3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1254 előbb, kb. 1percig nemvolt elérhető...
kis x volt... -
#1253 Mé szar? :) -
#1252 látom nem jön be a banner...
tegyétek be ha nemlenne meg az előző...
előző
továbbá, nézem a topikot, de nemirok, mert nemszeretek
FUCKER FLÉMER LENNI -
#1251 I got Vegas working with Daemontools 4.0x (what ever the latest is)
Set Virtual devices to 1
Change device name of my daemontools drive within daemontools ( Virtual CD/DVD Drive -> Device 0 -> Set device parameters ) and just change the info in there to something else.
Set all emulation on in DT.
mount mini image off gamecopyworld
Run YASU.
Run vegas
Cant remember if i disabled my IDE drive in device manager or not. (at work atm so cant check) but once I did this I was able to play nice Lan games over hamachi with my mates and using my 360 pad
just one problem... My computer is crap and cant view it all too well so I have to sit a bit further from the screen so I can't see how bad it looks compared to my 360 :/ *shakes fist at 6800GT* -
#1250 lockdown :) -
#1249 Mi a lockown? Te ittál? -
#1248 Hatalmasat csalódtam ebben a játékban, az előző rész 100x jobb volt ! -
Daniel Ryan #1247 Mikor fog nekem valaki küldeni egy mentést? -
csoola #1246 aki nem tudja, az meg vegye meg eredetin... -
csoola #1245 nekem megy patchel, lejjeb leirtam h miként kell inditani... -
GhoST23 #1244 thanatos: nekem patchelt és nem indult most nem patchel és indul (van köze ahoz hogy deamont vagy alcoholt használok - mondjuk alccohol se indította- ? ) -
#1243 szvsz egyszerűbb ha nem a launcher el van indítva hanem a game.exe-vel:) akkor nem akar letölteni semmiféle peccset -
Thanatos #1242 :DDDD -
csoola #1241 H LEHET VKI ENNYIRE HÜLYE??? hol van köze a szar medal of honornak ehhez??? annak quake 3 és nem unreal 3 az engineje, "kis különbség" van!!! de szedd csak le, de sztem a telepitö nem fog elindulni... -
-
Thanatos #1239 nem akarok senkit sem bántani de patch után is simán megy a game..., nem tudom mit kell itt szenvedni ennyire :/ -
csoola #1238 és a megoldás nagyon egyszerü volt a patchez: feogtam, és ott ahol letiltottam regben a dt meghajtot, fogtam és letiltottam jol a dvd-irot is. ennyi. tök jol megy... -
csoola #1237 nekem a patchel ugyanugy fut, nem figyelem h mennyi fps, és mivel mapot váltottam (vegasba értem) nem tom h jobban megy-e, sztem nagyon pengén néz ki és jol is megy /1024, csak a shadow nincs fullon, kari driverböl bekapcsoltam a max AA-t és nagyon nagyon élvezem, látványos, pörgős, és ritkán szaggat be, de akkor is csak pár másodpercre, amugy meg oan átlagosan megy -
GhoST23 #1236 Cream igazad van száz százalékig, de aki meg letölti arra igaz a mondás: "Olcsó húsnak híg a leve" -
GhoST23 #1235 ha valaki nem akarja hogy letöltse a patchet az az asztalon az internetes kapcsoltato tiltsa le és akkor nem kell kihuzogatni a gépből folyamatosan a kábelt :) -
GhoST23 #1234 igen és akkor azt kell neki nyomni ne frissítse, uténa minden egyes elindításnál csak annyi lesz hogy rákérdez de ha nemet nyomsz neki akkor elindul a régi módszer szerint
a gond esetleg ott lehet ha újraindítod a gépet, mert lehet hogy akkor törli valamelyik temp. mappából
Szóval aki feltette a patchet az unistall-install a game (rákérdez hogy profil megmaradjon, term igen ha kellenek a mentett helyek :), aztán minden marad régi módszer szerint majd letölti a patchet amit NE FUTTASATOK és mehet a game
-
#1233 [b]Csak úgy nagy általánosságban.
Nem véletlenűl adnak ki a megjelenés után pár nappal egy patch-et. Pont elég ahhoz, hogy ne tudj tovább játszani vele és elszaladj a sok küzdés után megvenni az eredetit. Amit öszintén szólva teljesen jól és jogosan csinálnak... -
#1232 Látom, közben megoldódott a "probléma". -
#1231 Letölti, de rá is kérdez, hogy frissítsen... -
GhoST23 #1230 Én is beleestem ebbe a csapdába de megpróbálom újratelepíteni és nem feltelepíteni a patchet. Arra lennék kiváncsi hogy ilyenkor minden egyes indításkor letölti a frissítést? -
Thanatos #1229 és???? lépjetek már tul ezen... -
#1228 Baj mert frissiti a védelmet is! -
gericooper #1227 jah, az baj ha frissít????
mert nekem már felrakott fal patch-et
-
#1226 Telepiteskor meg jatek inditaskor kapcsold ki a netet hogy ne tudjon frissiteni. Próbáld meg többször újratelepíteni. Vedd ki Daemonból meg tedd bele megint.Egyszercsak elindul majd. -
gericooper #1225 Akinek megy a game az irja má le hogyan índitotta el, mert má nagyon ideges vok hogy nem tuduok vele játszani, -
gericooper #1224 -
#1223 Uhh bazz ehhez nekem még korán van! :D
-
Tomy Lee #1222 Veled mi történt egyébként?Álmodban irogatsz ide vagy tényleg ennyire zavart vagy? -
gericooper #1221 Andrew: Daemon tools
-
#1220 Cream mi az a DT és honnan töröljem?? -
#1219 hi kösz akor meg lessz próbálva ! Csakaz suckz a vincsiről törölni kell a Medált.Medálba abba jo voltma gépityuval biztos ebbe is. -
Tomy Lee #1218
-
gericooper #1217 megőrülök, nem hiszem el, hogy nem tom elindítani -
#1216 -
#1215 :D
szerk: persze menni fog vele, folyamatos szép képet fogsz kapni, kb 50fps minden mehet maxra:/