3901
  • RolEnD
    Jó napot!

dienesoft: akkor nem nálam van a hiba. Valószínűleg annak a bizonyos idegennek valami spéci gépe van, hogy négyzetesen emelkednek az fps számok. Vagy nálunk van valami elqrva. :) Na mind1.

Az én fps - eim olyan 18 - 40 között vannak. Szóval átlag 25, ami ugye pont elég. Hozzá teszem majdnem minimumon 1024 - ben.
    De még így is élvezhető, szép, de ami a legfontosabb, az utóbbi idők leghangulatosabb játéka (pc - n). :) Vagy inkább az egyetlen olyan játék, aminek hangulata van. :) Így nálam annyira nem fontos a graf.
  • Dj Xyberpunk
    Kiváncsi vagyok mien lesz 82-es HDTV-n és 5.1-en :-) Remélem hozza, a hozzáfűzött reményeimet.
  • csoola
    én majd azért kiprobálom:D háthamégiscsak:)
  • csoola
    csak annyit mondok h PC konfig amit irtál messze van a használhatótóol, ahhoz is még kell a monitor/HD tv, vmi spéci ház, alaplap, vmi ku**a erös táp, spéci hűtés, meg vmi optikai meghajtó, winchester, bill+egér= ha ezekböl minöségi kell, akkor cak alaplap+táp+hűtés sztem 100 ropi, ha olcsojános vok, ehhez vmi naon spéci képmegjelenitö 100k-200k legalább (szintén olcsoság), plusz a fasza ház meg vmi király egér+bill is 50k... szal kb mégegyszer annyiba kerül, és még a winyóról, meg vmi dvd-vagy blue-ray irorol még szo nem volt...
  • Daniel Ryan
    Na és az a patch hol található honnan lehet letölteni??

CSak kipróbálnám mit jelent vagy mint nem!!
  • Maxtreme
    Jó, akkor peccs kilőve :-)
    Thx az infókat.
  • dienesoft
    Nah igen, igazad van.Egy árva fps-el nem lett több nálam, se...egyet viszont megoldott:Nem akadoznak a videok a játék alatt, tegye föl mindenki a peccset, akinek akadozott!
  • dienesoft
    mindjártmegnézem, a configomon nálam 18fps alá nem esik patch nélkül, megnézem , hogy peccsel mit produkál!
  • Maxtreme
    Én eddig sem tiltottam semmit :)
    Ha meg nem boostol az fps számon, felesleges is felraknom :)
  • CalebJoe
    Hát nem vagyok elájulva tőle egyátalán nem jobb a GRAW-nál.
    Ez a szaggatás meg megint felbaszta az agyam egyátalán nem egy nextgen-es game a grafika sem valami nagy durranás, jobb ha tényleg átnyergel az Ubisoft a konzol piacra.
  • bakvarnyu
    A FAQ-ban megadott gepigeny hazugsag, sokkal kisebb procival is megy.
    Videokari is eleg 128 megas.
  • RolEnD
    Jah, amit még én észre vettem...
    Nekem egy büdös fps - t nem emelt ez a patch, szóval nem tudom miről beszélnek.
    Ha valaki érzékel valami sebesség béli különbséget az sikítson, mert kiváncsi vagyok.
  • RolEnD
    Hi!

Nem kell a patch - hez semmi. :)
    Letöltöd, felrakod, eszközkezelőben letiltod a CD - t, vagyis a másodlagos IDE csatornát az "IDE ATA/ATAPI vezérlők" - ön belül, aztán ahogy eddig is Yasu és game indít.
    Nekem így működik. Remélem nektek is fog.
  • mac83
    kira :D
  • Maxtreme
    Fasza :)
    Akkor már csak a patch-hez kell 1 "patch" :D :D
  • scorpeeon
    Erre még reagálok: azt nem is mondtam h olcsóbb. Sőt, azt is mondtam h nem 2x, hanem 4x annyiba kerül (najó ez kicsit túlzás volt, inkább "csak" 3x), az az 510 ezer úgy jött neked ki, hogy alaplapot, tápot, házat nem is számoltad, azzal együtt lenne az 600k is. De ez a gép abszolút csúcs gép jelenleg, ami tényleg mindent tönkrever, csak annyiban lehetne még növelni h 2x2giga ramot teszel meg több 8800GTX-et SLI.ben, így már persze millió felett is járhatnánk :) Nem mondtam azt, hogy teljesen normális aki most ilyen gépet vesz, (vagy csak nagyon jól megy neki) csak annyit akartam ezzel h már most van jóval jobb gép az 5évre tervezett nextgen konzoloknál. De mostmár tényleg flame stop :)
  • Eisenhower
    OMG OMG OMG
    VERSION 1.0 : playable 14 fps all on high

