3901
  • Kenarf
    Igazad van itt nincs ennek helye. Annyit hozza tennem hogy nem vagyok konzolos latod hogy elsore pc-re akartam a dolgot de megint cserben hogytak semmi sem alapozza azt hogy nem menjen a kartyamon a dolog. Rendesen kene programozni optimizalni a programot mert kepeket trailert vegig nezve messze lemarad a Gears of Wars-hoz kepest mint grafikailag
    mint jatekmenetben nem beszelve hogy a fedezekbe vonulas tiszta koppintas
    TPS-ekbol.
  • Daniel Ryan
    Aki meg mondja ,hogy X360-n így néz ki meg úgy néz ki azis csak azért mondhatja mert más tv-n meg monitoron nézni!!Megnéztem tv-n de géppel és másabb természetesen de nem jobb és ezt máshol is írják ,hogy grafikában nincs külömbség a konzol meg a pc között!!
  • Tomy Lee
    Téma már lezárva"pont"
  • Daniel Ryan
    Nekem A64 3500+ meg 7800GT meg 1gb rammal maxon minden 1024-be 20fps alá nem megy!!Teljesen játszható!!Nem is töltöget!!

Akinek töltöget vagy szaggat az meg vegye lejjebb a grafikát!!Elég jól skálázható a játék szóval van megoldás!

Maga a játék nagyon tetszik!!
  • Tomy Lee
    Majd ha ki lesznek írva a kép valamelyik sarkában az fps számok akkor elhiszem bárkinek is,hogy azzal a grafikkal beállítással játszik amilyen képet belinkel mondjuk 1 kis harc közepén esetleg robbantás mellett.
    Addig nem
  • Kenarf
    Gamestar, trailerek es X360nas-bol vannak mert elorebb van mint pc-s fejlesztes. Nekem mindegy ha gepem keves lesz hozza akkor nem azon jatszok.
  • Tomy Lee
    Én még mindig azt hiszem,hogy azért:)
  • EmThor
    nem érdekel... ram kevés, 2 giga elég neki.

15-20fps, szal még épphogy jáccható!

• Rage47
    én azt hittem azért szaggat, mert vmi zavarja az adást:D
  • scorpeeon
    Jól látom h az mdf file 5 gigás? Ezt most hogy a rákba írjam ki? Jó hogy nem már 4,51giga. qrva annyuk.
  • scorpeeon
    a ram nagyon kevés, a videókari is. 640x480ban talá, minimumon, 3 fps-el :)
  • VRSDM
    akkor azt mondod van esélyem egy dualcore3800+_512ddr2/400_7300SE -vel hogy legalább elmenjen?
  • cuccok
    az arnyékok sokat levesznek tényleg de nagyon király játék attól függetlenül!!!
  • Adam II
    Nos nekem van egy SoundBlasterem de amikor benne volt a gépben megnőtt a kékhalálok száma ,nem tudom mi okozhatja de most megint megpróbálom beletenni.
  • Thanatos
    1440*900ban szaggat? te szegény...
  • Hellsing47
  • EmThor
    [b]1440x900 szaggatott mint disznó, a megoldás a folyamatos játékhoz, minden mehet MAX-ra, de az árnyékokat vegyétek le teljesen és voi la!

• Hellsing47
    lol
    én amugy nem tudtam vele jáccani de nálam is szagattott az ubi logo az elején és nekem is realtek '97 van :D
  • Adam II
    Ezennel megvan a probléma forrása. Detto

• dienesoft
    alap Realtek AC 97-es gagyiság :) semmi extra
  • Adam II
    Kár ,biztos kell lennie megoldásnak. Hangkártyád milyen?
  • Thanatos
    amit meg a konzolosok hangoztatnak tipikus konzolos szemlélet maradjunk ennyiben..., és itt egyiknek sincs helye, szóval kattanjatok már le az offrol pls...
  • bacsi5514

Ha még nem lett volna:

Fontos, hogy a Blindwrite-ot töröljétek a gépről, különben nem indul el... a ku*va

