Scratches
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
azonban ez sem biztos, mert ha jól értettem milton írja a nappaliban található naplót, és leírja, hogy valami hangokat hall lenn a pincében, és kezd megzakkanni...tehát nem tudom 😊)))
Valaki próbálta?
Elakadtam délután kettõt mutat az óra. a végigjátszás szerint jerryvel kéne beszélnem, hogy elküdjön gyertyáért a városba, de semmi, mikor hívom foglaltat jelez. nem tok továbblépni😞
Hogy kéne lemáaszni rajta??
Next PC upgrade: 2022
Mert én szarrá kattingattam már az összes képet de baszik elõkerülni a széf 😞
De akiknek megvan a játék, ti hogyan oldottátok ezt meg, vagy honnan töltöttétek le?
Valaki leirná akár privátba akár SPOILERBE hogy mi lesz a game vége ki van a pincében ?
Segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a játékot, fel van darabolva, de nem tudom összerakni. 37 szémozott kiterjesztésû fájl+ egy svf fájl van hozzá. Total Commanderbe próbáltam egybetenni, de csak 1 out fájlt csinált belõle, amit nemtok kicsomagolni, mert nincs hozzá crc.
Ha nem tudjátok mit kell vele tenni, tudnátok írni egy olyan helyet ahol rendesen le tudom tölteni isoba vagy vmi másba csak nem feldarabolva?
Elõre is köszi!
A legnagyobb flessss amikor az egyik álomban éjjel bekavarok a galéria titkos szobájába és nincs ott a masz, atompara sound izzul, és amikor nyílik az ajtó belenéz az arcomba, hát aztakurva <#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
SPOLIER
[ ENDING ]
A végén a torz arc aki elõjön a sötétbõl az a blackwood-ék fia??? A robin? Vagy kiarák???
Vagy mindkettõ megvolt már?
amúgy meg az írógéppel nemlehet mit csinálni mert vmi kulcsról prédikál kár hogy nemtudom használni hozzá a Hammert megkapná a magáét..😄
Majd ha lecsitultak a dolgok újra nekiállok.
Grebber: legfelsõ szinten ahogy felmész a lépcsõn szembe a helységben felvettet a téglák közül azt a "vas" akármit és beletetted a másik szobában lévõ lámpaszerûségbe?... mert így tényleg nehéz rájönni h mit hagytál ki...
Volt ugye az a levél amit nem tudtam leforditani beszéltem telefonon Barbarával.Boritékba tettem a levelet és ráirtam tollal a cimet.
Kimentem a kapuhoz jött egy levél elolvastam feladtam a másikat beszáltam a kocsiba nem indul mert miért is tenné.
Körülnéztem mindenhol az udvaron.Bementem a házba hivtam Jerry-t ekkor a levélrõl beszéltünk hogy nincs áram.Ahogy ennek a hivásnak vége volt hivtam megint ekkor arról a 1963-as gyilkosságról esett szó.
Ezután hiába nézek át bármit is nem tudom újra hivni.
Egyik sokkal késõbb csinálja amit már megcsináltam a másik meg állandoan hivogatja Jerry-t holott 2 hivás után már nem lehet vele beszélni.
No majdcsak lesz valahogy.