Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Játszogattam kicsit. 😊
Szvsz maga a gameplay k*rva jó. Nekem tetszik. Bár a régi R6 rajongóknak nem fog bejönni.

800x600-ba maxon 2xAA-val tûrhetõen megy. 1024-be már sajna elég gázos.

soha...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

VRSDM
<#idiota>ha irni tudsz olvasn is...
ugyhogy hajrá

u dont have to listen anybody else but me

Maxtreme
Estleg ha vennéd a fáradságot, és méltóztatna uraságod visszaolvasni.

CoD23
hali mikor adják ki a gémet ??
vagy már kiadták?
valaki lécci informáljon engem

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Glpetyus
<#eljen>

alma2
nagyon nagyon utos lett.Meg a GRAW-ot igen hamar megunta az ember ezt nehez letenni.
coopba is vegig lehet vinni storyt akar negyen is.
hangulat 10/10 mar el is felejtettem hogy nem lyukad ki a kocsi kerek, bar azert darabokra esik ha kelloen neki esunk.Bar ezt a konnyiteses kikukucskalast nem tettem volna bele, hianyzik a lean is de ez van.
A vasigenyt meg lehet szidni, egy reszben jogos persze, de ha onnan nezzuk, hogy egy 3200+ 7800 gt parositas szerintem mar legalabb ket eve ha nem tobb meg lehet venni, akkor mar illik kihasznalni, es nem a vegtelensegig visszafele skalazni es butitani a dolgokat.

szerintem

nah megnéztem énis, nekem eddig elég kellemes csalódás...,a gépigény amit itt terjesztenek rémhirként elgé fals szeirntem..., 1.5 giga rammal, és 6600gt-vel olyan közepes/high beállitásokon, very low árnyékkal, nekem full játszható (tehát magamat ismerve olyan 25 fps magassága, és nem ingadozik), bár lehet csak azért kellemes csalódás mert én full scda meg graw gépigényre számitottam de annál sokkal jobb..., ha a multi meg rosszab grafikájú ennél akkor valszinû joban optimalizált az a rész, emg kéne nézni azt is 😛 a játékmenet is jobb picit mint amire számitottam, nem hozza régi r6ok szinvonalát,de nem is olyan agyatlan hent mint lockdown, kb republic commandó stilusu a csapatiránygatás, ami nekem anno eléggé bejött, van nightvision, thermal vision,ajtórobbantó cuccok, elégsok fegyver amik már ismerõsek lehetnek azoknak akik rvs-eztek, szal a cuccok menyisége a játékban szerintem rendben van..., és thermal vision pl még elég jól is hazsnálható smoke-al megtámogatva, tehát nem egy rvs legalábbis a szingle, de nekem kellemes caslódás midnent összevetve, ha valaki generál tört multi szervert az ordicson, megnézném aztis 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csáó.Egy kérdés:Ezzel a vassal birni fogja magát a gém?

Intel Core 2 Duo
1024mb ram
Nvidia 7600 GT.

A választ elöre is köszönöm.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

heliosz007
valaki nem akar megdobni 1 wanadoo pass-al (privibe)??<#idiota><#idiota>

Maxtreme
A vasigény..
Grin-ék pöppet elbaxták a dolgokat.

dante3
Ja,lockdownban k.... buták az ellenfelek!amúgy semmi más bajom nem volt a játékkal!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

a graw szerintem nagyon jó kis játék volt bõdületes gépigénnyel meg hülye m.i.-vel de azért nem volt olyan rossz!!Vannak sokkal rossszabbak is pl:lockdown
Mostrakják fel wanadoo ra😊

ALien

Maxtreme
Na igen. A graw óta én is így gondolom.

VRSDM
alapjaiban akkor senkinek sem esett le az álla...

dante3
Néha lehet,hogy jobb lenne!<#whatever>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
Mert nem kell olyan szinten otpimizálni mint PC-re.
1ébként olyan pletykák is terjengenek külföldi forumokon, hogy az UBI ki akar szállni a pc-s üztletágból.

Törölt felhasználó
Tudnának csak az a kérdés akarnak-e egyáltalán? Szerintem csak "muszályból " csinálják pc-re a játékot, hogy ez az üzletág se álljon le náluk. Régebben meg a legfõbb profiljuk pc-re volt kihegyezve.Lassan átváltottak konzolra. Állítólag (én nem tudom pontosan) egyszerûbb konzolos játékot megcsinálni mint pc-t. Talán ez is lehet az ok.
Senkkik
az nem olyan egyszerû.. ameddig meg megveszik a játékokat és van haszon addig nem nagyon fogják ezt tenni azt hiszem...

itt jön a képbe a másik kérdés: miért nem fejlesztenek PC-re RENDESEN, ha nem tudnak jot csinálni, mondják azt és huzzák le a rolot

hm, más alapján nehé lenne informálodni egy játékrol, de az ha hazudnak, ugyis kiderül, szal én lehet h naiv vok, de bizom a fejlesztökben, ha sokszor átbasznak, akkor majd nem fogok

Törölt felhasználó
Ha azokon is rossz lenne akkor miként dnák el a gamet? <#wow1>
én az ubi-t tartottam idáig legnagyobbra, mert a "semmiböl" óráisi neveket hozott fel, és odabaszott az EA-nek egy nagyot, de sajna a 2006-os év után azt kell mondjam, nagyon csalodtam bennük, remélem a késöbbi játékaikkal vissza tudják szerezni a "régi jó hírüket"

és a videok meg a képek mióta mérvadóak?? istenem te olyan naiv vagy hogy az már fáj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na ze az amit nem értek, majd kiderül nálam h milyen is, de az a bajom, h a vidikben, meg a képeken ami idáig volt simán volt olyan szép mint a gears of war...

dante3
Amúgy állítólag azért késik,mert optimalizálják a gyengébb konfigokhoz!

dante3
nincs és nem is lesz<#hehe>

ja..ha van hozzá sliben 8800GTX-ed 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nem kapom fel,én már megszoktam, kb enyit vártam ettõl amiket eddig itt irnakj..., crysis-tõl meg megint nem várok el semmit, nekem a agyon hypeolt farcry se jött már be...

dante3
Ne kapd fel a vizet! Majd a crisis megmutatja mit tud a pc!

és az mikor volt már? mellsleg én a tnedenciára céloztam..., ha megnézet ucso négy gamelyuk (legalábbis amit én rpobáltam) mind szar , lebutoitott konzolos fos volt és még a gépigényük is az egekben... (lockdown, graw, scda, és ez a csoda, ami minyá kideürl nekem is tényleg ekkora szar -e...)

dante3
Nekem azért a Splinter Cell Chaos Theory tetszett az Ubitól!
Úgyhogy nem minden esetben igaz az állításod,de azért egyet értek veled!

Balumann
az unreal engine 3 támogatni fogja az sm2-t, ati x800-ast is, ezért is érdekes.

szvsz ubinak nem is volt célja hogy érdemelegeset csináljon az enginel..., itt még probálkozás se volt ezt látatlanba megmodnom..., egyszerüen ubinak annyi votl a lényeg hogy doairhassák hogy ue3.0 ...
mellesleg fel lehetne már végre fogni hogy ubinál NEM a játékélmény a lényeg..., egy kaptafa az ea-val, aki élvezni is akarja gamekat az ne az ea meg az ubi házatáján ekresse azt...

dante3
Kár ,hogy megjelenési dátumot nem írnak a movie végén,mondjuk manapság nem lehet rá adni!

dante3
Király

VRSDM
ezaz... ugyen ez a motor
klasszisokal szebb
nem grafikai buzi warezhörcsög vagyok, de most csak arra figyelünk, ugyanis ha egyszerüen élvezhetetlenül lassu egy ÁTLAGOS gépen akkor az a játék a saját sírját ásta fejlesztés közben

N3v3rland
Ez nagyon jó game lesz, már várom 😊

Unleash Your Inner Monkey

VRSDM
de mielõtt még bárki is elkezdené szidni hogy micsoda szar ez az ue3.0
nemis akkora szép és igy tovább... nézze meg EZT... és utána szóljon be

#519 - errõl van szó... elsõ próbálkozások a motorral és várható kudarcok

grebber
Hm akkor érdekes hogy mennyire szarrá tudják azt is butitani a képek alapján egyszerûen ha megnézem a Gears of Wart klasszisokkal szebb.
Ezek is megvették a drága engine-t de használni azt nemtudják.

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
pontosan

grebber
Amúgy ez most akkor Unreal Engine 3?

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
dézet az 1ik forumról:

na meglestem, minden maxon, 30fps 7800gt-vel, épphogy jétszható ,viszont a grafika abszolut nem egy nagy szám, sõt, nekem személy szerint nem is teccik.

na,megyek vissza bf2142zni.. 😄

Ennyit a vasigényrõl. (NEM, NEM CELERON CPU-JA VAN MELETTE)

ThugEdge
mind1 ez a konzolos/pc vita télleg meddõ,de hosszabb távon mondjuk egy 5-6 éves intervallumban költségekeben egyértelmûen next gen konzol a nyerõ
1 hónappal ezelõtt még én sem tartottam semmire a konzolokat,de megnéztem pár videót,utána jártam technikai infóknak,kinyitottam a buxát,megnéztem mennyi van benne,mennyi kerülhet bele az elkövetkezendõ évben és hát arra jutottam bye-bye pc fejlesztés-már 4-5x megtettem többet nem rakok a vas kereskedelem zsebébe

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

VRSDM
visszaolvasol és rájössz hogy annyira nem király minden

<#wow2>király nah akkor mostmár kezdek vissza olvasgatni
jakewyler
teljes

<#pardon1>uha 85 üzenet😄
demo van?
ThugEdge
persze tök igazad van,de tudod,hogy ezen a szinten õk nem szociális munkást játszanak
egyértelmûen beteg az egész, vas gyártók szoftver gyártók mind a maguk szeletjére áhítoznak és ezért összejátszanak
szvsz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!