VERSION 1.01 : FUCKING STABLE 25 fps with all on high , damn this patch added like 10-12 fps more DAMN THATS A PATCH , congratulations UBi the first patch that fixes the performance HURRAY
  • Bladez
    ŐŐŐ nem gond 9800pro rulz tehát jó magyar mondaná uuuuuugyseeeeee fut!!!
  • Hellsing47
    csak hogy vki meg azt is irta már (asszem Maxtreme) hogy a védelmen is javit..
    és mit érsz azzal hogy jobban fut a gém ha el sem birod majd inditani??:DDD
  • Bladez
    Na én írok egy okos gondolatot fórumon azt írják hogy jobban fut a game 1.01 méghozzá sokkal jobban.
  • kill3r21
    akkor lécci irj valami hivatalos infot a konzolos megjelenésröl :D privátban
  • k8bal
    FLÉM STOP! MIÉRT KELL SZÉTOFFOLNI A TOPIKOT? 1000hsz-t nem tudok naponta törölni...
  • VRSDM
    tévedsz
  • kill3r21
    hát nemtudom mert gány minöségüek a videok! de én ugytudom nem lessz konzolra
  • Hellsing47
    nem készitettek ujakat
  • VRSDM
    attol függetlenül fegyverek meg mind a mai felhozatalt ábrázolják...
  • VRSDM
  • mila69en
    hm.. dobnál két egyforma minőségü videót?:) hamár így linkekkel dobálózol az x-es mintha kézi kamerával lenne felvéve:/

amúgy lol lesz jesszuskrájszisz x360-ra?

nah részemről Off befejezve:D
  • Hellsing47
    sztem 2009 (vagy több) mert az egyik csapattag 2009-töl van a Rainbow-nál :D
    legalábbis ezt olvastam a gém hivatalos oldalán :DDD
  • VRSDM
    E L E G E M V A N
  • Attila8805
    De egy ilyen kaliberű gép mennyibe kerül?
    nVIDIA 8800GTX:170-200ezer
    QX6700 Core2Extreme Quad: 260ezer
    2GB DDR2 800MHz RAM: 70ezer
    Ez uszkve 510ezer FT.
    Xbox 360 Premium+Flash:110ezer
    LG - 32LP1R LCD
    HD Ready LCD televízió Méret: 32 colos (82 cm)
    Ára: 369.900 Ft bruttó
    479900 Ft Mindenki döntse el meilyk éri meg jobban.
  • kis kocka
    én még csak most szedem, de reményeim szerint holnap már tolom
  • Maxtreme
    Én meg nem kapkodom el, nem akarom 2 nap alatt kivégezni :D
  • Tomy Lee
    Jah,én is belemerültem ebbe a hülyeségbe,hogy mi jobb minél.
    Nemhogy tolnám a játékot mivel még eléggé az elején vagyok:)
    Léptem is szedni.
  • Rage47
    deritsd ki nekem h melyik évben játszódik
  • Hellsing47
    én beszélnék a játékrol ha tudnék rola mit mondani :D
    de mivel még csak jáccani se tok vele igy marad az OFFolás
  • Rage47
    1értelmü h pc-s video jobb:) de mind2 minösége gagyi, szal...

láttam h irja a dátumot, de vmi 21xx -et láttam mikor odarántottam a fejem a frei dossziéról, szal tuti h vmit félreolvastam:))
  • Maxtreme
    játékról.. :D Csak többszerivel nem a Vegasról :D
  • Bladez
    Érdekes ok fejtés de durván 170+250+100plus egyéb kiegészítők 300 hát jah úgy 7szer több.D
  • EmThor
    örömmel látom hogy a játékról szól a topic... bazze!