3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#972 vagy darabold fel vagy vegyél 600-700 ftért olcsó kétrétegű dvd-t. ennyi -
cuccok #971 hát nálam azért ennyire nem néz ki jól:(
de azért az se csúnya!! -
#970 A Game támogatja az x2-es procikat????? -
#969 winrar tömörítés előrebecslés szerint 3.9-4 gigára le tudja tömöríteni a kicsomagolt képfájlt+yasu-t(mintha azon múlna...:D)
most tömörítem, kár, hogy nagyon lassú, de majd szólok ha sikerült (bár lehet megunom és csak holnap kerítek rá sort) -
#968 köhh. Ha csak nem buítják szarrá Pc-n :D (mmint a graw-ot)
Ugyanis a R6Vegast is butították rendesen.
A HWSW forumról 1-2 frankó kép (Frosty-tól)
Ilyen géppel:
Abit AN8 Ultra, AMD Athlon 64 X2 3800+@10*265 (Toledo-512), 2* 1GB Mushkin XP4000, Gainward GF 8800GTX 768MB, Sound Blaster Audigy 2@ZS, Pioneer 16*DVD-rom, Hitachi 250GB SATA2, Enermax NoiseTaker 420W, Samsung Syncmaster 710T(DVI), Logitech MX500, Logitech Internet Navigator, Creative Megaworks 550, Acorp Feel-IV
Azért az fps számok helyenként önmagukért beszélnek :D (még 1 ilyen vassal is) -
#967 na erről beszélek hogy nem mindegy kinek a kezébe kerűl ez az engine amúgy a gow jönni fog pc-re is és ott fog megmutatkozni pc-n hogy mire képes az engine meg még a brother in arms-ban bízok hogy kihasználja az engine erejet:) és tök mindegy hogy box vagy pc ugyanis nem szebb a vegas boxob hiába mondja itt egy két box fan max a hd minőség miatt szebb ugyanúgy a SCDA sem szebb semmivel:) igaz az csak 2.5 -
#966 Na és jó játék ez? -
#965 De az ikszboksz 360 ázze :) Ne hasonlítsuk már a PC-hez. Nameg mint említettem (ahogy az előzőt is) a fejlesztőcsapat sem mind1. :) -
#964 nem azt mondtam, hogy nem szép:) azt mondtam hogy az ue 3.0 ból nem mutat semmit-.- érted? nem használja ki az engine adta lehetőségeket gow-al játszottál? -
#963 Rosszul másoltam le -
#962 biztonsági másolat elvileg ugyanolyannak kellene lenni mint a gyári lemeznek tehát azzal is mennie kellene -
#961 Nagyon örülök neki csak egy kétrétegű dvd nem olcsó. Gyakorlatilag annyiba kerül, mint egy Blu-Ray... És nem ártana kiírni azért... Most daraboljam fel és írjam ki 2-re? Mindennel csak a bonyodalom van :) -
#960 kuss
Ez cak a biztonsági másolat:)))) -
#959 Valaki kipróbálta már x1600pro karival? -
#958 Az hogy semmit nem mutat, az erős túlzás. Max nálad nem mutat semmit belőle. Szerintem gyönyörű az egész. Csak az a kuka idegesít, ahogy kinéz. -
#957 :DDDD lol éppen most akartam felrakni:) akkor kihagyom -
#956 majd frissítenek a Y.A.S.U.-n is :D jah és például ebből tudom hoyg nem eredetid van ^.^ muháháháháháh te kis forumhuszár :D -
#955 FEL NE RAKJÁTOK!!
Utánna nem indul a game. Sajna valamit frissít a védelmen is.
