689
Miért is?
-
#689 Én szeretem, jobban be lehet állni tőle, mint más zenétől -
charly85 #688 előítéletek vannak, a szcénán kívül a partyarcokkal szemben és a szakmán/szcénán belül is bizonyos stílusokkal, alkotók egyes csoportjaival szemben -
costa3233 #687 JAH,ÉS AMI T NEM TETTEM HOZZÁ AZ AZ HOGY NEM IS AKÁR MIJEN DJ LESZNEK.... PPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFF hát nem lessz semmi -
costa3233 #686 hello!!!!!!!!!!Hatalmas party lessz kecelen pénzeken!!!60 dj 2 NAPON KERSZTÜL!!!!!!!GYERTEK EL -
XLO #685 http://www.youtube.com/watch?v=l_3f9NuL7lA
wuhhhaha:D -
XLO #684 Nézzétek meg ezt -
ugot2know #683 pedig nekem aztán nincsenek előitéleteim! -
#682 már vártalak xD -
ugot2know #681 melegriadó!!! -
#680 -
#679 mi a gond, nehogy ma nyelvi akadaja legyen hogy megesd a paloc magyart
mi gond a kis fejecskedben? duborog a ritmus, tartod az utemet? -
#678 van itt egy nyelvész?:DDDDDD
segíthetne -
#677 aki tanultan pottyan az egbol annak nem kell tanulni
igen, amit ismersz azt felismered, de amit nem azt neha nehet egyetlen dal alajan is besorolni. hova raknad a massive attackot? -
#676 najó azért aza 10 másodperc kicsit túlzás D: -
#675 nem nem tudom megállapítani:-) viszont azt bármikor megtudom állapítani, hogy éppen GMS, infected mushroom, penta, esetleg para halu, vagy alien project, zenél.... coprende?:DDDD
szerk: és még 10 másodpercnek sem kell eltelni mindegyiknek egyedi a hangzás világa -
#674 a fogalomzavaraidról tanulmányt lehetne írni :p -
#673 hat igen, akinek nincs attekintese az mindent elhisz elsore. nem rad gondoltam, mert te mar az elso 10 masodpercbol meg tudod mondani hogy amit hallasz prodigy, radiohead vagy slipknot esetleg egy DJ Pich-A-Belle remixe a Q:rvajo elet zenejenek maxivaltozata 180 bpm gyorsitva gitarintrojanak a samplere -
#672 most ugye csak a magad nevében beszélsz -
#671 neha nehez megkulomboztetni mi rock es mi egy remix gitar alafestessel -
#670 hja sztem is az:DD de gondóltam belinkelem... és igazam lett:-) -
#669 sztem nem kell ismerni:-) elég felismerni:) -
#668 :D -
#667 Az a szégyen kateg :D -
#666 Főleg a Tokio Hotel a leggányabb :DD -
#665 épp ez a gány, hogy manapság a rockra mindenki azt hiszi hogy full igénytelen :S
mondjuk amit ma nyomatnak annak a 90%-a télleg az -
#664 A baj ezzel az, hogy nem erről a szenzációs fehér buliról rakta be az összes képeket. Ugyanígy a metálkoncert képei sem egy helyről származnak, nem mérvadó.
Amúgy grat neki, nagyon unatkozhat. -
#663 legyenszives valaki fordítsa le ezt nekem :DDDDd -
#662 annak aki kitette, mert arrol szol a topic hogy egymast sz*patjuk a hulyesegeinkel. te is egy mast es en is egy mast -
#661 akkor minek teszed szóvá? ott van lent ki csinálta az oldalt, írj neki ;) -
#660 biza, de minek ennek oldalt csinalni, ahol meg velemenyt se lehet cserelni (en nem is akarom kicserelni massal a velemenyemet) -
#659 de még mindig felesleges erről vitázni, ugysem tudod meggyőzni a másikat... :) -
#658 ez az oldal egy szar. :) -
#657 hat igen, aki nem ismeri az ellenseget ez nem tud ellene harcolni :) -
#656 De hisz ők testesítik meg a műfaj hallgatóságát, életükben csak az elektronikus zenének él(n)tek :D -
#655 loál:)
mikor felkel a nap és a nap melege megsimogatja a partyarcokat:)
nekem is elment néha az étvágyam reggel mikor előkoszálodtak a zombik:) -
#654 hja:DDD csak nem a szájával csucsoritó 14-es korosztály szétszotyizott pöcsökre gondólsz?:DDDD -
#653 hat azert en mar lattam technopartit (illegalisan) reten amit a rendorseg vert szet, mert valahogy (biztos a zene hatasara) nem halgattak a szep szora, hogy oszoljanak.
persze minden koncert szervezoi igyekeznek a maximumot kihozni belole - latvanyilag es anyagilag is. es ami nekem a rockban teccik, hogy elo enek es zene es nem csak egy nagymeretu disko az egesz, ahol elobe keverik a zenet -
#652 veszélyes képekkel dobálózni mert vannak a "másik oldal"-nak is ászai:) -
#651 ugyis olyan csend van itt mostanság:DDD -
#650 ezaz kezdjük a hetet egy kis flémmel :D