689
Miért is?
-
#209 DJ Ludmilla - Beyond Involver
Beatman - Nowsound Exposure -
#208 Yonderboi az nem rossz:D
De hogy a flémet elkerüljük, srácok, tényleg linkeljetek már
(www.filegone.com) pár jobb elektronikus dalt! Nem árt ha megismerjük! -
#207 Jah, es meg annyi hozzafuznivalom, hogy nem szeretnek osszehozni olyan dallamot, mint Slash, vagy a Guns'n'Roses. Egyreszt nincs ilyen zenei elokepzettsegem, es anelkul eszembe sem jutna probalkozni, masreszt, ha esetleg lenne is, nem csinalnek olyan zenet, ami Nekem nem tetszik. -
#206 Igen, tovabbra is az vagy, sajnalom :(
Csak hogy tisztazzuk a hozzaertesedet, kabe annyira mondasz butasagot, mintha neked azt mondana valaki, hogy par szar hurt pengetni egy gitaron gagyi, semmit nem jelent.
Azert irtam ezt, hogy talan vegre elgondolkodj, hogy milyen butasagokat irsz. Lejaratod magad, vagyis csak a nicket, amit hasznalsz, mert ugye arc nelkul megy a dolog az interneten, a helyedben kerulnem az ilyen ostoba helyzeteket, hogy butasagokat irok arrol, amihez nem ertek. Sajnos ez teged nagyon leminosit, meg a sok "szanalmasozas" sem segit mar ki innen Teged. :(((
Persze en ismerem Slash-t, a hosszu fekete hajaval, es persze ismerem a November Raint is, meg azt a gitar-"menetet" az adott szamban. Nem fikazom, meghallgattam regebben, sokszor, de megsem hagyott bennem tul mely nyomot, sajnalom. Mint lentebb, normalisabb emberek irtak, kulonbozhet a stilusunk.
Te nem tudod, en mit hallgatok, es megis velemenyt alkotsz. Ajanlok mondjuk Yonderboi-t, vagy Anima Sound Systemet szivesen, ezek pl elektronikus tanczenek. Es ez csak ket magyar pelda volt. Bar a hozzaallasod, eddig itt tanusitott szinvonalad alapjan sztem Neked mar Yonderboi tul magas lenne... -
#205 miért írogatsz ide? lövésed nincs a témához. -
Gabyee #204 szeretnél te olyan dallamot összenyomkodni a gombasztalon mint anno Slash(ki a fene az?)hozott össze egy szál gitáron(PL:November Rain)
nektek az a dallam hogy néha beúszik egy "f" utána meg "g" hang azt annyi:)ezt persze össze-vissza próbálják variálni fél órán keresztül egy alap sablon ritmusra,mert erre lehet pörögni mint az óriáskerék a játszótéren
és még te akarod megmagyarázni hogy ki ért hozzá?
nesze neked vájtfül:P
továbbra is szánalom... -
#203 Minden tiszteletem a Tiéd! Sajnos az ilyen emberekből van a legkevesebb, aki "A ZENE" miatt hallgatja azt amit, és amiatt jár(t) ilyen jellegű bulikba! Nagyon-nagyon régóta hallgatom ezt a zenét, kb 8 éves koromtól amikor még azt sem tudtam mi ez, de tetszett... Most 22 vagyok, és kb 10 éve gyűjtöm, hallgatom komolyan ezt a stílust! Elég sok helyen megfordultam, az országban szinte minden ilyen jellegű klubban, rendezvényen, külföldön is jópár helyen. (Love Parade, MayDay, U996) Nagyon sok embert megismertem, és szinte az összes nevesebb DJ -t hallottam játszani! Sajnos az utóbbi 5-6 évben nagyon felhígult ez a scene, és divattá vált ez a dolog! Elég szomorú! Mert így már korántsem az a feeling, mint eddig! Viszont Nekem ez az a stílus ami KELL! Soha nemtudtam megunni, mert sz minden csak unalmas nem! Jóhogy itt nemigen vannak hangszerek, de Engem ahangok nyűgöznek le benne, meg az a folyamatos változása a zenének! Az, hogy 32-64 ütemenként mindig jön benne valami változás, 1-2 új hang vagy kiállás! Egyszerűen a hideg kiráz 1-1 zenénél, képes vagyok libabőrös lenni annyira tetszik! Azt nemértem, aki bejön ide és lehúzza a vérbe, hogy ez milyen szar, meg unalmas! Ki kérte, hogy mondjon véleményt? Én sem mászkálok be sehová, hogy ez is meg az is milyen szar, mert Én nem azt hallgatom! Én megértem minden más stílus kedvelőjét, hisz valószínűleg hasonló okokból hallgatja azt, mint amiért Én ezt! Bár én ezt már inkább egyfajta vallásnak ("hitnek") , fanatizmusnak nevezném! (ehhehh Szektások...) A FREEE -ben olvastam egyszer, azthiszem Chris Liebing, egyik nagy kedvencem mondta a scenre, hogy a ritmikus törzsi táncok kedvelői... :) Szóval Én csak azt szeretném mondani, hogy mindenki hallgassa azt amit szeret elfogadva, nem elítélve egy másik stílus kedvelőit!
