Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
box-ról levonva a következtetést, elõbb jön demo (boxon mp_demo) mint a teljes...
... az utvonal terevezésében meg semmi "bonyolult nem volt" épp az volt benne a reális, elvégre, egy eredeti akció sosem ugy néz ki mint ami a vegas-ban van, nagy kár, remélem nemlesz nagyonárkád...
u dont have to listen anybody else but me
ha már három fõszereplõnk van...<#smile>#smile>
<#violent>#violent>
A demó szerintem majd a teljes után fog kijönni,de remélem tévedek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Demót nem kapunk amúgy?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A videók alapján nekem tetszik a játék. Igaz szerencsejáték függõ vagyok 😊 Nagy poén lenne, ha belehetne állni a rulettasztalhoz 😊))
raven shield, az utolsó még értékelhetõ darab...(manapság is játszom)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
másrészt ha kipróbálsz egy elõzõ darabot, akkor végképp minden váratlanul fog érni, mivel kiszedtek belõle szinte minden rainbow jellemzõt...
/-több squad
-emberek közötti váltás
-nagyobb létszámú squad-ok
-elõre tervezett taktikai elemek
-lassu megtervezett ügyes akciók
mig most:
-egy csapat, összvissz 3fõvel (ez a legröhelyesebb, egy valódi spec.osztag bevetésnél 3-4 szeres túlerõ a MINIMUM nem 3fõ 😄
-nincs elõre megtervezett taktikai vonal
-gyors, pergõs, secpec alatt leszedõs RAMBO féle játékmenet (az elõbbiekben azzal kb. 2percig sem éltél😉
-másrészt részletes felszerelés (ruházat) variáció (az elõdõkben elõre elkészített ruhák alapján váltogathattad még azoknak a különbözõ felszereltségét)
-valós idejû taktikai parancsosztogatás (eddig max csak azt tudtad hogy, menj ide, menj oda, nyisd ki, csukd be semmi több)
ja és kiváncsi leszek hogy töltény téren elszállnak-e a fejlesztõk, ugyanis a videók alapján rendesen szórják a municícót, namármost ha igy tesznek akkor vagy nagyon rövid pályák, vagy nagyon irreálisan sok töltényt cipelünk (valóságban MAX 5-6 tár de az már sok)
DEhát EZ?!?!nagyon komoly.
Lehet lekéne töltenem 1 rainbow játékot,h ne érjenek nagyon váratlanúl a dolgok😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Multiban az a 10pálya mind1k módban elérhetõ lesz?attack & defens mód nagyon komoly lehet.remélem lesz a mp demó is a sigõl után
<#vigyor>#vigyor>
elõre szólok hogy multira lehet készülni ellenünk (vagyunk páran még rs-bõl eléggé összeszova 😉
/mondjuk elõbb egy gépet kéne alávarázsolnom, csak az a baj hogy minden plussz pénzem airsoft-ra költöm, de ha van kedvetek gyertek el egyszer és játszunk ott valami fergetegest... nem reklámozok, mert nemkéne ha érdekel hogy milyen ha a s.w.a.t. harcászatra képzett intruktorok tartják és oktatnak akkor keressetek pm-be, mind szabad játék-felszerelésbérlés-játékszervezés-harci túrák-és a klub, ahol megtanítják amit tudnak 😉
ugyhogy az olvasási gondok tömegesek az sg-n
De az is lehetséges, annyira elfoglalt (iskola+munka+másodállás+3gyerek+feleség+stb)hogy nincs ideje olvasni <#wink>#wink>