Elektronikus zene, előítéletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nain Inch Nails
Ministry
Fear Factory
Clawfingers
stb...
és qurwa jók voltak.
Amúgy szerintem a korábbi Prodigy-k még ma is +álják a helyüket.
Az utcsórol nem tudok mit mondani mert +van a kezdetek óta de még mindig nem halgattam +...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
11) kihal az emberi faj
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
1:ilyet nem írtam hogy több zenét is csinált
2:"de ezek a zenék szinte csak film közben ütnek önmagában nem annyira!"itt általánosítani próbáltam,sikertelenül😞
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
#567: Hat igen ez egy szep filozofiai kerdes.
Így ha minõsítünk valamit, természetesen jó vagy rossz az mindig saját vélemény, nem azt jelenti, hogy számodra jó...
#560: A sorrend kb lenyegtelen, csak arra szerettem volna ramutatni, hogy a zene valtozik de attol meg ugyanugy zene marad. Kitudja 300ev mulva mit hallgatnak majd, lehet visszaternek a 2,3ra. Lenyegtelen a zene az a zaj aminek a hatasara extazisba kerulunk mint a narkotikumok hatasara. 😉
Ezert nem nagyon szoltam bele a vitaba ertelmetlennek tartom igazabol, eleg primitivseg amikor valaki egy masik stilusu zenet gunyol. De ugyanugy azt sem ertem meg (es itt mar lehet h velem van a baj), ha valaki csak egy felefajta zenet hallgat.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
#544: Nekem tetszik. Dopestars, slipknot stb 😊
#551: Dejo h megmondod mien vagyok es mit ismerek. No comment.
#553: Akarhogy is veszed, a metal egy feljebblépés. Es ez nem jelenti azt h rosszabb vagy jobb. Mivel zeneben nincsennek ilyen jelzok. Más es kesz. Attol meg uj lepcsofok 😊
#555: Amit vedessz sem ismered? 😄 Dopestars, Slipknot pl.
Ha esetleg keptelen volnal 3kattintasra. Tessék
#556: Megin "jó"zol es keptelen vagy felfogni h zeneben nincsen jo vagy rossz. <#smile>#smile>
2)rendezett enek, kezdetleges hangszerek
3)celhangszerek (hegedu, bracsa, meg minden)+rendezett enek
4)rock n' roll, a gitar hoditasa
5)a rock, melódikus hard rock, a szológitár igazi színrelépése
6)metal, a gitar összes tulajdonsága közül valamennyinek a kihasználása
7)szimfónikus metál
8)elektro
9)elektrometál
10)?
én kb így állítanám fel
ezek jók,Neo-tól pl.a Kontroll a zsír
alternatív rock?
ez kis részben igaz,nagy részben nem ismered csak a rádióban játszott 3db számukat(és nem vagy egyedül)
Pink Floyd
Doors
Dire Sraits
U2
Eric Clapton
Eric Johnson
ezek a gagyik??
no comment😞
1., 2., 3.,
Általaban ez lassu-gyors-lassu. Minden zenenek egy a lenyege, hogy elérd az extazist hallgatas kozben. (Nem nem drogrol van szo)
Akar klasszikusrol akar rockrol akar elektronikus mufajrol van szo, a lenyeg mindbe ez. Kicsit gondold at. Nem azert monoton h konnyen lehessen kevergetni, hanem mert tanckozbe igy lehet fokozni az erzest. Minel kesobb jutsz el az extazisig annal nagyobb oromet okoz ha elerted.
Az elektronikus zene a zene uj szintre lépése szerintem.
1)fadobolas tapsolas, ritmikus enek
2)rendezett enek, kezdetleges hangszerek
3)celhangszerek (hegedu, bracsa, meg minden)+rendezett enek
4)rock n' roll a gitar hoditasa
5)metal a gitar tokelesitese
6)elektro
7)a metal kombinalasa mas hangszerekkel. (ahol mar elektrot is bekevernek a gitar melle)
8)?
Szerintem valami ilyesmi lehetne a zene tortenete. 😊
#541: Pontosan ezt irtam le, te is gondold át.
egyébbként meg szerintem tiszta hülyeség két vagy több scenet összehasonlitgatni!
██