Elektronikus zene, előítéletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
csak hogy tudjuk...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ilyen egyszerû. más az ízlésünk.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kuss!-magyarázta.
vajon ha egy Dire Straits szám alá disco ritmust teszünk az addig hallgathatatlan szám jó lesz?
és ha igen miért?
/sorry a hasonlításért, vagy akit ez megsértett*/
mibajod a mixekkel?
nekem nem kár hogy megvan csinálva "tücc-tücc"ösre
szerintem kellemes szám. és szám címébõl adódóan azért egy pici kis gitár elõfordul benne... nem? <#vigyor>#vigyor>
ezt még mindig nem értem
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
alcím:"Miért is?"
ha jól emlékszem ezt próbáltuk itt kifejteni,még ha el is fajult egy picit a dolog!
mi a jó a mai elektromos zenében?
és nem a Pink Floydra meg Kraftwerkre gondolok,úgyanis azok tökéletesek!
a mai(szerintem)fantáziátlanra
tudja itt valaki mit jelent az a zenekészítésben elõfordult fogalom hogy"arpeggio"?
gitár nincssok benne, de illik a számhoz. 😊
Kuss!-magyarázta.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
vagy az másik idõsíkban volt😛
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
de azért egyszer érdemes végighallgatni ez a "tücc-tücc"-öt is! na csak ennyi.
download it!
..lap alján..
ha valaki tud még ilyet mutatni azt örömmel fogadom 😊
Részlet
Kuss!-magyarázta.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
amit most eppen halgatok - Pet shop boy - Disco 2 (tudom, szerintetek ez sz@r kommerc meg minden, de szamomra halgathato elektronika)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Részemrõl sosem arról szólt közvetlenül a téma, hogy az elektronikus zene miért zene, meg miért nem, hanem az elektronikus zenét hallgatókhoz társult magatartás formáról, ami hihetetlenül irritáló. Persze vannak kivételek, de amerre a szem ellát (nem itt a neten) a 95%-uk taplóparaszt és lenézi a másikat, aki nem azt hallgatja. Az egyik legjobb barátom szereti Marilyn Mansont és Yonderboit is, és nagyon jól kijövünk.
söt közülünk sokan valszeg ha nem is vannak annyira oda érte de tisztelik a másik scénát is...
A zene a hangok és a csend érzelmeket kiváltó elrendezése, létezésének lényege az idõ. A pontos meghatározás nem könnyû, de abban általában egyetértés mutatkozik, hogy a zene a hangok tudatosan elrendezett folyamata.
A zene egy mûvészi kifejezési forma, a hangok és "nem-hangok" (csendek) idõbeli váltakozásának többnyire tudatosan elõállított sorrendje, mely nem utasít konkrét cselekvésre, viszont érzelmeket, indulatokat kelt és gondolatokat ébreszt.
Az olyan hangkombinációkat, amelyek ugyan tudatosan jönnek létre, de konkrét üzenetük van (vagyis valamilyen cselekvésre ösztönöznek), általában nem nevezzük zenének. Kizárólagos céljuk a figyelem felkeltése. (Autóduda, dallamkürtök, szirénák, telefon, ébresztõóra, tömegközlekedés felhívó hangjelzései, rádióadók szignáljai, áruhoz kapcsolt dallamok, templomi harang, egykoron a vadászok vagy a katonák kürtjelei stb., stb., stb..)
Kizárólag a megfigyelõ nézõpontján múlik, hogy mit tekint zajnak vagy zenének.A két fogalom nem zárja ki egymást: bizonyos körülmények között a zene is lehet zaj (például komolyzenei hangverseny átszûrõdõ hangjai, mikor aludni szeretnénk), máskor a hétköznapi értelemben vett zajt is zeneként értelmezhetjük (vonat ritmikusan zakatoló hangjai, patadobogás). Mindkét csoportba tartozhatnak a természet hangjai, de bizonyosan az emberi beszéd is.
A zenének többféle alkalmazási területe van, ahol nem veszít jellemzõibõl, hanem más hasonló célú kifejezési formához társul (mozgásmûvészetek, színház, film, képzõmûvészet, irodalom), vagy pedig egy más terület veszi segítségül igénybe úgy, hogy valamelyik jellemzõjét kiemeli (sport, zeneterápia vagy disco, politika), de nem szûnteti meg.
A kiemelt részre hívnám fel a figyelmed, tehát a te rockZENÉD akár nekem ZAJ is lehet!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
idézetet pls