Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdeném a vasigénnyel 😄
Ez a legérdekesebb. Hót mind1 mit hova állítok, (med/low/high, akármi) konstans 15-16 fps-el megy :up: :Ð (majd meglesem a 800x600-at)
Képek:
Ez a max graf. Kivétel a shadowst vettem le lowra, meg nincs rajt AA.
A játékmenet eddig (5 perc után) szimpla hentnek tûnik.
Most ami kijött rendes jó verzió?mert nem akarok szart tenni ftpm-re
OFF:akinek kell letölthetõ aláírásomba lévõ linkrõl
65%, Fõleg a bugos grafikára és a pc-re optimizálatlan játékmenetre panaszkodtak.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Másrészt nálam elsõ telepítéskor totálisan szarráfagyasztotta a gépet (már az elején)
Újrapakoltam, utánna meg valami filehiba miatt nem indult..
Mos uninstalláltam, töröltem a mappáját is.
Ismét újrapakolom, ha így sem jó akkor passz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
PC hardware recommended requirements
Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3500 MHz Pentium IV/AMD or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 256MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DVD : 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space : 10.0 GB
* Supported Video Cards at Time of Release
ATI RADEON X1600/X1800/X1900
NVIDIA GeForce 6600GT/6800/7300/7600/7800/7900
Supported OS:Windows XP (only)
Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent
RAM:1024 Mb
Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
DirectX Version: DirectX 9.0
Peripherals Supported:
Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc.
Multiplay:
Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game
Min 1024mb ram. Gratz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
mert mint látom az ubi nagyon ráhajtott az SM3.0 -ra :-/
vki aki már leszedte/szedi SM 2-t tudot karival az irja már be hogy megy-e vagy sem 😊
thnx.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Rossz hír a chellosoknak: EMUDVD9 😊
A w*n*doo-ról már lehet tölteni! Holnap beszámolok!
ha te azt tudnád...^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
,,Banano007<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
u dont have to listen anybody else but me
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
megszívták a korán fekvõk 😊
Ahogy látom itt azért vannak elvárások,fõleg az elõdök nyomán,hát nem tudom azoknak hogy fog megfelelni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A legjobb az volt mikor kihozták hogy a 9600XT sokkal gyorsabb VGA mint a sima 6600..
De a játéktesztek sem különbek. Elég cska megnézni a carbont.