Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Viszont gondolom az sm3-as dolog igaz.

és még jo is valszeg

VRSDM
mégis igazam volt hogy az irreálisan irreális ... 😊
ezekszerint nekem is elmegy majd, egész jól...

u dont have to listen anybody else but me

92%-ot kapott "pergö, folyamatos action,taktika" például és valszeg a gépigényes duma is fake volt!

frankós.<#eljen>
akkor legalább nekemis elszaggatgat majd 800*600ban<#idiota>
Maxtreme
detto😊
(ha igaz 😊 )

k8bal
ááá hát ez egy csodálatos hír!! 😊) nekem is "tükör simán" fog futni ezek szerint! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
Gs teszt szerint 1024 közepes beállításokon, 6600GT/A64 3000+al 1gb ram társaságában tükör simán futott a game 😊

Sland
Bocsi, élnéztem. Az is 11. havi.

Bocsi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hol???
é még csak mindenhol 11. havit látok...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sland
már le lehet tölteni pár torrent oldalon 😉
mármint a Gamestart

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM
te megveszed a gs-t
kivácsni vagy mit mond a tesztmen
de, ha nemfut majd el a gépemen
felgyujtom a bs-t 😉

scanneld be pls. 😊

tedd azt...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

holnap tuti megveszem a GS-t, kiváncsi vok a tesztre!

jah, de te nem játszhatsz vele, mert megmondtalak anyukámnak

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eisenhower
nem mondod.... csak beirtam meg belinkeltem mielõtt még elkezdenek özönleni az ilyen hsz-ek hogy most akkor lesz-e vagy nem vagy most mivan stb...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

istenem, és mongya vlaki hogy nem csökken folyamatosan az sg iq átlaga...

VRSDM
csak viccelt, emberek<#wow3>

Eisenhower

méghogy nem lesz pc-n ^^

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

PC DVD-ROM

£29.99

available : 14/12/2006

elõrendelés

Öngyilkos nem ettõl leszek, ugyanis - ahogyan azt korábban már írtam némi felháborodást kiváltva - SWAT4 rajongó vagyok, de nem bánnám ha már valami újdonsággal és hasonló minõségû munkával futnék össze.
Max attól leszek öngyilok, hogy 2-3 évente találkozok csak megfelelõ játékkal (arról nem is beszélve, hogy az általam istenített COOP mod pedig ritka, mint a fehér holló)

Törölt felhasználó
Akkor kettõt veszel? <#wow1>
lehet hogy jobb lenne...

Crem
Most néztem, hogy PC-re preorderes 49.9$... Szal' lesz!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ne hülyéskedj ilyenekkel mert még komolyan veszi és öngyilkos lesz 😄DD

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nem, leállitották a projectet, soha sem fog több r6 megjelenni pc,-re és console-ra is a vegas volt az ucso...

most akkor megjelenik PC-re is december 14.-én, vagy sem. Kezdek elveszni a hírhegyek között.

VRSDM
6napon már nem múlik semmi, vagy 8 mind1... (2 info van ugye)
hamarosan meglátjuk

csak jönne már vmi akkor kiprobálnám de igy egyre jobban azt érzem h nem jön össze az ubinak ez se...

Eisenhower
viszont érdekes hogy az osztott képernyõs modban mennyivel ratyibb a graf..... látszik hogy konzol sucks ^.^

Eisenhower
jóleszeeeeeezzzzz ^.^ multiba, de látom single-be elég ratyi még mindíg az AI

Eisenhower
Rainbow Six Vegas Gameplay Movies elvileg uj videok....

uj video 1
uj video 2
uj video 3

373#-bocs csak annyit irok h egyetértek, csak nálam 1280-ba megy ugyanugy ahogy le volt irva... mind1, ezt most várom nagyon, remélem nem esek hasra ugy mint a rayman 4-el, mert akkor csunya dolgokat fogok irni...

