Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Halálos iramban 3

Hamarosan mozikba kerül a világsikerű, az illegális autóversenyek világában játszódó Halálos iramban harmadik része. Most képet kaphatunk a készülő filmről.

Idén nyáron mozikba kerül a világsikerű Halálos iramban harmadik része. Az eddigi hírekkel ellentétben nem motorokkal, hanem négykerekű csodamasinákkal diktálnak iramot az új részben.

A The Fast and the Furious: Tokyo Drift címet viselő rész Shaun Boswell kalandjait követi nyomon. A férfi életét az illegális autóversenyek világában éli, de emiatt nem túl népszerű a helyi hatóságok körében. Hogy elkerülje a börtönt, elutazik Tokióba bácsikájához, aki a város leglepukkantabb részében él.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz!

Shaun itt új versenybe nyer bepillantást. Az egyszerű autóversenyeket felváltotta egy újfajta sport, az úgynevezett drift racing. Shaun nem bírja ki, benevez egyre, ám veszít. Ellenfele ráadásul maga DK, a drift-király, aki egy japán bűnszövetkezet, a Jakuzák tagja. Shaun csak egy módon fizetheti vissza a pénzt: ha újból versenyezik.

A trilógia záró (?) darabja nélkülözi az igazi világsztárokat. Így se Vin Diesel, se Paul Walker nem tér vissza a filmbe, melynek előző részei sztárokat faragtak belőlük. A stáblistán olyan, idehaza kevésbé ismert nevekkel találkozhatunk, mint a rapper Bow Wow, Lucas Black, vagy Brian Tee. A The Fast and the Furious: Tokyo Drift hazájában június 16-án kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 12346 #15
    fú de izgis lesz:c lesz benne tuningcucc meg nitróhajtásos aatók kék lánggal! aaannnyáááád!!
    újabb kidfilm:D komolyan én szégyeltem magam, mikor megnéztem az előző két részt. még jó, hogy senki nem látott közben:D neh már... aki kicsit is komolyan veszi az autó témát, az kétlem, hogy elismerően nyilatkozik ezekről a tiniloálságokról:)
  • Farseer #14
    NFS feldolgozás.. előre látom, ha igy folytatódik, akkor a ff4 ben lesz feldolgozva a most wanted.. :-)
  • CSOCSO #13
    erdekesen nez ki az a supra...
  • HöfEE #12
    Nekem F&F ből az első rész jobban tetszett mint a második főleg a végén a gyorsulós jelenet!
    Ja és itt a 4. képen a Bentley nem gyengén van tuningolva
  • takysoft #11
    amire olyan nagy szüksége nem volt, hisz programozó az ürge, és van egy saját szotfvercége is.
    azóta már filmstúdiója is asszem:D
    ö készítette a riddick játékot is, amit asszem te fordítottaál talán?
  • Redfox #10
    Nekem az első két rész nagyon bejött, főleg a verdák miatt, és ahogy a képeket nézem, azok itt sem lesznek túl rosszak...:) Remélem nem fog bukni, és jó film lesz.;)
  • noss #9
    fúúú de jóó :E
  • Manki #8
    Lehet hogy a film nem lesz a tökély, de a kocsik ugymond pöpecek lesznek sztem!Én általában az ilyen filmekben csak a kocsikat nézem(nagyon bukok a tuning kocsikra!)
  • Barney Tech #7
    topic
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Vin Diesel messze nem a F&F-nek köszönheti a világhírét, hanem a
    Pitch Black-nek

    A Ryan közlegény megmentésében szerepelt életében először mozifilmben amúgy - 1998.

    A Pitch Black egy B-kategóriás filmnek idnult, elsősorban VHS-re és tékákba, de olyan felkapott lett USA-ban, hogy elkészültéhez képest 1 év múlva [2000] feltették nagyvászonra és DVD-re. Vin Diesel karrierje pedig szárnyalni kezdett!