Én most installálom újra :-D -
#954 hát ez szinte semmit sem muat az UE 3.0-bol GOW-ot elég sokat toltam havernál és hát ég és föld:) a gfx -
#953 te bazze nem gondolod ,h rád fogják szabni a game méretét, aki nem fizet érte... lol örülj neki h van. paraszt. -
#952 Most tudtam kipróbálni, egészen szépen ment. 1024, egyedül az árnyél low. Olyan 30 fps körül mehetett, stabilan. Tetszik ez az Unreal Engine 3.0 :) Csak 1-2 dolog nemtom h miért ilyen csúnya. Szinte az egész gyönyörű, erre a kuka hogyan néz ki? Áhhh. Nagyon rosszul. -
#951 Erre senki nem tud semmit?
-
Hellsing47 #950 látom nem szántak meg minket, "SM 2.0-ás" userket :DD -
#949 Hol lehet teljesen kikapcsolni az árnyékokat? Csak very Low van asszem -
#948 Na azoknak akiknek akad a hang Sound Blasterrel is akad. Amúgy első küldetésen nem hiszem ,hogy zavarnák az adást főleg ,hogy a Shun Tzu idézet alatt lévő zene is akad. -
#947 azoakt hova kelett bemásolni?? -
#946 Rainbow Six Vegas v1.01 Patch
- Supports the Xbox 360 controller
- Various rare single player ingame crashes have been fixed
- Better support the use of alt-tab while in game
- Reduced the memory consumption of the game
- Multiplayer difficulty level is now accurate and can be selected accordingly
- Player will now get a kill attributed to his kill list when defender or terrorist dies of damage over time ( incendiary grenade )
- Improved quick search and custom search utility for all game modes
- Improve the chat system to ensure chat box is not always visible
- Enabled changing display resolution of the game
- Corrected some localisation issues to display correct message in correct language for various menus
- Display navigational information correctly while in observer mode
- Corrected some menu interface display error
- Respawning while in chat menu will not cause chat window to overlap the game window -
Tomy Lee #945 Ne máár,rányomtam véletlenül a new game-re és persze a figyelmeztetésre is,hogy elvesznek akkor a checkpointok:(
De látom a fejezetek megmaradtak.Tovább enged story módban ha megcsinálom újból azt a fejezetet amit utoljára toltam??
-
#944 amd 64 3000+ 6600GT 1giga ram -
Kenarf #943 Ha elveszitem egy autoverseny akkor azzal hiaba ervelnek hogy az en kocsim uszni is tud, attol a verseny palyan teny hogy lemaradtam :) -
Gascan #942 milyen geped van? -
#941 beraktam ezt a bin fájlt, és 1280x1024-ben jobban megy, mint tegnap 800x600-ban :D -
Kenarf #940 Jol csinalod:)En megertettem. -
Tomy Lee #939 Jézusom miket csinálok?
Válaszolgatok össze vissza. -
Kenarf #938 Szerinted aki konzol gepet vesz az mind hulye a gephez meg szegeny?.
Szerintem pedig nem. Szerintem nem art ha "PC" melle veszel egy konzolt.
Abban egyet ertek hogy "csak" konzollal foglalkozni na az hulyeseg. -
Tomy Lee #937 Királyság -
Tomy Lee #936 Daniel Ryan nem neked szántam a választ bocsi:) -
Kenarf #935 Tudod en ugyanozt hasznalom a gephez mint szamitegephez csak (19" Monitor/HD-tv) csak en nitva tartom a szemem hogy lassak. Jo jatekot remelem ha lesz hozza patch akkor mar csak DirectX10 VGA-val fog menni a jatek. -
Tomy Lee #934 Akinek nincs pénze vagy nem akar pc-re költeni esetleg nem ért hozzá vagy rádöbbent,hogy nem is értett hozzá az konzolt vesz mert egyszerű.Aki szeret pc-vel foglalkozni fejlesztgetni programozni kicsit saját eszét,tudását növelni esetleg pénzt keresni vele az pc-t vesz!Gondolom tudjátok melyik játékgép és melyik nem.Persze,hogy a játékkép kevesebbe kerül:)) -
#933 remélem így már hihető, nem túl sok, de elég