k8bal
off-ot, tehát, hogy kinek, hogy fut Carbon inkább hanyagoljuk, optimalizálatlan és játszhatatlan játék szvsz... itt zárjuk le! köszönöm

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
Én most pont azzal játszok 😄
Valóban nem méltó a sorozat nevéhez.
Viszont 1 akció gamenek bõven elmegy. 1 szimpla lövölde, semmi más 😊

Crem
A Raven Shield nagyon ott volt! Ha visszatérnének azzal a stílussal megint, nagy tábora lenne (HSF-C😎 biztos!😊 De a lockdown gyagyás 8-12 éves gyerekeknek való szimuációja lesz , akkor ez is megy a kosárba...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jakewyler
hehe szívás, 1024-be full grafon 50fps-el megy

Alapvetõen SWAT4 rajongó vagyok, nekem ezidáig nem túlságosan jött be a Rainbow-sorozat. Az eddig hallottakból van remény arra, hogy a Vegas jól sikerüljön. Fõleg annak örülök, hogy lesz benne ajtó alatti kamerázgatás, és fegyver-cserebere a hullákkal (ez utóbbi hiányzott a SWAT4-bõl)

Viszont remélem nem folytatja a Lockdown egyre mûanyagabb vonalát a jólfésült és elegáns kommandósokkal meg a pontosan becélozható gránát-hajításokkal, mert akkor ordítani fogok. Az egyik ok, ami miatt a SWAT-nál maradtam az, hogy nem feltétlenül a kaszálásról és a hentelésrõl szólt. Nem egyszer játszunk non-lethal gémet, ahol tilos lelõni az ellent, ehelyett ártalmatlanítani kell a bilincselést megelõzõen.

Maxtreme
Az persze celeron.. Cyrix mindjárt.
Akik ezt írják állt core duoval-val tolják.. (de minimum a64 x2-vel)
Nameg a ph-n is biztos celeronanl tesztelték.. Ne nevettesd már ki magad.

1ébként a játék ATikon sokkal jobban teljesít. EA szokás szerint elbaszott valamit.

annak aki szerintem ezeket mondja lehet hogy van egy 8800GTS/GTX-e mellette meg egy celeron procija, ....nem kell elhinni mindent... a Carbon még nekem is futott simán akadás nélkül full grafon 1024*768 -amit csak lehetett fullra tettem, a motion blurt, - talán csak azt nem tudtam bekapcsolni meg esetleg a shader model nem volt fullon

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

heh, annyi új üzi volt már aszittem kijött 😄

Maxtreme
"aztán szinte mindenkinek ment full grafon."

Aham.. Hát ha te mondod.. Igaz hogy sok ember még 7950GX2-vel is panaszkodik hogy akad a game, igaz hogy 8800GTx-el 50fps-el megy 1024-be szûrõk nélkül, de nem gépigényes. )ph-n olvasd el a tesztet, meg a HWSW forumon 1-2 8800/7900 tulaj kommentjét, ha nekem nem hiszel.)
Cserébe pedig kaptunk 1 UG2 graft. (nem sokkal szebb)

jakewyler
ah,ezt is kitalálta vki...
úgy mint a carbont,arról is beszéltek mindent h mekkora nagy a gépigénye aztán szinte mindenkinek ment full grafon...

Maxtreme
pfff..

jakewyler
milyen képrõl beszéltek ti?<#wow3>

Maxtreme
Ha igaznak bizonyul a kép, akkor szted miért?

jakewyler
jaja,én se szeretem azokat a játétokat amibe kilehet választani a küldetést

jakewyler
x1600pro-m van és azis sm3-as

remélem olyan lezs hogy elõsször csak egy küldetést lehet kiválasztani és majd folyamatosan adja meg a küldetéseket és lesz valami történet?

VRSDM
(virtualis)lan-ba biztos... a többi nemérdekel...

| #348 - atinál x1300tól van sm3, 25e magasságába már kapsz, olyat és meg is éri az árát... azzal már elmegy nálad is

és õszintén? én nem hisze a kép melletti aláírásnak...