111
Egy újabb kalandgame
-
#71 Na elmondom mi a helyzet nálam.
Volt ugye az a levél amit nem tudtam leforditani beszéltem telefonon Barbarával.Boritékba tettem a levelet és ráirtam tollal a cimet.
Kimentem a kapuhoz jött egy levél elolvastam feladtam a másikat beszáltam a kocsiba nem indul mert miért is tenné.
Körülnéztem mindenhol az udvaron.Bementem a házba hivtam Jerry-t ekkor a levélről beszéltünk hogy nincs áram.Ahogy ennek a hivásnak vége volt hivtam megint ekkor arról a 1963-as gyilkosságról esett szó.
Ezután hiába nézek át bármit is nem tudom újra hivni. -
Balázs 17 #70 a kocsit is nézted? h meghalt és utána is telefonálni kell -
Balázs 17 #69 de hogyha megnézted a "electroszekrényt" és telefonáltál akkor már nem 1óránál kéne lenned... -
#68 Csak a leirások is gázosak :(
Egyik sokkal később csinálja amit már megcsináltam a másik meg állandoan hivogatja Jerry-t holott 2 hivás után már nem lehet vele beszélni.
No majdcsak lesz valahogy. -
Balázs 17 #67 lol legalább minnesota lesz? :D... de azt akulcsot nem is lehet használni mert benne van az újgágban még mindig?
-
#66 A konyhában lévő zárt ajtó mögötti alagsorra gondolsz ottmár voltam igen. -
Cassell #65 Jaj akkor a legrosszabb mert egy pici lépés maradt ki valahol 7kor ugyanis már benyomhatnád a szunyát csak próbálj meg az egyik lejjebbi leírás alapján rájönni mert így látatlanba sajnos nem tudom mi maradt ki plusz NBA meccs kezdődik a sport tv-n... -
Balázs 17 #64 még mindig 6óra -
Cassell #63 Attól függ hány óránál jársz... -
Balázs 17 #62 voltál már az alagsorban? -
Balázs 17 #61 Kösz az a kulcs hiányzott de most h megvan ilyenkor mivan?:D -
Cassell #60 A padláson az olajlámpát felvetted? A zenedobozt meghallgatttad? Ránéztél az újságkupacra ugyanabban a szobában? A zárt ajtónál az emeleten ahol látod a kulcsot a zárban ott be lehet tenni az ajtó alá a festékesdoboz alatti újságpapírt és ki lehet lökni a kulcsot a zárból lehet az is kell... De telefonálni póbáltál?
-
#59 Kérlekszépen Saturday 1 PM. -
Balázs 17 #58 mert te hány óránál vagy?? -
#57 Akkor minek akarsz aludni én még nem aludtam 1xse.Mondjuk fingom nincs mit kell :( -
Balázs 17 #56 áhhh azt sem tom h hol vagy addig én még elsem mentem :S -
#55 Tudsz nekem segíeni az 52-esben esetleg? -
Balázs 17 #54 senki sem tudja mi lehet, bekkattanok :)), körbe körbe járok mindent de semmi...? -
Balázs 17 #53 ja az már megvan, de elég fura mert a végigjátszásban van 3-4 óra is ami nálam nemvolt merrt egyből 5óra lett + az ami otta 7.óra feladata lene az nálam már a 6. órában kilőve :).. szal nemtom
:((((((((( -
#52 Elakadtam :(
Elolvastam a postát feladtam a levelet amit kellett hivtam Jerry-t a világítás ügyben.Minden körbejártam még1x de semmi használható nincs mit kell??? -
kakuba #51 Megpróbáltál már elindulni az autóval?
-
Balázs 17 #50 Ahogy mondottam itt is vagyok :))...
Most az a gondom h nem tudok aludni mert vmit nemcsináltam meg.. 6óránál vagyok és nemtom mimerremitmiért?.. telefonálni nem lehet.. PLS..! -
Balázs 17 #49 majd még gondolom jelentkezek :D.. -
Balázs 17 #48 no megvan, ami a konyhából nyílik ajtó, ahol van egy asztal abban csak a könyvet néztem meg, de most láttam h ott van egy kép ami azt ábrázolja hogy a kulcstartó alatt volt egy váza amibe gondolom beleesett a kulcs... szal ennyi..ÁÁÁÁ :D -
#47 A konyhában van egy terem amiben fotok vannak mindet megnézted? -
Balázs 17 #46 Ja elhúztam -
#45 Függönyt elhuztad ott? -
kakuba #44 Nem kell hozzá semmilyen eszköz,de lehet,hogy még nem csináltál meg valamit,és addig nem mutatja. -
Balázs 17 #43 Ott már vagy 500x :D megnéztem, de semmi vagy vmi különleges eszközzel kell? -
kakuba #42 Hello!
Én is végig vittem a játékot,egész jó volt,bár van ami nem eléggé logikus,de lehet,hogy csak nekem...
Balázs! Az emeleten,az ablak alatt(ahol el lehet húzni a függönyt) van 3 váza.Az egyikben keresgélj... -
Balázs 17 #41 HELP!!! 12óránál vagyok és nemtom mitkell csinálni, telefonáltam + minden, belelsetem a végigjátszásba de mivel nemtok angolul nemsok jót ígért... vmi Afrikai vázákról dumál h ott van vmi kulcs de semmi megnéztem és nuku... plss vki. h merre mit hogyan? :)..
ARSENAL4EVER! -
#40 egyébként probaltam mindenhol azon a reszen, mert értettm hogy az árnyékot kell keresni, de pont atózt az egy pobtot hagytam ki:P -
#39 Köszi. -
Cassell #38 Na képet ha nem is tudok mutatni de mondom: szóval látszik a torony árnyéka a földön és nem a pálcika részénél kell ásni hanem ahol olyan gömb formájú az árnyéka.
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/scratches.ht
Itt ugyan van kép is de én se ezen kép alapján találtam meg.
-
#37 A kertben hol kell ásni? Valaki csinalna egy képet? Mert sehogyse talalom a hullat :( -
Cassell #36 Azt leszámítva ,hogy nagyon rövid- persze leírás nélkül egész életemben ezt nyomnám- igencsak jó kis játék nagyon hangulatos volt a vége meg egész rémísztő...
-
#35 Vagy csak élete első kalandgame és mivel kurva nehéz számára törli anno én is igy voltam vele hogy nehéz volt.Azt csak csak megszerettem.Oda kell figyelni minden egyes apró részletre minden ami használható és jó is. -
aThom8 #34 Miért szar? Volt valami program hiba?
...vagy csak a játék stílusa nem jön be neked... -
#33 Ez a gama egy nagy rakás SZ*R!!!
Töröltem a 'csába még a telepítőjét is!
Ekkora baromságot kiadni, már bűn!
Hulladék! -
Takezó #32 Kompatibilitás: Win98-ban elindul, de akad a kep ezerrel:\