BFC Siófok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kapusunk nincs<#szomoru1>#szomoru1>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nekik jönnek szurkolóik,elég nagy pofájuk van de hát a hazai pálya az mégiscsak hazai pálya😄
mekkorát esett a színvonal azóta...
így elbaszni egy csapatot
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kimennyek Feyenoord mezbe szúrkolni? 😄DD
18 kor a Feyenoord ifijei ellen játszunk a Krúdyban<#gonosz1>#gonosz1>
teljesen bennem él ez a meccs,Sonka góljánál valami olyan extázisban törtünk ki hogy az hihetetlen
aztán a lefujás után,kiürült az E szektor 3-an ültünk egy szó nélkül vagy 45 percig...
Istenem ha az a csapat együtt marad, meg kicsit ráerõsítünk akkor simán bajnokok lehettünk volna... <#rolleyes>#rolleyes><#rinya>#rinya>
BFC SIÓFOK- BKV ELÕRE 08.12. szombat 17.30
CELLDÖMÖLK- BFC SIÓFOK 08.19. szombat 17.30
BFC SIÓFOK -KAPOSVÖLGYE 08.26. szombat 17.30
LOMBARD PÁPA-BFC SIÓFOK 09.03. vasárnap 19.00
BFC SIÓFOK -FELCSÚT 09.09. szombat 16.30
SOROKSÁR- BFC SIÓFOK 09.16. szombat 16.00
BFC SIÓFOK- GYIRMÓT 09.23. szombat 16.00
BFC SIÓFOK -HÉVIZ 09.30. szombat 16.00
BARCS- BFC SIÓFOK 10.08. vasárnap 15.00
BFC SIÓFOK- HALADÁS 10.14. szombat 15.00
BALATONLELLE -BFC SIÓFOK 10.22. vasárnap 14.30
BFC SIÓFOK- BUDAÖRS 10.28. szombat 13.30
DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ -BFC SIÓFOK 11.04. szombat 13.30
BFC SIÓFOK -INTEGRÁL-DAC 11.11. szombat 13.30
MTE 1904 -BFC SIÓFOK 11.18. szombat 13.00
Nem Sütöri hanem Sütõ...
Kicsit gondban vagyok még az új pléjákkal 😄D
Gyere ki Lali. Én valszeg ottleszek 😊
Marcali ellen kint kell lennem utálom õket mint a szart😊
Gól: Sipos(2), Kozmor, Horváth B., Sütöri, Tereánszky-Tóth
Következõ meccsünk szombaton 6 órakor a Marcali ellen 😊
ki jön legközelebb? megpróbálok kimenni
Az új edzõ is szimpatikus eddig és szépen szervezetten játszik a csapat... 😊
az új fiúk hogy tolták?
Gól: Sipos (2), illetve Horváth P., Vujic.
Lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de jobbak voltunk mint a Pécs...
Gólszerzõk: Hegyesi 3, Telegdi, Forgács, Ladóczki, Kecskés, Miklósvári, Ribi, Sipos (1 gólnál pedig sajnos lemaradtam a gólszerzõrõl)
Amúgy remekül játszott a csapat. Fõleg a második félidõben. A meccshez tartozik, hogy rögtön a meccs elején Telegdi 11-est hibázott. Mindenesetre bíztató volt a játék a jövõre nézve.
felõlem eshet is, akkor is kimegyek...
fasza hogy pont akkor lesz szar idõ amikor meccs van...nem baj legalább nem lesz dög meleg😊
a cikkben írt távozók biztosak?fõleg Kokót sajnálnám ha elmenne
arról nem is beszélve,hogy a legutóbbi két nb1-es szezonunkban éppen a nagyon szervezett védelmünk miatt voltunk jók
Akkor hátvédünk lesz dögivel 😄D
Hegedûs kapus, elég megbízható.
Sütõ (nálunk csak Süti) hátvéd, játszott a Fradi ellen is. Kemény középhátvéd, egyetlen gyengepontja a válla, már kétszer mûtötték.
