk 1-0-ra, utána az MTK valóban többet támadott, többet birtokolta a labdát, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani.
    - A szurkolók zsörtölődtek a vendégek javára megítélt tizenegyes miatt, ön, hogy vélekedik a történtekről?
    - Vitatható büntetőt ítélt Urbán javára a játékvezető. A csatárnak egyébként gratulálni szeretnék, ugyanis az esése után nyugodtan mondhatom, hogy személyében megvan az új Dombi. Ha valaki látta a Debrecen-Kaposvár mérkőzést, ott Dombi eséséért nemhogy büntető nem járt, de jogosan kapott sárga lapot a műesést bemutató szélső. Úgy tűnik, hogy a Debrecen játékosát már kiismerték a bírók, Urbán viszont még új ebben a "műfajban". A mérkőzésen egyébként a javunkra is ítélhettek volna tizenegyest, de az sajnos elmaradt, pedig annak az értékesítésével megszerezhettük volna első hazai győzelmünket. Nem volt egyenlő mértékű a bíráskodás, de ezzel nem azt értem, hogy szándékosan büntettek minket, az viszont tény, hogy az eddig eltelt hat forduló alatt többet tévedtek kárunkra. "
  • 9csöves9
    mostmár legalább túlvagyunk ezen a kőkemény sorozaton,jöhet pár értékes győzelem
  • Zséé
    Hát remélem a gyengébb csapatok ellen már nem így lesz...
  • 9csöves9
    legalább következetesen lett volna hülye...egyébként az már durva hogy a meccsek 90%-bán vagy mi vagyunk az elején jobbak vagy mi vezetünk és a végére nincs meg a meccs
  • Zséé
    Hát szépen elfújta a bíró a meccset...
  • McFrost
    mi volt, balhé?
  • 9csöves9
    na most erre mitmondjunk bazmeg??

inkább semmit amíg nem láttam összefoglalót de hogy a hátulról felbaszok valakit a 16-oson belül az semmi olyat a világ nem látott
  • Zséé
    hát ha megbeszélt eredmény lenne akkor pontlevonással kezdenénk a következő szezont sztem
  • 9csöves9
    meg kell lepni az MTK-t,remélem nem megbeszélt eredmény lesz...HAJRÁ SIÓFOK!
  • 9csöves9
    sokat nem árthat
  • Zséé
    Hát azt mondta hogy mi vagyunk a legesélyesebbek.

nb1.hu:
    "napokon belül szeretnék valahová leigazolni, a legnagyobb esélyt erre Siófokon látok."

Igazából nem tudom hogy jó lenne e nekünk...
  • 9csöves9
    Györök szabadon igazolható,rákéne moccanni(sohasem írtam még le ezt a szót:D)
  • 9csöves9
    lehet jobb is hogy nem láttuk...
  • Zséé
    Hát persze hogy pont a mi meccsünkön szarakodik a technika...
  • Zséé
    Hát mostmár nagyon kéne nyerni egy meccset...
  • 9csöves9
    bocs csak ez állt kézre...pedig még több betű is
  • kék
    Milyen libák?

Jó, hogy nem már "zsidó"-zol.
  • 9csöves9
    kikaptunk 2-0-ra...igaz hogy rohadt erős sorsolásunk volt,de ha ennyire beragadunk az elején bajok lehetnek

a libák ellen bravúr kéne
  • 9csöves9
    nem tudtam ki menni sajnos/szerencsére

Nagy és Fütyi nem játszhat a Zete ellen
  • Zséé
    Hát vicces volt ez a mai meccs...
    Ennyi 100%-os helyzetet nem is tudom hogy lehetett kihagyni, és persze szokás szerint a semmiből kaptunk 1 gólt.
    Közben rájöttünk hogy a mi Lajosunk csak a Siófok felőli kapuban tud védeni. Amint átmegy a pest felőli kapuba egyből minden gól lesz :)
  • Zséé
    Röhej...
    Állítólag már ma is be lesz zárva.
    A másik vicc meg hogy mostmár nem a Borsodi Ligában szereplünk hanem a Soproniba :D
  • 9csöves9
    nah állítólag amiatt kaptuk a büntetést mert valaki leöntötte sörrel a bírót,és mert szidtuk az mlsz-t...(kurvára nem,az ess eső ess buzi mlsz-t is inkább Verebessel nyomattuk)

be lesz zárva az E szektor bizonytalan időre
  • 9csöves9
    szerintem az is közrejátszik,hogy az egyik srác 90 percen át osztotta a kapu mögötti rendezőt és a kerítés legtetején volt egy jódarabig.azthittem leesik és ott hal meg
  • Zséé
    Ez egyszerűen röhej... Minden meccsen a vendég szurkolók szidják a bírót kórusban, meg az mlszt meg nemtudom még kit erre mi fizetünk mindig. Ha 2000 rendező lenne a pályán akkor is kiabálnának mindent. Más rendbontásról meg nemtudok.
  • IgH
    "Fizetnie kell a Siófoknak és a Győrnek az egymás elleni meccsükön történt szurkolói rendbontások miatt. A hazaiak kasszája félmillió, a vendégeké 100 ezer forinttal rövidül meg."

Miért mi történt?
  • 9csöves9
    az ilyen meccseket pedig nagyon hozni kéne,van egy olyan érzésem,hogy nagyon hiányozni fog ez a 3 pont

a szurkolásunk is elég gyenge volt,elég nagy széthúzás volt csak az esőben indult be valamennyire
  • Zséé
    hát fszm az ilyen meccsekbe. 11-es kimarad, kapufát lövünk, ziccereket hagyunk ki, erre jön ez qrva vihar és persze hogy azt az 1 szabadrúgását belövi a győr...
    nagyon bosszantó vereség volt :S
  • Zséé
    :DDDDDDD
    Hát mostmár jó lenne nyerni itthon.
  • 9csöves9
    na milyen jó oddsokat kaptunk :) kemény meccs lesz,láttam a Győrt a Tatabánya ellen,erős keretük van

Siófok 2.10

X 3.15

Győri ETO 3.15

játszhat Bajzát is úgyhogy erre is lehetne fogadásokat kötni

Melyik testrészét mutatja ki nekünk egy-egy szidalmazás után

Egyiket se : 40
    Az egyik újját: 2.15
    A farkát: 1.90
    Nem fogjuk szidni: 1.05
  • Zséé
    bocs most nézem hogy 15:45-től lesz
    Sport2
    ÚJ 15:45 Labdarúgás, Siófok-Debrecen, NB I, 3. forduló
  • 9csöves9
    zsír köszi

szegény Juzsint eltalálta a labda a térdénél aztán a szerszámát fájlalta:D
  • 9csöves9
    motmá értem:)

"ennek a sugárzási formának az előnye" :DD
  • Zséé
    Sport2-n lesz 15:15-től
  • McFrost
    nem te lökött : Dunyha tv adta élőben és ennek a sugárzási formának az előnye , hogy van ismétlés:P
    elsőre nem látszott
  • 9csöves9
    már ismételték is?
  • McFrost
    tv-ben néztem :D , ismétlés powa :DDDDD
    -van fantasy a Sijófokban , az tuti
    -de sajnos egyenlőre csak 60 percre van összerakva , mint a miénk
    -a gólotokat óriási szabálytalanság előzte meg , thx Bedének!
    -szerencsés 1 pont de az is kell
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDsdasdasdasdad
  • Zséé
    :DDDDDDDDDDd