Elektronikus zene, elõítéletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Segitek, zeneszekrol volt szo. ;)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
nem tóm mit kõ vitázni, mindenkinek van 1 zenei stílus ami jobban tetszik mint a többi és az elektronikus zene az ami megkapja a neten a tuctuc jelzõt a tévében meg a techno dumát...
Ki lat egyetlenegy zeneiskola vagy csak akar iskola szot a hozzaszolasomban? Emelje fel a kommentjet, aki igen. :D
Nem zeneiskolarol van szo gyerekek, hanem zenei elokepzettsegrol. Ha okosvagy megtanulhatod ezt is magad, mint sok mast.
McGrady: Koszonom, a lenyeg nagyon leegyszerusitve ez lenne. :)
/ének könyvet keres
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
valakinek van hozzá ézéke valakinek nincs! ennyi. pont.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Kuss!-magyarázta.
Tudod, nem a zeneiskola az egyetlen hely ahol megtanulhatsz zenélni, ne legyél már kotlátolt, "ennyi. Pont."
Zenei elokepzettseg nelkul nem lehet zenet irni, ennyi. Pont.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
akkor azok a zenészek akik az elsõ zeneiskolát megalapították és tudtak zenélni hogyan lehettek zenészek zeneiskola nélkül? :D
egy gitárosnak a gitár a hangszere
egy dobosnak a dob
egy hegedûsnek a hegedû
egy dj-nek? na?:DDDDDD
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Biztos van olyan DJ aki semmien zenei elokepzessel nem rendelkezik, de az biztos olyan is.
#620: Igen. Tanultal zenet az altalanosiskolas hej dunarol fuj a szel-en kivul?
Az elektronikus zenéhez, ugyanolyan szaktudás kell, mint a hagyományoshoz. Tehetség kell mindkettõhöz ugyanúgy. Egyikhez a hangszereket kell ismerni, másikhoz a gépeket, amiken csinálják.... Profi zenéket nem szoftveresen csinálják, hanem rendesen hardwarekkel. Van rendes dobgép, sampler, syntethiser, stb... Aki profi a szakmában, az már majdnem hangmérnöki szaktudással is rendelkezik. Ezt a zenét nem 13 éves gyerekek írják valami szar zeneszerkesztõvel, hanem több milliós felszereléssel, és szoftverekkel, profi zenészek!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a magyar ATB fan oldalt: http://gportal.hu/portal/atbfansite/
Szóval tessék megnézni a klippet és eldönteni hogy elektronikus zenében használnak-e ilyen dolgokat, vagy csak leülnek pöttyögtetni a gép elé.
Na píísz srácok
Link
Skazi a legjobb eddig =)
Díjazom a zenéidet :D
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Fluke
Leftfield
Fatboy Slim
Chemickal Brothers
Crystal Method