111
Egy újabb kalandgame
-
Takezó #31 volt mar valakinek, h kidobta az asztalra inditas utan? :\ -
aThom8 #30 Én is most néztem meg a gamet... Hát már a demo is nagyon bejött! Nagyon profik a fejlesztők (jól láttam 3 ember+producer+beta tesztelők?), mert még ha nem történik semmi se, akkor is horrorisztikus.
Én is nézegetem néha ezt
Angollal én is úgy vagyok, hogy értem a nagyja részt, de bonyolultabb szöveget hanyagolom:( Épp most járok amúgy angolra, így jót tesz egy kis gyakorlás:)
-
Cassell #29 Na akkor nemcsak én nyomom itt a nagy pangásban amikor valamivel ki kell húzni az Oblivionig!
Itt is egy végigjátszás:
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/scratches.ht
Sajnos elég sűrűn bele kell néznem nem ahhoz van köze ,hogy nem tudok angolul egyszerűen egynémely tárgy úgy elvan rejtve sasszem kell az észrevételéhez meg -bár én nem vagyok egy nagy kalandjátékos csak a Sherlock Holmes-szal nyomtam- elég nehéz rájönni a dolgokra és amikor nagynehezen rájövök valamire akkor se jutok tovább egy centivel sem -pl. fenn a tetőn a zárt szobánál újság alá nem folytatom nehogy spoiler legyen. -
#28 :'((((((((( -
#27 Nekeim is nagyon tetszik.. főleg amikor beesteledik már :D Éjjel kell játszani, fülessel a fejeden:D akkor ezsméletlen hatásos tud lenni:) Amugy hála az égnek annyit tudok angolul hogy a jatekot értem, kivéve a bonyolultabb szovegeket.
Sajnálattal hallom hogy nem magyarítható :( -
#26 Amúgy ígéretes játéknak tűnik, szerintem rácuppanok, amint kivégeztem a Black Mirror-t. -
#25 'Kalandgameknél nem is az angoltudás inkább az a nehéz hogy nincs semmi támpont nagyon mit kéne tenni.'
Azért az angoltudás szerintem a minimum egy kalandjátéknál. Az okés, hogy enélkül is tudsz kóborolni jobbra-balra, de a sztoriból így elég sok kimarad. És egy ilyen játéknál azért a történet elég mérvadó... Én neki sem kezdenék, ha nem tudnék angolul. -
#24 Ezért örülnék ha az a magyarítás petició elérne valami legalább a programok terén dehát 10 millió lakusu hazánkban csak 5000 aláirás van eddig :( -
#23 Szomorú :-( -
#22 Hogy hogy lehet játszani marha nehezen elhiheted.Valamit azért tudok angolul.
Kalandgameknél nem is az angoltudás inkább az a nehéz hogy nincs semmi támpont nagyon mit kéne tenni.
Höh amugy a pincében a hang tök jó volt.
Éppen most találtam egy levelet ami olaszul van azt kell majd forditani beszéltem is ezügybe Barbarával.Jó game. :D -
#21 hogy lehet ugy jatszani,hogy lofaszt nem vagsz az egeszbol?fps,rts meg elmegy angol nelkul de egy kaland...
nem kotekedni akarok,csak kivancsisag. -
#20 A játék - speciális archívuma miatt - NEM MAGYARÍTHATÓ.
-
#19 Köszi, énis épp most akartam beírni alinket, de megelőztél :):) -
#18 Végigjátszás (angol nyelvű) -
#17 Na én marhára nemtudom mit kéne csinálni házból kijöve sehol semmi.
Bent mindent megnéztem amit lehetett és hát igy nemtom mitkell.
Van nálam már pár cucc de hogy mire valok azt nemtom.Majd holnap még mászkálok a házba hátha rábukkanok valamire. -
#16 Hát ja, az angol nagyon kell :( Amugy most én is elakadtam. sehogysem találom a biztosítékszekrényt:P Ha valaki talál végigjátszást (angol is jó), feltétlen ossza meg velunk:) -
#15 Ez a bajom az ilyen gamekkel nemtom soha mit kell csak bojongok átnézek mindent de nem tudom mit kell :(
Hát igen nyelvtudás nagy előny a tudatlanság meg hátrány. -
#14 hol tartotok?^^ en a biztosítékszekrényt keresem, kevés sikerrel:) -
#13 Hangulatosnak tűnik. Jó kis viktoriánus ház, szép helyszínek, hangok a falban... Szerintem, ha valaki csípi a régimódi kísértethistóriákat, akkor annak be fog jönni. Persze ez még csak első benyomás. -
el bruja #12 éss joo a játék?? -
#11 Na elkezdtem eddig semmi különös bejártam a házat nagyából felvettem amiket lehetett legalábbis remélem mindent azt most megyek ki majd a házból megnézem mi a dörgés odakint.
-
#10 Gondolom olyan jó nem lesz mint a Fahrenheit,de azért belekezdek. -
#9 Király hangulata van a képekről ítélve! ;) Kár, hogy nem tudok angolul, ami 1 kalandjátékban elég nagy hátrány...úgyhogy én előbb szerintem megvárom a magyarítást! :( -
#8 Egyik legjobb magyaron és egy szintén jó külföldin egyikre sem lehet már regelni. -
Takezó #7 mejik szajton? -
#6 Na már van torrenten ADDICTION verzió is. -
#5 Hát egyenlőre csak a német verziót lehet szedeni de az már 2 hónapja. -
neuro #4 A review-k szerintem nem rossz. Csak sokat kell szöszmötölni a felvett tárgyakkal... -
Takezó #3 hm, ígéretes, de sehol se találom:ð -
#2 7th guest utánérzés? -
#1 1963.-ban James T. Blackwood tiszteletben álló mérnököt meggyanúsítják felesége meggyilkolásával. Az ügy sokkolja a kis angol városka lakóit. Mielőtt még megvédhetné magát Mr. Blackwood meghal szívinfarktusban. 1964.-ben Christopher Milton nyugdíjas orvos költözik be a házba, majd 11 év múlva eltűnik nyomtalanul. 1980.-ban megérkezel az Észak-Angliai csinos városkába. Nyugalmat és csendet keresel, de nem találod meg. Ugyanis a kastély szobái rémületes eseményekről mesélnek. Valami kaparni kezd lenn a pincében. Nyomozni kezdesz, majd rájössz, hogy NEM VAGY EGYEDÜL! Argentínai fejlesztők alkotása
Képek
Honlap
2006-03-08 PC Game ISOs Scratches (c) Got Game Entertainment ADDICTION 37x15 MB