3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1092 olvass már vissza könyörgöm. -
#1091 Valahogy ki lehet a blurt teljesen kapcsolni, mert engem rohadtul idegesít. -
lacaaa2 #1090 Megmondaná valaki miaz a yasu?? lehet hüle vagyok de nem tudom miaz -
Tomy Lee #1089 Ahoz képest,hogy Notebook-omon fut a game szerintem nem rossz!
Képek:
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6 -
#1088 már belefáradtam!:)
Szal valaki löjje fel nekem azt a 2kb file-t!:DDDD
EMThor ! Gyere visssza ne játszál!!!:D -
#1087 szolj ha elfáradtál a rohangálásba :D -
lacaaa2 #1086 Megmondaná valaki miaz a yasu?? lehet hüle vagyok de nem tudom miaz -
#1085 ja, lol -
#1084 Mert az ajtókat bezárták!:(
Szal 2 pont között vergődök. Viszont a bug miatt nem lehet megcsinálni megint a HUB védést... Szal itt rohangálok az üres pályán addig, amíg valaki nem küld egy mentest... -
#1083 egyébként csekkpointos autosave van? és rámenti az előzőre? miért nem mész vissza a még egyel előbbi mentéshez? -
#1082 Kösz!:)
Csak most őszültem meg, hogy elqurtam a mentésement!:P A Bf2 multiba ilyet bezzeg nem lehet csinálni!:DDDDDDDDD -
#1081 segíteni -még- nem tudok, de jól néz ki nálad a játék -
#1080 Mégse lett jó!:(
Privi ment!
thx -
lacaaa2 #1079 hahóóó valaki help -
#1078 EZ AZ!
Köszönöm!!!:D -
lacaaa2 #1077 van valakinek ötlete? -
utána levő pályán vaok
írtam privit -
lacaaa2 #1075 x-warez team-ról de ha letíltom a meghajtókat akkor meg a hibajelentés jelenik meg -
[b]Kérnék egy nagy segítséget! Aki ennek a küldetés közelében van legyen oly kedves és küldje el nekem a mentést. Elég ha idekopizza a Dokumentum könyvtárból ( ubisoft---R6vegas---R6_SaveCHECKPOINT) Ugyanis hülye agyammal visszamentem az előző mentési pontra! Ezáltal hiába csinálom meg újból ezt a küldetést a HUB-ot már nem kell védeni... Szal' nem tudok továbbmenni!:( Hülye BUG!:((((
Előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!! -
#1073 Állítsd már le magad! -
bdani92 #1072 PLZ HELP US!!!!!!!! -
#1071 -
bdani92 #1070 lacaaa2: Honnan szedted le a gémet???? -
lacaaa2 #1069 Nekem is ez a problémám tud valaki segíteni? -
bdani92 #1068 CD/DVD-Rom nem tlálható -
bdani92 #1067 de + csináltam és ugyanolyan **ar lett -
#1066 csak vicc :)
- hát vagy lehúzod manuálisan, vagy vezérlőpult, rendszer, eszközkezelő, megkeresed a cd/dvd-t, duplakatt, letiltás gomb. asszem. -
bdani92 #1065 PLZ help me
-
bdani92 #1064 Mire gondolsz??? Vegyem meg ??? Nem veszem meg mer nem akarok 1 játékra 10-en valahány ezer forintot el*aszni. -
#1063 itt a megoldás! -
bdani92 #1062 Mindíg azt írja ki hogy összeférhetetlenség az emulátorral. H meg letiltom a CD/DVD romot akkor azt írja ki h CD/DVD rom nem található!!!! MIT TEGYEK ?????? PLZ HELP ME!!!! -
bdani92 #1061 Jó tudom kezdő vagyok de valaki PLZ mondja meg h hogy kell letiltani a CD/DVD meghajtómat . PLZ PLZ PLZ. -
#1060 lol és én vagyok a fogyi :D
gamespot link
ott van címlapon :D -
Thanatos #1059 a zinternetről -
Daniel Ryan #1058 Honnan lehet leszedni azt az átkozott patch??
Mondja már meg valaki!! -
Daniel Ryan #1057 Annyira nem fogyatékos te meg okos akarsz lenni de mindegy!!
Szóval húzd le a cd/dvd olvasókat és úgy megy!!
Bejön a win elindítod a Yasu-t és megy is!! -
#1056 fogyi vagyok + visszaolvasni sem tudok...
megoldás nincs nagyon... reinstall max, esetleg emulációkat bekapcsolni... -
bdani92 #1055 Valaki segítsen nekem légyszíves mer leszettem a daemon tools 4.08-at elindítottam azt a YASU-t vagy mi a tököt és így is azt írja ki h rakjam be az eredeti CD-t. Mi a magoldás????? -
#1054 privit küldtem kill3r -
#1053 Hozza! Töbszörösen is :d ;)