BFC Siófok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a mai sportban is megírták hogy nem egyenlõ mércével mért a bíró, pedig nem sûrûn szokták ilyen egyértelmûen leírni...

Megpróbálok :)

9csöves9
azért egy Garami véleményre is kiváncsi lennék

amúgy mindenképp megyünk ma,szóval mindenképp gyere:D

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Botos megmondta :D

"A Siófok gárdája 1-1-es döntetlent játszott az MTK ellen a NB I 6. fordulójában, vagyis még mindig nem tudta megszerezni elsõ hazai gyõzelmét. Botos Antal együttese közel állt a három pont megszerzéséhez, de két kétes szituáció nagyban befolyásolta az eredmény alakulását.
A Balaton-partiak vezetõedzõjével beszélgettünk a mérkõzés után.

- Fülöp Zoltán góljáig bátran játszott csapata, utána azonban visszahúzódott saját kapuja elé, ez a kidolgozott taktika része volt?
- Abszolút így van, az MTK gyors kontrákra építõ csapat, amely rendezetlen, nyílt védekezés ellen határozottan, gólveszélyesen játszik. Mi ezt próbáltuk megakadályozni, és nyugodtan mondhatom, hogy ezt teljes mértékben sikerült megvalósítanunk.
- A taktika tehát bevált, de vajon elégedett-e a döntetlennel?
- Nem, vezettünk 1-0-ra, utána az MTK valóban többet támadott, többet birtokolta a labdát, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani.
- A szurkolók zsörtölõdtek a vendégek javára megítélt tizenegyes miatt, ön, hogy vélekedik a történtekrõl?
- Vitatható büntetõt ítélt Urbán javára a játékvezetõ. A csatárnak egyébként gratulálni szeretnék, ugyanis az esése után nyugodtan mondhatom, hogy személyében megvan az új Dombi. Ha valaki látta a Debrecen-Kaposvár mérkõzést, ott Dombi eséséért nemhogy büntetõ nem járt, de jogosan kapott sárga lapot a mûesést bemutató szélsõ. Úgy tûnik, hogy a Debrecen játékosát már kiismerték a bírók, Urbán viszont még új ebben a "mûfajban". A mérkõzésen egyébként a javunkra is ítélhettek volna tizenegyest, de az sajnos elmaradt, pedig annak az értékesítésével megszerezhettük volna elsõ hazai gyõzelmünket. Nem volt egyenlõ mértékû a bíráskodás, de ezzel nem azt értem, hogy szándékosan büntettek minket, az viszont tény, hogy az eddig eltelt hat forduló alatt többet tévedtek kárunkra. "

9csöves9
mostmár legalább túlvagyunk ezen a kõkemény sorozaton,jöhet pár értékes gyõzelem

Hát remélem a gyengébb csapatok ellen már nem így lesz...

9csöves9
legalább következetesen lett volna hülye...egyébként az már durva hogy a meccsek 90%-bán vagy mi vagyunk az elején jobbak vagy mi vezetünk és a végére nincs meg a meccs

Hát szépen elfújta a bíró a meccset...

McFrost
mi volt, balhé?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
na most erre mitmondjunk bazmeg??

inkább semmit amíg nem láttam összefoglalót de hogy a hátulról felbaszok valakit a 16-oson belül az semmi olyat a világ nem látott

hát ha megbeszélt eredmény lenne akkor pontlevonással kezdenénk a következõ szezont sztem <#idiota>

9csöves9
meg kell lepni az MTK-t,remélem nem megbeszélt eredmény lesz...HAJRÁ SIÓFOK!

9csöves9
sokat nem árthat

Hát azt mondta hogy mi vagyunk a legesélyesebbek.

nb1.hu:
"napokon belül szeretnék valahová leigazolni, a legnagyobb esélyt erre Siófokon látok."

Igazából nem tudom hogy jó lenne e nekünk...

9csöves9
Györök szabadon igazolható,rákéne moccanni(sohasem írtam még le ezt a szót:D)

9csöves9
lehet jobb is hogy nem láttuk...

Hát persze hogy pont a mi meccsünkön szarakodik a technika...<#violent>

Hát mostmár nagyon kéne nyerni egy meccset...

9csöves9
bocs csak ez állt kézre...pedig még több betû is

Milyen libák?

Jó, hogy nem már "zsidó"-zol.
9csöves9
kikaptunk 2-0-ra...igaz hogy rohadt erõs sorsolásunk volt,de ha ennyire beragadunk az elején bajok lehetnek

a libák ellen bravúr kéne

9csöves9
nem tudtam ki menni sajnos/szerencsére

Nagy és Fütyi nem játszhat a Zete ellen

Hát vicces volt ez a mai meccs...
Ennyi 100%-os helyzetet nem is tudom hogy lehetett kihagyni, és persze szokás szerint a semmibõl kaptunk 1 gólt.
Közben rájöttünk hogy a mi Lajosunk csak a Siófok felõli kapuban tud védeni. Amint átmegy a pest felõli kapuba egybõl minden gól lesz :)

Röhej...
Állítólag már ma is be lesz zárva.
A másik vicc meg hogy mostmár nem a Borsodi Ligában szereplünk hanem a Soproniba :D

