3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1134 Már végigvittem és nagyon jó. -
#1133 dettó ugyanezzel szopunk mi is , a patchet úgynézki egyelőre tilos felrakni. Már leszedtem és úgyse megy. -
GazCamp3r #1132 Vki segítsen. Visszaolvasván sem találtam, hogyha hibát ír ki, miután felrakta a G*ci 1.1-es patcht, akkor mit kell csinálni? azt írja, hogy rakjam be az eredeti lemezt, ha YASU fut. Ha nem, akkor meg összeférhetetlenség támadt egy emuláló szoftverrel.
:S
vki segítsen -
Hellsing47 #1131 szép az igy is :)
csak sztem az elsö kép naon gáz :D
azon lehet hogy ronda :D -
#1130 Hány pálya van? -
#1129 nekem is , mostmár patch nélkül is , jöhetne már crack -
#1128 Ilyen csúnyán lebutítva a grafikát legalább jobban megy? -
#1127 most meg sorozatosan exe hibája van:S -
#1126 hm... érdekes:DDDDD nekem azzal nem sikerűlt -
Daniel Ryan #1125 Küld már el a mentésed mert a terrorista hubosnál én is beszoptam azzal ,hogy visszamentem és elmentette utánna meg nem lehet megcsinálni! -
csoola #1123 ne, ne vedd meg, ne vegyél gépet, és akkor nem is kell, akkor ez oan, mint ha megkérdeznéd: és az j BMW-nek h lehet kikapcsolni a riasztoját? mi, hogy vegyek egyet? na nehogymár... /vagy legalább ne nyilvánitsd igy a véleményed, legalábbis nemtom zavart e még vkit, engem spec igen, bár egyet értek veled abban, hogy magyarországi viszonylatban, nem igazán érik meg az árukat a a játékok...(nem mindig, söt elég sokszor nem...)/ -
#1122 na, sikerült, viszont csak yasuval :D -
#1121 Ja csak valaki azt irta megoldja a szaggatós videoproblemat azert akartam de mostmá mindegy. -
#1120 Sajnos már nagyon a vége felé járok :(
Shep bosi. Rosszra válaszoltam :) Erre akartam: #1093
-
#1119 felesleges leszedni mivel elindúl csak néha nem akar:DDDD -
#1118 Nekem is ugyanez van , hiába tiltom le a DVD irot nem indul el. Nekem is kiirja hogy exe hiba leallt a program.Inkabb mar szedem is le ezt a patcht. -
SzlobiG #1117 Lehet azért mert kivan kapcsolva a lapozó file? -
SzlobiG #1116 Hali! Nekem is memória hibát ír ki mielőtt betöltené a pályát.:( -
#1115 nem valami memóra hivatkozást?:) mert nálam is volt valami bibi azt próbálgattam és egyszer csak elibndúlt -
#1114 most meg exe hibát ir ki a game xD -
#1113 mind a hármat nem tiltsd le:D a daemon marad:) -
#1112 FAQ -
Thanatos #1111 idiota barom..., probálj visszaolvasni... -
kis kocka #1110 ati 9800 alatt el sem indul a game?????????????????????????????? -
#1109 szal a DVD/CD meghajtókon belül a dvd meghajtómat. nekem ott 3 meghajtó van. 1 író, egy olvasó meg egy nemtom micsoda, biztos a Dtools rakta oda. letiltottam mind3-at, semmi. csak nálam xarakodik 1.1 pecs után? -
#1107 a cd/dvd meghajtót nálam is úgy műkszik a peccs után yasuval viszont nem
szerk: ne ott nézd hanem a dvd/cd-rom-meghajtóknál és ott tiltsd le az optokai meghajtód -
Daniel Ryan #1106 Küld már el nekem is mert én is ugyan ezzel a problemmel küszködöm!!
előre is köszi!! -
#1105 le tudnád nekem irni h mit tiltsak le, mert én csak ezeket találom az IDE ATA/ATAPI vezérlőknél :S
nvidia nforce4 ADMA Controller
nvidia nforce4 Parallel ATA Controller -
kis kocka #1104 hahóóóóóóóóóóóóóó
azért ennyire ne segítsen senki -
#1103 Persze, rátoltam -10 fps volt az eredmény 4x mellett. -
kis kocka #1102 hello lenne egy kérdésem.
elindítom a gammát bejön minden aztána loading felirat és csak tölt, aztán egyszer kilép.
valaki tudna segíteni mi lehet a problem -
#1101 küldtem most 2 file-t :D
AA-t rá merte tolni vki? :D -
#1100 Ja most látom, hogy vlaószinűleg lacának akartad küldeni, mert az ő hozzászólásához mondjuk paaszol. -
#1099 Mondjuk, ha te is csak a jatek letoltese utan, illetve legalabb az nfo elolvasasa utan tetted volna fel a kerdeseidet, akkor maris meg jobb lett volna nekunk, nyalokas bacsi :)
-
#1098 Nem teljesen értem, hogy vág ez a válasz az én kérdésemhez. -
#1097 Y.A.S.U (Yet Another SecuROM Utility) -
#1096 Kínai kaja. Olyan mint a szusi. -
#1095 lacaaa2 b+, hihetelen vagy, mint egy 5 éves gyerek, aki folyamatosan nyaggatja a közértben az anyját, hogy "vegyénekemnyalókát!"
mi lenne ha türelmesen várnál, valaki csak segíteni fog, ha meg nem, az valszeg azért lesz, mert nem tudja senki.
mellesleg a yasu egy program ami a securomot (vagy a starforce-t? ) semlegesíti, és megtalálható a zinterneten (by thanatos) -
#1094 Azzal lehet elindítani, FAQ, ha máshogy nem megy, de szerintem ezek után jobb ha nem kérdezed ezt mégegyszer mert rádküldik a sárga háromszöget felkiáltójellel. -
lacaaa2 #1093 tényleg mondja már meg valaki miaz a yasu légyszi