Elektronikus zene, előítéletek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na linkelek én is egyet, hogy mi az a zene, amit igazán nagyra tartok =)
Több mint 1 éve kedvenc, dallamos és színvonalas punkrock.
Rise Against - Like The Angel
Katt alul arra a nagy ruszkifelíratos gombra alul, aztán visszaszámol és megjelenik a link... Lassan fogja tölteni, de megéri. Isten =)

VinylToy
Látod és az elektronikus zene rajongói az általad említetteket se tekinti igazából nagy számnak.
A monotonitáshoz annyit, hogy muszáj egy számnak így felépülni, mert ezeket általában diszkókban, klubokban játszák, ahol a dj-nek szüksége van a számok átkeverésénél a zenék ilyenféle felépítésére.
Ezt megint nem nagyon fogjátok megérteni, de higgyétek el fontos, hogy legyen egy számnak felvezetése és kifutása.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nah szétnéztem itt a gépen, nem csak én használom, találtam pár giga elektrót :p
ma hallgattam belõle, vanitt tiesto, valami best of dance, club sandwich meg ATB ezekbe hallgattam bele, nos
eltekintve attól hogy nem az én világom, némelyikben egész szép dallamok vannak, meg lehet hallgatni. Szóval nem olyan rossz, ami nekem nem jön be az a túl sok ismétlés, és a hosszú, elnyújtott monoton részek.
Ha már elkapnak egy szép dallamsort, miért nem lehet aköré építeni az egész zenét? =)
Az ATB-nél meg olyan érzésem volt valamiért, mintha belülrõl átmosnák az agyam langyos vízzel 😄
Van itt náksi meg crazy frog na az pfff a legnagyobb jóindulattal sem lehet zenének nevezni, a kreativitás teljes hiánya és az igénytelenség legteteje.

Dying Soul
Lál akkor jó, így ismerem 😄

McGrady
tudod, "come on baby, light my fire" 😊

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Hallásból biztosan..csak lehet épp nem tudom, hogy az Doors 😊

ChevyG work
tuti, hogy van amit ismersz!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Dying Soul
Doorstól semmit sem hallottam.. Nem azt akarom mondani, hogy az a Nirvana szám mindent visz, meg ilyesmik, de vhogy egy teljesen új korszakott nyitott az a szám, elsõnek mikor hallottam kb 5 éves lehettem, de ilyenkor még nem volt olyan nagy "rockertársadalom" mint ma, a családomnak se voltak ilyesmi rockzenét hallgató barátai/ismerõsei, de nemrég hallottam újra a számot és tudtam, hogy vhonnan ismerõs..

ChevyG work
nirvana a doorshoz képest sehol sem volt

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Dying Soul
Nirvana is kult, õ az egyik kivétel, nem sok számot ismerek tõlük, de az azóta a rockvilág vagy hogy is nevezzem minek himnuszává vált Smells Like Teen Spirit igencsak bejövõs

zakika
ha jot tudom megvan
nyolcvanas evek vege es kilencvenes eve eleje valahogy rock/metal iranyzatban gyenge volt. valahogy a nirvana nem jott be

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Dying Soul
DT isten!
Van egy progrock kult banda, a nevük Queensryche, megvan egy albumuk az Operation Mindcrime 88-ból. Nem rossz, de én nagyon kevés kivétellel az elmúlt 10 év metáljait hallgatom

zakika
mivel regen nem volt itt senki, hatha valakinek pont ez hianyzot
DJ Krush egy szlovak blogon (sok zenevel)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

fresh.fm? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

zakika
progressiv rock vagy progressiv metal?
rock Yes
Metal Dream Theater

na jol van, viccnek szantam. nem ismerem a mufajt, bevallom. akkor kozelitsuk meg tudomanyosan a temat. az emberek hagy szazaleka ismeri az altalad felsorolt mufajokat? hany szazalek tudja megkulomboztetni a metal kulombozo mufajait? kb. ugyanannyi - aki azt halgatja. es me ott van a majstrim, amit a legtobben ismernek, es pont ezekbol volt felsorolva 😊

de most mar hivjuk a tuzoltokat

VinylToy
hát akkor nyugodj le és ne dühöngj.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
bizony, nem kell újból fesztiválozni.

Nem személyeskedtem vagy ilyesmi de még mindig le vannak ragadva a srácok..
És nem képesek megérteni, hogy még mindig olyanról alkotnak vélemény amirõl halvány lila fingjuk sincs és ez dühitõ!!!!!
De akkór sem flameltem....
Guer
már senki nem pörög. pisz van...

