1051
BFC Siófok
  • Zséé
    Jah gondolom ez a hivatalos, mert a főoldalon ki van írva, hogy BFC Siófok Kft.
  • 9csöves9
    hmm ez hivatalos?

szerintem a Te oldaladnak meg ennek együtt kéne valamit alkotnia
  • Zséé
    új honlap indult be
    BFC Siófok
  • 9csöves9
    köszi,minél nagyobb annál jobb:)
  • Zséé
    Tess
    Azért csak link mert kicsit nagy a kép :)
  • 9csöves9
    Zséé légszives tedd be ide a címert

köszi
  • 9csöves9
    600 nézőt ír a sport,enyhén jóindulatú :)
  • Zséé
    :DDDDDDDDD
    akkor ők mik? :D
  • 9csöves9
    a szünetben a Pókerben beszédbe elegyedtünk pár újgazdag budaörsi emberkével,akiknek a fantasztikus ténymegállapítása annyi volt hogy : "Nem is vagytok olyan jók" :D
  • Zséé
    fúúdejók vagyunk :P
  • 9csöves9
    4-0!

a Budaörsnek esélye sem volt,mi pedig már játszottunk jobban is

HAJRÁ SIÓFOK!
  • Zséé
    A Bodajk szárnyakat kapott

Siófok, október 26., 15.40 Botos Antal együttesét sikeréhes fiatalok repítették az első helyre.

Amíg az NB II Keleti-csoportjában a Ferencváros és a Nyíregyháza ellépett a mezőnytől - így vélhetően a két együttes közül kerül majd ki a csoport 2006/07-es bajnoka -, nyugaton az eltelt 11 játéknap után is megjósolhatatlan, hogy az első 10 gárda közül melyik alakulat végezhet a feljutást érő pozícióban. Miután az MLSZ egy adminisztrációs hiba miatt 8 pontot levont a korábbi listavezető Haladástól (a szombathelyiek időközben megfellebbezték a döntést), a küzdelem abszolút nyílttá vált, és az első helyen hétről hétre váltják egymást a csapatok. A tabella élére az elmúlt héten Balatonlellén 6-1-re diadalmaskodó, veretes élvonalbeli múlttal rendelkező Siófok (Bodajk) ugrott, a Botos Antal irányította gárda a szezon folyamán először átvette a vezetést. Az anno Csertői Aurél irányította alakulat évekkel ezelőtt anyagi problémák miatt került alacsonyabb osztályba, a BFC indulási joga akkor a diósgyőrieké lett, a Siófok pedig a Bodajk jogán indulhatott el a másodosztályban.
    - Tudjuk, hogy a pályán elért eredmények alapján a Haladást illetné meg az első hely, így egyelőre nem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget - mondta a Győri ETO korábbi pályaedzője. - Habár a tabella alsóbb régiójában található csapatokkal szemben hullajtottunk el pontokat, azokat a mérkőzéseket, amelyeket a riválisokkal vívtunk, hozni tudtuk, és szinte észrevétlenül kerültünk oda az első helyre. Az őszi szezonból hátralévő négy mérkőzésen arra törekszünk, hogy a dobogón maradjunk. Szerencsére nekünk nem kell figyelni, hogy hány 21 éven aluli játékost szerepeltetünk egyszerre, nálunk ugyanis a kapustól a 18. mezőnyjátékosig szinte mindenki ebbe a korosztályba tartozik. A csapatunk zömét MTK-s kölcsönjátékosok alkotják, de az eddigi eredményeinkhez hozzájárulnak a fehérvári és a helyi gyerekek is.
  • blueyellow
    Hát épp ezaz, az sem rajtuk múllott....
    Szombaton remélem ütjük a Budaörst!
  • Zséé
    hát azért 1 mégiscsak volt mivel lőttek egy gólt, de azt is mi hoztuk össze :D
  • blueyellow
    Nagyon jó kis meccs volt!!!
    Az azért nem volt semmi, h a lellének hazai pályán helyzete se volt ellenünk, mégha csak 10 emberrel is játszották szinte végig az egész meccset (majd az utolsó 15-öt már csak 9-en)
  • 9csöves9

kurva jó csapatunk van^^
  • Zséé
    Balatonlelle - BFC Siófok 1-6
    Gól: Homonyik, Merczel (2), Ladóczki, Sipos, Eugéne

Kurva jó meccs volt! Az 5. perctől emberelőnyben játszottunk, majd a 70 valahányadik perctől meg kettős emberelőnyben. Rúghattunk volna 2x ennyit is, de rengetek 100%-os ziccert kihagytunk...
  • 9csöves9
    VEZETÜNK!
  • Zséé
    lál
    hát ez érdekes :)
  • 9csöves9
    egy eléggé beteg és érdekes hozzászólás az indexről:

"Kedves Hali-szurkolók! Úgy látom, az elvonásokkal meg akarják ásni (valakik... vajon kik?) a szombathelyi foci sírját. Legközelebb a Dunaújvárostól vonnak le egy adagot valamilyen címen... Ugyanis azt beszélik az emberek, hogy a Siófokot fogja a Kisteleki-banda feljuttatni. Az MTK miatt. Kisteleki és társai az MTK és a Vasas emberei. Az MTK pedig a másodvonalú játékosait Siófokon "tartja", inkább futtatja. Számukra a magyar foci tizedrangú kérdés. Ők az emberkereskedelemben érdekeltek. Ugyanígy az NBII másik csoportjából a Nyíregyházát "hozzák" majd fel, a Ferencváros rovására. Valamilyen címen az FTC-től is levonnak egy csomó pontot tavasszal... Figyeljétek az eseményeket! Az MTK Illés Béla révén el akarja majd szipkázni Szombathelyről és Vas megyéből a tehetségeket. Ez a tervük. Figyeljetek!

Üdv: tényvadász
    "

Mindenesetre jó kis filmet lehetne belőle csinálni
  • 9csöves9
    a lelato.com -n volt,gondolom egy Hali drukker tette fel
  • Zséé
    Ez a kép honnét van?
    linket plz ha van
  • 9csöves9
    örömmel látom hogy újra vannak Viperák

• 9csöves9
    Artner Tamás: Az elsõ félidõben gyengén játszottunk, a második játékrészben egy meg nem adott tizenegyes után kaptunk két gyors gólt. Megérdemelten nyert a Siófok.

Botos Antal: Igazi rangadón egy kiváló együttest sikerült legyõznünk, kiváló játékkal.
  • fradista91
    Remélem így fog kinézni a tabella a szezon végén is :)
    És akkor már jövőre összejöhet a derbi: Fradi-Siófok, Siófok-Fradi :PPP
  • 9csöves9

1.BFC-Siófok 20
    2.Gyirmót 19
    3.Dunaújváros 18
    4.Felcsút 17
    5.INTEGRÁL 16
    5.Barcs 15
    6.MTE 1904 15
    7.Haladás 15
    9.Lombard 14
    10.BKV-Előre 12
    11.Kaposvölgye 10
    12.Soroksár 10
    13.Balatonlelle 9
    14.Hévíz 7
    15.Budaörs 7
    16.Celldömölk 2
  • 9csöves9
    megvertük a Halit ! :D

nagyon jó kis csapatunk van,én nem látom lehetetlennek a feljutást

Zséé,írnál pár szót a meccsről? tegnap történt egy kis balesetem úgyhogy inkább fekvőbetegest játszottam
  • fradista91
    Gratula!

Hajrá Fradi, Hajrá Siófok!
  • Zséé
    BFC Siófok - Haladás 2-0
    Gól: Kozmor (2)

Nagyon jó meccs volt! Szép volt fiúk!
  • Zséé
    ja sajnos :(
    pedig majdnem 80 percig emberelőnyben játszottunk...
  • 9csöves9
    kikaptunk Barcson :S

szép a banner
  • 9csöves9
  • Zséé
    Tess :)
  • 9csöves9
    Zsé olvastam a fórumon hogy nem tudod feltölteni a képeket oda

ide se tudsz párat benyomni?:)
  • Zséé
    jah énis :D
  • 9csöves9
    nem voltam kint sajnos

pont az ilyen meccseken nem vagyok kint,amikor meg szoptunk folyamatosan akkor ott voltam...
  • Zséé
    Kinnvoltál Lali? Ha igen, írhatnál pár szót a meccsről meg a gólokról, mert kedden megint nem tudom megnézni az ismétlést a foci miatt... :(
  • 9csöves9
    kurva jók vagyunk Homo és Hegyesi lőtt a gólokat

ELSŐOSZTÁLY! :D
  • blueyellow
    BFC SIÓFOK - Hévíz 2:0
    Nem is tudok már mit írni a csapat teljesítményéről...
  • McFrost
    Grat! Jók vagytok!