Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezekszerint nekem is elmegy majd, egész jól...
u dont have to listen anybody else but me
akkor legalább nekemis elszaggatgat majd 800*600ban<#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Bocsi
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
é még csak mindenhol 11. havit látok...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mármint a Gamestart
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
kivácsni vagy mit mond a tesztmen
de, ha nemfut majd el a gépemen
felgyujtom a bs-t 😉
scanneld be pls. 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
méghogy nem lesz pc-n ^^
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
PC DVD-ROM
£29.99
available : 14/12/2006
elõrendelés
Max attól leszek öngyilok, hogy 2-3 évente találkozok csak megfelelõ játékkal (arról nem is beszélve, hogy az általam istenített COOP mod pedig ritka, mint a fehér holló)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hamarosan meglátjuk
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Valóban nem méltó a sorozat nevéhez.
Viszont 1 akció gamenek bõven elmegy. 1 szimpla lövölde, semmi más 😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Viszont remélem nem folytatja a Lockdown egyre mûanyagabb vonalát a jólfésült és elegáns kommandósokkal meg a pontosan becélozható gránát-hajításokkal, mert akkor ordítani fogok. Az egyik ok, ami miatt a SWAT-nál maradtam az, hogy nem feltétlenül a kaszálásról és a hentelésrõl szólt. Nem egyszer játszunk non-lethal gémet, ahol tilos lelõni az ellent, ehelyett ártalmatlanítani kell a bilincselést megelõzõen.
Akik ezt írják állt core duoval-val tolják.. (de minimum a64 x2-vel)
Nameg a ph-n is biztos celeronanl tesztelték.. Ne nevettesd már ki magad.
1ébként a játék ATikon sokkal jobban teljesít. EA szokás szerint elbaszott valamit.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Aham.. Hát ha te mondod.. Igaz hogy sok ember még 7950GX2-vel is panaszkodik hogy akad a game, igaz hogy 8800GTx-el 50fps-el megy 1024-be szûrõk nélkül, de nem gépigényes. )ph-n olvasd el a tesztet, meg a HWSW forumon 1-2 8800/7900 tulaj kommentjét, ha nekem nem hiszel.)
Cserébe pedig kaptunk 1 UG2 graft. (nem sokkal szebb)
úgy mint a carbont,arról is beszéltek mindent h mekkora nagy a gépigénye aztán szinte mindenkinek ment full grafon...