Elektronikus zene, előítéletek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
😄DD
és te is túlértékeled a saját stílusod.
igen, az aláírásom tényleg kreténség, van még itt pár kincs amit tudnék idézni az igazi zenét illetõen.
úgy csináltok mint a kiskirályok, eccerûen lekezeltek meg leoltotok minket.
azt hiszitek igazatok van, de csak többen vagytok. 😊
tudod, többség nyer, egység nyal.

Kuss!-magyarázta.

king13
Sokkal inkább viccnek szántam. Tudod hogy én nem ítélem el a rock zenét, ezért nem is fikáztam õket egész eddig (és úgy hiszem most sem fikáztam õket, fõleg ha azt vesszük fikázásnak amit õk csinálnak 😊 ). Csak kicsit bántotta a szememet, hogy õk lazán igénytelennek neveznek minket, mert nem olyan zenét hallgatunk mint õk.

őőő

robotnyk
azért hiszed ezt, mert túlértékeled a magad kedvenc stílusát, és felveszed a kultúrsznob figurát. ugyanolyan kreténség, mint az, ami az aláírásodban van.
Dying Soul
Loál, milyen furcsa, az ember haja zsírosodik, tudod ez tény. Az is tény, hogy a tied is.
A headbangelésrõl meg annyit, hogy az nem általánosítás, alap egy jó szám esetén.

robotnyk
igen, az az ami elektronikus de nem tánczene, de minek magyarázzam, ha a dj és a producer közötti különbséget is ilyen nehéz volt felfogni
ezt nem kellett volna... maradjon meg csak az egyik oldalról történõ fikázás...

McGrady
hát akkor télleg elég képzetlenek mind a dj mind a producer

Kuss!-magyarázta.

de néha olyat is, amit nem 😄

king13
ti rázzátok a zsíros hajatokat a rock zenére, és még mi vagyunk az igénytelenek? 😛 (tetszik az általánosítás ugye?)

őőő

king13
LOL

őőő

robotnyk
például olyat amit a djk lejátszanak. (gól.)
Dying Soul
"Figyelj maradjunk annyiban, hogy az igazi hangszerrel készült zene szr, mert nem lehet rendesen mixelni, maradjunk annyiban, hogy aki rockot hallgat, az béna, mert olyan zenészeket hallgat akiknek nem jön ki kétnaponta egy lemeze már 240-es sorszámmal, ezért beszûkül a látóköre, maradjunk annyiban, hogy nekünk az eredeti, nem mix is megteszi, hisz igénytelen barmok vagyunk."

😄DD

McGrady
hát, ez merész és meredek volt =))

Kuss!-magyarázta.

állandóan ezekkel a kibasz producerekkel takaróztok!
hogy jönnek ezek a képbe?

McGrady
ok.
és a producerek milyen zenéket csinálnak?

Kuss!-magyarázta.

Guer
nem kell kiabálni...

szinte minden valamirevaló dj elõbb vagy utóbb érzi magában a vágyat hogy saját zenéket írjon, szóval dj ill. producer egy személyben 😊 = zenész

robotnyk
ki titulálja zenésznek? a producerek zenészek.
McGrady
😄DD
ahogy gondolod.

Kuss!-magyarázta.

ZENE=EMBERI ÉRZÉSEKET FEJEZ KI,KÖZVETÍT!!!
szerintem
ILYET PRÜTTYÖGÉSSEL NEM IGAZÁN LEHET,FÕLEG HA AZ EGYÉNNEK NEM EZ A CÉLJA VELE CSAK A NÉP BUTÍTÁSA!

Guer
szánalmas vagy fiacskám...
mikor már nem tudsz mit mondani át mész fikázásba...
de itt egy olyan emberröl van szo akinek te és a haverjaid soha nem fogtok a közelébe érni...
ennyi.csõ

McGrady

Kuss!-magyarázta.

McGrady
akkor ne tituláljátok õket zenészeknek, ok? köszi 😊

Kuss!-magyarázta.

robotnyk
a zenét a producerek csinálják, nem a djk, fogjad már fel, legalább fél tucatszor mondtuk már, könyörgöm.
õk csak keverik a producerek által készített muzsikákat

(fogalomzavar még mindíg rulz :Ð)

Dying Soul
Nem mondtam :|

az elsõ perc megvolt...nem mondok semmit😞

McGrady
az alapokat mindenki tudja, rajtuk múlik milyen színvonalon fogják azt felhasználni.
a black metal és punk zenekarok többsége elég alacsony színvonalon 😞 😊

Kuss!-magyarázta.

king13
ki veri a mellét, hogy nagyot alkotott? azt sem tudod mirõl beszélsz.

őőő

McGrady
végre valaki beismerte 😊
tényleg nem alkotnak zenét.

Kuss!-magyarázta.

djk nem alkotnak zenét.

robotnyk
ha azt mondod nekem, hogy minden rockzenekar minden - ismétlem minden - tagja nu metaltól black metalig, tanártól tanulta hogyan kell a hangszerén játszani, itt és most sírva fogok fentrengeni a röhögéstõl.
McGrady
bevallom õszintén engem nem nagyon érdekel, hogy a kastélyos milyen nagy keservesen csavargatta a potmétereit. bocsi.

Kuss!-magyarázta.

king13
Talán a mixelés miatt?
Azért színvonal ám ennyi hozzáértéssel elítélni az elektronikus zenét de sebaj 😊

őőő

miért van az az érzésem hogyha csak az elsõ 10 percbe kukkantok bele akkor mindent ládtam<#confused>

McGrady
számomra az igazi zeneiség az, amikor láthatok egy bandát élõben zenélni.
a dj-k ezt számomra nem tudják biztosítani, elég nevetséges ez a számítógéppel reagált zaj amit zenének neveznek, aztán verik a mellüket, hogy milyen nagyot alkottak.
ez még nem lenne baj, sajnos sok az olyan ember aki el is hiszi hogy nagyot alkottak.

Kuss!-magyarázta.

Guer
tölcsed le és nézd meg
Palotairól szól...
dokumentum film...
hátha utána picit más véleménnyel lesztek... (bár komolyan nemhinném 😊

húú bazz 700megát tõcsek le,kisebb nincs?😊

Dying Soul
Nyílván az, amit mástól tanult, egy tanártól

ezmiez?

na most komolyan érdekel!

king13
gondolkodj még rajta egy kicsit 😉

őőő

Guer
ezt a filmet nézd meg utána talán picit máshogy fogsz majd gondolkodni...

Extázis tíztõl - hétig

és ajánlom a többi nagyokosnak is...

paraszti ész kiszámolta=akkor vesztek lendületet?

nem,de legalább baromságokat ne írkáljatok!

McGrady
hát, magyarok azért nem jutottak el ilyen szintre, mert a 70-80as évek magyar rockjára sokkal kevesebben nyitottak, mint ennek a naga szaki munkájára.
ez van

Kuss!-magyarázta.

"hallodtatok már olyasmirõl hogy egy zenében érdemes rögtön az elején valami jó kis témával lekötni a hallgatót?"

ismét egy hatalmas aranyköpés 😄DD fogggalmad sincs, miért van általában az elektronikus zenék végén és elején az a (számodra) monoton rész? józan paraszti ésszel ki lehet okoskodni 😉

robotnyk
mellesleg megint leragad mindenki az elektronikus tánczenéknél
robotnyk
mit vártál? hogy majd letöltesz egy zenét, elõítélettel, szûklátókörrel, aztán hirtelen pálfordulás?