689
Miért is?
-
#609 A hétvégén néztem az egyetlen magyar "zene"csatorna rendkívül színvonalas Club Rotation című műsorát, és abban játszottak egy számot régóta ismertem, és most hogy a klip is a szemem elé került, rögtön beugrott a topik, és az előző "hangszeres" is:
Szóval tessék megnézni a klippet és eldönteni hogy elektronikus zenében használnak-e ilyen dolgokat, vagy csak leülnek pöttyögtetni a gép elé.
Na píísz srácok
Link -
#608 hát igen... nem véletlen raktam a logomba is:D -
Goth #607
Skazi a legjobb eddig =) -
#606 akkor hoztam még:DD skazi xtc
és Alien Project-Groovy -
#605 hát ez tényleg nem vmi bonyolult... -
Goth #604 Ez is isten =)
Díjazom a zenéidet :D -
_Vegeta_ #603 zenemuveszetben persze, nem masban. :) -
#602 tessék talamasca-action feat schyzotrop:DDD -
#601 Eggyes dolgokban:) -
Ben C #600 kérek még!!!!!! :D -
_Vegeta_ #599 Akkor csekkold az uj albumukat is. :) -
#598 Hehe köszi de kb nem tudok kezdeni semmit ezzel az oldallal:) Megvannak a források honnan szerezzem a zenét:D de még 1* kösz:D -
#597 akkor valószínüleg elfogja nyerni a tetszésed ez is:DD
sun project gitár az alap:DD -
#596 azóta kinyílt -
#595 Ez nem be lett zárva múltkor? :0 -
Roró #594 De ugyan így van még jópárral, hogy megelőzték a saját korukat mint páldául
Fluke
Leftfield
Fatboy Slim
Chemickal Brothers
Crystal Method -
Roró #593 Hogy ne tudnám, szeretem is őket. Annak idején voltam a Szigeten is mikór felléptek... -
_Vegeta_ #592 Prodigyrol tudni kell, h legalabb 5evvel jarnak elorebb mint masok. :) -
#591 meg eddig senki nem ajanlotta tehat nem halgattam. mielyn? mihez hasonlit? -
Roró #590 És a White Zombie-t szeretted? -
#589 nekem nem nagyon jottek be a felsoroltak. a fear factory meg valahogy, de a tobbi nem. Eldrichet ismeri valaki? az is hasonlo -
Roró #588 1ébként a 90'-es években is volt elektromos-zene és gitár próbálkozás metál téren és sikeresek is voltak. Indrusztriális metál volt a kategóriálya :
Nain Inch Nails
Ministry
Fear Factory
Clawfingers
stb...
és qurwa jók voltak.
Amúgy szerintem a korábbi Prodigy-k még ma is +álják a helyüket.
Az utcsórol nem tudok mit mondani mert +van a kezdetek óta de még mindig nem halgattam +... -
Roró #587 Ha szereted a Pendulumot nézz el ide (de a 1álltalán a d&b-t, akkór főleg)mert ez az oldal 1 kánaán mert minden van rajta nagyrészt kegyetlen d&b-k és persze Pendulum mixek is.... http://dnb-sets.de/ -
#586 ilyen lehetetlen utópiákat ne vázolj plz. thx. -
#585 14) mindenki aki teheti eljön holnap ide -
#584 13) eljön egy új világ ahol mindenki leszarja mit hallgat a másik:D -
Gabyee #583 12)feltámad Jimi Hendrix:P -
_Vegeta_ #582 :) -
#581 10) fadobolas tapsolas, ritmikus enek
11) kihal az emberi faj -
Goth #580 ez a második nagyon fasza, már vagy 5-ödször hallgatom :DD -
#579 Én meg erre^^Evol Intent - BASSRUSH @ 01-03-06 -
#578 hm... palotai:DDD kúúúl -
_Vegeta_ #577 Nem is jo az. :D -
#576 én erre lazulok a mai este ^^ -
Gabyee #575 Prodigy - Mindfields
1:ilyet nem írtam hogy több zenét is csinált
2:"de ezek a zenék szinte csak film közben ütnek önmagában nem annyira!"itt általánosítani próbáltam,sikertelenül:( -
#574 hiaz elektro hangzást kedvelőknek:DD kicsit inkább olyan trenszesebb vonal:) -
Gabyee #573 nem szeretnék olyan okos lenni mint te -
_Vegeta_ #572 #565: Tág vegulis, csakhat tudod amig nem kostolom a fagyit nem tudom h szeretem-e. :)
#567: Hat igen ez egy szep filozofiai kerdes. -
Goth #571 katányozs, már az ilyenekért megéri a topig D: -
#570 MM rulz