3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Daniel Ryan #1295 1. Tegye fel mindenki a Deamon Tools 4.08-t!!
2. Töltse le mindenki a YASU 1.04-t!!
3. Húzzátok le a cd/dvd meghajtókat mert az a 100 százalékos letiltás!!Akinek letiltással eszközkezelőbe vagy program segítségével nem indul az mindenképp húzza le a meghajtókat!(elég a tápot lehúzni)
4. A deamon-ba minden emulation on-ra legyen állítva!!
5. Rakja fel a játékot!!
6. Indítsa el a YASU-t!!
7. És megy a játék!
8. Aztán töltse le mindenki a patht-t akinek lassú vagy akad a video az legfőképp és telepítse fel!!
9.Majd lehet indítani a játékot!!
Minden géprestart után elkell indítani a YASU-t!!
Ha valakinek ígyse világos az vegye meg eredetibe vagy ne játszon vele!!
-
GazCamp3r #1294 ezer kössz...
:) -
Daniel Ryan #1293 Alapból V a baloldali a középső B és a jobb oldali az N betűre van kiosztva!! -
GazCamp3r #1292 egy kérdés: amikor a csapatot az ajtóhoz küldöm, hogy köll kiválasztani, hogy bemenjenek, és akkor gránát, vagy stb-t csináljanak? ott van a bal alsó sarokban a teendő, csak nemtom, h azok közül hogy köll választani. alt-al odajönnek hozzám, space-szel, meg semmi. :S -
#1291 nem értem mi van! peccselve van! a legujabb démon van! YASU is megy! de mégsem indul! valami kimaratt??? -
MrAndree #1290 Vedd meg az eredetit vagy ne tedd fel a patchet. -
csoola #1289 1.01 patch ha visszaolvasnál, tudnád, h semmi baja nem lesz töle a game-nek, én néztem a faq-t, teljesen jo, de azt is leirtam itt, h mit kell csinálni a peccsel... de ha lukszus olvasni, vagy lusta vagy rá, már mondtam és mások is: EREDETI /jön a karácsony, meg lehet irni a jézskának, han em tudod elinditani, legalább jol multizhatsz, az sem utolso dolog:D -
#1288 Igen arra gondolt..... :) -
#1287 nem a memóriájáról volt szó hanem a videókártyáról jól informált ismerősöm!!! :) -
GazCamp3r #1286 Mindenki, aki anyázik, hogy igy, meg ugy miért kérdezik meg ezerszer ugyanazt, annak mondom, h nézze meg a FAQ-t, mert semmire sem jó. Pl én most letiltottam a cuccos, és vhányszor indítom a game-t, mindig hibát észlel, és leáll. a gagyi FAQ egy szóval nem említi, hogy az 1.1-es patch, tönkre b*ssza a warez verziót.
Reloaded megoldja sztem pár napon belül.
De én most pl játszanék, de sehogy sem indul. Se yasu-val, se anélkül...
:S
vki? megoldás? -
#1285 Akkor átbasztak a boltba -
#1284 eredetiben Irena megadja magát -
Hellsing47 #1283 ezmi? -
#1281 egyetértek :))
nálam p90 jött be, minden játékban szerettem azt :) -
#1280 ŐŐ izé :D Nekem összejött a lehetetlen, elakadtam
Namost az uccsó mapon mikor az a felaladat hogy nyírjam ki Irena-t (vagy kit :D) azt hogy? :)
A társam odaküldöm a computerhez, viszont a mennyezetről leereszkedő katonák 2 sec alatt vagy szarrálőnek, vagy pedig ha valami csoda folytán ha túl is élem, kírja h mission failed, nem öltem meg azt az Irena-t.
Itten most mit?
Biztos valami piti 1xű dolog a megoldás, csak fáradt vagyok :D -
#1279 Egy ilyen "megfázós" téli, hó nélküli délutánon huzamosabb időre nekiültem a Rainbow-nak, és meggyőződésem, hogy ebben az időszakban igen csak jól jön az ilyen játék. Régen játszottam már ilyen izgi fps-el (talán a dark messiah-val játszottam még így, de az teljesen más kategória persze, végülis az is belső nézetes), nagyon szépek az effektek.Talán mintha egy kicsit döcögősen indult volna be a dolog, azt hittem, hogy csak uncsi lövöldözésbe torkollik majd ki az egész, de 1 órányi játék után már más dolgok is történtek ( most nem is spoilereznék). Azt hittem, hogy kevés fegyver lesz benne, aztán tévedtem, mindenki megtalálhatja a saját kis felszerelkezését (MG36 dobtáras az atoom :D ). Most értem be Las Vegasba, néhol nagyon le tud esni a game fps-e már errefelé, itt már lehet hoyg lejjebb kell majd vennem egy két dolgot, majd még kiderül.Egy biztos: megdolgoztatja a gépet rendesen! -
csoola #1278 semmit, kitörölte a gépedböl a vindóz fontos elemeit, ezért ha beirsz ebbe a forumba, elég a gépedben a processzor! -
#1277 lehet a 10mb edram-ra gondólt -
Alien1024 #1276 10mb ram hejett 512 gddr3 mememok ketyegnek ben de mind1,,,,, -
#1275 meglátjuk!!! Úgy legyen! Én ahogy a jővőt nézem sok sok konzol átiratot látok és kevés csak pc-s fejlesztést.....sajnos...:(
Az xbox 360-ban speciális ATI kártya van 10mb(!) rammal! -
#1274 hát akkor nincs más mint beteszed az eredeti cd-t -
bdani92 #1273 Valaki segítsen nekem légyszíves mer leszettem a daemon tools 4.08-at elindítottam azt a YASU-t vagy mi a tököt és így is azt írja ki h rakjam be az eredeti CD-t. Mit tegyek ????? -
Tomy Lee #1272 Persze hogyne.Aztán hidd el még több láma jönne ostoba hozzánemértő kérdésekkel ha nem lennének néha megfékezve durvább válaszokkal!
-
Thanatos #1271 aham, annak aztán tényleg sok köze van hogy napi 2000 hsz arról szól hogy mijaza yasu meg mennifoge a tökömsetugya min..., érdemi hsz a gameról meg kb 2 naponta..., a többi vagy balfaszkodás vagy flame... -
csoola #1270 mondtam, mind1, mert csak le kell tiltani az optikai meghajtot a virtuálissal egyben, regben, egyszerü, de ha vki nem akar visszaolvasni és nem érti meg, akkor már irtam mit kell tennie... -
STFU #1269 Pontosan!inkabb az nem tartozik a topicba hogy hulyeznek masokat(meg ez amit irok :D). vki ha nem tud, vagy nem akar segiteni masnak, akkor megtarthatja magank a lamazast es meg irnija sem kell! -
#1268 megjegyzem ez egy fórum, addig,amíg nem szemetel és anyázik, addig nyugodtan kérdezhet.
Max. azt a választ kapja, hogy [b]FAQ! -
STFU #1267 Lehet hogy vannak akik azt nem tudjak, ha letolti a jatek az 1.01es patch-t inditasnal, akkor mar nem hasznal a yasu! -
csoola #1266 ez hihetetlen, mindenki aki láma, próbálja már megnyitni azt a kurva faq-t. ez hihetetlen, ha vki analfabéta hozzá, menjen el a cdgalaxis.hu-ra aztán rendelje meg a game-t, nem hiszem el, h minden második koment már arrol szol h: mi az a yasu? miért nem indul el? mi az az emulator? miért nem tudom megnézni a faq-t???! -
Thanatos #1265 amugy a házigiza törölgethetné már lassan a sok retardáltat... -
#1264 Nah, kipróbáltad már a tömörítést? Összenyomja 4,5giga alá? -
Na végigtoltam...
Jó volt!:) Nem akarom lelőni a végét, csak arra lennék kiváncsi, hogy a felszinre kerülve őszintén tegye fel a kezét akinek NEM akadt!:)
Nekem stabilan futott végig. Akadás nem volt, de az utolsó felszini akcióban, olyan érzésem támadt, mintha lekapcsolt volna a videokártyám és a ram elfogyott... -
Thanatos #1262 soha -
xido #1261 jójó..mds/mdf na:)) -
#1260 Gondolom az UW szokásos napi szarakodása.. -
bdani92 #1259 Milyen iso?????? -
xido #1258 démonban legyen benne az iso ám:)) -
#1257 hát rakd be az eredeti cd-t! -
bdani92 #1256 Valaki segítsen nekem légyszíves mer leszettem a daemon tools 4.08-at elindítottam azt a YASU-t vagy mi a tököt és így is azt írja ki h rakjam be az eredeti CD-t. Mit tegyek ????? -
Tomy Lee #1255 Hát inkább ez maradjon.