Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nekem a rogue spear volt az elsõ 3d-s fps-em sõt... még kis gyerek voltam 8éves mikor megszereztem, nagyon vártam, az ellenség meghallotta a társak kiálltását, csak csodálkoztam (az más tészta hogy nem vette észre ha csipával kiszedem a mellette álló embert 😄)
de alapjába véve az biztos hogy nagy alapokat fektetett le a játék, akarom mondani folytatta a rainbow six(alap)nak a jól sikerült részeit és még rá is duplázott, azóta is elõ elõ veszem unalmas délutánokon, jókat kuncogokok a buta AI-on, és viszem végig magányos farkasként 😊

u dont have to listen anybody else but me

Egyrészt a története nagyon magával ragadó volt és jól voltak ráépítve a küldetések. Taktikai résszel sokat lehetett szórakozni, míg a megfelelõ terevt kidolgozta az ember. AAz egység tagjainak összeválogatása stb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bakvarnyu
Miert volt olyan jo az a Rogue Spear? Mit tudott?

Felcsillant a remény, hogy talán újra éled a Rainbow Six az egyik "A" kedvencem. A Lockdown akkora csalódás volt, mint kevés. Hihetetlen mértékben lebutították. Kivették a legjobbat a taktikai tervezgetést, meg a csapatok öszehangolássát. Társat sem választhattunk és a fegyverek... inkáb diszek voltak. A történet is gyenge volt és erõltetett. Ráadásul az állandó mentegetéssel pillanatok alatt végig lehetett vinni. És még sorolhatnám. A Lockdown ne folytassák, de a Rainbow Six-et igen. Nekem a Raven Shield bejött még, bár tagadhatatlanul a Rogue Spear volt az eddigi legjobb darab.

Várom a Vegast.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

k8bal
N7600GT remélhetõleg elég lesz! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
#82-84
#86-87
Törölve! Ne flémeljétek szét a topikot!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Császtok szerintetek ahhoz hogy eza játék és még ehhez hasonlok jol fussanak milyen videokártya kell?. egy nvidia gf 7600gt 256mb-os elég vagy ati? Mondjatok valamit , jsh és még a medal of honor airborne-nal akarok jo grafikán játszani .
elõre is kösz
VRSDM
mutliban szerintem eddig sem elmaradva, legalább én a mai napig rs-ezek barátokkal.

én ugy értettem arrol koppintották a rc-t és azért nem teljesen lkopizták😛 1ébként jo kis gém csak rövid mint állat

Törölt felhasználó
Reméljük a multija jó lesz ha lesz <#wink>
VRSDM
ez igy van, alapvetõen nehéz megszokni a dolgot, és 100%os bizalmat táplálni a másik felé (valóságban is), mert fogtok 2 irányt, neked maximális bizalommal kell a társadhoz fordulni hogy aki onnan jön azt Õ lekeni nincs mese, ha elbukik akkor neked is véged, elvégre az szög neked kiesik a látóteredbõl, de ez igaz fordítva is...

de ilyen bizalmat egy olyan (jelent esetben) bot felé táplálni aki képes befutni elém ha lövök, és magaalá dobja a frag-et mert visszapattan az 1m-re lévõ korlátról... (RS) eléggé nehézkes...

Adam II
Az ingame videók elég meggyõzõek. A Republic Commando-t pont azért szerettem mert ott a csapattársak nem agyatlan golyófogók voltak és a legkisebb kiálló tárgy mögé is megpróbáltak behúzódni az ellenséges tûz elõl illetve képesek voltak önálló cselekedetekre egy váratlan támadás esetén ,nem csak álltak és vártak a parancsomra.
Lockdownban viszont a 3 méterre lévõ ellenséget sem vették észre ,ha háttal álltak neki teljesen láthatatlanná váltak számukra. Mondjuk az ilyen játék jó az olyan VérPistáknak akik ha a csapattárs elõbb lelövi a kiszemelt célt mint õ azonnal likvidálja szerencsétlen bajtársát "hogy merészel jobb lenni nálam" alapon.
Pedig a csapatalapú FPS-nek pont arról kéne szólnia ,hogy nem kell állandóan azon aggódnod ,hogy lesz-e olyan hülye a csapattárs ,hogy kisétál a nyílt területre egy tank elé (lásd Advanced Warfighter) vagy éppen téged tol ki a fedezékbõl.
A videókból hála az égnek az látszik ,hogy a csapattársak aktívak és jó túlélési esélyekkel inndulnak harcba.

