Van képünk hozzá: Halálos iramban 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fú de izgis lesz:c lesz benne tuningcucc meg nitróhajtásos aatók kék lánggal! aaannnyáááád!!
újabb kidfilm😄 komolyan én szégyeltem magam, mikor megnéztem az elõzõ két részt. még jó, hogy senki nem látott közben😄 neh már... aki kicsit is komolyan veszi az autó témát, az kétlem, hogy elismerõen nyilatkozik ezekrõl a tiniloálságokról😊
újabb kidfilm😄 komolyan én szégyeltem magam, mikor megnéztem az elõzõ két részt. még jó, hogy senki nem látott közben😄 neh már... aki kicsit is komolyan veszi az autó témát, az kétlem, hogy elismerõen nyilatkozik ezekrõl a tiniloálságokról😊
NFS feldolgozás.. elõre látom, ha igy folytatódik, akkor a ff4 ben lesz feldolgozva a most wanted.. :-)
Nekem F&F bõl az elsõ rész jobban tetszett mint a második fõleg a végén a gyorsulós jelenet!
Ja és itt a 4. képen a Bentley nem gyengén van tuningolva
Ja és itt a 4. képen a Bentley nem gyengén van tuningolva
amire olyan nagy szüksége nem volt, hisz programozó az ürge, és van egy saját szotfvercége is.
azóta már filmstúdiója is asszem😄
ö készítette a riddick játékot is, amit asszem te fordítottaál talán?
azóta már filmstúdiója is asszem😄
ö készítette a riddick játékot is, amit asszem te fordítottaál talán?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nekem az elsõ két rész nagyon bejött, fõleg a verdák miatt, és ahogy a képeket nézem, azok itt sem lesznek túl rosszak...😊 Remélem nem fog bukni, és jó film lesz.😉
Live your life like it\'s your last day...
Lehet hogy a film nem lesz a tökély, de a kocsik ugymond pöpecek lesznek sztem!Én általában az ilyen filmekben csak a kocsikat nézem(nagyon bukok a tuning kocsikra!)<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Vin Diesel messze nem a F&F-nek köszönheti a világhírét, hanem a
Pitch Black-nek
A Ryan közlegény megmentésében szerepelt életében elõször mozifilmben amúgy - 1998.
A Pitch Black egy B-kategóriás filmnek idnult, elsõsorban VHS-re és tékákba, de olyan felkapott lett USA-ban, hogy elkészültéhez képest 1 év múlva <2000>2000> feltették nagyvászonra és DVD-re. Vin Diesel karrierje pedig szárnyalni kezdett!
Pitch Black-nek
A Ryan közlegény megmentésében szerepelt életében elõször mozifilmben amúgy - 1998.
A Pitch Black egy B-kategóriás filmnek idnult, elsõsorban VHS-re és tékákba, de olyan felkapott lett USA-ban, hogy elkészültéhez képest 1 év múlva <2000>2000> feltették nagyvászonra és DVD-re. Vin Diesel karrierje pedig szárnyalni kezdett!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
igy van.
bukni fog egy erõset, amolyan "VAS" szintre húzzák le az egészet ezzel...<#levele>#levele>
újabb sztárjelölt??
Bár szerintem, a bíztató képek ellenére fenntartással fogadják majd az emberek!
Ha nem elég magávalragadó a karakter/fõszereplõ,
akkor elsikkad az egész film és bukás lesz.
A második részbõl is hiányzott Dominik(Vindiesel), de még úgyahogy elvitte a hátán a filmet Paulwalker.
A motoros megvalósítás meg egyenesen Citromdíj lett volna!!!Szerencse hogy autók lesznek.
Bár szerintem, a bíztató képek ellenére fenntartással fogadják majd az emberek!
Ha nem elég magávalragadó a karakter/fõszereplõ,
akkor elsikkad az egész film és bukás lesz.
A második részbõl is hiányzott Dominik(Vindiesel), de még úgyahogy elvitte a hátán a filmet Paulwalker.
A motoros megvalósítás meg egyenesen Citromdíj lett volna!!!Szerencse hogy autók lesznek.
nem tom, nfsu-ban m.esetre pont a drift volt amit ki nem állhattam😊 értelmetlen csicsás drive...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.