3901
  • macskássy
    hi! ezel menne: P4 1.5 radon 9200se.? A Medal Honour meggy vele olyan a graffja ennek is. Kik ellen kell ebbe lőni?
  • gericooper
    Crem: létszi segits ,, mer tényleg nem boldogulok, it az msn címem: [email protected]
  • EmThor
    hát rakd be, mi tart vissza? :P
  • gericooper
    ok
  • Crem
    A DT-t mindenhonnan ki kell törölni, mivel beeszi magát a rendszerbe...

A továbbiakban pedig ahogy le van írva az NFO-ban...
  • gericooper
  • gericooper
    most meg az eredeti lemezt kéri, mit tegyek?
  • gericooper
    törölni
  • gericooper
    de ha ezt felrakom akkor a DT le k
  • Crem

Latest version of Alcohol 1.9.6.4719

Én nekem szerencsére nem kellett semmit sz@rakodni... A Démon-t elég sok program nem szereti. az alkohollal minden megy simán!:) Max. annyi, hogy minden egyes indításnál le kell futtatni a YASU-t...

Ui: Valaki kérdezte régebben mi(ki) az a Yasu.
    Válasz: egy fiatal tehetséges japán gitáros!:
  • gericooper
    kéne crack
  • gericooper
    hátt bazz nem megy
  • Sly06
  • gericooper
    hova kell beirni az x-et??
  • Sly06
    nekem sem indul pedig beírtam a virtual device után az x-et,elinditom az YASU-t és neki mégis eredeti lemez kell ...valakinek van valami 5lete?
  • gericooper
    Szevasztok!!!!!!!
    nem akar elindulni a game, és ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.! ez mit jelent, létszi segítsetek.. köszi
  • Sly06
    Hát ja engem egyenlőre az érdekelne hogy pc-n hogyan fut :)
  • koschwarz
    most őszintén, ki a faszt érdekel itt, hogy hogyan fut a konzolokon?

rohadt unalmas ez a téma
  • mila69en
  • Maxtreme
    Újabb képáradat tőlem :D
    Sajna az uccsó map :(

• Crem
    Multit nem néztem, mert valami elvetemült programozó beletett egy cd kulcs "emlékeztetőt"...
    Megveszem, ha a régi csapatból legalább 4 embernek meglesz...:))

UI: Emthor!
  • mila69en
    persze mert itt mindenki csak azt nézi hogy X360 az 3 db 3.2 ghz-s proci.... meg rx500 hibrid kártya....és akkor hűha pc már van 4 magos proci is szal akkor van jobb vas viszont azt nem veszik figyelembe hogy teljesen más arhitecturára épül és pc-n hatalmas erőforrás pazarlás van:/ a játékokkat eggyetlen egy hardware-re kell csak optimalizálni ezáltal igen csak komolyabb teljesítményt érnek el szvsz még nem jött egy olyan játéksem ami kihasználná az X képességeit vagy akár a ps3 képességeit majd talán 2év múlva
  • mila69en
    "nem véletlenül tették bele a 1.01 javításba az xbox 360 kontroller támogatást....:)"---> ezt tesem gondolod komolyan:)

amúgy igen szebb a hd minőség miatt:) meg a hdr és 4x-es simítás egyszerre való megjelenítése miatt:) viszont nem mindenkinek van hdtv-je akinek van boxa..... szal nem hiszem el:) igaz hogy nekem nem figyel itt X-en de havernak igen, ő meg itt van a szomszeédba pontosan velem szembe:) szal elég sokat toltam rajta X-en
  • Dj Xyberpunk
    sorry az offért, de sztem 1 év múlva kb 5x szebb gamékkal nyomunk pc-n dx10es platformon, mint xbox360on... A Boxban azt hiszem g70 van, úgyhogy a fene tudja, de én maradok a fejleszthető (bár drága) pc-nél.
  • Gorbesz
    Nekem elindul, de a loading kepernyonel megfagy :((

erre tud vki ?
  • rorr
    hidd el ,hogy szebb !!!
    Nekem mindkét verzió itt figyel az Xbox360-on jóval tetszetősebb és még irányíthatóbb is mint pc-n nem véletlenül tették bele a 1.01 javításba az xbox 360 kontroller támogatást....:)
  • rorr
    majd ha fagy......
    Éppen most olvastam utánna a Ps3 vasa megfelel egy 24 ghz gép erejének az xbox 360 sem panaszkodhat a maga 18 ghz-nek megfelelő erejével aztán még ott van a fix hardver a speciális videókártyák és a többi.... hiába van kevesebb ram a konzolokban!Játékra vannak fejlesztve és kész!!!

persze ezek a ghz-ek hozzávetőlegesek ezeket okos programozással,kiismert hardverrel lehet kb felbecsülni úgyhogy 3-4 év előnyük vanb a konzoloknak!!!
  • Sly06
    mindent a leírtak szerint csináltam , mégsem indul..
    eredeti lemezt kér :((
  • xido
    érthetetlen...
  • Sly06
    én kipróbálnám már de nem indul :(
    Most tettem fel a vegast, de csak holnap próbálom ki milyen.
    Crem, multit néztétek, próbáltátok már?

Ja, lehet hogy menni fog Amigán mert most bővitettem egy megásra :)
  • MrAndree
    Nem tudom. Próbáld meg elindítani rajta. Ha sikerül akkor sok pénzt kereshetsz vele. :)
  • Thanatos
    picit, de ha bekened mogyorovajal az oldalát akkor jobban fog csuszni :)
    Szerinted Amiga 500-on szaggatni fog?
  • MrAndree
    Én például kifejezetten élvezem amikor jön valami IQ harcos és megkérdi hogy a commodore 64esén miért nem indul el. :)
  • Thanatos
    pl multiszerver még midnig nem szerveződött belőle? :D
  • Thanatos
    akit a game is érdekel nem csak az alább emlitet iqfighterkedések :)
  • MrAndree
    De akkor ide ki írna? :)
  • Thanatos
    de, kéne :D
  • minimize
    mire letöltöttem volna(csúnya rossz módon, de reális!!!), inkább megrendeltem magamnak karácsonyra.
    köszönje a ubisoft a chello-féle korlátnak...demó meg sehol.