15
  • 12346
    fú de izgis lesz:c lesz benne tuningcucc meg nitróhajtásos aatók kék lánggal! aaannnyáááád!!
    újabb kidfilm:D komolyan én szégyeltem magam, mikor megnéztem az előző két részt. még jó, hogy senki nem látott közben:D neh már... aki kicsit is komolyan veszi az autó témát, az kétlem, hogy elismerően nyilatkozik ezekről a tiniloálságokról:)
  • Farseer
    NFS feldolgozás.. előre látom, ha igy folytatódik, akkor a ff4 ben lesz feldolgozva a most wanted.. :-)
  • CSOCSO
    erdekesen nez ki az a supra...
  • HöfEE
    Nekem F&F ből az első rész jobban tetszett mint a második főleg a végén a gyorsulós jelenet!
    Ja és itt a 4. képen a Bentley nem gyengén van tuningolva
  • takysoft
    amire olyan nagy szüksége nem volt, hisz programozó az ürge, és van egy saját szotfvercége is.
    azóta már filmstúdiója is asszem:D
    ö készítette a riddick játékot is, amit asszem te fordítottaál talán?
  • Redfox
    Nekem az első két rész nagyon bejött, főleg a verdák miatt, és ahogy a képeket nézem, azok itt sem lesznek túl rosszak...:) Remélem nem fog bukni, és jó film lesz.;)
  • noss
    fúúú de jóó :E
  • Manki
    Lehet hogy a film nem lesz a tökély, de a kocsik ugymond pöpecek lesznek sztem!Én általában az ilyen filmekben csak a kocsikat nézem(nagyon bukok a tuning kocsikra!)
  • Barney Tech
    topic
  • IMYke2.0.0.0
    Vin Diesel messze nem a F&F-nek köszönheti a világhírét, hanem a
    Pitch Black-nek

A Ryan közlegény megmentésében szerepelt életében először mozifilmben amúgy - 1998.

A Pitch Black egy B-kategóriás filmnek idnult, elsősorban VHS-re és tékákba, de olyan felkapott lett USA-ban, hogy elkészültéhez képest 1 év múlva [2000] feltették nagyvászonra és DVD-re. Vin Diesel karrierje pedig szárnyalni kezdett!
  • Nyiri
    igy van.
  • viizo
    bukni fog egy erőset, amolyan "VAS" szintre húzzák le az egészet ezzel...
  • spydee
    újabb sztárjelölt??
    Bár szerintem, a bíztató képek ellenére fenntartással fogadják majd az emberek!
    Ha nem elég magávalragadó a karakter/főszereplő,
    akkor elsikkad az egész film és bukás lesz.
    A második részből is hiányzott Dominik(Vindiesel), de még úgyahogy elvitte a hátán a filmet Paulwalker.
    A motoros megvalósítás meg egyenesen Citromdíj lett volna!!!Szerencse hogy autók lesznek.
  • Mice
    nem tom, nfsu-ban m.esetre pont a drift volt amit ki nem állhattam:) értelmetlen csicsás drive...
  • krugman
    hát annyira nem lehet rossz az újabb rész ..... :)