VRSDM
a lehetõség megvan rá, de hát ez nem is arról szól, mint a SWAT...
AirSoft-ozok versenyszinten épületharc-utcaharcot tanulok és van a csapatunkban 2ember akik hivatásos nevezzük mondjuk elfogóknak... szóval nemjó az hogyha azt szokod, meg
többször szorultunk gyakorlás közben meg azért, mert a kilógó könyékre inkább felszólították az embert, mig én rutinból ellõttem volna...

a rainbow a terrorizmus ellen van, és ott nemnagyon van helye kíméletességnek.

Adam II
Raven Shieldben ha ellõtted a térdét megadta magát és megbilincselhetted.

Gerbill
Hát én jobban örültem volna egy "bilincselõsnek", de ez is megteszi. Mostanában alig jön normális kommandós játék.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Fenrir
R6-ban nem igazán lehetett bilincselni (vagyis én nem emlékszem rá), ergó mindenkit le kellett lõni.

A halál csupán a kezdet...

Gerbill
Ez olyan játék mint a SWAT, tehát minél kevesebb áldozattal kell végigvinni egy-egy pályát? Vagy minden ellenséget le kell mészárolni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Fenrir
Nem teljesen azért, volt szerencsém R6 Raven Shield-el /Athena Sword-el is játszani és nem teljesen hasonlít azért. A Republic Commando nagyon pörgõs volt, ott minden taktikát pillanatok alatt kellett létrehozni, beállítani az embereket fedezékbe és kiadni az utasításokat. R6-ban volt egy elõre megírt útvonal ahol a másik 2-3 osztag végigment, bár átvehetted bármikor felettük az irányítást igazából csak supportnak voltak jók, pl amikor a snipereket pozícióba állítottad és zöld utat adtál nekik. Ténylegesen az R6-ban csak egyet irányítottál, a többi osztag ment az útvonalán a következõ waypointig és addig minden Tango-t lelõttek...

Ez az interaktív menü még a SWAT4-re hajaz nagyon, bár ott a játékmenet lassabb és jobban meg kell fontolni a következõ lépést mert könnyen mission failed lesz 😊

az sw republic commandot kb ennek a gémnek az elödjeiröl másolták...

Fenrir
Bakker most néztem meg a videót, ez nagyon ütni fog.

Hasonlít a játék menet nagyon az SW: Republic Commando-ra, de sokkal pörgõsebb. Ez a játék kell nekem 😊

k8bal
él a topik! 😊

elvileg nem sokára jönnie kéne! csak bírjuk kivárni!

lesz pc-n is 😊

grebber
Jön pc-re is!

Next PC upgrade: 2022

ToCsEk
Ez a játék csak xbox360ra és ps3re fog megjelenni? Vagy lesz Pc-n is?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

nem tud vki

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ha vki tud fontos infokat irjon!

sztem simán megcsinálhatnák azt h beleraknak fps nézöpontot is...(csak azért, mert ez már ugye ugyis UE3, szal itt nincs az mint régen h a tps az jol néz ki a de az fps meg mondjuk már randa mert nincs külön modell...) igy mindenki ugy játszhatna ahogy csak akar...