Ahogy az M47 nyakpasszomon is van: TECHNO music 4 EVER!
-
#202 Hatjo.
Tizenegynehany eve, kozepiskolas eveim legelejen meg mindenevo voltam, sot, a suliban meg "dj" is voltam, ami meg sem kozeliti azt a szintet, ami tenyleg dj, csak a bulikon en voltam a szemely, aki egymas utan pakolgatta a zeneket ket deck-el, es egy kevero segitsegevel. (Deck = kazettas egyseg :), kesobb lett cd is, mekkora dolog volt az!)
Hallgattam en guns'n'rosestol kezdve, mc hammeren at mindenfele vacakot, meg persze az akkor divatvonalat. Aztan jott a rave, es az akkori techno es house zenek, hat beleszerettem. Egyre jobban elpartoltam a tobbi stilustol, mert ez nyujtott szamomra legtobbet. "Keson erve" ismertem meg a Kraftwerk-et is, elvarazsolt, nagyon sokat hallgattam. Az evek folyaman egyre tobbet ismertem meg az elektronikus tanczenebol, es eljutottam egyre igenyesebb darabokig. A kezdetektol a Freee magazin olvasoja vagyok, jo erzes, hogy van a piacon, es sokat megtudhattam a kulisszak mogul.
Ebben a zeneben minden hangulatomhoz talaltam mindig megfelelo darabot, nagyon bele tudtam mindig a zenekbe melyedni, elveszni a hangok varazsaban.
Sajnos sokan halljak a vivan a kommersz gagyikat, es az alapjan itelnek, en is megtehetnem, hogy fikazzam "az idiota, ordit, razza hajat, es agy nelkul tepi a gitarjat" eloadokat, de miert tegyem? Nekem attol jobb ugyan nem lesz, az en stilusomon nem fog valtoztatni, en mas izleset megvaltoztatni nem akarom. Csak kinyilik a bicska a zsebemben, amikor hozza nem ertok, taho modon elkezdenek "okoskodni" arrol, amit nem is ismernek. Eloitelettekkel elo, buta embereknek tartom ezeket.
Szoval en zeneben nagyon sokat kaptam, ettol a stilustol, meg a nickem is innen ered.
Mostmar mondhatni, "felnottem", csaladom van, egy negyeves kislanyom van, a napokban szuletik masodik kisbabank, a kisfiunk. Ennek ellenere tovabbra is ez a stilus az, amit szeretek, csak elektronikus tanczenet hallgatok tovabbra is; otthon, autoban, sot, neha meg a munkahelyen is. Nagyon sok igenyes, jol megkomponalt, sok munkaval biro zene van ebben a temaban, sajnalom, hogy sokan szemellenzovel jarnak, es csak fikazni tudnak, es a fuluknek ez csak "tucc-tucc". Az en velemenyem, hogy ehhez a stilushoz tenyleg igenyesnek, vajtfulunek kell lenni! -
#201 kezd erdekes lenni a topic
de meg egyik elektrorajonge se irta len, miert teccik nekik pont ez a zene. en leirtam lejjeb, tehat kotoszkos kimaradhat -
#200 Ez most Te vagy, kicsiben? :)))
De most a viccet felreteve, probalj mar meg egy bizonyos szint felett megnyilatkozni egy nyilvanos forumban, vagy maradj csendben. Ebbol a "nem ertek hozza, de jol beszolok, mindenfele erv nelkul" tipusu emberkebol volt mar itt eleg, miert gyarapitod, allsz be a sor vegere?