Hauser tud szûrõ, és hátvéd poszton is játszani.
Janta szintén hátvéd, elég sokszor gólt is szerez.
Sipos támadó kp, kissé laza a srác, szvsz sokkal több van benne. Gyors, és jól cselez.
Ribi hátvéd, de játszatnak vele védekezõ kp-t is, szerintem még nem találták meg a posztját.
Dióhéjban ennyi. :-)
Azokról a játékosokról tudnál mondani valamit akik tavaly nem voltak nálunk? (Sütõ, Ribi, Janta, Hauser, Sipos, Hegedûs). pl hogy milyen poszton játszanak meg hogy milyen játékosok.
<#worship>#worship><#taps>#taps>
Mint az elmúlt évben is, a klubvezetés idén is több olyan labdarúgót kölcsönad NBII-es csapatoknak, akik csak epizódszerephez jutnának a szezon során.
Garami József szakmai igazgató weblapunknak elmondta, kilenc játékos már biztos, hogy az NBII-ben szerepelhet a következõ szezonban, ráadásul õk mind egy csapatban adhatnak tanúbizonyságot tudásukról:
-Akárcsak az elmúlt évben, idén is minden játékosunknak meg kívánjuk adni a lehetõséget a fejlõdésre, ezért azokat, akik még nem tudnak bekerülni az NBI-es csapat keretébe, kölcsönadjuk olyan NBII-es gárdáknak, ahol biztosítottnak látjuk folyamatos fejlõdésüket.
Eddig kilenc játékosunk ügyében született megállapodás, így a következõ szezonban Ladóczki, Kecskés , Sütõ, Ribi, Janta, Hauser, Sipos, Homonyik és Hegedûs a Siófok gárdájánál szerepelhet majd.
A siófokon készülõ magyar válogatott ellen csütörtökön már az új vezetõedzõ irányítja a BFC Siófok csapatát. A szakember ezt megelõzõen a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség edzõképzõ instruktora volt.
Botos Antallal várhatóan hétfõ délután kötik meg a szerzõdést a siófoki klubnál, így kedden már õ vezényli az alakulóban lévõ csapat edzéseit. Mint ismeretes, a BFC Siófok vezetõsége nem volt elégedett az NB II-es csapat elõzõ szezonban elért helyezésével és teljesítményével, ezért egy olyan edzõ szerzõdtetését helyezte kilátásba, aki a látványos támadófutballt részesíti elõnyben, ezáltal pedig eredményesebb szereplést is produkál.
Botos Antal a siófoki vezetõedzõi posztért a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetségnél betöltött utánpótlás és edzõképzõ instruktori állását adta fel. A szakember jól ismeri a fiatalokkal való munkát, így vélhetõen nem lesz gondja a meglehetõsen ifjú játékosokból álló siófoki csapatnál. Korábban több NB II-es és NB I B-s klubnál is volt már tréner, és hosszú éveket töltött Garami József mellett a Pécs és a Gyõr pályaedzõjeként is. Információnk szerint leendõ klubjánál az is elképzelhetõ, hogy a vezetõedzõi és pályaedzõi posztot is egyaránt õ látja majd el.
Hogy kiket fog irányítani, az egyelõre még kérdéses, hiszen több olyan játékos is akad, akinek a hónap végén lejáró szerzõdését nem hosszabbítja meg a klub. Az átigazolási szezon pedig most kezdõdik.
Az azonban biztos, hogy csütörtökön este 18 órától edzõmérkõzést játszik a csapat a siófoki stadionban éppen összetartáson lévõ magyar válogatottal. Bozsik Péter csapata ellen még az elmúlt szezonban szereplõ BFC Siófok lép majd pályára. A mérkõzés nyílt kapus lesz, és mivel aznap szünnap lesz a foci vébén, így várhatóan szép számban érkeznek majd futball-rajongók a siófoki stadionba.