9csöves9
nah állítólag amiatt kaptuk a büntetést mert valaki leöntötte sörrel a bírót,és mert szidtuk az mlsz-t...(kurvára nem,az ess esõ ess buzi mlsz-t is inkább Verebessel nyomattuk)

be lesz zárva az E szektor bizonytalan idõre

9csöves9
szerintem az is közrejátszik,hogy az egyik srác 90 percen át osztotta a kapu mögötti rendezõt és a kerítés legtetején volt egy jódarabig.azthittem leesik és ott hal meg

Ez egyszerûen röhej... Minden meccsen a vendég szurkolók szidják a bírót kórusban, meg az mlszt meg nemtudom még kit erre mi fizetünk mindig. Ha 2000 rendezõ lenne a pályán akkor is kiabálnának mindent. Más rendbontásról meg nemtudok.

"Fizetnie kell a Siófoknak és a Gyõrnek az egymás elleni meccsükön történt szurkolói rendbontások miatt. A hazaiak kasszája félmillió, a vendégeké 100 ezer forinttal rövidül meg."

Miért mi történt?
9csöves9
az ilyen meccseket pedig nagyon hozni kéne,van egy olyan érzésem,hogy nagyon hiányozni fog ez a 3 pont

a szurkolásunk is elég gyenge volt,elég nagy széthúzás volt csak az esõben indult be valamennyire

hát fszm az ilyen meccsekbe. 11-es kimarad, kapufát lövünk, ziccereket hagyunk ki, erre jön ez qrva vihar és persze hogy azt az 1 szabadrúgását belövi a gyõr...
nagyon bosszantó vereség volt :S

:DDDDDDD
Hát mostmár jó lenne nyerni itthon.

9csöves9
na milyen jó oddsokat kaptunk :) kemény meccs lesz,láttam a Gyõrt a Tatabánya ellen,erõs keretük van

Siófok 2.10

X 3.15

Gyõri ETO 3.15

játszhat Bajzát is úgyhogy erre is lehetne fogadásokat kötni

Melyik testrészét mutatja ki nekünk egy-egy szidalmazás után

Egyiket se : 40
Az egyik újját: 2.15
A farkát: 1.90
Nem fogjuk szidni: 1.05

bocs most nézem hogy 15:45-tõl lesz
Sport2
ÚJ 15:45 Labdarúgás, Siófok-Debrecen, NB I, 3. forduló

9csöves9
zsír köszi

szegény Juzsint eltalálta a labda a térdénél aztán a szerszámát fájlalta:D

9csöves9
motmá értem:)

"ennek a sugárzási formának az elõnye" :DD

Sport2-n lesz 15:15-tõl

McFrost
nem te lökött : Dunyha tv adta élõben és ennek a sugárzási formának az elõnye , hogy van ismétlés:P
elsõre nem látszott

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
már ismételték is?

McFrost
tv-ben néztem :D , ismétlés powa :DDDDD
-van fantasy a Sijófokban , az tuti
-de sajnos egyenlõre csak 60 percre van összerakva , mint a miénk
-a gólotokat óriási szabálytalanság elõzte meg , thx Bedének!
-szerencsés 1 pont de az is kell

:DDDDDDDDDDDDDDsdasdasdasdad

:DDDDDDDDDDd

9csöves9
ja és a nap poénja: egyik srác megszólal

-Nem tudja valaki a svéd himnuszt? :D

erre egybõl -Sárga-kékek ééé:D

9csöves9
én pont 4 pontot vártam :) igaz hogy szar gólt kaptunk,de azért a 2. félidõben nagyon nyomtak úgyhogy teljesen jó. Lajos most megmutatta,hogy igazán jó kapus<#eljen>

az milyen má hogyha félidõbe kiakarok menni akármiért (jelen esetben sör) akkor csak a 15. percben jöhetek vissza?

Hát Paksig minimum, de inkább tovább is. :)
Amúgy elégedett vagyok az 1 ponttal. Ki is kaphattunk volna de akár meg is nyerhettük volna a meccset. Ha a bajnokság elõtt azt mondják hogy az elsõ 3 fordulóban 4 pontot szerzünk kapásból elfogadtam volna.

McFrost
sokáig tartson a lendület

9csöves9
mondta valaki,hogy az Újpest ellenit is 2x adták ezért ezt is

Nemtudom. Kedden szokták, de jó lenne ha holnap is leadnák, mert ma nem biztos hogy meg tudom nézni. Te hol hallottad?

9csöves9
az igaz,hogy ma és holnap is leadja a meccset a Sió tv?

Viszont a 18:10-es sporthírekben bennvolt az összefoglaló. Meg lehet nézni a dunatv oldalán. Szép gólokat lõttünk. Homonyik lõhetett volna még 3-at minimum (ennyi került az összefoglalóba)

Hát persze hogy a maiból is kihagyták a mi meccsünket...

Pontosabban 22:10-kor :)

22:10 Dunasport
- Összefoglaló a Sopron - Budapest Honvéd és a DVTK - Siófok NB I-es labdarúgó-mérkõzésekrõl