Elektronikus zene, előítéletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több mint 1 éve kedvenc, dallamos és színvonalas punkrock.
Rise Against - Like The Angel
Katt alul arra a nagy ruszkifelíratos gombra alul, aztán visszaszámol és megjelenik a link... Lassan fogja tölteni, de megéri. Isten =)
A monotonitáshoz annyit, hogy muszáj egy számnak így felépülni, mert ezeket általában diszkókban, klubokban játszák, ahol a dj-nek szüksége van a számok átkeverésénél a zenék ilyenféle felépítésére.
Ezt megint nem nagyon fogjátok megérteni, de higgyétek el fontos, hogy legyen egy számnak felvezetése és kifutása.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ma hallgattam belõle, vanitt tiesto, valami best of dance, club sandwich meg ATB ezekbe hallgattam bele, nos
eltekintve attól hogy nem az én világom, némelyikben egész szép dallamok vannak, meg lehet hallgatni. Szóval nem olyan rossz, ami nekem nem jön be az a túl sok ismétlés, és a hosszú, elnyújtott monoton részek.
Ha már elkapnak egy szép dallamsort, miért nem lehet aköré építeni az egész zenét? =)
Az ATB-nél meg olyan érzésem volt valamiért, mintha belülrõl átmosnák az agyam langyos vízzel 😄
Van itt náksi meg crazy frog na az pfff a legnagyobb jóindulattal sem lehet zenének nevezni, a kreativitás teljes hiánya és az igénytelenség legteteje.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
nyolcvanas evek vege es kilencvenes eve eleje valahogy rock/metal iranyzatban gyenge volt. valahogy a nirvana nem jott be
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Van egy progrock kult banda, a nevük Queensryche, megvan egy albumuk az Operation Mindcrime 88-ból. Nem rossz, de én nagyon kevés kivétellel az elmúlt 10 év metáljait hallgatom
DJ Krush egy szlovak blogon (sok zenevel)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
rock Yes
Metal Dream Theater
na jol van, viccnek szantam. nem ismerem a mufajt, bevallom. akkor kozelitsuk meg tudomanyosan a temat. az emberek hagy szazaleka ismeri az altalad felsorolt mufajokat? hany szazalek tudja megkulomboztetni a metal kulombozo mufajait? kb. ugyanannyi - aki azt halgatja. es me ott van a majstrim, amit a legtobben ismernek, es pont ezekbol volt felsorolva 😊
de most mar hivjuk a tuzoltokat
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
És nem képesek megérteni, hogy még mindig olyanról alkotnak vélemény amirõl halvány lila fingjuk sincs és ez dühitõ!!!!!
De akkór sem flameltem....
Korábban már emlitették : Anima Sound System, Neo , Balkán F. és még néhány..
De ott vannak a Tilos rádiós dj-k de róluk meg nem tudtok semmit. Pedig mind kurvafaszák.. ISMÉTLEM HA VALAKI KÉPBE AKAR LENNI INTERNET RÁDIÓT HALGASSON
Ne danubiust....
De te kérdem kiket ismersz a gagyikon kívûl?????
Mondj legalább 1et stílusonként
BreakBeat
Drum & Bass
Chillout
Goa
Tranc& Bass
Minimal
OldSchool- Newschool
Progresszív
stb....
és kb. pár %át modtam és ez mind különálló stílus amiket nem ismersz / ismertek
de ezzel szemben van ismeretem rock-ról, metálról , klaszikusokról...
De nem fikázok senkit, hogy mit halgat meg az milyen.
Nem zavar a képzavar???????
Egybbkent en itthon szoktam hallgatni prodigyt. Nem tul popularis zaj. 😛
http://s42.yousendit.com/d.aspx?id=08J04KBJJJ5V01MM5NZ520SDS
The Wings G&D römixet hallgasd, mert ha minden igaz, az is fel lesz téve ^^
The Shepherd, Melburn, One Day, The Ride és a következõ remixek a kötelezõk:
Ferry Corsten - Holding On (Luke Chable's Big Room mix)
Gus Gus - David (Luke Chable mix)
majd még jelentkezem
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Az elektronikus zenet fikazoknak:
B. Faulconer
#461: Rhcp eleg nagy divatbanda.
#483: Angyalbogyoro a prodigy neked miota divatzene? 😄
Jah, es megjegyzes: Csolatas rulzik. 😄
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
mostmár ugylátom lecsillapostak a kedélyek és egész baráti a hangulat... 😉
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !