3901
  • Daniel Ryan
    1. Tegye fel mindenki a Deamon Tools 4.08-t!!
    2. Töltse le mindenki a YASU 1.04-t!!
    3. Húzzátok le a cd/dvd meghajtókat mert az a 100 százalékos letiltás!!Akinek letiltással eszközkezelőbe vagy program segítségével nem indul az mindenképp húzza le a meghajtókat!(elég a tápot lehúzni)
    4. A deamon-ba minden emulation on-ra legyen állítva!!
    5. Rakja fel a játékot!!
    6. Indítsa el a YASU-t!!
    7. És megy a játék!
    8. Aztán töltse le mindenki a patht-t akinek lassú vagy akad a video az legfőképp és telepítse fel!!
    9.Majd lehet indítani a játékot!!

Minden géprestart után elkell indítani a YASU-t!!
    Ha valakinek ígyse világos az vegye meg eredetibe vagy ne játszon vele!!
  • GazCamp3r
    ezer kössz...
    :)
  • Daniel Ryan
    Alapból V a baloldali a középső B és a jobb oldali az N betűre van kiosztva!!
  • GazCamp3r
    egy kérdés: amikor a csapatot az ajtóhoz küldöm, hogy köll kiválasztani, hogy bemenjenek, és akkor gránát, vagy stb-t csináljanak? ott van a bal alsó sarokban a teendő, csak nemtom, h azok közül hogy köll választani. alt-al odajönnek hozzám, space-szel, meg semmi. :S
  • Gerisone
    nem értem mi van! peccselve van! a legujabb démon van! YASU is megy! de mégsem indul! valami kimaratt???
  • MrAndree
    Vedd meg az eredetit vagy ne tedd fel a patchet.
  • csoola
    1.01 patch ha visszaolvasnál, tudnád, h semmi baja nem lesz töle a game-nek, én néztem a faq-t, teljesen jo, de azt is leirtam itt, h mit kell csinálni a peccsel... de ha lukszus olvasni, vagy lusta vagy rá, már mondtam és mások is: EREDETI /jön a karácsony, meg lehet irni a jézskának, han em tudod elinditani, legalább jol multizhatsz, az sem utolso dolog:D
  • rorr
    Igen arra gondolt..... :)
  • rorr
    nem a memóriájáról volt szó hanem a videókártyáról jól informált ismerősöm!!! :)
  • GazCamp3r
    Mindenki, aki anyázik, hogy igy, meg ugy miért kérdezik meg ezerszer ugyanazt, annak mondom, h nézze meg a FAQ-t, mert semmire sem jó. Pl én most letiltottam a cuccos, és vhányszor indítom a game-t, mindig hibát észlel, és leáll. a gagyi FAQ egy szóval nem említi, hogy az 1.1-es patch, tönkre b*ssza a warez verziót.
    Reloaded megoldja sztem pár napon belül.
    De én most pl játszanék, de sehogy sem indul. Se yasu-val, se anélkül...

:S

vki? megoldás?
  • Maxtreme
    Akkor átbasztak a boltba
  • EmThor
    eredetiben Irena megadja magát
  • Hellsing47
    ezmi?
  • Rage47
    egyetértek :))
    nálam p90 jött be, minden játékban szerettem azt :)
  • Maxtreme
    ŐŐ izé :D Nekem összejött a lehetetlen, elakadtam
    Namost az uccsó mapon mikor az a felaladat hogy nyírjam ki Irena-t (vagy kit :D) azt hogy? :)
    A társam odaküldöm a computerhez, viszont a mennyezetről leereszkedő katonák 2 sec alatt vagy szarrálőnek, vagy pedig ha valami csoda folytán ha túl is élem, kírja h mission failed, nem öltem meg azt az Irena-t.
    Itten most mit?
    Biztos valami piti 1xű dolog a megoldás, csak fáradt vagyok :D
  • dienesoft
    Egy ilyen "megfázós" téli, hó nélküli délutánon huzamosabb időre nekiültem a Rainbow-nak, és meggyőződésem, hogy ebben az időszakban igen csak jól jön az ilyen játék. Régen játszottam már ilyen izgi fps-el (talán a dark messiah-val játszottam még így, de az teljesen más kategória persze, végülis az is belső nézetes), nagyon szépek az effektek.Talán mintha egy kicsit döcögősen indult volna be a dolog, azt hittem, hogy csak uncsi lövöldözésbe torkollik majd ki az egész, de 1 órányi játék után már más dolgok is történtek ( most nem is spoilereznék). Azt hittem, hogy kevés fegyver lesz benne, aztán tévedtem, mindenki megtalálhatja a saját kis felszerelkezését (MG36 dobtáras az atoom :D ). Most értem be Las Vegasba, néhol nagyon le tud esni a game fps-e már errefelé, itt már lehet hoyg lejjebb kell majd vennem egy két dolgot, majd még kiderül.Egy biztos: megdolgoztatja a gépet rendesen!
  • csoola
    semmit, kitörölte a gépedböl a vindóz fontos elemeit, ezért ha beirsz ebbe a forumba, elég a gépedben a processzor!
  • mila69en
    lehet a 10mb edram-ra gondólt
  • Alien1024
    10mb ram hejett 512 gddr3 mememok ketyegnek ben de mind1,,,,,
  • rorr
    meglátjuk!!! Úgy legyen! Én ahogy a jővőt nézem sok sok konzol átiratot látok és kevés csak pc-s fejlesztést.....sajnos...:(

