3901
  • bon
    Hiába van 1,5gb ramod ha mondjuk a videókártyát meg ős régi tipus, nem beszélve a procidról.
  • Hellsing47
    bazz...ha van box-od akkor minek kaptad le pc-re is??:DD
  • kill3r21
    hát gyerekek na most ért le a pc-verzio! most kurvára kiábrádultam a pcböl! 1,5gb ram ide oda akad mint a pics@! delete tolom boxon ott fullos és megy :)
  • heliosz007
    az én tré gépemen is elmegyeget, és nagyon teccik, jól összerakott kis game!! csak én a mentést nagyon hiányolom:S kurva idegesítő amikor a mentés után jársz jóval és akkor halsz meg!:S ( nekem most pl. a hülye társaim lőtték szétt véletlen a túszt:S)
  • Thanatos
    engem a rendes multi érdekel nem a coop..., azt énis meg tom oldani haverokkal ha nagyon akarom...

a freairől emg annyit hogy látatlanba mondom neked hogy only fikázás lessz..., ennyi...
  • MrAndree
    Hát nekem meg van egy olyan tippem, hogy a szokásos "hozzáértéssel" fogják megközelíteni a számítógépes témát ahogy általában tévében szokták. Vagy csak a negatívumokat sorolják vagy csupa baromságot mondanak.
    Amúgy nekem nagyon bejön a game és egyáltalán nem szaggat pedig minden maxon van. Kivéve árnyékokat.
  • csoola
    öö én hamachin szivesen próbálnám, ki a coopot, ha érdekel dobj egy privit! JAH ÉS MOST NAGYBETÜVEL: MA ESTE MIDENKI AKI GAMERNEK ÉRZI MAGÁT (AKI NEM AZIS!!!) NÉZZE A FREI DOSSZIÉT, VÉGRE LEHET H NEM CSAK FIKÁZNI FOGNAK!/ez ha reklámnak számit, sajnálom, nem szorakozni akarok, de ezt tudni kell mindenkinek, én lehet h megprobálom odaszögezni szüleimet:D
  • tréj
    ok ez az utolso csak válaszoljatok létszi!!
  • tréj
    mi lehet olyankor a gond amikor el akkarom inditani a átékot egy hiba üzenet jó be az hogy a szükséges nem lehet aktiválni. a következő programot nem lehet végre hajtani (7000). ilyenkor mit tegyek ogy ez a hiba üzenet meg szünjön?
  • k8bal
    !!TRÉJ!!
    Hagyd abba, hazajövök és mit látok?? Veled van tele a topik... Ne flémeld szét a topikot!
  • Thanatos
    amugy látom első a topic a toplistán.... , kár hogy ez is csak a sok szellemi fogyatékosnak köszönhető... :(
  • Thanatos
    "úgy látom vége a házifeladat írásnak, mindenki jön a gép elé :gonosz:"

igen sajnos... :(

a multit meg nehéz ugy kiprobálni hogy se szerver, se nem tudni megye egyáltalán törtel, stb stb... :)
  • ati2002
    Folyamatos TPS nézet nincsen? Nagyon tetszik a karakter animációja (és grafikája), jó lenne ha szabadon lehetne váltani, nemcsak fedezékben és valamin mászva.

Amúgy istenjó játék, nekem nagyon bejön. Tetszik, hogy egyszerü irányítani, a hangok, a grafika s ezáltal a hangulat mind-mind elsőosztályú.
  • Frenzy9
    ááá fogadni mertem volna hogy megkérdezed
    ha 32bites az winfosod akkor azt kell általába 32bites van az embereknek..
  • Jacek
    Valaki nem tudja veletlenul hogy lehet elocsalni a 16:9-es keparanyt? vagy ez is annyira szanalmas mint az EA jatekok? mert igy valami szanalmasan nez ki:)
  • tréj
    már megvan
  • tréj
    és inen meik kell
  • csoola
    nem arrol van szo, nem várja el senki h érts hozá, és én sem vok az a "nagyképü geci tipus h eztse tudtad hejj", de le volt irva az összes dolog a game-röl, nem értem, h miért nem lehet visszaolvasni, haa szántál volna rá 5 percet nem egymást lámáznánk...
  • Frenzy9
    DT4.08
  • EmThor
    úgy látom vége a házifeladat írásnak, mindenki jön a gép elé :gonosz:

