Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
dehát az arcade majmoknak ez kell! :c
Hogy mész elõre és hentelsz! Pedig én pont ezérti s szerettem a Rainbow Six-eket hogy taktikázol!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Zsoltika 007
Jah nagyon gáz irányba mennek. Próbálják a tömeg ízlésére csinálni. Ezzel pont megölik azt ami ezt a nevet anno naggyá tette. <#shakehead>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

k8bal
TPS mod egy Rainbow Six-be?! PC-n... tényleg! marha jó lesz! :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Pretorian
Megnéztem a videókat az IGN -en , nagyon durva lesz a játék. Remélem a TPS módot nem hagyják ki a PC-s válltozatból sem. Amilyen fos volt a Lockdown (mert az volt), olyan jónak tûnik ez a gém.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Zsoltika 007
Szupi! Már csak a játék hiányzik. <#ravasz1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

k8bal
banner hogy tetszik?

k8bal
kérek házigazda jogot ide! Igaz még nem népszerû de elõbb utóbb jönnek majd a cuccok! meg össze dobok egy FAQ-t, hogy mit lehet tudni a játékról, képek, videók!

Remélem <#crazya>

grebber
Szerintem lesz pc-re is.

Next PC upgrade: 2022

Ja meg PS3 ha jól látom

Itt azt írják hogy a Platform XBOX360 és nincs ott a pc??? <#rinya><#sir>

Zsoltika 007

grebber
4db HD minõségû gameplay múvi

Grafikával nem lesz gond az tuti 😄

tényleg szép de valahogy elég extrém tüzharcokat láthatunk inkább John Woo film mint CT bevetés
még mindig félek

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

grebber
Az ingame videó eléggé fasza!

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Na akkor a Rainbow Six : Vegas lessz PC-re???
Én félve tekintek a jövöbe...

grebber
Na kiváncsian várom mit mutatnak be E3-on!

fluga
hát ha ez így fog kinézni,akkor asszem beruházok valami SOKKAL nagyobbra.

fluga
azért a raven shield messze volt a zseniálistól az elõzõ r6okat figyelembe véve...

hajjátok mikor netre megcsináltam a
Raven Shieldet és csatlakozni akartam cd key-t kért??Ez hogy lehet????Nekem full eredeti a játék és cd-key egy darab nincs benne most mi a baj?
Igazan megmaradhatna az eredeti rainbow six trylogai nem elcseszni ilyen swattos meg háborus beütésekkel pl a Ghost Recon nnek is semmi köze a rainbow sixhez
hajjátok csak a Raven Shieldrõl 1 kérdés hogy a faszba lehet ezzel neten játszani?milyen peccs kell hozzá?Meg cuccok?😊Amugy a rainbow six 4 ez a swattos duma sztem nagyon el lett rontva nem értem miért nem maradt meg a normális kommandós szerelés elvégre nem rohamrendörök hanem kommandosok akik lopakodva lerohannyák az épületet nem?:😄
Tõlem lehet akármilyen szép, akármekkora gépigénnyel, ha nem hozza azt a színvonalat mint a régi R6-ek TAKTIKAI FPS akkor mehet ahová akar

k8bal
newm nagyobb mint az Oblivion-é, szvsz!

Ennek rohadtul nagy gépigénye lesz szerintem.
Nyers
Igen bíztató 1UP preview a fejlesztõkkel a Vegas-ról a Hunters-en. <#hawaii>

My Life for Freedom!

leslieboy
Itt van pár kép! Igaz, hogy konzolosak, de mindenképpen bíztatóak! 😊
Rainbow Six Vegas PS3

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Törölt felhasználó
Ez így van, sajnos.
Röviden: Semmi köze a zseniális Rainbow Six sorozathoz, aminek utolsó példánya a vérprofi Raven Shield volt. A Lockdown egy sima agyatlan FPS. Egyszerûen kiadtak egy gyenge FPS-t a régi sorozat neve alatt.

grebber
Olvasd a topikját!

SLICK
én nem nagyon kísértem fiygelemmel a Lockdown-t szabad tudnom milyen hibák vannak benne?

grebber
Nemcsak az a baja,de ne firtassúk remélem ez már jobb lesz és kész ! <#vigyor0>

k8bal
Remélem..
igaz én még nem próbáltam de haverom azt mondja hogy a csapattársak AI-ja rémísztõ.. "...uninteligenciája..." <#crazya>

grebber
A graffal nem lesz gond az már biztos.De vajon tanulnak a Lockdownból?

k8bal
Az Ubisoft hivatalosan is bejelentette a Rainbow Six: Vegas c. antiterrorista akciójátékát PC-re és következõ generációs konzolokra. A játékot a francia kiadó montreáli stúdiója fejleszti, a történet pedig Las Vegasba, a kaszinófellegvárba kalauzolja a játékosokat, ahol elit egységünkkel néhány pofátlan terroristátkell leszednünk határozott fellépéssel.

A Rainbow Six franchise eddig 13,5 milliós példányban boldogította a játékosokat, melyet tovább szeretnének tupírozni a 2006 õszi RS: Vegas megjelenésével. Íme az elsõ képek és koncepciótervek! - Hardwired.hu

Képek:

Várjuk! 😊