Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Supported OS:Windows XP (only)
Processor😛4 3Ghz or AMD equivalent
RAM:1024 Mb
Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible (see supported list*)
Sound Card DirectX 9.0c compatible
DirectX Version DirectX 9.0c
DVD-ROM 4X
Peripherals Supported:
Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc.
Multiplay:
Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Nem az a probléma hogy esetlegesen szar a graf (bár szvsz nem olyan rossz ez)"---azért ezt szerintem gondold át még1x...
egy MadeMan jobb graffal rendelkezik jóformán, azért Ubisoft-ék ennyire nem igénytelenek.
No one can stop Death!
Remek példa erre a Totak overdose amivel most küzdök 😊
Ezt írtad:
-ennél még a CS Source nélküli változata is szebb..
Ott is írtam hogy azt vedd figyelelembe, hogy ez TUTI hogy nem a max graf.
No one can stop Death!
u dont have to listen anybody else but me
Csak sajna 1re fogynak az ilyen fejlesztõk 😞
Vehetnének sokan példát a bugbear-rõl, a Black Element Software-rõl és a starbreez-rõl.. 😞
Vannak normális PCs fejesztõk is, akik nem gondolják úgy, hogy mindenki gépében SLI meg Dualcore és hasonló technológiák dohognak.
9nap és meglátom, nem idegesítem magam, azok után hogy az obliviont vártam hónapokon át, egész nap f5nyomkodtam hogy mikor lesz már az uj countdown movie... és ... érti aki hcgémer
aztán megjött a CE... felteszem, és persze hogy nemmegy, mert sse kell neki, azmeg nemvolt... hát nem elkezdtem sirni? ... de
azóta nem igazán várok annyira gémet... inkább csalódok kellemesen vagy lesz semleges a játék
És mégis minden félelmünk beigazolódott😞
azt irnak és amit akarnak...
én sza*om le, majd szépen, felteszem és megnézem mit is produkál...
Régen az 1ik kedvenc fejlesztõ/kiadó brigádom volt, de amit manapság csinálnak.. Az viccnek is rossz.
Sc4 - otimalizálatlan, bugos.
Ghost recon - Detto.
R6 - Optimalizálatlan, és ki tudja még..
Lassan lesülylednek az ATARI szintjére. Azért észrevehetnék hogy nincs mindenkine félmillája gépre.
Arról vasról amin ez a kép készült, sokan csak álmodnak (én is) és ezen sem megy jól? Naneee..
Ráadásul ez is only sm3-as vgan fog müxeni.
Sajna le sem szarják a PC-seket, nagyon úgy néz ki.
Na de tényleg jó lenne nem képregény stílusban játszani egy ilyen gamet. Amúgy most mi ez a Core 2 õrület Ubiéknál. Attól még ,hogy Core 2-õd van sem tudsz vele tökéletesen játszani ha nincs egy szuperdrága videókártyád. Sõt azon a gépen amin készült a kép még a videokártya sem olyan szar de nem esek hasra a graftól a Double Agentet szebben futtattam közepesen magas beállításokon. Miért nincs árnyék? Ingame videokat milyen gépen csinálták(NASA)?
konzolt meg veszek ha lesz fölös pénzem, meg fps-t konzolon? pfff
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
nem akarják a saját játékukat csunyának mutatni, mig itt se árnyékok...
mondjuk 84 méterre van a csóka?
meg a társamtól, 1m-re van és közben rám néz, és senki sem lõ senkit 😄
ja és honnan az érték hogy, ilyen gépen igy menne
Amúgy nem úgy néz ki mint egy hivatalos screen (nincs agyon photoshopozva). Azért kérdezem.
mind1, nem vita téma... nekem aztán mind1
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Persze akik csak a 2. részre esküsznek azok ezt is gyalázni fogják.<#vigyor1>#vigyor1>
és nem menõzésbõl irtam, n00b