Az xbox 360-ban speciális ATI kártya van 10mb(!) rammal!
  • mila69en
    hát akkor nincs más mint beteszed az eredeti cd-t
  • bdani92
    Valaki segítsen nekem légyszíves mer leszettem a daemon tools 4.08-at elindítottam azt a YASU-t vagy mi a tököt és így is azt írja ki h rakjam be az eredeti CD-t. Mit tegyek ?????
  • Tomy Lee
    Persze hogyne.Aztán hidd el még több láma jönne ostoba hozzánemértő kérdésekkel ha nem lennének néha megfékezve durvább válaszokkal!
  • Thanatos
    aham, annak aztán tényleg sok köze van hogy napi 2000 hsz arról szól hogy mijaza yasu meg mennifoge a tökömsetugya min..., érdemi hsz a gameról meg kb 2 naponta..., a többi vagy balfaszkodás vagy flame...
  • csoola
    mondtam, mind1, mert csak le kell tiltani az optikai meghajtot a virtuálissal egyben, regben, egyszerü, de ha vki nem akar visszaolvasni és nem érti meg, akkor már irtam mit kell tennie...
  • STFU
    Pontosan!inkabb az nem tartozik a topicba hogy hulyeznek masokat(meg ez amit irok :D). vki ha nem tud, vagy nem akar segiteni masnak, akkor megtarthatja magank a lamazast es meg irnija sem kell!
  • Crem
    megjegyzem ez egy fórum, addig,amíg nem szemetel és anyázik, addig nyugodtan kérdezhet.

Max. azt a választ kapja, hogy [b]FAQ!
  • STFU
    Lehet hogy vannak akik azt nem tudjak, ha letolti a jatek az 1.01es patch-t inditasnal, akkor mar nem hasznal a yasu!
  • csoola
    ez hihetetlen, mindenki aki láma, próbálja már megnyitni azt a kurva faq-t. ez hihetetlen, ha vki analfabéta hozzá, menjen el a cdgalaxis.hu-ra aztán rendelje meg a game-t, nem hiszem el, h minden második koment már arrol szol h: mi az a yasu? miért nem indul el? mi az az emulator? miért nem tudom megnézni a faq-t???!
  • Thanatos
    amugy a házigiza törölgethetné már lassan a sok retardáltat...
  • scorpeeon
    Nah, kipróbáltad már a tömörítést? Összenyomja 4,5giga alá?
  • Crem

Na végigtoltam...

Jó volt!:) Nem akarom lelőni a végét, csak arra lennék kiváncsi, hogy a felszinre kerülve őszintén tegye fel a kezét akinek NEM akadt!:)
    Nekem stabilan futott végig. Akadás nem volt, de az utolsó felszini akcióban, olyan érzésem támadt, mintha lekapcsolt volna a videokártyám és a ram elfogyott...
  • Thanatos
    soha
  • xido
    jójó..mds/mdf na:))
  • Maxtreme
    Gondolom az UW szokásos napi szarakodása..
  • bdani92
    Milyen iso??????
  • xido
    démonban legyen benne az iso ám:))
  • Eisenhower
    hát rakd be az eredeti cd-t!
  • bdani92
    Valaki segítsen nekem légyszíves mer leszettem a daemon tools 4.08-at elindítottam azt a YASU-t vagy mi a tököt és így is azt írja ki h rakjam be az eredeti CD-t. Mit tegyek ?????
  • Tomy Lee
    Hát inkább ez maradjon.