De ismétlem ne abból indiljatok ki amit itthon lehet hallani és látni mert töredéke a nem gagyi...
Korábban már emlitették : Anima Sound System, Neo , Balkán F. és még néhány..
De ott vannak a Tilos rádiós dj-k de róluk meg nem tudtok semmit. Pedig mind kurvafaszák.. ISMÉTLEM HA VALAKI KÉPBE AKAR LENNI INTERNET RÁDIÓT HALGASSON
Ne danubiust....
Én kivétel nélül az összeset ismerem , halgattam már, nagyából tudttam anno ki a tagok méghozzá név szerint!!!!
De te kérdem kiket ismersz a gagyikon kívûl?????
Mondj legalább 1et stílusonként
BreakBeat
Drum & Bass
Chillout
Goa
Tranc& Bass
Minimal
OldSchool- Newschool
Progresszív
stb....

és kb. pár %át modtam és ez mind különálló stílus amiket nem ismersz / ismertek
de ezzel szemben van ismeretem rock-ról, metálról , klaszikusokról...
De nem fikázok senkit, hogy mit halgat meg az milyen.
Nem zavar a képzavar???????

robotnyk
send2u-t használd. magyar, gyors, 5*20 mega egyszerre 😊
Tehat mivel minden bulin hallgatod ebbol kovetkezik h divatzene. Ertem.
Egybbkent en itthon szoktam hallgatni prodigyt. Nem tul popularis zaj. 😛

zakika
nem talalt

VinylToy
orosz mulatós

windrunner
Te hallgatod minden 1es bulin vagy én?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

zakika
akkor egy kis felviditas a kedelyekre (aki megmondja a stilust az nagyot no a szamemben)

http://s42.yousendit.com/d.aspx?id=08J04KBJJJ5V01MM5NZ520SDS

zakika
mi az gyerekek, semmi erezd el a hajamat?

kedden nagy szállás vár6ó...

The Wings G&D römixet hallgasd, mert ha minden igaz, az is fel lesz téve ^^

Guer
pendulum rmx
ez a verzioja divatzene lett 😊

Rájukállok. Koszi a tippet. <#smile>

Matthew Prosac
amúgy Luke Chable-tõl a
The Shepherd, Melburn, One Day, The Ride és a következõ remixek a kötelezõk:
Ferry Corsten - Holding On (Luke Chable's Big Room mix)
Gus Gus - David (Luke Chable mix)
majd még jelentkezem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
dögivel <#vigyor1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ilyen van még?😊

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

#378: Ajanlom a svenson and gielen - the beauty of silence c albumot.

Az elektronikus zenet fikazoknak:
B. Faulconer

#461: Rhcp eleg nagy divatbanda.

#483: Angyalbogyoro a prodigy neked miota divatzene? 😄

Jah, es megjegyzes: Csolatas rulzik. 😄

windrunner
Sorry, de nem. Dubplate.

Guer
jo akkor legyen kicsit 😊
ööö #477 -t feltudnád dobni teljes verzioba?

windrunner
Abszolúte az tulzás, inkább egy kicsit😊

windrunner
Énis szeretem, a budapesti debütálása Noisia álltal igazi shockkkként érte a szervezetemet, viszont nem tudom te hogy állsz vele de ennyien, ennyi idõ alatt és ennyi helyen nem sok zenét hallottam szarrá játszva😄 de azért Magic People Voodoo People

Guer
pedig ez abszoltue az 😊

Guer
fel lett támasztva a topik? 😊
mostmár ugylátom lecsillapostak a kedélyek és egész baráti a hangulat... 😉

dtk1985
szvsz ez az egyik legjobb vudu piipul remix, szamomra nem ez a divatzene

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

McGrady
www.yousendit.com 😊

Kuss!-magyarázta.

Matthew Prosac
www.sendspace.com

VinylToy
http://www.send2u.hu

prezi
adjatok linket én hova tölthetek fel ?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Matthew Prosac
Dub Sonar-t azért remélem már ismerted <#wow2>

VinylToy
érdemes visszanézni mi, új zenékért? 😄

prezi
én is úgy örülök most ^^

Chris Salt - Dub Sonar (Luke Chable Remix) ---> szétpergek
U2 - Vertigo (Jacknife Lee Remix) ------------> track alatt végig járt a lábam 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !