3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1214 hi! ezel menne: P4 1.5 radon 9200se.? A Medal Honour meggy vele olyan a graffja ennek is. Kik ellen kell ebbe lőni? -
gericooper #1213 Crem: létszi segits ,, mer tényleg nem boldogulok, it az msn címem: [email protected] -
#1212 hát rakd be, mi tart vissza? :P -
gericooper #1211 ok -
#1210 A DT-t mindenhonnan ki kell törölni, mivel beeszi magát a rendszerbe...
A továbbiakban pedig ahogy le van írva az NFO-ban... -
gericooper #1209 -
gericooper #1208 most meg az eredeti lemezt kéri, mit tegyek? -
gericooper #1207 törölni -
gericooper #1206 de ha ezt felrakom akkor a DT le k -
Latest version of Alcohol 1.9.6.4719
Én nekem szerencsére nem kellett semmit sz@rakodni... A Démon-t elég sok program nem szereti. az alkohollal minden megy simán!:) Max. annyi, hogy minden egyes indításnál le kell futtatni a YASU-t...
Ui: Valaki kérdezte régebben mi(ki) az a Yasu.
Válasz: egy fiatal tehetséges japán gitáros!: -
gericooper #1204 kéne crack -
gericooper #1203 hátt bazz nem megy
-
#1202 #867 -
gericooper #1201 hova kell beirni az x-et??
-
#1200 nekem sem indul pedig beírtam a virtual device után az x-et,elinditom az YASU-t és neki mégis eredeti lemez kell ...valakinek van valami 5lete? -
gericooper #1199 Szevasztok!!!!!!!
nem akar elindulni a game, és ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.! ez mit jelent, létszi segítsetek.. köszi -
#1198 Hát ja engem egyenlőre az érdekelne hogy pc-n hogyan fut :) -
#1197 most őszintén, ki a faszt érdekel itt, hogy hogyan fut a konzolokon?
rohadt unalmas ez a téma -
#1196 -
#1195 Újabb képáradat tőlem :D
Sajna az uccsó map :(
-
#1194 Multit nem néztem, mert valami elvetemült programozó beletett egy cd kulcs "emlékeztetőt"...
Megveszem, ha a régi csapatból legalább 4 embernek meglesz...:))
UI: Emthor! -
#1193 persze mert itt mindenki csak azt nézi hogy X360 az 3 db 3.2 ghz-s proci.... meg rx500 hibrid kártya....és akkor hűha pc már van 4 magos proci is szal akkor van jobb vas viszont azt nem veszik figyelembe hogy teljesen más arhitecturára épül és pc-n hatalmas erőforrás pazarlás van:/ a játékokkat eggyetlen egy hardware-re kell csak optimalizálni ezáltal igen csak komolyabb teljesítményt érnek el szvsz még nem jött egy olyan játéksem ami kihasználná az X képességeit vagy akár a ps3 képességeit majd talán 2év múlva -
#1192 "nem véletlenül tették bele a 1.01 javításba az xbox 360 kontroller támogatást....:)"---> ezt tesem gondolod komolyan:)
amúgy igen szebb a hd minőség miatt:) meg a hdr és 4x-es simítás egyszerre való megjelenítése miatt:) viszont nem mindenkinek van hdtv-je akinek van boxa..... szal nem hiszem el:) igaz hogy nekem nem figyel itt X-en de havernak igen, ő meg itt van a szomszeédba pontosan velem szembe:) szal elég sokat toltam rajta X-en -
#1191 sorry az offért, de sztem 1 év múlva kb 5x szebb gamékkal nyomunk pc-n dx10es platformon, mint xbox360on... A Boxban azt hiszem g70 van, úgyhogy a fene tudja, de én maradok a fejleszthető (bár drága) pc-nél. -
#1190 Nekem elindul, de a loading kepernyonel megfagy :((
erre tud vki ? -
#1189 hidd el ,hogy szebb !!!
Nekem mindkét verzió itt figyel az Xbox360-on jóval tetszetősebb és még irányíthatóbb is mint pc-n nem véletlenül tették bele a 1.01 javításba az xbox 360 kontroller támogatást....:) -
#1188 majd ha fagy......
Éppen most olvastam utánna a Ps3 vasa megfelel egy 24 ghz gép erejének az xbox 360 sem panaszkodhat a maga 18 ghz-nek megfelelő erejével aztán még ott van a fix hardver a speciális videókártyák és a többi.... hiába van kevesebb ram a konzolokban!Játékra vannak fejlesztve és kész!!!
persze ezek a ghz-ek hozzávetőlegesek ezeket okos programozással,kiismert hardverrel lehet kb felbecsülni úgyhogy 3-4 év előnyük vanb a konzoloknak!!! -
#1187 mindent a leírtak szerint csináltam , mégsem indul..
eredeti lemezt kér :(( -
xido #1186 érthetetlen... -
#1185 én kipróbálnám már de nem indul :( -
#1184 Most tettem fel a vegast, de csak holnap próbálom ki milyen.
Crem, multit néztétek, próbáltátok már?
Ja, lehet hogy menni fog Amigán mert most bővitettem egy megásra :)
-
MrAndree #1183 Nem tudom. Próbáld meg elindítani rajta. Ha sikerül akkor sok pénzt kereshetsz vele. :) -
Thanatos #1182 picit, de ha bekened mogyorovajal az oldalát akkor jobban fog csuszni :) -
#1181 Szerinted Amiga 500-on szaggatni fog? -
MrAndree #1180 Én például kifejezetten élvezem amikor jön valami IQ harcos és megkérdi hogy a commodore 64esén miért nem indul el. :) -
Thanatos #1179 pl multiszerver még midnig nem szerveződött belőle? :D -
Thanatos #1178 akit a game is érdekel nem csak az alább emlitet iqfighterkedések :) -
MrAndree #1177 De akkor ide ki írna? :) -
Thanatos #1176 de, kéne :D -
#1175 mire letöltöttem volna(csúnya rossz módon, de reális!!!), inkább megrendeltem magamnak karácsonyra.
köszönje a ubisoft a chello-féle korlátnak...demó meg sehol.