Probalj meg olyan topikba irni, amihez ertesz... -
neménvoltam #199 bár a club rotation sajna télleg szánalom :( -
#198 Köszi gondolom ezt mind 1 VIVA Club Rotation alapján vontad le. pacsi -
Gabyee #197 -
#196 Koszonjuk primitiv hozzaszolasodat... -
#195 miért, te mikor írtál elektronikus zenét? (ft2, ejay, magix nem ér) -
Gabyee #194 ez ismét egy szánalomtopic:DD
úgysem tudjátok meggyőzni őket hogy a 20 perces monoton brummogás,prüttyögés az nem igazán a kreatív tevékenység csoportjába tartozik
az hallgat és gyárt ilyesmit akinek minimális hallása és ritmuérzéke van
ez van...
a kocsiban üvöltő zenét meg feltűnőségi viszketegségnek szokták diagnosztizálni az orvosok
hmm...hmmm...füstszagot érzek,szerintem zárható:DDD -
#193 ez így korrekt nem lefikkantom a másik zenéjét hanem inkább meghalgatom azt, levonom a következtetéseket hogy mi hiányzik ebből a zenéből és mi az ami megvan az általam kedvelt zenében:)
én ezzel az elelktronikus zenén belül voltam így... sokáig halgattam ezt is meg azt is prog techno trance de valahogy hiányoltam mindegyikből valamit és így jukadtam ki a goánál:-) -
#192 "De az elektroniku zenében +találtam valamit ami mindig hiányzott."
akár én is mondhattam volna -
#191 az hogy kinek mi a jó, szubjektív
itt tenném hozzá a példámból kiindulva, amíg valaki megszereti az elektronikus zenét, az egy hosszú folyamat. és alakul is az ember ízlése az idők folyamán.
másik dolog, van ebben a múfajban is improvizálás hidd el. bár keverő mögött még nem álltam, de ugyanazt a tracket 2 más buliban ugyanúgy tuti nem hallod, és akkor még a remixeket nem is említettem. -
#190 e783 és j19l Sok sikert! -
#189 Magix Samplitude Professional ez elég komoly már tulságosan is:DD
meg ott van ableton -
#188 nagyon jóó FL studió -
#187 Ja, csak közben kivettem, mert eszembe jutott más ami jobb. Van egy DJ ismerősöm, aki egy ideje már kiadással is foglalkozik (producer) és Ő ajánlotta.
Nemismerem az FL -t. -
#186 Propellerheads Reason 3.0 -
#185 köcce.Ez is olyan mint pl az FL studio?Mert szeretem 1esével berakni a hangszereket és patternenként összerakni a musicomat. -
#184 Ha már itt vagyok és látok ilyen fasza képeket,vki aki kicsit komolyabban jártas az elektronikus zenében(ha van itt ilyen)nem tudna olyan zeneszerk progit,vst-t v vmi plugint mondani ami komolyabb felhozatallal bír?Amiket profik is használnak v vmi naggyon jót,ami tuti bejönne. -
#183 nem baj:DDD de akkoris yojstik-:)
najó aakor itt van pár joystik
-
#182 azok a hangfalak nagyon komolyan néznek ki az első képen...
a második meg...Ableton powaa :) -
#181 Azért azt hozzátenném hogy ez a zene keveréshez kell és nem a zeneíráshoz... -
#180 csak neked csak most csak itt
hja nekem is joystiknak tűnik:D
te meg a tapasztalat loool -
OPM #179 van már flém? -
#178 TIR ?! -
#177 A vezetés témához! Világ életemben Elektronikus zenét hallgattam, leginkább Technot, de a minőségi elektronikus zene keretein belül mindent megeszek! 4 éve heti szinten 2000-2500 kilométert vezetek, folyamatosan zené hallgatva a Pet-Duo/Amok -tól Tiestoig mindent, hangulattól függően! Soha semmi problémám nemvolt még belőle! Nemritka a napi 6-800km sem, amit azért 90 km/h -val nemigen lehet kivitelezni. Tehát még gyorshajtani is szoktam, és még ÉLEK, és soha nem okoztam balesetet, hiába élvezem amit hallgatok! Ráadásul be is van zenézve a kocsi, úgyhogy még hangosan is hallgatom... Úgyhogy szerintem a nem a zenén múlik, hanem a sofőrön... -
#176 azért neked is lehetne kicsit kisebb. sry. -
_Vegeta_ #175 /off
Iq teszttel a hulyek merik az intelligenciajukat... -
#173 lényegtelen, kultúráltan fórumozz -.- -
Goth #172 dehát nagy a pofája -.- -
#171 te meg vegyél vissza a lendületből... -
Goth #169 amúgy meg kurvára nem IQ függő.
esetleg tudok ajánlani egy iq tesztet, aztán kitöltjük, hogy melyikünknek lesz nagyobb... -
Goth #168 érvelés?
hülyékkel nem vitatkozom, lesüllyedek a szintjükre D: