Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz maga a gameplay k*rva jó. Nekem tetszik. Bár a régi R6 rajongóknak nem fog bejönni.
800x600-ba maxon 2xAA-val tûrhetõen megy. 1024-be már sajna elég gázos.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ugyhogy hajrá
u dont have to listen anybody else but me
vagy már kiadták?
valaki lécci informáljon engem
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
coopba is vegig lehet vinni storyt akar negyen is.
hangulat 10/10 mar el is felejtettem hogy nem lyukad ki a kocsi kerek, bar azert darabokra esik ha kelloen neki esunk.Bar ezt a konnyiteses kikukucskalast nem tettem volna bele, hianyzik a lean is de ez van.
A vasigenyt meg lehet szidni, egy reszben jogos persze, de ha onnan nezzuk, hogy egy 3200+ 7800 gt parositas szerintem mar legalabb ket eve ha nem tobb meg lehet venni, akkor mar illik kihasznalni, es nem a vegtelensegig visszafele skalazni es butitani a dolgokat.
szerintem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Intel Core 2 Duo
1024mb ram
Nvidia 7600 GT.
A választ elöre is köszönöm.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ALien
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
1ébként olyan pletykák is terjengenek külföldi forumokon, hogy az UBI ki akar szállni a pc-s üztletágból.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Úgyhogy nem minden esetben igaz az állításod,de azért egyet értek veled!
mellesleg fel lehetne már végre fogni hogy ubinál NEM a játékélmény a lényeg..., egy kaptafa az ea-val, aki élvezni is akarja gamekat az ne az ea meg az ubi házatáján ekresse azt...
klasszisokal szebb
nem grafikai buzi warezhörcsög vagyok, de most csak arra figyelünk, ugyanis ha egyszerüen élvezhetetlenül lassu egy ÁTLAGOS gépen akkor az a játék a saját sírját ásta fejlesztés közben
nemis akkora szép és igy tovább... nézze meg EZT... és utána szóljon be
#519 - errõl van szó... elsõ próbálkozások a motorral és várható kudarcok
Ezek is megvették a drága engine-t de használni azt nemtudják.
Next PC upgrade: 2022
na meglestem, minden maxon, 30fps 7800gt-vel, épphogy jétszható ,viszont a grafika abszolut nem egy nagy szám, sõt, nekem személy szerint nem is teccik.
na,megyek vissza bf2142zni.. 😄
Ennyit a vasigényrõl. (NEM, NEM CELERON CPU-JA VAN MELETTE)
1 hónappal ezelõtt még én sem tartottam semmire a konzolokat,de megnéztem pár videót,utána jártam technikai infóknak,kinyitottam a buxát,megnéztem mennyi van benne,mennyi kerülhet bele az elkövetkezendõ évben és hát arra jutottam bye-bye pc fejlesztés-már 4-5x megtettem többet nem rakok a vas kereskedelem zsebébe
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
demo van?