689
Miért is?
-
#409 hát, meg kell keresni a nekünk tetszőt.
én pl. metállal kezdtem, de rájöttem hogy a kifinomultabb, klasszikusabb rockot szeretem, most elvagyok :)) -
#408 nah lassan célba érünk !!! -
#407 Én értem, talán azt hogy ők is csak a normális rock zenét hallgatják meg, nem az élvezhetetlen, fantáziátlan szart, ahogy mi is az elektronikus zenében!
Ti is felfogjátok végre fiúk? -
#406 mi sem szeretjük a hörgős zenéket :) -
#405 töltöd a számod, cserébe megvárod amíg feltöltök neked egyet. véleményezünk mind2en. -
#404 Amúgy én sem értem mi abban az élvezhető ha összevissza zúznak egy rock-számban + ha még hörögnek is mint a Steven Segal-filmekben a terroristák akiknek elvágják a torkát.
Mindamellett néha berakok egy Nickelback vagyéppen Blink 182 számot.
Kapizsgáljátok mire célzok? -
Gabyee #403 J.Frusciante-Sphere
erről mi a vélemény?
mondjuk szerintem eddig csak Mi hallgatuk a Ti számaitokat,nemhiszem hogy ezt letőltenétek:(
ez amúgy elektromos-gitározós-énekelős,az ilyet csípem mert van stílusa!
-
#402 szerintem pedig ki kellene hogy be legyen zárva a topik, akkor nem lesz hova járnotok és mi el leszünk a magunk kis közegében, remélem végre ti is -
#401 én úgy érzem nem érted meg gabyee mondanivalóját, de hagyjuk ezt nem kéne kirobbantani megint a flémet :) -
#400 okostojás?!
Hát ki okoskodik olyanba bele, amihez lövése sincs? -
#399 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Gabyee #398 melyik mondatom volt eddig sértő,okoskodó?
úgy érzem Ti ba*ogadtok most engem! -
#397 tak tak tak -
#396 mind1 -
#395 diumdisu diumvisu -
#394 hé, nem parasztkodásból mondtam, nem értem, kész!
akar a halál flémet :( -
#393 ok -
#392 add fel! haveroddal együtt. -
#391 és ezért egyből le kell szólni? -
#390 ezt énsem értem :( -
#389 többet ismerek mint te, és talán én se szeretem mindet, ahogy a rock/metál/punk zenét se kedvelem, mégse szidom orrba-szájba mindenhol, ahol csak lehet, és ne gyere a szabad vélemény nyilvánítással, mert kicsit uncsi már. -
#388 de általában az eredeti verzió után is kiírják hogy "Original mix"
csak hogy tudjuk... -
#387 rengeteg -
#386 mert másnak így tetszik okostojás. nehéz felfogni?
ilyen egyszerű. más az ízlésünk. -
#385 sose fogod megérteni, de nem is akarunk meggyőzni, arra kérünk, hogy inkább ne látogasd eme topikot. -
Gabyee #384 nem és Te? -
#383 nem, nem baromkodva akartam, csak érdekelne, hogy van-e olyan elektro ami nem mix :)) -
Gabyee #382 van de az már úgy nem tetszik neki:(
vajon ha egy Dire Straits szám alá disco ritmust teszünk az addig hallgathatatlan szám jó lesz?
és ha igen miért? -
#381 ez full úgy hangzott mint pl egy buli előtt hogy "Cigányok ügye nemlesznek"
/sorry a hasonlításért, vagy akit ez megsértett*/
mibajod a mixekkel? -
#380 ismered a ma létező össze elektronikus (tánc)zene műfaját, alfaját, onnét előadókat, számokat, és ezután állítod ezt, vagy csak úgy mondod a magadét?! -
#379 nem a szöveg a lényeg, ergo a csaj hangja nem lényeg,
nekem nem kár hogy megvan csinálva "tücc-tücc"ösre
szerintem kellemes szám. és szám címéből adódóan azért egy pici kis gitár előfordul benne... nem? -
#378 olyan van, ami nem mix? -
Gabyee #377 "producer=zeneszerző"
ezt még mindig nem értem -
#376 bár ez ne olyan de halgass bele
na itt viszont van gitár dögivel:DDDD -
Gabyee #375 erre nem reagálok,mert az tuti hogy 2x is be lenne zárva...(mondjuk nem vesztenénk sokat)
alcím:"Miért is?"
ha jól emlékszem ezt próbáltuk itt kifejteni,még ha el is fajult egy picit a dolog!
mi a jó a mai elektromos zenében?
és nem a Pink Floydra meg Kraftwerkre gondolok,úgyanis azok tökéletesek!
a mai(szerintem)fantáziátlanra
tudja itt valaki mit jelent az a zenekészítésben előfordult fogalom hogy"arpeggio"? -
#374 producer=zeneszerző
DJ=DiscJokey lemezlovas -
#373 hát a csaj hangja nem igazán jön be :( kár h meg van csinálva "tücctüccösre", mondjuk elektronál ez alap :P
gitár nincssok benne, de illik a számhoz. :) -
#372 visszaolvasás rulez%!! -
#371 jaja... te már a jövöbe vagy:DD 20 évvel késöbb -
#370 te beszéltél ebben a topikban intelligenciáról, ugyanmár, nem is vagy tisztában ezzel a fogalommal.