3901
  • constantin
    Már végigvittem és nagyon jó.
  • bakvarnyu
    dettó ugyanezzel szopunk mi is , a patchet úgynézki egyelőre tilos felrakni. Már leszedtem és úgyse megy.
  • GazCamp3r
    Vki segítsen. Visszaolvasván sem találtam, hogyha hibát ír ki, miután felrakta a G*ci 1.1-es patcht, akkor mit kell csinálni? azt írja, hogy rakjam be az eredeti lemezt, ha YASU fut. Ha nem, akkor meg összeférhetetlenség támadt egy emuláló szoftverrel.
    :S

vki segítsen
  • Hellsing47
    szép az igy is :)
    csak sztem az elsö kép naon gáz :D
    azon lehet hogy ronda :D
  • Shep
    Hány pálya van?
  • bakvarnyu
    nekem is , mostmár patch nélkül is , jöhetne már crack
  • ati2002
    Ilyen csúnyán lebutítva a grafikát legalább jobban megy?
  • Rage47
    most meg sorozatosan exe hibája van:S
  • mila69en
    hm... érdekes:DDDDD nekem azzal nem sikerűlt
  • Daniel Ryan
    Küld már el a mentésed mert a terrorista hubosnál én is beszoptam azzal ,hogy visszamentem és elmentette utánna meg nem lehet megcsinálni!
  • csoola
    ne, ne vedd meg, ne vegyél gépet, és akkor nem is kell, akkor ez oan, mint ha megkérdeznéd: és az j BMW-nek h lehet kikapcsolni a riasztoját? mi, hogy vegyek egyet? na nehogymár... /vagy legalább ne nyilvánitsd igy a véleményed, legalábbis nemtom zavart e még vkit, engem spec igen, bár egyet értek veled abban, hogy magyarországi viszonylatban, nem igazán érik meg az árukat a a játékok...(nem mindig, söt elég sokszor nem...)/
  • Rage47
    na, sikerült, viszont csak yasuval :D
  • bakvarnyu
    Ja csak valaki azt irta megoldja a szaggatós videoproblemat azert akartam de mostmá mindegy.
  • Maxtreme
    Sajnos már nagyon a vége felé járok :(

Shep bosi. Rosszra válaszoltam :) Erre akartam: #1093
  • mila69en
    felesleges leszedni mivel elindúl csak néha nem akar:DDDD
  • bakvarnyu
    Nekem is ugyanez van , hiába tiltom le a DVD irot nem indul el. Nekem is kiirja hogy exe hiba leallt a program.Inkabb mar szedem is le ezt a patcht.
  • SzlobiG
    Lehet azért mert kivan kapcsolva a lapozó file?
  • SzlobiG
    Hali! Nekem is memória hibát ír ki mielőtt betöltené a pályát.:(
  • mila69en
    nem valami memóra hivatkozást?:) mert nálam is volt valami bibi azt próbálgattam és egyszer csak elibndúlt
  • Rage47
    most meg exe hibát ir ki a game xD
  • mila69en
    mind a hármat nem tiltsd le:D a daemon marad:)
  • Rage47
    FAQ
  • Thanatos
    idiota barom..., probálj visszaolvasni...
  • kis kocka
    ati 9800 alatt el sem indul a game??????????????????????????????
  • Rage47
    szal a DVD/CD meghajtókon belül a dvd meghajtómat. nekem ott 3 meghajtó van. 1 író, egy olvasó meg egy nemtom micsoda, biztos a Dtools rakta oda. letiltottam mind3-at, semmi. csak nálam xarakodik 1.1 pecs után?
  • mila69en
    a cd/dvd meghajtót nálam is úgy műkszik a peccs után yasuval viszont nem

szerk: ne ott nézd hanem a dvd/cd-rom-meghajtóknál és ott tiltsd le az optokai meghajtód
  • Daniel Ryan
    Küld már el nekem is mert én is ugyan ezzel a problemmel küszködöm!!
    előre is köszi!!
  • Rage47
    le tudnád nekem irni h mit tiltsak le, mert én csak ezeket találom az IDE ATA/ATAPI vezérlőknél :S
    nvidia nforce4 ADMA Controller
    nvidia nforce4 Parallel ATA Controller
  • kis kocka
    hahóóóóóóóóóóóóóó
    azért ennyire ne segítsen senki
  • Shep
    Persze, rátoltam -10 fps volt az eredmény 4x mellett.
  • kis kocka
    hello lenne egy kérdésem.
    elindítom a gammát bejön minden aztána loading felirat és csak tölt, aztán egyszer kilép.
    valaki tudna segíteni mi lehet a problem
  • EmThor
    küldtem most 2 file-t :D

AA-t rá merte tolni vki? :D
  • Shep
    Ja most látom, hogy vlaószinűleg lacának akartad küldeni, mert az ő hozzászólásához mondjuk paaszol.
  • alma2
    Mondjuk, ha te is csak a jatek letoltese utan, illetve legalabb az nfo elolvasasa utan tetted volna fel a kerdeseidet, akkor maris meg jobb lett volna nekunk, nyalokas bacsi :)
  • Shep
    Nem teljesen értem, hogy vág ez a válasz az én kérdésemhez.
  • Eisenhower
    Y.A.S.U (Yet Another SecuROM Utility)
  • Maxtreme
    Kínai kaja. Olyan mint a szusi.
  • koschwarz
    lacaaa2 b+, hihetelen vagy, mint egy 5 éves gyerek, aki folyamatosan nyaggatja a közértben az anyját, hogy "vegyénekemnyalókát!"

mi lenne ha türelmesen várnál, valaki csak segíteni fog, ha meg nem, az valszeg azért lesz, mert nem tudja senki.

mellesleg a yasu egy program ami a securomot (vagy a starforce-t? ) semlegesíti, és megtalálható a zinterneten (by thanatos)
  • Shep
    Azzal lehet elindítani, FAQ, ha máshogy nem megy, de szerintem ezek után jobb ha nem kérdezed ezt mégegyszer mert rádküldik a sárga háromszöget felkiáltójellel.
  • lacaaa2
    tényleg mondja már meg valaki miaz a yasu légyszi