Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
mindenképp megér egy próbát!
/amd3,8+dualcore_512ddr/400_gef7300se tavasszal uj vidkari, addig kibírom 😊
u dont have to listen anybody else but me
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN: s3ctorHU
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount with Daemon Tools (latest version)
3. Install Game
4. Run YASU tool incl. with this rls.
5. Play
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2.még nem jöttél rá,hogy minden kölcsön hatásban van?szted a játékfejlesztõk a középkategórisá gépekre fejlesztenek?nem inkább az épen aktuális-ha nem is high end-csúcs gépekre?max optimalizálják kissebb tudású gépekhez is,szal mielõtt butaságot beszélsz gondolkodj,majd meglátjuk mit ér fél év múlva a géped
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
1ébként csak én nem látom az 1. fájlon kkivül a többit wanadoon?
szopják ki a vga/proci gyártók
😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Érdekességképp: szerk: ~100mb-al tesz fel nagyobbat mint a lockdown :Ð
Az a durva hogy nem oylan hûde sokkal szebb (a fényeken kívül) mint a lockdown (szerintem)
Jó, persze szeb, de a vasigényhez képest kicsit jobb gfx-re számítottam.
Összhasonlításképp itt 1 saját gyártmányú Lc-s kép is:
Amúgy én szeressem az ilyen stílusú akciógameket is, szal sztem jól el leszek vele (már ha képes lesz normális fps számokat produkálni 😄)
Úgy vagyok vele mint a lockdown-al. Nem azt kell nézni hogy milyen volt az elõd, 1 sima arcade lövöldének teljesen jó volt az is.
(persze mondom. Ezzel még nem sokat játszottam. Lehet késõbb más lesz.)
Összeségében meg nem estem hasra a graftól. Az összhatás nem rossz, de pl a textúrák minõsége elég szar.
A vasigény meg nc..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"