Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de alapjába véve az biztos hogy nagy alapokat fektetett le a játék, akarom mondani folytatta a rainbow six(alap)nak a jól sikerült részeit és még rá is duplázott, azóta is elõ elõ veszem unalmas délutánokon, jókat kuncogokok a buta AI-on, és viszem végig magányos farkasként 😊
u dont have to listen anybody else but me
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Várom a Vegast.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
#86-87
Törölve! Ne flémeljétek szét a topikot!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
elõre is kösz
de ilyen bizalmat egy olyan (jelent esetben) bot felé táplálni aki képes befutni elém ha lövök, és magaalá dobja a frag-et mert visszapattan az 1m-re lévõ korlátról... (RS) eléggé nehézkes...
Lockdownban viszont a 3 méterre lévõ ellenséget sem vették észre ,ha háttal álltak neki teljesen láthatatlanná váltak számukra. Mondjuk az ilyen játék jó az olyan VérPistáknak akik ha a csapattárs elõbb lelövi a kiszemelt célt mint õ azonnal likvidálja szerencsétlen bajtársát "hogy merészel jobb lenni nálam" alapon.
Pedig a csapatalapú FPS-nek pont arról kéne szólnia ,hogy nem kell állandóan azon aggódnod ,hogy lesz-e olyan hülye a csapattárs ,hogy kisétál a nyílt területre egy tank elé (lásd Advanced Warfighter) vagy éppen téged tol ki a fedezékbõl.
A videókból hála az égnek az látszik ,hogy a csapattársak aktívak és jó túlélési esélyekkel inndulnak harcba.
AirSoft-ozok versenyszinten épületharc-utcaharcot tanulok és van a csapatunkban 2ember akik hivatásos nevezzük mondjuk elfogóknak... szóval nemjó az hogyha azt szokod, meg
többször szorultunk gyakorlás közben meg azért, mert a kilógó könyékre inkább felszólították az embert, mig én rutinból ellõttem volna...
a rainbow a terrorizmus ellen van, és ott nemnagyon van helye kíméletességnek.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A halál csupán a kezdet...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ez az interaktív menü még a SWAT4-re hajaz nagyon, bár ott a játékmenet lassabb és jobban meg kell fontolni a következõ lépést mert könnyen mission failed lesz 😊
Hasonlít a játék menet nagyon az SW: Republic Commando-ra, de sokkal pörgõsebb. Ez a játék kell nekem 😊
elvileg nem sokára jönnie kéne! csak bírjuk kivárni!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
jobban tetszene hogyha, maradna fps, be és a csak kisspilázna piciket, lenne rá egy gomb, és akkor lehetne kikukkangatni, akár játszani azzal hogy kétszer ne ugyanott mert az ellen ugye oda figyel alapvetõen hogy ott jöttél ki akkor mostis ottfogsz...
meglátjuk
alapvetõen nekem is jók a reményeim
végre tetszik hogy a nagyított célzást (nemtudom hogy fogalmazza másképp), valóban a tus mögé emelt arcal végzõdik...
és mint harcászati, épület és utcaiharc-ot tanuló egyén kiváncsi vagyok, mennyire sikerül kihozni a szarból a játékot...
tps-t meg hagyjuk a fenébe
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Remélem az AI mindkét oldalon jó lesz. A Lockdown meg a GRAW AI-ja nevetségesen sz@r volt ,említésre sem méltó. Reméljük most nem a Vérpistákat akarják kielégíteni.
A grafika szép de kérem optimalizálják rendesen!!
My Life for Freedom!
Link
My Life for Freedom!
Ebben a csöpp, 5 megás trailerben Alexandre Parizeau producer válaszol meg néhány kérdést, és magyaráz el néhány in-game jelenetet.
forrás : Gamestar
Next PC upgrade: 2022
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?