Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gépigényröl nem tudunk sokat, de a grafja sokkal majjerreb lesz mint az SC-nek, mivel h az UE-nek a legujabb verzoiját használja... jah és ehhez sztem nem kellett volna 50 (!) hsz-t sem elolvasnod, mivel nemrég tisztáztuk az egészet...

k8bal
jajj fiam! kivan rakva banner alá, hogy INFO-k! na ott egyikre ráklikkelsz és olvasgatod híreket (magyarul a HW-n) tehát még cska nagyon angol tudás se szükségeltetik

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

VRSDM
szerintem meg atomra nemjól köszöntél...
szeretem az ujregeket 😉

a grafikus motor nem ugyan az mint a SC😄A-jé, és a gépigénye sem...
ha kiadták volna nem ez lenne itt, hanem kép-vidó-leírás-szerver áradatok

u dont have to listen anybody else but me

CoD23
hali mikor jelenik meg pontosan a game?
vagy már kiadták?
olyan lessz a grafja mint a splinter cell duoble agent-nek meg a gépigénye is nekem atomra teccik

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

<#finom>
/fav
VRSDM
rád van bízva, énmár leirtam a véleményem rola, ha bentlesz örülök ha nemlesz akkor nincs semmi

k8bal
akkor mennyen be a másik banner vagy maradjon ez?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

nekem 1280*1024-nél nagyobbra nem futja 19es monitoron mert nincs értleme számomra 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

VRSDM
akkor téma kivesézve, lesz ami lesz.

/bár nálam 1600x1200-ba még picike is... valszeg emiatt adódnak más nézetek a dologról.

én nem mondtam hogy szabvány meg hasonlok, csak a véleményme irtam le, de akkor igy irom: SZERINTEM túl vastag... 😊 nem csipem ha egész lapot kitakarja a banner, ennyi, ettõl még olyat cisnálsz amilyet akarsz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

VRSDM
bocs hogy off...
de! itt az sg-n mintha lenne szabványbanner? kétlem de ha van akkor az 750x220 (netán 750x180) ez tény...

on!

épp ezaz hogy nem 10 pixelel tul vastag, tulképp a msotani is vastag 😄

VRSDM
tessék levágni az aljából... ott ugyis csak padló van😊
de nemhiszem hogy azon a 20px en sok mulna 😄 lsd bf2banner 😄

tul vastag picit szvsz, de amugy nekem jobban bejön mint a msotani 😊

VRSDM
összedobtam igy nagy várakozásomban egy banner-t...
ha jobban tetszik cseréljétek, ha nem... nem sértõdök meg(:

VRSDM
valóban nem szoktak...
bár nõvérem élettársa magyarország speciális egységeinek gépezetében elég magas pozicióban van, igy az sem lenne több egy "hali xy tudnál hozni egyet?" dolognál...
mellesleg airsoft-oztam már az Õ rendes bevetési sisakjában és egy az egyben ugyan ez...

Adam II
Nem azért mondtam ,hogy használt mert baja lehet csak általában nem szoktak ilyesmit újonnan árulni civileknek.

én ugy tom, a DA még az UE 2.5-öt használta (én ezért is nem értem,m iért az ekkora gépigény...) ez pedig az UE 3-at, ami ugye az "igazi" debüt lesz PC-n (ha a roboblitzet nem vesszük)

VRSDM
szóval sem montam hogy az az, nemtudom milyen azért kérdeztem
mivel ha jól rémlik a vegas az ue3.0-án lesz, emiatt nemlehet olyan gépigénye mint a DA-nak azért kérdeztem hogyha az olyan akkor hasonló gépigény ha nemolyan akkor nemhasonló... 😊

xboxos témát meg zárjuk már le könyörgöm

Törölt felhasználó
Én nem az írtam volna, hogy xboxra kijött? <#wow1>
Egyébként nekem is csak Pc-m van de annak örültem, hogy ha kijön az xboxos változat akkor hamarosan jön ki pc-re is.
pontosan, hihetelten egyesek menyi fazsságot tudnak itt terjeszteni az sg-n :/

ki vitázott? 😊

grebber
Az új Splinter Cell még mindig nem UE3.0-ás és nemtudom honnan szeditek ezt!