ettől függetlenül egy kis gém: nagyon jó, tényleg, nem csak a motor, hanem az egyszerű kezelés (okéoké konzol, de eccerű), meg jó megyünk gyakunk végig a pályákon, néha egy kis túszmentés, de azt is lehet többféleképpen, a multi meg még csak jobb lehet. akinek bejött a swat annak ez is be fog (meg a többi tom clancy game)
  • tréj
    pls mond meg az oldalt
  • priluki
    Na figyelj akkor ide,ha valaki nem tud vagy nem ért valamihez akkor ö már hülye? Te értesz ezekhez a dolgokhoz én máshoz értek,szoval jolesz ha visszavesztek kicsit mert én nem ugy kérdeztelek titeket hogy ,"szeva baszod miitt a gond mond má meg bazzeg" Erre meg egyböl hülye láma akaszd fel magad meg ilyenek.. gondolkozz már el kicsit,nemtom hány éves vagy,én 27 de már 10 éve is volt annyi eszem hogy nem vagyok ösbunko!! csá..
  • Frenzy9
    gugli a barátod...
  • tréj
    csá all honan tudom megszerezni azt a deamon tolls 4.08 ami kell a játékhoz!
  • csoola
    valoszinüleg elromlott, vagy elrontottad
  • csoola
    nem ö a szánelmes te, te nyomorék, ha tudsz olvasni akkor szidjad, addig meg ne gyaökérkedjél, thx
  • csoola
    nem, télleg, szedd le, biztosan menni fog, mennie kell
  • Thanatos
    jaj...
  • Thanatos
    idiota...
  • EmThor
    hát ha még meglenne az előző kártyám... részeletes hibaleírás hülyeség... readme txt esetleg ír valamit. de biztos nem megy sajna, driverfrissítéssel sem ugye, mert ez a chip-ben van gondolom (3 pont nullás villódzó felület effektparádék :D)
  • Hellsing47
    igen tudom hogy nem megy...
    de én a saját szemmel akartam látni xDD
    de mindig amikor betöltené a fömenüt kilép egy olyan hibaüzivel hogy hibát észlelt ezért leállt...
    és csak arra vok kiváncsi hogy ez a normális leállása akinek SM2.0-ja van vagy vmi más hibával kéne kilépnie?? :DDDD
  • Rage47
    mekkora betükkel kell még kiirni a FAQ-t már lol
  • EmThor
    hát azzal el sem indul nem?

ez alatt elvileg nem megy, de ott a F.A.Q. fakk!

ATI RADEON X1600/X1800/X1900+

NVIDIA GeForce 6600GT/6800/7300/7600/7800/7900+

• Hellsing47
    vki megtudná mondani mondani hogy milyen hibával lép ki/vagy nem indul a játék annak akinek csak SM 2.0-t tud a karija?? :)
    thx...

(és Thanatos nem vagyok kiváncsi a bunko kommentjeidre :DDD)
  • priluki
    Szánalmas vagy te kis bohoc :DD mit kell itt irogatni hogy ugorj ki meg kösd föl magad meg ilyenek?! gyere ide látogass meg szeretettel várlak azt majd én fölkötlek valahova te pondro :DDDDD
  • EmThor
    nekem is volt egyszer, restart windows;

amúgy meg mi a phasz, helpdesk? ott a faq, innentől kezdve 500ft/válasz :) na jó nem :D
  • csgj
    sry, én nem lapoztam vissza a végtelenségig, bocsánatodért esedezem! (a frászt!)
  • PENGEinno3d
    Nekem indításkor exe hibát ír ki! De ezelőtt semmi baja se volt...
    PLZ HELP!!
  • Thanatos
    :P
  • EmThor
    duplanick