• Gabe18
    Tipikus pc-s szemlélet,aminek végülis itt helye van de a fele sem igaz.
  • repvez
    Valaki már probálta a multi részét?Engedi a serverhez csatlakozást?Vagy helyi hálon esetleg hamachin lehet vele játszani?
  • dienesoft
    ugyanez a bajom sajnos, én se jövök rá...
  • Sly06
    Nagyszerű...köszi..
  • csoola
    bioshock tuti nem elönnyel jelenik meg, ezt nemtom honnan veszed...
  • EmThor
    [b]WIDESCREEN Felbontások Előcsalogatása + van benne 1280x1024 is!!!
  • Thanatos
    és most mrá tényleg be kéne felyezni offot..., ez nem a konzol vs pc topic..., azzal mennyetek a pcs játékoknak leáldozott vagy mi a zistenbe...
  • Thanatos
    irtam is az autos gamekat nem? az emg msá krédés hogy engem ez nem érint..., én inkább irl kiélem kocsikázási égenyeimet oszt jóvan... :)
    halo meg egy szar hiába hypeolják agyon, játszottam a boxos verzsönel meg pc-sel is, konzolost 10 percig birtam, pcset kb fél órát de életre elég votl mindkettőböl..., az meg hogy mi a "legjobb" kurvára relativ, remélem sejted...
  • Kenarf
    Gears of Wars-t ismerd meg megeri(azert furcsa mert mindegyik PC-s ujsag rola ir hogy milyen jo lesz 2008-ban jatszanyi vele ha lesz). Haloval kapcsolatban nem ertek egyet(egyik logjobb univerzum a szamitogepes vilagban, multijaval is szivesebben jatszok mint bugos BFel). Ami autos jatekokat illeti azok messze jobbak konzolon mint PC-n. Nezd egy PGR3 palyat. Nem veletlenul irtam a Forza Motorsportot sem. A jarganyok es a Halo miatt jelentek meg az FPS-ekben. Egyebkent most Halo lenne az egyik legjobb PC-s, FPS he egy idoben jelenne meg az XBOX-as valtozattal.
    Mert nem veletlenul kovetelik a Microsofttol hogy legyen PC-s valtozat.
    Bioshock, Mass Effect egy ev elonnyel jelenik meg X360-ra. FPS-t akarsz latni akar nezd a Kill Zone 3.
  • Adam II
    Huh eddig nagyon jó volt ,végre nem rossz szájízzel játszok egy játékot ,már rég volt ilyen kellemesen csalódtam megérte várni!!!

Viszont az mitől lehet ,hogy a sarokban lévő ablakban amiben a csaj szövegel akad a kép és néha a hang is?
  • alma2
    Ha letoltod a jatekot, ott lesz mellette, ha nem talalnad.
  • Thanatos
    zinternetről...
  • Thanatos
    gars of war-t nem ismerem, halo3 meg kit érdekel mint fps? az elődök is hulladékok voltak erősen... :) multi fps alatt inkább battlefield sorozat, ofp vagy már arma, rvs, talán majd ez a game is, ut2004 és elődei, és hasonlokat értek..., nah ezek azok amik nincsenek konzolra és ha lennének is multiba pc-sek nem véletlen nincsenek a konzolosokkal összeengedve (a technikai gondokon kivül...)
    szal amradjunk abban hogy konzolra a sport, verekedős elmerohamok, kalandjátékok és kb ezzel kifujt ami értelme van arrafele..., najó esetleg ha konzolhoz lehet kapcsolni kormányt akkor autos gamek de ezzel már tényleg vége... :)
  • koschwarz
    ahhha

a gugliba beírva csak olyan találatokat adott, ami nem utalt ilyesmire, honnan lehet letölteni?
  • Thanatos
    azokat énis de nem is azokra céloztam..., hanem pl egy rts megint eséyltelen gamepadal..., vagy pl komolyabb szimet se láttam még konzolra bár lehet csak mert alapból nem érdekel a konzol :D
  • csoola
    én most az AA bekapcsolását keresem, ha megtalálod véletlen akor szolj:D
  • csoola
    tom h OFF de te hjonnan veszed h bioshock az csak x360? az biza nagyonis lesz PC-n... (1ébként szivem szerint ha lehetne én is befektetnék X360-ba, de csóró vok hozzá:()