3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Thanatos #771 semmi, végigvitted a játékot -
Thanatos #770 igen, te is kösd fel magad ha lusta vagy visszaolvasni..., istenbarma... -
cuccok #769 csak azzal megy!!!! -
tréj #768 sziasztok lenne egy kis gondom az hogy amikor el akkarom inditani a játékot akkor mindig valami olyant ir ki hogy:A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. ilyenenkor mi a teendö?
-
csgj #767 ez csak pixel shader 3.0-ás kártyával megy? mert ha igen, akkor felesleges beszereznem...
-
Thanatos #766 ugorj ki inkább az ablakon, tényleg jobb lenne -
priluki #765 NOTE:This tool is intended for use with DAEMON tools v4.0.6 (or newer)stb.
nekem ezt irja ki a Yasu. Ez mit jelen és miért irja ki? -
csoola #764 ki kell irnia: VIRUS DETECTED, amig ezt nem látod vhol, addig felesleges próblákozni -
#763 :D elindult (intel Celeron 2,6 Ghz ; GeForce 6600 Gt & 1 gb ram-mal) 13 fps . igaz nem sok DE nem akad max 1-2 mp-re beszaggat szóval elég tűrhető! -
NeOhu #762 Igen, nekem pl nem idult el. -
priluki #761 hi,nemtudom miért de nekem nem indul a game,yasu-nak mit kell kiirnia mikor elinditom? voltmár valakinek akinek nem indult? -
#760 Én még most is melózom :( De estére remélem meglesz aztán megnézzük milyen :) -
#759 az örök élet titka :) és félkézzel még tölteni is lehet :)
hűtőház, 10FPS-el O_O
-
#758 Komi, Cream! De régen láttalak már titeket!
Lehet már multiba tolni? Mert ott áll üresen a server! :D -
#757 OFF husaberg eladva:/(hiányzik is:( majd tavasszal beújítok amúgy beszoktam kukkolni:D
ON -
#756 öööhm a Vegas elején ugye nincsenek csapattársak?:D azon a "sivatagos" pályán..mert csak mentem előre és lehet hogy ott hagytam őket..xD -
#755 azt kicsit sajnálom h nincsen AA -
csoola #754 az kell bele:P nem szabad kikapcsolni:P (1ébként sry h baromira OFF de te nem jársz már az enduros topikba?:D) -
csoola #753 na igen, az AA érdekelne,h nem lehet-e vhogy "manuálisan" bekapcsolni...
1ébként coopozni nem akarsz?:P -
#752 kikapcsoltam:/ -
#751 hátő végülis ja:D -
#750 blur effekt szerintem kapcsold ki... ha nem, akkor alapból így jelzi a sebződésed...
AA-t manuálisan windows alól be lehet állítani (nvidia driver)
a játék idővel érik be, egyre szebb jobb lesz, a csaták keményednek, előbb az első kínais pálya 2. szobájával szoptam vagy 1 órát!
kedves hozzászóló, én elhiszem hogy te 2 perc alatt betoltad az említett pályarészt: mert god mode on -volt, vagy mert nagy az arcod...
és legyen már vége ennek a "jajhogymegyagépemen" sírásnak! felrakod, megnézed!
-
Thanatos #749 az a lényege hogy zavarjon..., ált az embereket zavarja ha meglövik őket... :) -
#748 hi a game f*sza lett
viszont nem lehet kikapcsolni azt a hülye efektet mikor meglőnek? ilyen elmoso efekt de a motiont már kilőttem off-ra sőt már minden effektet kilőttem de még mindíg bent van.... engem zavar:/ -
Tomy Lee #747 FPS,hálistennek! -
hitch #746 Milyen nézet van ebben a játékban.Fps vagy tps is????? -
Tomy Lee #745 Ez a Game iszonyat jó lett!!Szuperül fut a gépemen is!Végre 1 komoly FPS! -
Paranoia #744 eehh
kösz -
Tomy Lee #743 Hát ez mi???????
link -
Paranoia #742 vkinek sikerült elindítani 64biten?
nemtalálok Daemon-Tools 4.08 64bitest,telepítésnél meg reklamál vagy else indul -
strebacom #741 Valahogy nem lehet állitani a felbontást, mondjuk 1280*1024-be, valamiféle
cfg. turkálásra gondoltam, esetleg tudja valaki??? -
#740 szted melyik az a game ami ilyen konfiggal nem megy ? -
tréj #739 sziasztok lenne egy kis gondom az hogy amikor el akkarom inditani a játékot akkor mindig valami olyant ir ki hogy:A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. ilyenenkor mi a teendö? -
Thanatos #738 mert -
#737 én hl2-ztem 7végén.... és engem is rendkivül lekötött a R6_Vegas.:) Elég fura érzésekkel kezdtem neki, de már kezdem megszokni ezt a fura grafot, és egyre jobb a hangulata:) a zenék naon jók lettek sztem. -
IgH #736 sehogy???? miért? -
Thanatos #735 sehogy -
IgH #734 egy amd 64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ramos géppel és egy geforce 7600gtvel h menne a gém? -
#733 ki lehet tenni 1 gombra is :)
Hogy ne kelljen menüben váltogatni (ha tudod akkor nem szóltam :D) -
#732 Meg fogunk bolondulni, ha 4-5 ember összeszalad!:)
A gránát dobás olyan, amíg előveszi elszívok egy cigit...