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
nem nyitok vitát, veled együtt mindenki tudja hogy hogy xboxrol van szó, majd ha irja bárki is hogy " éljen pc relase" akkor segits... köszi

117 - SC😄A is unreal 3.0ás?

ha hülyeségeket irnak be akkor valszinû nem..., én csak segitek meglátni nekik ha elkerülte a figyelmüket..., már ez is baj? 😊

VRSDM
10ért jól lehuznak egy ABS sisakkal a 44-esen
ebay-en az usából való szálíítással eggyütt meghozzák 5400ért épp a minap néztem, a kevlár sisakot is 33e ért árulják, RABLÁS!!! nekem usa-bol szállíttással együtt, lesz 19400HUF ne nevettesenek már ki...

Thantos - szted õk nem látják? n00b o_O

A Gépigénye ugyan olyan lesz mint a Splinter Cell Double Agentnak??

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

az xboxos verzio...

Törölt felhasználó
XBOX-ra már ki is jött <#taps>
k8bal
én 10ért láttam asszem 44es bázison

VRSDM
igen, használt, ezaz...
/de hát kevlár 😄 mi baja lehet 😄/

Adam II
Gondolom igazi (esetleg használt) sisak.

VRSDM
pont mire kijön a játék, megjön az usa-bol a swat-os sisak-om 😄(airsoft miatt ugye)
majd nyomom abba 😄

k8bal
4,5 gb? hm, az jó! 😊))

VRSDM
hamarosan pc...
"Tom Clancys Rainbow Six Vegas USA XBOX360-NiG 2006-11-22 18:27:09 4.43GB"

nem neked szolt, szal ne is tedd szová, kössz...

VRSDM
még pár érdekesség😊
/nem félreérteni nagyon várom, csak hogy lássuk nem minden fenékig tejfel...

-a helikopter kikerüli a rakétát😄😄😄
-commander megjelöli az otikaikamerával a banditát a terem bal szélén, közbe az átmegy a jobb szélére, és a társak véltlen pont követik a fejükkel, és amint belépnek csak JOBBRA néznek, és arra futnak 😊
-beugrik az ablakon, 2ember meglátja õt, és mind2õt leszedi ... :S

viszont a torkolattüz gyönyörü

/pont mire kijön a játék, megjön az usa-bol a swat os sisakom 😄(airsoftmiatt ugye) majd nyomom a játékot abba <#hehe>

VRSDM
most néztem csak meg a trailer-t, öhm, lesz benne vakon tüzelés? ez tetszik... bár egyéb érdekességek meg nem 😊

pl(választópult, tuloldalán a bandita ezen a felén egy rainbow kucorog valamilyen puskával, erre megfordul180°ot a rainbow közbe rátartja a fegyvert és lelövi 😄 ... azért ilyen nemnagyon van a valóságba 😄

meg hogy a commander testeével félig kinttvan a fedezékbõl, és adja a parancsot hogy menjenek oda a társak, már a parancs kiadása óta fut vele szembe egy bandita, aki nem lõ, a társak és a bandita vagy 1-2 másodpercig futnak egymással szembe mig leszedik egymást :S😄

összegezve a preview és a trailer is érdekes jelenetekben gazdag 😄 sok másodperceg tüzharcok 😊 valóságban kb. 0.1sec aki elõbb ravaszt huz... 😄 nincs ilyen hogy ott van a folyosó végén befutok lövünk párat, aztán meg ujra lövök párat, aztán visszafutok bedobok egy gránátot stb.stb...

sebaj akciódusnak akciódus, heteken belül kiderül...
bizakodok...

VRSDM
had legyen eltévedve oda sem kell figyelni...

fejléc meg jólett, ma reggel azthittem hogy " én bolond, eddig nem vettem észre? " aztán most hogy irtad, leesett hogy uj 😄

ezen mi a nyugi? a srác van eltévedve nem én... 😊

k8bal
elméletileg

Szép lett, tényleg.
Akkor elméletileg a héten, vagy a jövõ héten megjelenik?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

k8bal
Fejléc milyen lett?

k8bal
ho-ho! nyugi, igazad van, de nyugi! 😉

és ki nem fogja leszarni az itteni anyázásodat szerinted?

k8bal
én azért reménykedek, hogy a 6600GT-n fusson! Bár, ha nagyon konzol átültetés lesz akkor nem fogok érte egy pillanatig se aggódni, hogy nemm egy esetleg!

remélem megy mert ha nem akkor anyázunk😄

Adam II
Megjelenhetne már egy demo.

k8bal
igen, nekem is ez volt az egyik elsõ játékom a Prince of Persia mellett (még ugye a 2D-s) 😊