Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mostmár lassan vmi demo várható lesz nem?<#pardon1>
VRSDM
official

u dont have to listen anybody else but me

jakewyler
Sziasztok
Ez warez vagy hivatalos megjelenés ami kivan írva?

k8bal
hogy aki nem irigy gratulálhasson! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

VRSDM
azért mert nem flémelünk még nincs semmi eljegelve, most irhatnám hogy megvan alá az uj gépem, de minek? ...

el is lett jegelve a game?

nem kell aggodnod, még sztem az enyémen is élvezhetö lesz...

hú basszus............

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

VRSDM
másrészt, mármár egész "olcsón" kaphatsz sm3.0-ást...
atiban x1300-tól felfelé (25e) geforceban meg már a egész 6xxx+ sorozat tudja... (bár még nekem sincs ilyenem, majd karácsonyra😉

jobb ha hozzászoksz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mi már ehhez is shader model 3-as viud. kari kell??? ne má!!!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Én is kiváncsi leszek hogy nálam hogy fog futni, remélem hogy rohanni fog??<#confused><#confused>

én meg ált forditva mivel a minimum a legtöbb helyen azt jelenti hogy ultra lowon el tud indulni a game 0.0001 fps-el és kb ennyi 😊 amit én nem nevezek játszhatónak, tehát nem ide tenném a minimumot 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

VRSDM
mondjuk én pozitiv irányban csalódok többet mint fordítva...

de ez már nagyon off.

pontosan...., de sajnos ez sokszor forditva is igaz...., istenigazábol ált a hivatalos gépigény meg ajánlott gépigény köszönõ viszonyban sincs a valódival... :/

VRSDM
én már épp elégszer futtattam sokkal jobb teljesítménnyel egy játékot mint ott, szóval ...
a lényeg hogy, én már nem hiszek annak.

Gerbill
systemrequirementslab.com
Ha minden igaz itt a hivatalos van fent. Kb ugyan az mint a Splinter Cell DA gépigénye.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Shep
Kiváncsi leszek a gépigényre, pontosabban arra, hogy nállam hogy fog futni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VRSDM
nekem egyelõre mindegy, mivel karácsonyra lesz csak sm3as gépem

"megjelenés - december 14." na végre már nagyon vártam!!!<#taps><#taps><#taps>

én leszarom legalább nem lesz több ökör kérdés...

k8bal
a roppant csinos fejlécet köszönjétek az értetlenkedõknek... :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

soha..., barom...

pedig nem kéne sokat, ezen az oldalon vagy 3x-or van rajta... dec 12

gamerboy91
Mikor jelenik már meg?????

Bocs ha nem olvasok vissza meg türelmetlen vok:S

de kár h még mindig csak várhatunk és várhatunk:S

VRSDM
<#wink>ez tetszett
irigyelve vagytok 360boxotok miatt... vennék hozzá egeret😉
vagy az egész box árából gépetfejlesztenék egybõl nemlenne gond

Szerintem sincs benne rásegités.Realisticon meg végképp nem.Néha ugy körbelövöm a 4-5 méterre álló terroristát (köszönhetöen a kontrolleres irányitásnak+saját nyomoruságom) hogy olyat szándékossan biztos nem tudnék csinálni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ma2ska
Hát ja, sokszor én is véletlen huztam rá, mert amugy elég realisztikus, a késlekedést megbüntetik azonnal, és egy lövéstöl vagy rövid sorozattol kifexel..pedig nem is realisticon játszom...de majd meglátjátok, jön a pc s is türelem...

Ma2ska
Pixelpontosan kell lõni sajna. Ill. nem sajna mert az aimbot féle könnyitéseket nem szeretem..

VRSDM
senki sem mondta hogy hazudsz... azért irtam hogy máker teszter...

Ma2ska
Most a videonak hiszel vagy nekem aki jáccik vele 360 on, biztos hazudok akkor, nincs benn, és opcionálisan se kapcsolható be.

VRSDM
akkor csak véletlen rántja rá neki a fegyver azt a +2cm-t es eltérést a monitoron 😊 3 golyó és egy head 😊 3centis eltérésnél...
mákos 😊

Ma2ska
Nincs benne...

VRSDM
ejj, az uj coop filmbe hogy látszik hogy megy boxon nekik az aimbot... 😊

valszeg elöbb nem, de már egy demot kiadhatnának😞

VRSDM
eddig dec.12 a legujabb

kryst
És mikortól várható ez PC-re?Jó lenne nagyon!😊

VRSDM
talán😉
#264 - hát ha még igy is nehéz lett akkor részemrõl az árkád szintet üti meg...
csak láthatnám már...

Ebben fogsz Rinbow Six-ezni? <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

k8bal
nem számoltam de kb 15 körüli hsz-t kellett törölni... off vége htx

rorr
Kb Én is ezeket tapasztaltam + a játék szerintem nehéz lett... ez azért már közel áll ahhoz a bizonyos nextgenhez😊

VRSDM
énis szemüveges vagyok, és hordható ugyis, (ez kifejezetten harcászati védõszemcsi) csak a kép erelyéig vettem le alóla... kényelmes nem nyomja a szemcsi a szemcsit 😊

engem egy krossz szemcsire emlékeztet, am,i nekem azért nincs mert alapba szemüveges vok, és nemtom h van-e oan amit igy is lehet hordani/1ébként tom h köze sincs hozzá csak ugy megjegyeztem😛/

Törölt felhasználó
Kaptál a sisakhoz egy próbabábut is? <#vigyor>
VRSDM
<#miaz>otthon vagyok a dolgokba

k8bal
Jaha! Értve.

NEM! az a lényeg, a lényeg h szép legyen, és akciódús meg hangulatos

VRSDM
ugye az airsoft-ot tartó rendvédelmis srácnak hivatásból van, és Õ mondta hogy ne olyat vegyek, ugyanis azok gumírozottak, és ha sokáig rajtavan akkor a gumin belül szellõzés ide szellõzés oda folyik az izzadság végig az arcán, tõle kaptam ezt amugy szülinapomra ... szóval direktbe vett ilyet mint olyat, mert ez nem gumis hanem szivacsos és az felszívja az izzadást...

k8bal
Bár egy sima keretnélküli átlátszó védõszemüveggel (ugye amilyet a SWAT-esek is használnak néha) még jobb lenne! 😉