VRSDM
tény hogy látványos ez a 3ps kamera pl a falaknál, de nemtudom mennyire jó az hogyha, elõer látom mi van bennt, és becélzom-kihajolok-lelövöm ennyi...

jobban tetszene hogyha, maradna fps, be és a csak kisspilázna piciket, lenne rá egy gomb, és akkor lehetne kikukkangatni, akár játszani azzal hogy kétszer ne ugyanott mert az ellen ugye oda figyel alapvetõen hogy ott jöttél ki akkor mostis ottfogsz...
meglátjuk

alapvetõen nekem is jók a reményeim

általában a fotos cuccokt kihagyják. amugy ugy tom végre vissza térnek a "gyökerekhez", és rendes taktikai action game lesz belöle. a videok nagyon meggyözöek, ha minden jol megy, a mostani vasam élvezhetöen fogja futtatni a játékot, már nagyon várom, hogy tolhassam!(legalább egy demot dobnának nem csak a boxosoknak...)

VRSDM
szerintetek ha ezt az arclefotózós dolgot, box-live-ba beleteszik, pc-be kihagyják, gondolom, kényltenek leszünk a textúrák után nyulni, pedig szerintem elég hangulatos dolog

VRSDM
lockdown-t kihagytam rs-ig még játszottam vele, de az igazi az valóban a rogue spear (az a zene<#sir><#eljen>)...
végre tetszik hogy a nagyított célzást (nemtudom hogy fogalmazza másképp), valóban a tus mögé emelt arcal végzõdik...

és mint harcászati, épület és utcaiharc-ot tanuló egyén kiváncsi vagyok, mennyire sikerül kihozni a szarból a játékot...

tps-t meg hagyjuk a fenébe

bakvarnyu
hat a mostanaban megjelent ubi-s jatekoknak mind igen nagy a gepigenye

Na hamarosan itt a gém Az ubisoft szerint 2006 nov 12 jön ki a gém.RAINBOW SIX VEGAS RELEASE

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

ma a pcgurun kiirták h demo lesz, részben igazuk volt, részben pedig nem. hogy miért?mert igen lett demo, de sajna nem pc-re...(de azért reméljük arra is kivágnak egyet sitysuty😛)

rendszerkovetelmenyrol tudtok valamit?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Adam II
A videókból ítélve talán nem lesz akkora szar mint a Lockdown. De ez még nem jelent semmit.

Remélem az AI mindkét oldalon jó lesz. A Lockdown meg a GRAW AI-ja nevetségesen sz@r volt ,említésre sem méltó. Reméljük most nem a Vérpistákat akarják kielégíteni.

A grafika szép de kérem optimalizálják rendesen!!

Nyers
Reversal of fortune? // IE alatt nemtom miért vacakol

My Life for Freedom!

grebber
Szépek!

k8bal
Új képek!
Link

Nyers
grebber
Trailer

Ebben a csöpp, 5 megás trailerben Alexandre Parizeau producer válaszol meg néhány kérdést, és magyaráz el néhány in-game jelenetet.

forrás : Gamestar

Zsoltika 007
Az még az elment kategória volt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

k8bal
ha õ ezt várja egészségére, úgy se lesz benne! 😉

Mit is keresne benne TPS mód? Szigorúan FPS volt mindig is.

A Raven Shield azért még elég ütõs volt.

grebber
Viszik a gamet az idei Games Convention kiállításra!

k8bal
és reméljük nem lesz akkora igánye mint a Crysis-nek! :c

Pretorian
Ja, a Lockdown tényleg egy kalap xar. De szerintem ez jó lesz, legalábbis az alapján, amit eddig mutattak belõle.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Zsoltika 007
Pedig az legújabb egy kalap kaxi. A Rogue Spear óta döglött a fanchise.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pretorian
Mé', Splinter Cellben is jó volt. Tudom, hogy az más setting, de én a célzásra gondoltam elsõsorban. Meg a falmászásra mondjuk. Az FPS nézetbõl nem nagy élmény. A szûk látókör meg a "hárdkór" gémerek sajátossága, akiknek a jó játék fogalma még mindig a Rainbow Six elsõ részében merül ki, csak sajnálni tudom õket.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?